ay ayaklarım çok kötü uykuda bastırdı ben gidiym biraz uzanayım.
didemle de 2 laf edemedik yani.geçmişide olumuyor zaten.
neyse selam söylersiniz benden...
Hepinize selam öncelikle dilerim iyisinizdir gecmişi okumaya vaktim olmadı fakar paylasmak istediğim önemli bişey var dün kontrolüm vardı,04 haziranda gitmiştim bundan önce ve o saman 2 kiloydu şimdide 2 kilo ve nerdeyse 9.aya giriyoruz canım cok sıkıldı birasdan baska bir doktora daha görünücem...benim doğum haftama yakın olanlarınz siizn bebikler ne alemde ??
Cilekw arkadaşımızın bebeğinin boynuna kordon dolanmış, o yüzden kaybetmiş bebeğini. Allah kimseye böyle acı vermesin. :Saruboceq:
bu da mesajı ;
"canım ben doğum sancısı çekerek kadın doğum acile gittim ve 1 saat sonra suyum geldi bebeğim normal doğacaktı ama dönmediği için sezeryana aldılar sezeryana giderken kordon boynuna dolanmış bu yüzden ölü doğdu. inan bana içim çok acıyor"
Geçmişi okudum ya ondan geç kaldım işleri ayarlamaya çalışıyorum evde olsam gelmemmi kulum her dk gelirim anneme gitmediğim her sn....Ya kimin bebişine ne olmuş tam anlamadım ben şimdi
canım ben doğum sancısı çekerek kadın doğum acile gittim ve 1 saat sonra suyum geldi bebeğim normal doğacaktı ama dönmediği için sezeryana aldılar sezeryana giderken kordon boynuna dolanmış bu yüzden ölü doğdu. inan bana içim çok acıyor
ALINTI
kızlar bizim burada konuşmuş 1 ay sonrada bu mesajı yazmış kızcağız erken doğum başlığına...
cilekw arkadaşımızın bebeğinin boynuna kordon dolanmış, o yüzden kaybetmiş bebeğini. Allah kimseye böyle acı vermesin. :saruboceq:
Bu da mesajı ;
"canım ben doğum sancısı çekerek kadın doğum acile gittim ve 1 saat sonra suyum geldi bebeğim normal doğacaktı ama dönmediği için sezeryana aldılar sezeryana giderken kordon boynuna dolanmış bu yüzden ölü doğdu. Inan bana içim çok acıyor"
Hepinize selam öncelikle dilerim iyisinizdir gecmişi okumaya vaktim olmadı fakar paylasmak istediğim önemli bişey var dün kontrolüm vardı,04 haziranda gitmiştim bundan önce ve o saman 2 kiloydu şimdide 2 kilo ve nerdeyse 9.aya giriyoruz canım cok sıkıldı birasdan baska bir doktora daha görünücem...benim doğum haftama yakın olanlarınz siizn bebikler ne alemde ??
püfff damla yani bizde araştırmacı gazeteci gibiyiz yaneee...
bi baktım damlamışsın topiğe hemenkaydirigubbakcemile3
ben de senin gibi oldum çıktım:)))
Cilekw arkadaşımızın bebeğinin boynuna kordon dolanmış, o yüzden kaybetmiş bebeğini. Allah kimseye böyle acı vermesin. :Saruboceq:
bu da mesajı ;
"canım ben doğum sancısı çekerek kadın doğum acile gittim ve 1 saat sonra suyum geldi bebeğim normal doğacaktı ama dönmediği için sezeryana aldılar sezeryana giderken kordon boynuna dolanmış bu yüzden ölü doğdu. inan bana içim çok acıyor"
püfff damla yani bizde araştırmacı gazeteci gibiyiz yaneee...
bi baktım damlamışsın topiğe hemenkaydirigubbakcemile3
ben de senin gibi oldum çıktım:)))