kızlar selam nasılsınız dün doktor kontorulune gittik doğumum biraz daha erkene alındı..
Selam canım, hoşgeldin.Sezeryan mı senin ? Gün verdi mi doktor?
Geçer canım bak benimki geçti, kapakların hepsini açık bırak camları da aç karşılıklı estir. 2-3 günde 1 de siliver içlerini. Sana komik 1 şey anlatıyım annem Masal'ın dolaplarına örtü diktşrşyormuş ben istemiyorum dediğim halde ölçüyü yanlış almış cm yerine inç. cinsinden okumuş kafa da dalgın diktirtmişler anneannemle. Örtüler bir geldi 1 karış çok güldük ya şimdi baştan dikiliyorsırnaşık şey
merhaba arkadaşlar..
yazıları yetişebildiğimce okuyorum.. sürekli yazamasamda buralardayım.. ALLAH vakitli-sağlıklı doğumlar versin hepimize..
mercan76 arkadaşım,özelden yazmamı istemiyorsun ama sendende hala ses çıkmıyor! benim ilgilenmem gereken başka konularda var ama hala hediyeleşme mevzusundayız! mayıs sonunda bitsin dedik hala hediyeleşme topiğini kapatamıyorum.!
aysunelmas arkadaşımıza yapılan zaten çok büyük haksızlık ve ayıp.. bana ulaşmaman, özelden ulaşmamı istemeyip hala hediyeni göndermemen ayrıca ayıp!sana nasıl vaktinde hediyen gönderildiyse ve sen aldıysan (ki resmini çekip yayınlamadın bile!sana gönderen kişiyede ayrıca saygısızlık) 23kişi hediyesini vaktinde aldı-gönderdi-ulaştırdı.. mayıs ayından bahsediyorum bak haziran bitmek üzere! kimsenin bu hediyelere ihtiyacı yok sonuçta buradan bir anı olarak kalacak.. ve fahiş fiyatta söylenmedi 20liradan bahsediyoruz.. kimseyide zorla sokmadık bu etkinliğe! en başta peşin peşin yazdım.. imkanları elvermeyenler katılmasın diye!
lütfen artık bir şekilde bu konuyu noktalarmısın!
merhaba arkadaşlar..
yazıları yetişebildiğimce okuyorum.. sürekli yazamasamda buralardayım.. ALLAH vakitli-sağlıklı doğumlar versin hepimize..
mercan76 arkadaşım,özelden yazmamı istemiyorsun ama sendende hala ses çıkmıyor! benim ilgilenmem gereken başka konularda var ama hala hediyeleşme mevzusundayız! mayıs sonunda bitsin dedik hala hediyeleşme topiğini kapatamıyorum.!
aysunelmas arkadaşımıza yapılan zaten çok büyük haksızlık ve ayıp.. bana ulaşmaman, özelden ulaşmamı istemeyip hala hediyeni göndermemen ayrıca ayıp!sana nasıl vaktinde hediyen gönderildiyse ve sen aldıysan (ki resmini çekip yayınlamadın bile!sana gönderen kişiyede ayrıca saygısızlık) 23kişi hediyesini vaktinde aldı-gönderdi-ulaştırdı.. mayıs ayından bahsediyorum bak haziran bitmek üzere! kimsenin bu hediyelere ihtiyacı yok sonuçta buradan bir anı olarak kalacak.. ve fahiş fiyatta söylenmedi 20liradan bahsediyoruz.. kimseyide zorla sokmadık bu etkinliğe! en başta peşin peşin yazdım.. imkanları elvermeyenler katılmasın diye!
canım daha bellı değil sezaryenmı normalmı ilk doğumum normaldı benım ama 30haftalık şuan bebeğim 1.800doktor kılolu olcak erken olabılır dedı 27ağustostan 18ağustosa düştük...
çok çok yedim valla kirazdan eşime yine göndermişler manisadan dana kadar
kirazlar evde hala devam ediyorum festivale.heee bi de çok gezemedim malum
ayaklarım şişti.komşularıma yakınlara arkadaşlarıma falan gittim.babannem sağolun
hiçbişiycik yaptırmadı bana.40 günde 1kg alırken ben burada t.dağda haftada 1 buçuk
kilo almışımda gelmişim ohh yarasın oğluşuma ama dediğim gibi gram olayları bizim senle aynı gidiyor bence.hadi seninki tatlı bi kıs bebek olacak narin olacak okadar
kilolu olmasına gerk yok.ama benimki erkek tosun azıcık kilolu olsun istiyordum bakalım
34+0 da randevum var ozaman anlaşılacak asıl ne civarda doğacağı.haa bi de tekirdağa
gidipte t.dağ k...yemeden gelinir mi hiç..gelmeden 1 gece önce gece gece eşimle gittik.
k...yemeğe tam 17 tane k...yedim eşim 2.porsiyonu istedi adam eşimin önüne koydu bana değil dedi eşim adamın bir bakışı vardı ki bana ömrübillah unutamam koptum o anda ama napiiim koca göbişi görmedimi?kaydirigubbakcemile3
çok güzel geçti t.dağ tatilim epi topu 2 kerecik indim sahile ilk gece bengünün konserine
gittik tabi benim yavru coştukaydirigubbakcemile3duramadım.
son gecede düğündeydim nasıl özlemişim nasıl t.dağın mahalle düğünlerini çok hoşuma gitti.tabi doruk orada da yaptı yapacağını....kaydirigubbakcemile3
Bekler benim doruk paşam anneannesini. Kardeşin için canım Allah şifa versin valla her akşam dua ediyorum sen de et bizim dualarımız tutarmış....dönmek biraz zor geldi tabii ama eşimi çok özledim ben artık
hiç hiç onsuz duramıyorum..çok özlüyorum gerçi oda ben yokken gezdi arkadaşlarıyla
falan ama olmuyor yani.babannem ağladı arkamdan kadıncağız ay ben de çok kötü oldum o ağlayınca.
kızkardeşimin durumu malum profösörle görüştüler her halukarda
ameliyat demiş.şimdi cerrahpaşaya gelicekler..muhtemelen bi beyin ameliyatı geiçricek maalesef..
annem doğumdan önce gelirim ben diyor ama nasıl olacak o iş bilmiyorum 40.haftayı beklerse annem o hafta gelir ama daha erken sürpriz yaparsa bilemiyorum...
ay valla yazmadan edemiycem acayip sinir oldum ben de bu durumaklava:
orada o ismi gördükçe...ne ayıp yaa kaç zaman oldu ben olsam hediyeyi hediye
etmek sevaptır der bana gelen hediyeyi gönderirim yani allah allaaah..
kız cığdem en ıyı yapan yer neresi bız annemlere giderken mutlaka yemeden gıtmeyız ama en ıyı neresı yapıyor onuda bılmıyoruz yakında gıtcez yıne uğrarız bu sefer dediğin yere gıdelım barı
üfff çok sert yazdım ama kusura bakmayın ne olur ay ben hiç gelemem böyle şeylere
çok canım sıkılır aysuna da ne ayıp oldu ama...
merhaba arkadaşlar..
Bekler benim doruk paşam anneannesini. Kardeşin için canım Allah şifa versin valla her akşam dua ediyorum sen de et bizim dualarımız tutarmış....
Bence de bu çok büyük saygısızlık ha bir hastalık vs vardır anlarım herkes anlayış gösterir kimse 20tllik hediyeye meraklı değil ama insan mutlu oluyor gelince çok ayıp hiç yakıştıramadım ben delmaz:
evet bu konu epey bi uzadı ve can sıkıcı olmaya da basladı ben artık beklemiyorum bence sende konuyu kpat herkes yaptığından utanır nasılsa ben artık gelse de hediye dediğimiz sey istemiyorum ki ben güzel bi anı olarak hatırlamadıkdan sonra gelse ya da zorla gelse ne olur sen bu konuyla ilgileniosun evet ama bi yandan uzuntu sıkıtın yapıosun kendine üzülüyorum boşver bence bırakalım bu mevzuuyu burda kalsın tatlım hediyeyi gndericek arkadasımız güzel oyaladı direk göndermicem deseydi bunca sıkıntı yasanmazdı.allah herkesin gnlüne göre versin diyip kapatalımm..
sorma valla defnem.. aysuna karşı sankim ben göndermemişim gibi mahcubumyahu burada birbirimize güvendik ne senet ne sepet emeden aldık yolladık ki senetlik sepetlik bir durumda yok 20lira bu! hayır durumu iyi olmayan olur diye özellikle bu rakamı seçtik.. ki yoksada hiç katılmayacak yada dediğin gibi alır hediyemi gönderirdim bende!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?