2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar..
yazıları yetişebildiğimce okuyorum.. sürekli yazamasamda buralardayım.. ALLAH vakitli-sağlıklı doğumlar versin hepimize..

mercan76 arkadaşım,özelden yazmamı istemiyorsun ama sendende hala ses çıkmıyor! benim ilgilenmem gereken başka konularda var ama hala hediyeleşme mevzusundayız! mayıs sonunda bitsin dedik hala hediyeleşme topiğini kapatamıyorum.!
aysunelmas arkadaşımıza yapılan zaten çok büyük haksızlık ve ayıp.. bana ulaşmaman, özelden ulaşmamı istemeyip hala hediyeni göndermemen ayrıca ayıp!sana nasıl vaktinde hediyen gönderildiyse ve sen aldıysan (ki resmini çekip yayınlamadın bile!sana gönderen kişiyede ayrıca saygısızlık) 23kişi hediyesini vaktinde aldı-gönderdi-ulaştırdı.. mayıs ayından bahsediyorum bak haziran bitmek üzere! kimsenin bu hediyelere ihtiyacı yok sonuçta buradan bir anı olarak kalacak.. ve fahiş fiyatta söylenmedi 20liradan bahsediyoruz.. kimseyide zorla sokmadık bu etkinliğe! en başta peşin peşin yazdım.. imkanları elvermeyenler katılmasın diye!
lütfen artık bir şekilde bu konuyu noktalarmısın!

:roflol::roflol:hay allahım yaaa kaydirigubbakcemile3
şu gri veya sarı rnk oluyor altı incecik elyaftan dolap içi örtsü denior onlra.
annem benim dolaplarımın heryerine yaptırmıştı ben kullanmadım topladım verdim
anneme ama şimdi dolaplar koktukça diyorum ki diktirsemmi bende aslında hiç fena
durmuyorlar gayet derli toplu temiz duruyorlar...

doktorda şaşırı topu tpu 6kılo aldım ben ama bebek kılolu hep bebişi beslemışım çok şükür durumu gayet iyi bakalım yarında testlerım var...

ay valla yazmadan edemiycem acayip sinir oldum ben de bu durumaklava:
orada o ismi gördükçe...ne ayıp yaa kaç zaman oldu ben olsam hediyeyi hediye
etmek sevaptır der bana gelen hediyeyi gönderirim yani allah allaaah..

Selam canım, hoşgeldin. Daha gönderilmedi mi Aysun'un hediyesi? ohaoldumsmile akannehir akannehir akannehir

canım daha bellı değil sezaryenmı normalmı ilk doğumum normaldı benım ama 30haftalık şuan bebeğim 1.800doktor kılolu olcak erken olabılır dedı 27ağustostan 18ağustosa düştük...

Anladım canımm. ben de normal istiyorum bakalım ne olucak. opuyorumnanaktan

kız cığdem en ıyı yapan yer neresi bız annemlere giderken mutlaka yemeden gıtmeyız ama en ıyı neresı yapıyor onuda bılmıyoruz yakında gıtcez yıne uğrarız bu sefer dediğin yere gıdelım barı

üfff çok sert yazdım ama kusura bakmayın ne olur ay ben hiç gelemem böyle şeylere
çok canım sıkılır aysuna da ne ayıp oldu ama...

Bekler benim doruk paşam anneannesini. Kardeşin için canım Allah şifa versin valla her akşam dua ediyorum sen de et bizim dualarımız tutarmış....
ay valla yazmadan edemiycem acayip sinir oldum ben de bu durumaklava:
orada o ismi gördükçe...ne ayıp yaa kaç zaman oldu ben olsam hediyeyi hediye
etmek sevaptır der bana gelen hediyeyi gönderirim yani allah allaaah..

Bence de bu çok büyük saygısızlık ha bir hastalık vs vardır anlarım herkes anlayış gösterir kimse 20tllik hediyeye meraklı değil ama insan mutlu oluyor gelince çok ayıp hiç yakıştıramadım ben delmaz:

kız t.dağda yoldan geçene sor hemennn söyler sana en iyi yapan yeri.neresi bilion mu?tam sahilde böyle o cadde üstünde bissürü k....ciler var.ama en en iyisi özcanlar k....cadde üzerinde
şehir içinde de var çarşıda ayman dövizin hemen altı..2 tane var zaten özcanlar k....
acayip güzel yapıolar yaa.biz paketle alıyoruz eve buzluğa atıyoruzkaydirigubbakcemile3

üfff çok sert yazdım ama kusura bakmayın ne olur ay ben hiç gelemem böyle şeylere
çok canım sıkılır aysuna da ne ayıp oldu ama...

Sert değil ki canım, normal yani. Madem katıldın , zamanında gönder değil mi? Hadi acil bişey olur, gönderememişsindir. Ama kaç gündür geliyo buraya arkadaş, ben gönderdi sandım valla.Haziranın sonuna geldik. ohaoldumsmile

evet bu konu epey bi uzadı ve can sıkıcı olmaya da basladı ben artık beklemiyorum bence sende konuyu kpat herkes yaptığından utanır nasılsa ben artık gelse de hediye dediğimiz sey istemiyorum ki ben güzel bi anı olarak hatırlamadıkdan sonra gelse ya da zorla gelse ne olur sen bu konuyla ilgileniosun evet ama bi yandan uzuntu sıkıtın yapıosun kendine üzülüyorum boşver bence bırakalım bu mevzuuyu burda kalsın tatlım hediyeyi gndericek arkadasımız güzel oyaladı direk göndermicem deseydi bunca sıkıntı yasanmazdı.ALLAh herkesin gnlüne göre versin diyip kapatalımm..

Şu hediyeleşme işi benden çıkmıştı hatta çiğdoş yollamayan olur diyince aaa olur mu demiştim ama yanılmışım çok üzüldüm

sorma valla defnem.. aysuna karşı sankim ben göndermemişim gibi mahcubum yahu burada birbirimize güvendik ne senet ne sepet emeden aldık yolladık ki senetlik sepetlik bir durumda yok 20lira bu! hayır durumu iyi olmayan olur diye özellikle bu rakamı seçtik.. ki yoksada hiç katılmayacak yada dediğin gibi alır hediyemi gönderirdim bende!

oyy canım benim temiz kalpli rakadaşım senin duanda kabul edilir.
inan bu sabah arabadayken eşimle biyere gittik dedim yaa.doruk tepiniyor içimde
kardeşim geldi aklıma bu hastalıklardan bebek sahibi de olamıyor..gözlerim doldu.
içimden içten en derinden bi dua ettim allahıma inşallah kabul olur...

Bir daha da şu hediyeşme işine emin olduğumuz arkadaşlarla yapalım bari bu ne ya valla Masal bile tepki verdi tepiniyor

canım kıyamam gönder adresii ben göndereyim sana bende cok istemiştim katılmayı ama olmadı bende şimdi sana laırım olur biter:)

Çiğdoşum kız ben izne çıkınca ne yapıp edip görüşsek diyorum ama nasıl aypsak ben eşime bir söyliyim bakalım haftaya 1 gün beni bırakıp alır mı senin dediğin yere...

Zaten kimseyi zorla sokmadınız ki .İllaki hediye gönderin birbirinize diye birşeyde söylenmedi. Madem gönderemiycekti katılmasaydı. Şahsen ben katılmadım ama bu duruma çok kızdım. Yani başlığa da geliyo arkadaş, ben olsam utanır bişey yazamam yani. lmaz: lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…