didemmm yoğunmusun şekerim anlamadım ki ben bak
masalın kilosu hakkında bişiler yazmıştm okuyorum dedin ama
hiç yorum yapmıyosun yazdıklarım hakkında..
Okudum şekerim yorumunu ama bana yine de küçük geliyor kızım doruk bebek masaldan önde gidiyordu bence daha çok kilo alır canım. Bebk şekerlerim geldi yazdım okudun mmu çok beğendim:)))
bak bak tam gideceğim sırada çıkıyo ortaya yavv:)))
iyiyim ben çok iyiyim ayaklarım çok şişti
göbişim atak yaptı iştahım bomba gibi doruk herzamanki gibi.
çok sıcak uyuyamıyorum..evde hiç iş yapmıyorum yemek falan
(bu aralar diyorum keşke ayaklarım daha önce şişseydi) :)))))
ya çok erken izne çıkıyosun sen yaa daha erkene aldın dimi?
hani masalla geçireceğin günleri sayıyodun dayanamayacak gibi misin?
bis ne zaman görüşeceğiz senle????çok rahatsızsan olmaz o iş te((
Geçer canım bak benimki geçti, kapakların hepsini açık bırak camları da aç karşılıklı estir. 2-3 günde 1 de siliver içlerini. Sana komik 1 şey anlatıyım annem Masal'ın dolaplarına örtü diktşrşyormuş ben istemiyorum dediğim halde ölçüyü yanlış almış cm yerine inç. cinsinden okumuş kafa da dalgın diktirtmişler anneannemle. Örtüler bir geldi 1 karış çok güldük ya şimdi baştan dikiliyorsırnaşık şey
ya çok erken izne çıkıyosun sen yaa daha erkene aldın dimi?
hani masalla geçireceğin günleri sayıyodun dayanamayacak gibi misin?
bis ne zaman görüşeceğiz senle????çok rahatsızsan olmaz o iş te((
Haftaya çıkıcaktım izne bu haftadan çıkıcam canım yani 35. haftada çıkıcam. Doğum sonrasına yine 13 haftam kalıyor(2 hafta yıllık iznim de var ya) sonra da süt izni 21temmuzda doğursam 20aralıkta filan dönüyorum işe Masal 5 aylıkken kısmetse ay napıyım dayanamıycam bu sefer ben izne çıkıcam kaynanamlar filan hemen gelicek şöyle kendim hevesle yavaş yavaş yerleştiremiycek kızımın odasını hem artık kalbim sıkışıyor baskıdan:1hug:
çok çok yedim valla kirazdan eşime yine göndermişler manisadan dana kadar
kirazlar evde hala devam ediyorum festivale.heee bi de çok gezemedim malum
ayaklarım şişti.komşularıma yakınlara arkadaşlarıma falan gittim.babannem sağolun
hiçbişiycik yaptırmadı bana.40 günde 1kg alırken ben burada t.dağda haftada 1 buçuk
kilo almışımda gelmişim ohh yarasın oğluşuma ama dediğim gibi gram olayları bizim senle aynı gidiyor bence.hadi seninki tatlı bi kıs bebek olacak narin olacak okadar
kilolu olmasına gerk yok.ama benimki erkek tosun azıcık kilolu olsun istiyordum bakalım
34+0 da randevum var ozaman anlaşılacak asıl ne civarda doğacağı.haa bi de tekirdağa
gidipte t.dağ k...yemeden gelinir mi hiç..gelmeden 1 gece önce gece gece eşimle gittik.
k...yemeğe tam 17 tane k...yedim eşim 2.porsiyonu istedi adam eşimin önüne koydu bana değil dedi eşim adamın bir bakışı vardı ki bana ömrübillah unutamam koptum o anda ama napiiim koca göbişi görmedimi?kaydirigubbakcemile3
çok güzel geçti t.dağ tatilim epi topu 2 kerecik indim sahile ilk gece bengünün konserine
gittik tabi benim yavru coştukaydirigubbakcemile3duramadım.
son gecede düğündeydim nasıl özlemişim nasıl t.dağın mahalle düğünlerini çok hoşuma gitti.tabi doruk orada da yaptı yapacağını....kaydirigubbakcemile3
Ben anlamadım ki doktor sıkıntı yapma alır daha diyo ama 15 günde almayan bebek diğer 15 günde alabilicek mi ? anlamadım dediğim gibi doktora gidicem birasdan doktorum aynı usg aynı çözemedim
dönmek biraz zor geldi tabii ama eşimi çok özledim ben artık
hiç hiç onsuz duramıyorum..çok özlüyorum gerçi oda ben yokken gezdi arkadaşlarıyla
falan ama olmuyor yani.babannem ağladı arkamdan kadıncağız ay ben de çok kötü oldum o ağlayınca.
kızkardeşimin durumu malum profösörle görüştüler her halukarda
ameliyat demiş.şimdi cerrahpaşaya gelicekler..muhtemelen bi beyin ameliyatı geiçricek maalesef..
annem doğumdan önce gelirim ben diyor ama nasıl olacak o iş bilmiyorum 40.haftayı beklerse annem o hafta gelir ama daha erken sürpriz yaparsa bilemiyorum...