canım kıyamam gönder adresii ben göndereyim sana bende cok istemiştim katılmayı ama olmadı bende şimdi sana laırım olur biter:)
zaten kimseyi zorla sokmadınız ki .illaki hediye gönderin birbirinize diye birşeyde söylenmedi. Madem gönderemiycekti katılmasaydı. şahsen ben katılmadım ama bu duruma çok kızdım. Yani başlığa da geliyo arkadaş, ben olsam utanır bişey yazamam yani.lmaz: lmaz:
kız t.dağda yoldan geçene sor hemennn söyler sana en iyi yapan yeri.neresi bilion mu?tam sahilde böyle o cadde üstünde bissürü k....ciler var.ama en en iyisi özcanlar k....cadde üzerinde
şehir içinde de var çarşıda ayman dövizin hemen altı..2 tane var zaten özcanlar k....
acayip güzel yapıolar yaa.biz paketle alıyoruz eve buzluğa atıyoruzkaydirigubbakcemile3
sorma valla defnem.. aysuna karşı sankim ben göndermemişim gibi mahcubumyahu burada birbirimize güvendik ne senet ne sepet emeden aldık yolladık ki senetlik sepetlik bir durumda yok 20lira bu! hayır durumu iyi olmayan olur diye özellikle bu rakamı seçtik.. ki yoksada hiç katılmayacak yada dediğin gibi alır hediyemi gönderirdim bende!
sorma valla defnem.. aysuna karşı sankim ben göndermemişim gibi mahcubumyahu burada birbirimize güvendik ne senet ne sepet emeden aldık yolladık ki senetlik sepetlik bir durumda yok 20lira bu! hayır durumu iyi olmayan olur diye özellikle bu rakamı seçtik.. ki yoksada hiç katılmayacak yada dediğin gibi alır hediyemi gönderirdim bende!
canım olur mu hiç öyle ama haklısında güzel bir anısı olmayınca ne yapar insan hediyeyi.çok ayıp oldu arkadaşım sana çok ayıp oldu vallahi...evet bu konu epey bi uzadı ve can sıkıcı olmaya da basladı ben artık beklemiyorum bence sende konuyu kpat herkes yaptığından utanır nasılsa ben artık gelse de hediye dediğimiz sey istemiyorum ki ben güzel bi anı olarak hatırlamadıkdan sonra gelse ya da zorla gelse ne olur sen bu konuyla ilgileniosun evet ama bi yandan uzuntu sıkıtın yapıosun kendine üzülüyorum boşver bence bırakalım bu mevzuuyu burda kalsın tatlım hediyeyi gndericek arkadasımız güzel oyaladı direk göndermicem deseydi bunca sıkıntı yasanmazdı.ALLAh herkesin gnlüne göre versin diyip kapatalımm..
ya az çok tanıyoruz herkesi ben bizden bahsetmemiştim.ama biri çıkar mutlakaŞu hediyeleşme işi benden çıkmıştı hatta çiğdoş yollamayan olur diyince aaa olur mu demiştim ama yanılmışım çok üzüldüm
BEBEGIMMMMMM okadar da üzüldü hediyeleşmeye katılamadığı için!!! laylagokhan aynı şekilde! sizin hakkınıza girdik!
Ben de size doğumdan sonra hediyeleşmeye devam mı etsek çok zevkli oluyor diycektim ben de yollarım verin adresi bana ne ya alt tarafı bebiş kıyafeti bir yığın alıyoruz her gün kendi bebeğimize ha masalıma almışım ha sizin kuzulara
ben annemde kalıyorum ya annemdeki kızımın yeleklerini yıkadık su bimden aldıgımızla cok güzel kokuyo denedin mi ??makinaya attık hiçbirşey olmadı hani yünler yıkayınca acayip oluyo hiçbirşey olmadı yumuşacaık oldu :) misler gibi oldu
KIZLAR hediye konusundaki ilginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ben şimdi cıkıyorum doktora gidicem inş.güzel haberlerle gelirim kendinize ve bebiklere iyi bakın öpüyoruz kızımla teyzoşlar hoşcakalın
Acıkcası bukadar İyİ arkadas olacagımız aklıma gelmezdİ ben sİzİn bebeklerİnİz İyİ olunca benİmkİ olmuŞ gİbİ sevİnİyorum yada aynı sekİlde ÜzÜlÜyorum onun İÇİn bİrbİrİmİzİn kahrını cektİĞİmİze gÖre cok İyİ arkadaŞ olduk demektİr
KIZLAR hediye konusundaki ilginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ben şimdi cıkıyorum doktora gidicem inş.güzel haberlerle gelirim kendinize ve bebiklere iyi bakın öpüyoruz kızımla teyzoşlar hoşcakalın
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Evet öyle canım.opuyorumnanaktan Ama bizim aramızdaki tesadüfte amma komik, değil mi ? :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?