2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de size doğumdan sonra hediyeleşmeye devam mı etsek çok zevkli oluyor diycektim ben de yollarım verin adresi bana ne ya alt tarafı bebiş kıyafeti bir yığın alıyoruz her gün kendi bebeğimize ha masalıma almışım ha sizin kuzulara

canım kıyamam gönder adresii ben göndereyim sana bende cok istemiştim katılmayı ama olmadı bende şimdi sana laırım olur biter:)

mesela artık hediyeden cıktı balım :) cok tesekkür ederim ilgin için ama artık o sahısdan da baskasından da gelse bana benm aklımda güzel bi anı olarak kalmıcak iyisi mi artık uzatmamak sositososito

ben annemde kalıyorum ya annemdeki kızımın yeleklerini yıkadık su bimden aldıgımızla cok güzel kokuyo denedin mi ??makinaya attık hiçbirşey olmadı hani yünler yıkayınca acayip oluyo hiçbirşey olmadı yumuşacaık oldu :) misler gibi oldu

tamam canım orayı bılıyorum ama ordan yemıyorduk bu defa oraya gıdelım bız arkada varya 3 4 tane sıralı onlardan 2, gırıyoduk hep bılmıyoruzkı :roflol:

pişmemişte verıyorlarmı kı derın dondurucuya atıyorsun esım k....sevmez ama tekırdağınkını yıyorrr

ya lütfen zaten yeteri kadar ilgilenip kendini üzdün ve yordun bşrde böle mahcubum felan lütfen unut tatlım ben unuttum bile

herkes kızmakta çok haklı bence... ne olursa olsun... kimse kimseyi zorla sokmadı bu durumun içine... kendine güvenmiyorsan katılmamalısın... kimsenin günahını almak istemem ama... özellikle yapmış gibi oluyor böyle...

canım olur mu hiç öyle ama haklısında güzel bir anısı olmayınca ne yapar insan hediyeyi.çok ayıp oldu arkadaşım sana çok ayıp oldu vallahi...
Şu hediyeleşme işi benden çıkmıştı hatta çiğdoş yollamayan olur diyince aaa olur mu demiştim ama yanılmışım çok üzüldüm
ya az çok tanıyoruz herkesi ben bizden bahsetmemiştim.ama biri çıkar mutlaka
bukadar insanın içinden bi çürük çıkar tabiki ay daha fazla yazarsam hakarete dönecek iş neyse....

canım sen niye mahcub oluyon ki o onun ayıbı yani.ne seneti sepeti burası sanal biyer ve biz bu sanallığın içinde gerçekten dostlar bulmuşuz kendimize ve biz bunun zevkini
yaşıyoruz aslında gerçek hayattan daha yalansız daha duru herşey ama ne yazıkki bu
arkadaş bu duyguları yaşayamamış laf olsun diye katılmış hediye muhabbetine.
ya da bilemiyorum bana hediye gelsin de ben göndermesem de olur diye mi düşündü acaba bunun başka bir açıklaması olamaz kaç tane de mazeret saydı şu zamana kadar
ayıp ayıp yani arkadaşım bu mesajımıda okursan seni kınıyorum haberin olsun...

bu arada bu arkadaş gelirse de ben konuşmayacağım onunla bilginiz olsun...

ay benim canım arkadaşım yaa kıyamam sana:1hug:

Merak etme canım doĞumdan sonra yapalım hemde bebıŞlerımızın kılolarını bılıp ona gÖre gÖnderırız:)

kızlar bende gırmek ıstemıstım ama bı turlu olmadı ozaman bıraz sıkısıktı esımın içerde 5 6 aylık maası duruyordu olur gonderemem dıye gırmemıstım ama bende cok tepkılıyım bu arkadasa yaptığı hıc hos değil sonucta hıc alamasada kendı bebeğininkılerdende verebılırdı yda bı kacınız tulbet falan patık koymus anneyıde dusunmus cok hosuma gıtmıstı benım ve bu topıkte hıc boyle bısı olucağı aklıma gelmezdı

KIZLAR hediye konusundaki ilginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ben şimdi cıkıyorum doktora gidicem inş.güzel haberlerle gelirim kendinize ve bebiklere iyi bakın öpüyoruz kızımla teyzoşlar hoşcakalın

Yok canım, bimden aldğımızı kullanmadım daha, ama yer silmek için olanı kullandım, güzel kokuyodu. kaydirigubbakcemile3 Roxy'le yıkadım ben.

Acıkcası bukadar ıyı arkadas olacagımız aklıma gelmezdı ben sızın bebeklerınız ıyı olunca benımkı olmuŞ gıbı sevınıyorum yada aynı sekılde ÜzÜlÜyorum onun ıÇın bırbırımızın kahrını cektıĞımıze gÖre cok ıyı arkadaŞ olduk demektır

Güle güle canım,, hayırlı haberlerle gel inşallah. Biz de öptük. opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Evet öyle canım.opuyorumnanaktan Ama bizim aramızdaki tesadüfte amma komik, değil mi ? :roflol: :roflol: :roflol:

gelınce mutlaka yaz aysuncum ıyı bı doktora gıt herseyı sor canım aynı cıkarsa kılosu neden kaynaklanıyor dıye kk da okumustum pesanta yaslanması oluyormus bazen bebeğe yedıklerın gıtmıyormus eğer oyleyse ne yapıcağınızı dusunursunuz

endıselendırmek ıçın yazmıyorum bılgın olsun sonlara geldık cunku bu kadar zahmetle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…