ben istedim çünkü ilk doğumum çok zor oldu. ikincide o gücü kendimde bulamıyorum. çok korkuyorum!eyvahedigeldismile doktorum da epidural sezeryanla doğum yapmış rahatlattı beni o yüzden.
derincim yaaa sende mi?
ben böyle normal doğumdan dönenleri gördükçe daha çok
tırsmaya başlıyorum..eyvahedigeldismile
hani epidural normal istiyordun doktorun biraz sezeryan taraftarı mı ki?
benim doktor eğer sezeryan istiyorum dersen epidural normali öneriyorum
demişti...
derincim yaaa sende mi?
Ben böyle normal doğumdan dönenleri gördükçe daha çok
Benim doktor eğer sezeryan istiyorum dersen epidural normali öneriyorum
demişti...
derincim yaaa sende mi? ben böyle normal doğumdan dönenleri gördükçe daha çok tırsmaya başlıyorum..eyvahedigeldismile hani epidural normal istiyordun doktorun biraz sezeryan taraftarı mı ki? benim doktor eğer sezeryan istiyorum dersen epidural normali öneriyorum demişti...
defneciğim tırsma canım ya.:1hug: benim ilk doğum çok zor olmuştu kendime gelememiştim ama herkesin aynı olacak diye bişey yok! epidural normal de rahat diyorlar.a.s doktorum sezeryan yanlısı mı bilemiyorum ikinci doum kolay olur belki dedi bana ama ben göze alamadım yaklaştıkça daha çok stres yaptım yani!:sinifsinif: bu kadar strese girmektense sezeryana gireyim dedim...boshayallersmile
derincim yaaa sende mi?
ben böyle normal doğumdan dönenleri gördükçe daha çok
benim doktor eğer sezeryan istiyorum dersen epidural normali öneriyorum
demişti...
Sağol Özlemcim, valla ayaklarım yerden kesilmiş durumda,zaten her muayene öncesi heyecan tavan yapıyo! Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. :Saruboceq: Sen nasılsın bebem?