Günaydın güzel anneler ve bebişleri opuyorumnanaktan Bugün 11 de oğluşumu görmeye gideceğim dua edin inşallah güzel haberlerle gelelim.
GÜNAYDIN BAL ANNİŞLER VE BEBELERİ..
DÜN ÖĞLEDEN SONRA KUZUMU GÖRMEYE GİTTİM 33+2 VE KUZUM 2.300 gr OLMUŞ.
DOKTOR; "MAŞALLAH HERŞEYİ YOLUNDA,SUYU GELİŞİMİ HERŞEYİ HAFTASIYLA UYUMLU" DEDİ..
MERAKIMDAN DEDİM Kİ; "TAHMİNİNİZE GÖRE KUZUM KAÇ KİLO DOĞAR",
DEDİ Kİ; ÇOK GÜZEL GİDİYO HERŞEY 3.500 gr DOĞAR DEDİ..
ÇOK MUTLU OLDUM..
Bİ DE DEDİ Kİ KUZUMUN YÜZÜNÜ GÖSTEREREK; "BAK BAK YÜZÜ NE GÜZEL KIZINIZIN,SİZE BAKIYO"
KOCİŞ TE ATLADI HEMEN;"AYNI BEN" DEDİ..
AYY ÇOK KOMİKTİ.. :roflol:
günaydın canım hayırlı haberlerini bekliyoruzz:lepi:
dURU bebeğe kocaman bir maşallah canım gözün aydın :)
maşallah bebişineeeinşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı..doğum şekliyle ilgili konuştunuzmu dr.la..bizimki hala normal yada sezeryan falan diye birşey söylemiyor..
Sağol canım benim!!:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Canım çok sağol! Çatı olayını sordum,dedi ki; son haftalarına doğru bakıcaz, ozaman belli olur sezeryan mı, normal mi diye! Şimdi erken dedi... boshayallersmile
Dün ben beklerken doktor doğuma girdi, normal doğum,hemen dönüyorum dedi.. Ama çok uzun südü gelmesi.. Endişelendim bende bi sorun mu oldu diye.. Bebek iri bi bebekmiş 4.000gr dan fazla sanırım. Sıkıntılı bi süreç oldu dedi. Ama ikisi de iyi, gözetim altında tutucaz filan dedi. Bi an ben giriyorum doğuma gibi hissettim. Ayyy Allahım kuzularımızı sorunsuz, sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah!:Saruboceq:
teşekkürederim canım her seferinde heyecanlanıyorum valla birde korkuyorum ters bi haber almaktan.
ters bişi yoktur öyle düşünüp kendini ve bebişini huzursuz etme annesi
herşey yolundadır inşallah içini ferah tut..
aaa sende ankaradanmışsın alkisalkisalkis bebişin alışverişleri nasıl gidiyor ben hala uyku seti bulamadım bakalım bugün doktordan sonra fırsat bulursam bakmayı düşünüyorum.
yvzyvz cum gözünaydın herşey yolundaymış maşallah kızına da sanadaopuyorumnanaktan
Canım benim çok sağol opuyorumnanaktan
ben uyku setini oda takımıyla beraber söğütözü özelcan bebeden almıştım canım..ulustada yerleri var..fiyatlar hemen hemen aynı güzel modeller var.
Günaydııınn...
Herkese mutlu sağlıklı günler... dr a gidecek arkadaşlarım da hayırlı haberlerle gelsinler inş. :)
günaydın kızlar...opuyorumnanaktan
bende dün doktora gittim.
yeni doktor geldi hastaneye kadın bu sefer ve de iletişimi çok iyi.
epidural sezeryanda karar kıldık anestezi uzmanıyla görüşeceiz.
doum austosun onu gibi kısmetse...:Saruboceq:
sizler nasılsınız görüşmeyeli?
ben bu ara fazla takılamıyorum.
kardeşim ve de kuzenim yanımda.
temmuzda da annemle babam gelecek.
son zamanlar kalabalığız yani...
ben istedim çünkü ilk doğumum çok zor oldu.günaydın canım..
niçin sezeryana karar verildi kendinmi istedn yoksa öylemi gerekti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?