2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl sizce kızlar ben pahalıdır diye düşündüm ama değilmiş
sizce ne kadar?

Çok güzel canım.Güle güle kullan, ne kadara aldın bakiiim? Merak ettim.kaydirigubbakcemile3

İyi yapmışsın al ne beğenirsen benim gibi aman boşver deyip almazsan elalem yiyor paralarını

Evet canım, seninle aynı fikirdeyim.:umursamaz: eğer sen almazsan başkalarına gidiyo o para. O yüzden bişey beğendinmi almamazlık yapmıycaksın.

Çok güzelmişşşş. ben hastaneye götürmeyi düşünmüyorum galiba . Yani karar veremedim. kaydirigubbakcemile3

bence bu konuyu kocanla ciddi ciddi konuşş.
göndermek istemiyorum ben de.ne senin parandan ne de benim paramdan göndermek istemiyorum de.senin annen istese verir mi kocan?ama verir desene 40 yılda 1 istemiş...

Benim ailem ayağındaki çamaşırı istesin verir canım hiç de laf etmez o yüzden ben bir şey diyemiyorum ya eşim çok çok iyidir bir yere giderken annenleri de alalım der dışarıdan yemek söylesek çağır gelsinler beraber yiyelim der ama benim annemler altında kalmazlar ki biz onlara ne yapsak mislini yaparlar ama işte bu görgü meselesi.

Aynen özlemcim yoksa miktar çok ufak istediği ama sinirlerim bozuluyor. Annemin çeyreği olamaz sonra gelir bir de utanmadan beğenmez karışık vs. Geçenlerde kızına aldığı çeyizleri ballandıra ballandıra bana anlatıyordu pes dedim içimden

harikalar yaa benim böle süslü deil valla :) hastaneye kırmızı cok hoş olur bence de dediğin gibi fotolarda canlı cıkar orjin olur

gönderdim didem...

geldi canım. gecelikler çok güzel. güle güle giy.
yastıklar da süper, benim böyle yok. annem hep kanaviçelerini pike takımı yaptırdı. onları da hastaneye götürmek istemiyorum. gerçi kayınvalidem bi pike takımı almıştı bana ama hatırlamıyorum tam olarak nasıldı. zaten surat asar hastaneye götürsem onları. ben el mecbur alıcam bi kılıf.

Ya valla ben düşündüm taşındım içime atıp bebeğimi üzüceğime eşime sayıp dökücem akşam ne varsa en azından içim rahatlar kociş üzülücek ama napıyım konuşsun annesiyle. Bir de görümcem gelicek haftasonu umarım fikir değiştirir de gelmez çekemem valla yok oraya götürelim yok buraya götürelim başlar eşim yine

Didemcim malzemeleri kaça geldi canım kaç adet yapıcan evde yapmana değecek kadar fark var mı merak ettim. Ama cidden çok şıklarmış bunun benzerlerini ben 0,50 kuruşa gördüm benim şekerleri yapan kadın satıyor ondan sordum yanlış anlama tatlım

ay damla söylesemmiki çok ucuzlar vallahi..
eşimle arabayla giderken gördüm asılıydı böyle bi dükkanda
dur bi bakalım dedim baktık bayıldım ben beden falan aradım
dedim ne kadar ki 12.5 tl dedi..
yani ikisi 25 yapıo yeşil olanı çok beğendim bikere pembeyide ikiside
ebise gibi ilerde giyerim dedim.şimdi olmuyolar tabi göbekten...

çok güzeller yaa... benim de gidip en kısa sürede sipariş vermem lazım... ben de bunlardan yaptırmayı düşünüyorum nasıl sizce kızlar??

http://www.bebekodasisuslemeleri.com/urun/643d0685017aa9ed3f7e6509778cee55.JPG

didoba didem annem de bana yapıcaktı kendi kanaviçelerinden hayırrr
diye direttim sonra gittim bi çeyizciye pike takımı sordum bir tanesini aldım
geldim eve içinden mini bir katolog çıktı bunu gördüm kremrengi götürdüm
tekrar çeyizciye dedim ben bunu istiyorum illada getirin getirdiler sonra ben
de bunu aldım:))))

Çiğdemciimmm gecelikler çok güzel.. güle güle giy ben de çok merak ettim açıkçasıı fiyatını... bunlar yazın öyle güzel giyiliyor ki oohh püfüüür püfüürr :)))
yazmışsın zaten fiyatını valla süper fiyat....

Aaaaaa uygunmuş kız fiyatı, doğurduktan sonra evde giyersin işte serin serin. Pembede gözüm kaldı . kaydirigubbakcemile3 :roflol:

vereliniortakbence de ama kavga etme önce surat as o sana soracak zaten ne oldu ne oldu diye.sende o zaman başlarsın saymaya ben parasında değilim niye böyle düşüncesizlik yapıor de.

hem daha ne kadar devam edicek ki bu böyle düğün zamanı iyice çullanırlar size

Aaaaaa uygunmuş kız fiyatı, doğurduktan sonra evde giyersin işte serin serin. Pembede gözüm kaldı . kaydirigubbakcemile3 :roflol:

teşekkürler kızlar valla hiç tahmin etmiodum o fiyatı.belki kumaşı falan iyi değil
ama dikkatli yıkadıktan sonra bişicik olmaz..cerrahpaşa tıp fakültesinin üzerindeki caddeeden bi dükkandan aldım yolunuz düşerse...

tüm malzemelere 35 tl verdim. 100 tane için. 100 kelebek aldım, 100lü pakette tül, tüy, 100 mıknatıs, 100 nazar boncuğu yapıştırması, bi top pembe bi de beyaz kurdale. 35 tuttu. bunun içine lavanta koyucam çok tutmaz herhalde. 5 lira da o tutsa. tanesi 0,40'a geliyor.

ben çikolata için de bi blogda görmüştüm mabel marka madlen çikolata var. gümüş renkli pakatli üzeri etiket kaplı. şu mabelin arap kız resmi var üzerinde. o resimli etiketi çıkarıp yerine pembe etiket yapıcaz. üzerinde ağzında bebek taşıyan leylek resmi olacak. değişik bişeydi çok hoşuma gitmişti. metroda o çikolatanın kutusu 9 lira. 2 kutu da ondan yapıcam oldu bitti işte.

Eşim 5-6 milyarı gözden çıkartmış da gerisi olursa naparız diyor ya sanki milyarderiz ya sabır

Çok güzelmiş canımm.opuyorumnanaktan

Bu da çok güzel canımm.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…