- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
nasıl sizce kızlar ben pahalıdır diye düşündüm ama değilmiş
sizce ne kadar?
İyi yapmışsın al ne beğenirsen benim gibi aman boşver deyip almazsan elalem yiyor paralarını
bak benim pike takımımın yastıkları bunlar..
eve serilecek olanlar üst pikesi falan çok güzel çok şık.
hastaneye de diyorum kırmızı olan takımın yastıklarını mı götürsem hem kırmızı
kırmızı daha canlı çıkar fotolarda???
bence bu konuyu kocanla ciddi ciddi konuşş.
göndermek istemiyorum ben de.ne senin parandan ne de benim paramdan göndermek istemiyorum de.senin annen istese verir mi kocan?ama verir desene 40 yılda 1 istemiş...
aslında para vermek değil koyan insana... sen burda 3 5 günün hesabını yapıp hala çalışıyorken sabredip... onların hazırdan isteyip öyle yaşaması... yoksa dediğin Allah daha çok verir canım sen üzülme... ne yapacaksın Aysunun dediği gibi atsan atılmıyor satsan satılmıyor... senin annen uğraşıyor didiniyor yardım ediyor da yine bişey istemiyor onlar uzaktan bakıp dediklerini yaptırıyorlar... böyle olmak lazım aslında gamsızz...
yakında evinde fotoğrafını çekip koyucam sizekaydirigubbakcemile3
bak benim pike takımımın yastıkları bunlar..
eve serilecek olanlar üst pikesi falan çok güzel çok şık.
hastaneye de diyorum kırmızı olan takımın yastıklarını mı götürsem hem kırmızı
kırmızı daha canlı çıkar fotolarda???
gönderdim didem...
ya ben de bi ara kızımın cicilerinin,kapı süsünün, şeker sepeetinin geceliklerimin foto.larını koyayım ya. bi de şekerlerimin malzemelerini aldım. onları da yapıp koyayım.
Kelebekli Mıknatıslı Bebek Şekeri, #77695 Pasaj.com
bunun aynısını yapıcam. tüy dahiil heşeyini aldım. yapması kaldı. sadece pembesinden yapıcam ama
ay damla söylesemmiki çok ucuzlar vallahi..
eşimle arabayla giderken gördüm asılıydı böyle bi dükkanda
dur bi bakalım dedim baktık bayıldım ben beden falan aradım
dedim ne kadar ki 12.5 tl dedi..
yani ikisi 25 yapıo yeşil olanı çok beğendim bikere pembeyide ikiside
ebise gibi ilerde giyerim dedim.şimdi olmuyolar tabi göbekten...
Ya valla ben düşündüm taşındım içime atıp bebeğimi üzüceğime eşime sayıp dökücem akşam ne varsa en azından içim rahatlar kociş üzülücek ama napıyım konuşsun annesiyle. Bir de görümcem gelicek haftasonu umarım fikir değiştirir de gelmez çekemem valla yok oraya götürelim yok buraya götürelim başlar eşim yine
Çiğdemciimmm gecelikler çok güzel.. güle güle giy ben de çok merak ettim açıkçasıı fiyatını... bunlar yazın öyle güzel giyiliyor ki oohh püfüüür püfüürr :)))
yazmışsın zaten fiyatını valla süper fiyat....
Aaaaaa uygunmuş kız fiyatı, doğurduktan sonra evde giyersin işte serin serin. Pembede gözüm kaldı . kaydirigubbakcemile3 :roflol:
çok güzeller yaa... benim de gidip en kısa sürede sipariş vermem lazım... ben de bunlardan yaptırmayı düşünüyorum nasıl sizce kızlar??
http://www.bebekodasisuslemeleri.com/urun/643d0685017aa9ed3f7e6509778cee55.JPG
Didemcim malzemeleri kaça geldi canım kaç adet yapıcan evde yapmana değecek kadar fark var mı merak ettim. Ama cidden çok şıklarmış bunun benzerlerini ben 0,50 kuruşa gördüm benim şekerleri yapan kadın satıyor ondan sordum yanlış anlama tatlım
vereliniortakbence de ama kavga etme önce surat as o sana soracak zaten ne oldu ne oldu diye.sende o zaman başlarsın saymaya ben parasında değilim niye böyle düşüncesizlik yapıor de.
hem daha ne kadar devam edicek ki bu böyle düğün zamanı iyice çullanırlar size
ya ben de bi ara kızımın cicilerinin,kapı süsünün, şeker sepeetinin geceliklerimin foto.larını koyayım ya. bi de şekerlerimin malzemelerini aldım. onları da yapıp koyayım.
Kelebekli Mıknatıslı Bebek Şekeri, #77695 Pasaj.com
bunun aynısını yapıcam. tüy dahiil heşeyini aldım. yapması kaldı. sadece pembesinden yapıcam ama
çok güzeller yaa... benim de gidip en kısa sürede sipariş vermem lazım... ben de bunlardan yaptırmayı düşünüyorum nasıl sizce kızlar??
http://www.bebekodasisuslemeleri.com/urun/643d0685017aa9ed3f7e6509778cee55.JPG
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?