tüm malzemelere 35 tl verdim. 100 tane için. 100 kelebek aldım, 100lü pakette tül, tüy, 100 mıknatıs, 100 nazar boncuğu yapıştırması, bi top pembe bi de beyaz kurdale. 35 tuttu. bunun içine lavanta koyucam çok tutmaz herhalde. 5 lira da o tutsa. tanesi 0,40'a geliyor.
ben çikolata için de bi blogda görmüştüm mabel marka madlen çikolata var. gümüş renkli pakatli üzeri etiket kaplı. şu mabelin arap kız resmi var üzerinde. o resimli etiketi çıkarıp yerine pembe etiket yapıcaz. üzerinde ağzında bebek taşıyan leylek resmi olacak. değişik bişeydi çok hoşuma gitmişti. metroda o çikolatanın kutusu 9 lira. 2 kutu da ondan yapıcam oldu bitti işte.
Eşim 5-6 milyarı gözden çıkartmış da gerisi olursa naparız diyor ya sanki milyarderiz ya sabır
Gayet mantıklı canım hele çikolata işi çok mantıklı olmuş ben battı balık yan gider mevlut şekerlerini aldım 80tl de çikolatalarım tutacak napıyım alıcam onu da tamamm işte
ya benim bebek şekerlerim öyle bebekli filan değil ama yaaa((
Çok çok güzel bence canım ne kadar mış
Çok güzelmiş canımm.opuyorumnanaktan
Bu da çok güzel canımm.opuyorumnanaktan
ya benim bebek şekerlerim öyle bebekli filan değil ama yaaa((
aaa özlem senin bebek şekerinde çok güzeelll
oradaki bebek ne tatlı yaa...
özür dilerim ama tek kelimeyle oohhhaaa diyorum:1shok:bu ne yaa
desene çocuk düşünmeseydik ozaman diye allah allahh.senin eşin
bu iyilikle cennete gider valla ama olur mu ki kendi kızınıda düşünecek azıcık
ben olsam 5-6 milyarı kızıma bişi bi hesap açtırır oraya yatırırdım kendi
kardeşimin düğünü evi bilmemnesi ahım şahım olacak diye.ay kızmakta
halısın valla didemcim.tamam babanız yokmuş allah rahmet eylesin ama
hayat şartları işte bak benimki de var ama yok herkes durumuna bakıcak
ona göre düzücek evini eşyasını.ozaman hep başkalarına yüklenmek olurmu
aaa ben bile sinir oldum buradan...kötükedihüso
teşekkürler kızlar...
Didemcim... şu havuzluhanda dükkanları var bunların kampanyaları varmış 50 adet şeker, kapı süsü, kapı için 7 metre tülü, şeker sepeti bir de sanırım hoşgeldin bebek yazısı var... hepsi 100 lira... Nasıl iyi mi? çok mu? ben 50 den fazla yaptırmak istiyorum ozaman birazda fark öderim sanıyorum... oraya gidince birazda pazarlık ederim yine çok fazla artmaz parası...
teşekkürler kızlar...
Didemcim... şu havuzluhanda dükkanları var bunların kampanyaları varmış 50 adet şeker, kapı süsü, kapı için 7 metre tülü, şeker sepeti bir de sanırım hoşgeldin bebek yazısı var... hepsi 100 lira... Nasıl iyi mi? çok mu? ben 50 den fazla yaptırmak istiyorum ozaman birazda fark öderim sanıyorum... oraya gidince birazda pazarlık ederim yine çok fazla artmaz parası...
[ı]sağol canım.. Peki fiyatı nasıl sizce? çok paramı bu saydıklarım için 100 lira?? :uhm:[/ı]
benimkiler böyle didemcim lavantaı mıknatıslı 50 adet 50 tl...
bebekli falan değiller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?