2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gayet mantıklı canım hele çikolata işi çok mantıklı olmuş ben battı balık yan gider mevlut şekerlerini aldım 80tl de çikolatalarım tutacak napıyım alıcam onu da tamamm işte

Eşim 5-6 milyarı gözden çıkartmış da gerisi olursa naparız diyor ya sanki milyarderiz ya sabır

özür dilerim ama tek kelimeyle oohhhaaa diyorum:1shok:bu ne yaa
desene çocuk düşünmeseydik ozaman diye allah allahh.senin eşin
bu iyilikle cennete gider valla ama olur mu ki kendi kızınıda düşünecek azıcık
ben olsam 5-6 milyarı kızıma bişi bi hesap açtırır oraya yatırırdım kendi
kardeşimin düğünü evi bilmemnesi ahım şahım olacak diye.ay kızmakta
halısın valla didemcim.tamam babanız yokmuş allah rahmet eylesin ama
hayat şartları işte bak benimki de var ama yok herkes durumuna bakıcak
ona göre düzücek evini eşyasını.ozaman hep başkalarına yüklenmek olurmu
aaa ben bile sinir oldum buradan...kötükedihüso

Gayet mantıklı canım hele çikolata işi çok mantıklı olmuş ben battı balık yan gider mevlut şekerlerini aldım 80tl de çikolatalarım tutacak napıyım alıcam onu da tamamm işte

bi arkadaşım da ist. da kozyatağı carrefor'un arkasında elit'in fabrika mağazası varmış.ordan paketli çikolta almış(senin alacağın gibi) ama üzerinde bebek vs. yok. sonra eminönünden 100.lük pakette minik bebek biblolardan alıp kurdale ile yapıştırmış. çok ucuza gelmiş. foto.sunu gördüm çok da hoş olmuş.

Çok çok güzel bence canım ne kadar mış

Çok güzelmiş canımm.opuyorumnanaktan
Bu da çok güzel canımm.opuyorumnanaktan

teşekkürler kızlar...

Didemcim... şu havuzluhanda dükkanları var bunların kampanyaları varmış 50 adet şeker, kapı süsü, kapı için 7 metre tülü, şeker sepeti bir de sanırım hoşgeldin bebek yazısı var... hepsi 100 lira... Nasıl iyi mi? çok mu? ben 50 den fazla yaptırmak istiyorum ozaman birazda fark öderim sanıyorum... oraya gidince birazda pazarlık ederim yine çok fazla artmaz parası...

Sorma düşün işte ben bunu kabul ettim fazlası çıkmasa diye dua ediyorum zaten evlendiğimden beri okuluna vs 7-8 gitmiştir düşün gerisini. Yatak odası sırf 3 tutar 3 civarı da düğün zamanı kına vs antalyaya gidip gelme tutar eee bizimkinden başka elini cebine atacak kimse yokki. Ne diyim çiğdemcim ne diyim artık son dişyorum evlenince yakamızdan düşecek sonrası kolay diyorum ya sabır diyorum ama deliriyorum

kızlar bir de takı yastığı varmışşş

ben de görmüştüm canım ama kapı süsünü vs alınca kampanya mantıksız olmuştu bence pazarlık et çok fazla çıkmaz rakam 100 olmaz 120 olur en fazla adetine göre bence çok güzeller canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…