hoşbulduk canım nasılsın
büyük doğuma 32.haftamda çalışabilir raporunu almaya gittim..ordan oraya mahvettiler beni...doktorları,hemşireleri hepsi ayrı bir havaydı..yardımcı olmak biyana,doğrudüzgün cevap vermiyorlar insana tersleyip duruyorlar...belki bana öyle denk gelmiştir bilmiyorum ama akarada doğum yapmayı düşüneceğim en son yer orası olur heralde...:1closedeyes:
canım büyük doğuma gitmiş doktorum sormuştum, ama ben kalabalık yerlerden çok tırsıyorum geriliyorum o yüzden özel olsun istedim hoş büyük doğumu bilmiyorum orada sistem nasıl,
ya evet o kontroller var hele bide doğum anı, iyice kasarım herhalde kendimi.
merhaba herkese giremedim 2 gündür işler yoğun nasılsınız
Selammm hayırlı cumalar kızlarrr..
büyük doğuma 32.haftamda çalışabilir raporunu almaya gittim..ordan oraya mahvettiler beni...doktorları,hemşireleri hepsi ayrı bir havaydı..yardımcı olmak biyana,doğrudüzgün cevap vermiyorlar insana tersleyip duruyorlar...belki bana öyle denk gelmiştir bilmiyorum ama akarada doğum yapmayı düşüneceğim en son yer orası olur heralde...:1closedeyes:
herkeze merhaba hepınızın cuması mubarek olsun fıstıklar....
iyi diyelim iyi olalım tatlım.sürünerek işe geliyorum.4 haftam kaldı bir bitseydi ya.fena sayılmam tatlım...gün sayıyorum işyerinden ayrılmak için:hulya:
sen nasılsın?dr.un gittiği hastane belli değilmi?
beni 8 aydır nurten hanım takip ediyordu ben de onun gececeği hastaneyi bekliyorum neresi olacak diye
saynur hanımdı canım, sen değiştircekmisin hastaneyi
kızlarrr çiğdem gecen gun anlatmıstı ya hemşireler permatık ıstıyolar falan dıye... dogum cantamıza permatıklerden koyalım mı???[/QUO
ben normal çantamda da taşısam mı diye düşünmüyo değilim, çünkü biyere gideceğim zaman içimden ya bi terslik olursa aniden hastaneye gitmem gerekirse diye geçiriyorum, hazırlıksız yakanlamak kötü olur ama doğum çantasına koymakta yarar var
kızlarrr çiğdem gecen gun anlatmıstı ya hemşireler permatık ıstıyolar falan dıye... dogum cantamıza permatıklerden koyalım mı???
aaa saynur hanımda mı ayrıldı yuh yaaaa hastane dağılmış valla.ben de aynı kaygıları taşıyorum.hüseyin bey var ona gitmem.erkek ya rahat edemem sanırım.nurten hanımı takip etcem ama gittigi hastane umarım uygun olur.offf kaldım ortada sen ne yapacaksın
Hoşgeldin cnmm..erkekler evet öle maalesef..banada etraftan soruyolar normalmi sezeryanmı olcak doğum diye, veya sezeryan ol hiç uğraşma filan diyenler oluyor eşim hemen atlıyo niye sezeryan olcakmış,normal doğursun...diye..illa normal yap normal yap deyip duruyo tabii sölemesi kolay diyorum bende..dünyada o kadar kadın hep normal yapmış sen niye yapamıcaksın diyo..anlıyacağın doğum şeklime bile müdahele ediyo bizimki :))) hayırlısı diyorum bende..
Hazırlıklarıda bitirmişsin ne güzel..bende hazırlıklarımı tamamladım anneciğim saolsun :)) bebek için hastane çantam bile hazır:)) kendiminde bikaç eksiğim var onlarıda aldımmı benimde çantam hazır olcak..zaten gerekli olanların hepsi dolabımın gözünde biarada bekliyolar,sadece çantaya yerleşcek..bide gecelik alabilseydimm..emzirme atleti ve ped de almam lazım.ben hasta bezide alayım istiyorum en küçük boylarından..bunlarıda aldımmı tamamım sayılır..
hoşbulduk.evet cok sıcak Allahtan klima var
hoşgeldin canım...
neee 15 günmüüüüüeyvahedigeldismile
ayyy çok heyecanlısındır sen şimdi gerçi bende 34. haftaya gircem nerdeyse ama hiç heyecan falan yokk
çokmu ruhsuzum yoksa başıma gelecekleri daha hala anlayamadımmı bilmiyorummm
kızlarrr çiğdem gecen gun anlatmıstı ya hemşireler permatık ıstıyolar falan dıye... dogum cantamıza permatıklerden koyalım mı???
dün bi bayanla konuştuk hüseyin beye devam ediyormuş çok memnunmuş kendisi sezaryen zorunlu ablası normal yapmış kaç yıldırda bu doktora geliorum dedi, ben de mümkün oldukça bayan tercih ettim ama dün adama ısındı içim özellikle ona uğradım bi bakayım diye, öyle laubali bi tip kesinlikle değil bi de bayadır orda çalışıyomuş, artık eşimden onay bekliyorum erkek istemiyo, bi de tabi benim hazır olmam lazım.
dün bi bayanla konuştuk hüseyin beye devam ediyormuş çok memnunmuş kendisi sezaryen zorunlu ablası normal yapmış kaç yıldırda bu doktora geliorum dedi, ben de mümkün oldukça bayan tercih ettim ama dün adama ısındı içim özellikle ona uğradım bi bakayım diye, öyle laubali bi tip kesinlikle değil bi de bayadır orda çalışıyomuş, artık eşimden onay bekliyorum erkek istemiyo, bi de tabi benim hazır olmam lazım.
merhaba herkese giremedim 2 gündür işler yoğun nasılsınız
Selammm hayırlı cumalar kızlarrr..
Sevi Bebe Sevi Çok Fonksiyonlu Yatış Yastığı (Sıcak Su Büyotu Hediyeli)(9021) | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Benim aldığım yan yatış yatağı bu.bu yatağın üstüne çarşaf geçirilcekmi acaba.* bilen veya alan varmı kızlar aranızda? bi de şu beşiklere konurmu bunlar acaba?
benim de hazır değil henüz.yıkanacak edecek.herşey ortada.napalım bir getiren olur heralde acil durumda.zaten şuan onu düşünmemeye calışıyorum.rapor yanacakya ben hala doğum çantamı hazırlamadım...
aniden bişey falan olsa ortada kaldım yani öylece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?