2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de yıllar önce orada doğmuşum annem ben burda doğurmam diye tutturmuş ortalık fenaymış herkes ortada, mecbur kalmış yanında kimse olmadığı için, ama şansına iyi bi erkek doktor benim gibi tosunu kibarca çıkarmış zor olmuş tabi de

Sakın büyük doğuma gitme derim ben..orası kim kime dum duma bi yer..aman amann..

merhaba herkese giremedim 2 gündür işler yoğun nasılsınız

Selammm hayırlı cumalar kızlarrr..

Hoşgeldiniz kızlar :))

Kesinlikle katılıyorum sana..en son gideceğim yer benimde oraası..allah oraya gidenlere yardım etsin..

herkeze merhaba hepınızın cuması mubarek olsun fıstıklar....

Hoşggeldin şeyma..sanada hayırlı cumalar cnm :)

fena sayılmam tatlım...gün sayıyorum işyerinden ayrılmak için:hulya:
sen nasılsın?dr.un gittiği hastane belli değilmi?
iyi diyelim iyi olalım tatlım.sürünerek işe geliyorum.4 haftam kaldı bir bitseydi ya.
doktoru haftaya arıycam.daha belli olmamıştır heralde diye düşünüyorum

beni 8 aydır nurten hanım takip ediyordu ben de onun gececeği hastaneyi bekliyorum neresi olacak diye

saynur hanımdı canım, sen değiştircekmisin hastaneyi
nurten hanım da mı atamayla gitti acaba, noluyo bu doktorlara...

Son düzenleme:
kızlarrr çiğdem gecen gun anlatmıstı ya hemşireler permatık ıstıyolar falan dıye... dogum cantamıza permatıklerden koyalım mı???

saynur hanımdı canım, sen değiştircekmisin hastaneyi

aaa saynur hanımda mı ayrıldı yuh yaaaa hastane dağılmış valla.ben de aynı kaygıları taşıyorum.hüseyin bey var ona gitmem.erkek ya rahat edemem sanırım.nurten hanımı takip etcem ama gittigi hastane umarım uygun olur.offf kaldım ortada sen ne yapacaksın

kızlarrr çiğdem gecen gun anlatmıstı ya hemşireler permatık ıstıyolar falan dıye... dogum cantamıza permatıklerden koyalım mı???

Bence koymakta fayda var...zaten büyük ve ağır birşey değil yani yer kaplasın çantada..gerçi ben ağdamı yaptırcam ama doğum bu nezaman olcağı belli olmaz..o yüzden ben çantama koyarım bi tane cnm..

dün bi bayanla konuştuk hüseyin beye devam ediyormuş çok memnunmuş kendisi sezaryen zorunlu ablası normal yapmış kaç yıldırda bu doktora geliorum dedi, ben de mümkün oldukça bayan tercih ettim ama dün adama ısındı içim özellikle ona uğradım bi bakayım diye, öyle laubali bi tip kesinlikle değil bi de bayadır orda çalışıyomuş, artık eşimden onay bekliyorum erkek istemiyo, bi de tabi benim hazır olmam lazım.

off off çok sıcak eşimin yüzünüde göremiyorum kaç gündür daha da göremiyicem gibi sinir oluyorum ev çöp eve döndü resmen çöpler var ağır olduğu için atamıyorum evde su yok istiyicem ama taşıyıcak insan lazım sinirlerim tepeme çıktı valla

sorma vallahi ...
bazen eşime insallah rüyanda doğum yaptığını görür o sancıları birebir çekersinde anlarsın diyorum:)

oda bizide kesiyolar diyor:))

iyiki bi sünnetleri var :)

ben atlet giyemiyorum ya emzirme atleti almadım sütyen aldım ,hasta bezi de aldım ne olur olmaz diye ,pedde tamam ama eksik çıkıyor ya bence doğduktan sonrada devam edicek:)

benimde vallahi hep annem yapıyor bende nefes darlığı çok oluyor uzun süre ayakta duramıyorum

hoşbulduk.evet cok sıcak Allahtan klima var

ama bizim evde yok

taktırırsamda çocuk hasta olurmu diye korkuyorum ,yada ben

hoşgeldin seninde canım...

yok tatlım bende henuz 35.haftadayım bu eşimin atmasyon doğum tarihi:)

onun kızı çok duramazmış agustosun 19 gibi kesin gelirmiş asıl doğum zamanı temmuz sonu aslında:)

aslında saymadan pat diye anı yaşamak lazım çünkü diğer türlü daha bi telaşlanıp kendini neyin beklediğini bilemiyosun

ya ben ağda yaptırıyorum temmuzun 15 gibide yaptırırsam onla doğuma giderim diye düşünüyorum en kötü son hafta evde ben jiletlerim...

sieeeeerrr ne güzel şeymiş o yatırma yastığı ya..
özelcanbebedede varmı ayy benimde alasım geldi wallakaydirigubbakcemile3

sier bu yan yatırma yastığı ne kadar güzelmiş hiç görmemiştim ama sıcak su torbasına çok güvenilirmi patlarsa falan allah korusun bebeği yakmayalım yatağın içinde üzerini baskı olunca patlıyabiliyorlar

Yaa kızlar bendemi bi tuhaflık var acaba..bende hep kadın doğumcuların (kuaför ve dişçilerin :)) erkek olmasından yanayımdır :))) utanılacak bişey görmüyorum ben ynaii..günde kaç tane hastayla ilgileniyolar bi tek siz değilsinizki..onların işi bu..bi de bence erkek dr lar daha nazik ve daha işini seven insanlar oluyo bence..benim gözlemlerim böyle yani..bide daha vicdanlılar..sözde kadın dr lar hemcinslerimiz ama erkekler daha iyi..şimdiki dr um kadın ama dediğim gibi ben mecburiyetten ayrıldım dr umdan..

hüseyin beye herkes iyi diyor ama benimde eşim istemez hem de ben de rahat edemem galiba ya.ben de son ihtimal saynur hanıma giderim diyordum o da gitmiş ha vay be

merhaba herkese giremedim 2 gündür işler yoğun nasılsınız

Hoşgeldin canım, biz iyiyiz sen ve bebekin nasıl bakim?
Selammm hayırlı cumalar kızlarrr..

Hayırlı cumalar kuzu,hoşgeldin.

Sana da hayırlı cumalar canım,sen de hoşgeldin!

Canımcım benim kastettiğim bu değildi aslında, ama bu da süpermiş valla.Benimki yatak etrafına konuluyo,yanlara ve baş kısmına filan. Bıulursam yollim bak cancan.

ya ben hala doğum çantamı hazırlamadım...
aniden bişey falan olsa ortada kaldım yani öylece...
benim de hazır değil henüz.yıkanacak edecek.herşey ortada.napalım bir getiren olur heralde acil durumda.zaten şuan onu düşünmemeye calışıyorum.rapor yanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…