2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

annem gelse keşke bir an önce off ya bi şeler yapamamak sürekli birine ihtiyaç duymak berbat bi şey çöpü bile atamıyorum sinir oluyorum annemi istiyorum

sieeeeerrr ne güzel şeymiş o yatırma yastığı ya..
özelcanbebedede varmı ayy benimde alasım geldi wallakaydirigubbakcemile3

bencede süpermiş ama yatağı diye geçiyor zaten bilseydim yastık yerine bole yatağını alırdım.

ben yastık aldım

Eklentiler

• $ST01209BR.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 23

aslında haklısın canım benim çevremde de hep erkeklerin daha kibar yaklaştığını söylerler kadınlar biraz daha kaprisli olur derler ben ce de öyle ama, bu o doktorun bakışıyla ilgili değil kendini nasıl hissetmenle ilgili, sonuçta onun işi bu, çok doğal karşılarlar, ama dediğim gibi dün ilk kez ya bu doktor neden olmasın dedim.

slm kızlar naıslsıjız?valla okuyup okuyup kaçıyorum bazenneysemmm
biz hala annemlerdeyiz bakalım belki pazartesi geçerim evime
eşim pazar nöbetçiymiş evde yalnız olmanı istemiyorum diyo babm da hasta olunca annemin gelmesi zor
görümcem gelir kalır hiç çekemem bu ara onları
az daha kalmak en iyisi keyfim de yerinde ne de olsa burda
eşim sonunda çocuk odasına dolap almış bir kısmını yerleştirmiş eşyaların bende gidince kalan kısmını hallederim baya iş var
şöyle üstten bir temizlik yaparım gerisi bir ay sonra temizlikçi bayanın ellerinden öper
bizden böyle valla

benimde doğum çantam hazı değil hatta alışverişim bile yapılmadı
önce kızımın kıyafetlerine bakıcam ara renk olanlarına sonra yeni gelen bi kaç takım var onları da ayarlarım alışveriş en son artık bakalım ne eksik var
2.bebiş olunca böyle avantajlı oluyo

Evet bende çok beğenerek aldım cnm adı üstünde çok fonksiyonlu bişey..bide fiyat olarakta öle çok pahalı bişey değil..yok cnm güvenilir sıcak su torbası için o yatağın içinde oluk var, yeri var yani..torba oraya konunca yatakla sıfır oluyo..yani bebiş yattığında karnının altında bi yükseklik basınç filan hissetmeden,yumuşak yumuşak sıcağı alcak :)) tavsiye ederim cnm..

sieeeeerrr ne güzel şeymiş o yatırma yastığı ya..
özelcanbebedede varmı ayy benimde alasım geldi wallakaydirigubbakcemile3

Evet var cnm..ben zaten tüm alışverişimi ordan yaptım..ulustaki özelcandan aldım orası çok uygun fiyatlar açısından.ve hep kaliteli güzel şeyler satılıyor.dandik hiç bişey göremezsin yani orda :))

ya ben hala doğum çantamı hazırlamadım...
aniden bişey falan olsa ortada kaldım yani öylece...

Valla cnm yavaştan hazırla bence..millet 7 aydan beri hazırlıyo çünkü..bebişlere belli olmaz.biz bide sıcaklara kalcaz.sıcaklarda allah korusun erken doğumlar artıyomuş..sen yap hazırlığını dursun bi kenarda..

Bende sütyen aldım ama evde pek sütyen takmayı sevmediğim için atlet daha iyi olur evde diye düşünüyorum..sütyenide anca dışarı çıktığımda takarım..bide doğumdan sonra üşüme filan oluyoo diyolar yaa atlete belki ihtiyaç olur o bakımdan :))

Ağdayı bende şu an uzatma aşamasındayım inşallah ağdadan önce doğurmam :))

Hayırdır eşin yokmu cnm evde :))

KIZLAAARR ŞUNUN GÜZELLİĞİNE BAKAR MISINIZ YAAAA,BAYILDIM VALLA. KOCİŞE SÖYLİM DE ALALIM ihihiihihhi alkisalkisalkisalkisalkisalkis

KIZLAAARR ŞUNUN GÜZELLİĞİNE BAKAR MISINIZ YAAAA,BAYILDIM VALLA. KOCİŞE SÖYLİM DE ALALIM ihihiihihhi alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ay bende bayıdım bu pembesine, bebiş bide başını tutmuş, nerde satılıyorki bu model

Herkese merhaba, 1 saat uyumuşum şimdi kalktım duş alıp kuaföre gidecem manikür pedikür ağda allah kolaylık versin bana özellikle ağda çok zor geliyor artık.

Evet yan yastıklıkları parmaklıklara bağlanıyor biraz büyüyünce vurmasın diye kendini uyku setinin içinde çıkıyor karyolası için. http://www.funnababy.com/images/urunler/larges/Bunny%20- Uyku Seti.jpg bu ve baby girl modeli 2 tane aldım değişik kullanırımm diye aynısı cibinliği de aynı takımın aldım.

Yan yatırma yastığından da aldım onu yıkamadım ama yıkayacağım. Lazım bir şey yan yatırmak önemli kusarsa boğulmayı önlüyor reflü olmasını engelliyor v.s.

http://www.bebefix.com/index.php?p=show&pid=13337&k_id=1623&kn=Bebek+G%FCvenli%F0i+

Bebedor benim aldığım marka sizin gönderdiğiniz gibi 2 takoz gibi arasına yatırıyorsun havlu kumaş kaplı kenarları.

Şimdi duşa gidiyorum herkese iyi muhabbetler.

Canımcım benim kastettiğim bu değildi aslında, ama bu da süpermiş valla.Benimki yatak etrafına konuluyo,yanlara ve baş kısmına filan. Bıulursam yollim bak cancan.

Saol cnm..bende öle bilerek almadım.yan yatış deyince ordaki kız bunu verdi bize bizde k.validemle bayıldık çok hoşumuza gitti..daha önceden bakınıyodum ama benim gördüklerim daha minik yastıkçıklar şeklindeydi..bu daha güzel geldi ve hemen kaptık :))

Evet cnm kendini rahat hissedip hissedememnle ilgili tabiiki..ne bileyim ben belki alıştığım için artık rahat geliyo olabilir bana.ama tespitlerim kesinlikle o yönde..

Kuzum bak benim aldığım buna benziyo!!!

Baktım cnm anladımm..seninkilerde değişikmiş..farklı farklı işte..umarım memnun kalırız aldığımız herşeyden :))

Merhaba cnm hoşgeldin:)) buarada sen daha önce bi yazında bulgaristandan gelen bi krem vardı ya,mavi kutuda pişiklere çok iyi geldiğini yazmıştın..hah işte bende aldırdım onlardan anneme..annem izmirden getirdi bu gelişinde..burdan bi daha bilmeyen arkadaşlara duyuralım diye hatırlattım cnm..annem çok fazla alamamaış zaten bu kremi çoğu insan bildiği ve memnun olduğu için kadın getirir getirmez bitiyormuş..o yüzden şimdilik 2 kutum var..ama bizimde ordan akrabalarımız var olmazsa gittikleinde ısmarlarım kendime..pahalıda değilmiş 3 lira :))

ay bende bayıdım bu pembesine, bebiş bide başını tutmuş, nerde satılıyorki bu model

Bunları gördüm; bunların araları çok dar fazla kullanamaz rahatsız olur , çok da kaliteli değil alerji yaparmış gibi geldi bana çok fonksiyonel değil.

çok şirin duruyorlar gerçekten...
bu bebek sektörü okadar büyümüş ve çeşitlenmişki artık ne alacağımızı falan şaşırıyoruz resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…