sieeeeerrr ne güzel şeymiş o yatırma yastığı ya..
özelcanbebedede varmı ayy benimde alasım geldi wallakaydirigubbakcemile3
Yaa kızlar bendemi bi tuhaflık var acaba..bende hep kadın doğumcuların (kuaför ve dişçilerin :)) erkek olmasından yanayımdır :))) utanılacak bişey görmüyorum ben ynaii..günde kaç tane hastayla ilgileniyolar bi tek siz değilsinizki..onların işi bu..bi de bence erkek dr lar daha nazik ve daha işini seven insanlar oluyo bence..benim gözlemlerim böyle yani..bide daha vicdanlılar..sözde kadın dr lar hemcinslerimiz ama erkekler daha iyi..şimdiki dr um kadın ama dediğim gibi ben mecburiyetten ayrıldım dr umdan..
Sevi Bebe Sevi Çok Fonksiyonlu Yatış Yastığı (Sıcak Su Büyotu Hediyeli)(9021) | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Benim aldığım yan yatış yatağı bu.bu yatağın üstüne çarşaf geçirilcekmi acaba.* bilen veya alan varmı kızlar aranızda? bi de şu beşiklere konurmu bunlar acaba?
hüseyin beye herkes iyi diyor ama benimde eşim istemez hem de ben de rahat edemem galiba ya.ben de son ihtimal saynur hanıma giderim diyordum o da gitmiş ha vay be
sier bu yan yatırma yastığı ne kadar güzelmiş hiç görmemiştim ama sıcak su torbasına çok güvenilirmi patlarsa falan allah korusun bebeği yakmayalım yatağın içinde üzerini baskı olunca patlıyabiliyorlar
sieeeeerrr ne güzel şeymiş o yatırma yastığı ya..
özelcanbebedede varmı ayy benimde alasım geldi wallakaydirigubbakcemile3
ya ben hala doğum çantamı hazırlamadım...
aniden bişey falan olsa ortada kaldım yani öylece...
sorma vallahi ...
bazen eşime insallah rüyanda doğum yaptığını görür o sancıları birebir çekersinde anlarsın diyorum:)
oda bizide kesiyolar diyor:))
iyiki bi sünnetleri var :)
ben atlet giyemiyorum ya emzirme atleti almadım sütyen aldım ,hasta bezi de aldım ne olur olmaz diye ,pedde tamam ama eksik çıkıyor ya bence doğduktan sonrada devam edicek:)
benimde vallahi hep annem yapıyor bende nefes darlığı çok oluyor uzun süre ayakta duramıyorum
ya ben ağda yaptırıyorum temmuzun 15 gibide yaptırırsam onla doğuma giderim diye düşünüyorum en kötü son hafta evde ben jiletlerim...
off off çok sıcak eşimin yüzünüde göremiyorum kaç gündür daha da göremiyicem gibi sinir oluyorum ev çöp eve döndü resmen çöpler var ağır olduğu için atamıyorum evde su yok istiyicem ama taşıyıcak insan lazım sinirlerim tepeme çıktı valla
ay bende bayıdım bu pembesine, bebiş bide başını tutmuş, nerde satılıyorki bu modelKIZLAAARR ŞUNUN GÜZELLİĞİNE BAKAR MISINIZ YAAAA,BAYILDIM VALLA. KOCİŞE SÖYLİM DE ALALIM ihihiihihhi alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Canımcım benim kastettiğim bu değildi aslında, ama bu da süpermiş valla.Benimki yatak etrafına konuluyo,yanlara ve baş kısmına filan. Bıulursam yollim bak cancan.
aslında haklısın canım benim çevremde de hep erkeklerin daha kibar yaklaştığını söylerler kadınlar biraz daha kaprisli olur derler ben ce de öyle ama, bu o doktorun bakışıyla ilgili değil kendini nasıl hissetmenle ilgili, sonuçta onun işi bu, çok doğal karşılarlar, ama dediğim gibi dün ilk kez ya bu doktor neden olmasın dedim.
Kuzum bak benim aldığım buna benziyo!!!
slm kızlar naıslsıjız?valla okuyup okuyup kaçıyorum bazenneysemmm
biz hala annemlerdeyiz bakalım belki pazartesi geçerim evime
eşim pazar nöbetçiymiş evde yalnız olmanı istemiyorum diyo babm da hasta olunca annemin gelmesi zor
görümcem gelir kalır hiç çekemem bu ara onları
az daha kalmak en iyisi keyfim de yerinde ne de olsa burda
eşim sonunda çocuk odasına dolap almış bir kısmını yerleştirmiş eşyaların bende gidince kalan kısmını hallederim baya iş var
şöyle üstten bir temizlik yaparım gerisi bir ay sonra temizlikçi bayanın ellerinden öper
bizden böyle valla
ay bende bayıdım bu pembesine, bebiş bide başını tutmuş, nerde satılıyorki bu model
KIZLAAARR ŞUNUN GÜZELLİĞİNE BAKAR MISINIZ YAAAA,BAYILDIM VALLA. KOCİŞE SÖYLİM DE ALALIM ihihiihihhi alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sebahat hanım başlamış bir de, onu görmedim tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?