ay bende bayıdım bu pembesine, bebiş bide başını tutmuş, nerde satılıyorki bu model
sebahat hanım mı amaaaaaaaaan napcaz yaaa valla kaldık doktorsuz.ben hiç bir doktoru tanımadan nasıl doğum yapayım orda
bir sonraki konrolün ne zaman canım, benim 10 temmuzdan sonraki hafta gitmem gerekiyor
Sevi Bebe Sevi Bebe Oyuncaklı Yan Yatış Yastığı (9366) | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
KUZUM BURDA GÖRDÜM, SEVİ BEBE!! AYY BEN BUNU ALMALIYIM YAA... İNDİRİMDE Bİ DE.. delikafadulden
Funnababy Funnababy Farm Pike Takımı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Funnababy Funnababy Farm Nevresim Takımı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Kızlar bebişimin nevresim ve pike takımı bunlar nasıl??
neden kimse konuşmuyo
çoook şekermiş tatlım..allah iigünlerde huzurla kullanmayı nasip etsin inşallahh:Saruboceq:
öbür türlü ben yetişemiyorum hızınıza, okuyamıyorum çoğunu da, ama evet ben takip edebildiğime göre sessiz:))bugün çok sessiz topiğimiz...
hava iğrenç bunaltıcı yaaa...
ne yapalım kuzular için bir 5 hafta daha dayanalım dedik
neden kimse konuşmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?