2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bısey sorcam... bu kucuk portatıf besıkler varya onlar uyku takımlarıyla beraber satılıyo demı... yorganı yastıgıyla yanı...

yanı ben böyle bı beşik alsam baska bısey almaya ıhtıyacı yok mu uyku setı falan demı???

bıde bu nasıl sızce???

yanı ben böyle bı beşik alsam baska bısey almaya ıhtıyacı yok mu uyku setı falan demı???

bıde bu nasıl sızce???

CANIMCIM BEN ASLINDA PARK YATAK ALDIM KUZUMUN ODASINA, AMA YATAĞIMIN YANI İÇİN BU SEPET BEŞİKLERDEN ALICAM BU HAFTA SONU.. İÇİNDE ZATEN GEREKLİ OLAN ŞEYLER VAR. şutarafagitti

Kızlar selam , yanıyooo adana ya. SoĞuyamıyorum bır tÜrlÜ...

Bı evde akŞamları klıma karŞına geÖınce serınlıĞı hıssedıyorum dıyebılırım.

Bende 36. Haftama kadar ÇalıŞmayı dÜŞÜnÜyorum. 37 ye kadar kalamaycam sanıırm. Hem yolum Çok uzak hemde adana Çokkkk sıcakkkkkk....

bende alıcam yan yatırma yastıgı... almazsam uyuyamam ben gece kusarda bogulur dıye....

bıde bu nasıl sızce???
Çok güzel canım ilk etapta 6 aya kadar kullanılıyormuş galiba ben de düşünüyordum bi ara ama arkadaşım bundan almıştı içinde yatak olmuyomuş sözde biz kendimiz kalın sünger yaptık içine demişti ama alırken tabi sorup bakmak lazım içinde yatak varmı sünger felan die

Heh bide senin beendiin modellerin tekerlekleri de var şuan fotoda gizli gözüküyo bi düğmee basıyosun odadan odaya yürütebiliyorsun ayak bölgesinden ayrılıyo sepet gibi sadece üstünü de taşıyabiliyorsun.Ben bunu beenmiştim.Bak alan kişi 2. el veriyomuş böle yazıo "Pierre Cardin Beşiklerin içinden yatak çıkmıyor.
ıkea dan ortopedik bebek yatağı aldık ve beşiğin içine göre kestik."

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…