2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

haydi kızlar ben çarşıya gidiyorum eşime kızdım atıcam kendimi sokaklara bıktım valla işkolik resmen hele 2 haftadır tam sinir harbindeyim iş yüzünden

ped le alakalı deil öyleyse bi doktorunu ara danıs bence yönlendirsin ... ALLAH korusun mantar olmasın varsa da ilerlemesin cnım

ama bıraktım 2 gündür kullanmıyorum bugün daha da arttı.üfff...

Sen bir dr'una danış canım , kaşıntı korkunç birşey delirtiyor insanı. Benim pomadın adı dermovate merhem, ama göstermeden kullanma mantar v.s. varsa fitil verebilir.

nehir benimde akıntı oluyordu ondan kullanıyordum da dışarı çıkarken sadece kullanıyordum
evde hep çamaşır değiştiriyordum son zamanlarda daha sık koymaya başladım pedi belki ondandır
diye düşündüm...

benim de çok akıntım var. dr. steril gazlı bez kullan ve sık değiştir. mümkünse çamaşır değiştir demişti.

günlük pedler bakteri tutuyormuş. ben çamaşır getiriyorum yanımda. çok sıkıntı olursa peçete de koyuyorum

Canım benim benide ekleyebilirmisin acaba?
Yaşım :30
Tahmini doğum tarihi:10 Ağustos
Hamile kaldığım kilo:45ohaoldumsmile
Cinsiyeti:Erkek
Bebeğimin ismi:Can Eymen
ekledim canım hoşgeldin aramıza..

Ben de sana mesaj atacaktım epeydir görüşemedik nasılsın diye .... Maşallah bebişine zıplasın bakalım benimki uyukluyor :))
maşallah yavrularımıza.. ama sende çok açtın arayı kayboldun.. neyseki geldin yine.. ben iyice ağırlaştım.. herkes gibi gece uykusuzlukları çekiyorum.. gündüzde çok halim kalmıyor.. ama takip ediyorum burayı.. ara ara yazıyorum.. bu arada sen yokken face grubu kurduk katılmak istersen haber ver olurmu.. çok öptükkopuyorumnanaktan

ama bıraktım 2 gündür kullanmıyorum bugün daha da arttı.üfff...
canım mutlaka doktorunu bilgilendir.. benim 15.haftada kaşıntı başladı akıntı ile beraber ki sık sık çamaşır değiştiririm ve hijyenimdir.. tabi çok temiz olsun mantığı ile o kaşıntının üzerine her wc sonrası sabun ile yıkadım o bölgeyi.. akıntı resmen yeşile döndü doktoru arayıp söyledim en yapılmaması gereken şeyi yapıp mantarlaştırmışsın dedi ve kızdı.. neopetran diye bir fitil verdi 5gün kullandım ve geçti şükür.. şu ara evdesin nasılsa çamaşır giymemeye çalış.. yada çok geniş olsun.. kapalı durmasın nefes alsın orası..:kedi: çok geçmiş olsun

kızlarrr didobaaaaaa halıcıyı aradım...eşim arayamam sen ara dedi sinir oldum baştan...
ya 700 tl lik halı 360 tl eşim çok pahalı demezse istiyorum ben o halıyı yavv..
HALI ARAYANLAR TUANANIN HALILARINI DAHA UCUZA ALABıLıRıZ HABERıNıZ OLSUUUUN.
çünkü tuanadan temin ediyorlarmış ucuza geliyormuş onlara..o yüzden öff pahalı mı ki yaa 365 tl.
didemcim teşekkürler tatlımm...

bu nst olayını ben de anlamıyorum bizde dr`a bile sormadan belli bir haftadan sonra herkesi bağlıyorlar bir odanın penceresi yok benim kapalı yer korkum var doktora sorcam şart mıdır diye?
kaşıntı meselesine gelince benim kaşıntım yok ama herhalde günde 4-5 kez çamaşır değiştiriyorum çok terliyorum sürekli ıslak hissediyorum

yaaa ben de ha bire yıkıyorum orayı ama sabunla falan değil biliyorum sabun iyi değilmiş
orası için doktorumu arıycam böyle giderse...

Canım en dandik halıya 250 lira diyorlar. 100 daha verirsin içine sine sine kullanırsın

Kaşıntı bende de olmadı çok şükür. Zaten günde 3 kere banyo yaptığım oluyor kaç kere değiştiriyorum çamaşırımı bilemiyorum artık sıcaktan. sürekli değiştirirsen olmaz kaşıntı birde temiz olması lazım mantar olabilir dikkatli ol canım. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…