günlük ped hamilelikte pek önerilmiyor. mantar yapabilir. ondandır herhalde.
günlük ped hamilelikte pek önerilmiyor. mantar yapabilir. ondandır herhalde.
Bende de kaşıntı vardı dr muayene etti mantar v.s. bulamadı , rahatlatacak bir krem verdi pişik kremi gibi birşey sanırım, iyi geldi şuanda kaşıntım yok.
sıcaklarda yapabilir.günlük ped pek yapmıyor çünkü.
ama bıraktım 2 gündür kullanmıyorum bugün daha da arttı.üfff...
ama çok akıntı oluyor.söylemesi ayıp benimki resmen ıslanıyor.havalar da sıcak terim de oluyor.neyseki rengi saydam bı sıkıntı olmadığı belli.onun için günlük ped kullanıyorum çalışıyorum çünkü
üfff annem hızını alamadı odanın duvarlarını siliyo kaydirigubbakcemile3
ekledim canım hoşgeldin aramıza..Canım benim benide ekleyebilirmisin acaba?
Yaşım :30
Tahmini doğum tarihi:10 Ağustos
Hamile kaldığım kilo:45ohaoldumsmile
Cinsiyeti:Erkek
Bebeğimin ismi:Can Eymen
maşallah yavrularımıza.. ama sende çok açtın arayı kayboldun.. neyseki geldin yine.. ben iyice ağırlaştım.. herkes gibi gece uykusuzlukları çekiyorum.. gündüzde çok halim kalmıyor.. ama takip ediyorum burayı.. ara ara yazıyorum.. bu arada sen yokken face grubu kurduk katılmak istersen haber ver olurmu.. çok öptükkopuyorumnanaktanBen de sana mesaj atacaktım epeydir görüşemedik nasılsın diye .... Maşallah bebişine zıplasın bakalım benimki uyukluyor :))
canım mutlaka doktorunu bilgilendir.. benim 15.haftada kaşıntı başladı akıntı ile beraber ki sık sık çamaşır değiştiririm ve hijyenimdir.. tabi çok temiz olsun mantığı ile o kaşıntının üzerine her wc sonrası sabun ile yıkadım o bölgeyi.. akıntı resmen yeşile döndüama bıraktım 2 gündür kullanmıyorum bugün daha da arttı.üfff...
ekledim canım hoşgeldin aramıza..
maşallah yavrularımıza.. ama sende çok açtın arayı kayboldun.. neyseki geldin yine.. ben iyice ağırlaştım.. herkes gibi gece uykusuzlukları çekiyorum.. gündüzde çok halim kalmıyor.. ama takip ediyorum burayı.. ara ara yazıyorum.. bu arada sen yokken face grubu kurduk katılmak istersen haber ver olurmu.. çok öptükkopuyorumnanaktan
canım mutlaka doktorunu bilgilendir.. benim 15.haftada kaşıntı başladı akıntı ile beraber ki sık sık çamaşır değiştiririm ve hijyenimdir.. tabi çok temiz olsun mantığı ile o kaşıntının üzerine her wc sonrası sabun ile yıkadım o bölgeyi.. akıntı resmen yeşile döndüdoktoru arayıp söyledim en yapılmaması gereken şeyi yapıp mantarlaştırmışsın dedi ve kızdı.. neopetran diye bir fitil verdi 5gün kullandım ve geçti şükür.. şu ara evdesin nasılsa çamaşır giymemeye çalış.. yada çok geniş olsun.. kapalı durmasın nefes alsın orası..:kedi: çok geçmiş olsun
kızlarrr didobaaaaaa halıcıyı aradım...eşim arayamam sen ara dedi sinir oldum baştan...
ya 700 tl lik halı 360 tl eşim çok pahalı demezse istiyorum ben o halıyı yavv..
HALI ARAYANLAR TUANANIN HALILARINI DAHA UCUZA ALABİLİRİZ HABERİNİZ OLSUUUUN.
çünkü tuanadan temin ediyorlarmış ucuza geliyormuş onlara..o yüzden öff pahalı mı ki yaa 365 tl.
didemcim teşekkürler tatlımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?