2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım alakası yok çamaşır değiştirmekle yaaa benim kadar değiştiren yoktur ped koymadığım gün de 5 tane bile değiştirdiğim oluyordu düşün sabah beri de bu 3. çamaşırım...

aslıcım nasıl bir halı? biz bulamıyoruz burada 1 kaç kişi bizim odaya olmuyor hiçbir halı..
aaçıkmavi ve beyaz renk tonlarında istiyorum ama yok yok yok.bilen arkadaşlar bilir ne kadar
çok aradığımı..

defnecim 1.5 m2 ye bence pahalı ama sen bilirsin yinede. ben çok cicili bicili birşey almayı düşünmüyorum. Saray halıda beyaz ile turkuvaz mavili bir tane halı beğendim antibakteriyel hemde 3.5 m2 halı 230 tl canım.

Hormonlardan dolayı akıntının olmasının normal olduğunu ilk günden beri drlar söylüyor. Hergün duş almaya çamaşır değiştirmeye rahmen sıcaklardan dolayı , terleme ile v.s. mantara veya bende olduğu gibi pişike yol açabiliyor. Dışarıda olduğumuzda hemen müdahale de edemeyebiliyoruz. Az kaldı arkadaşlar, ama ihmal etmeyip dr'a göstermek lazım. Geçen gün bir yerde okudum doğumu yapacak dr daha önceleri de jinekolojik muayenelerimizi yaptıysa çatı kontrolü yapmayabilirmiş. Adam o kadar şeyin içinden bizimkini nasıl hatırlayacak ki :)))))

canım ben perdemi de ikeadan almıştım yeşilli timsahlı filan aynı desenin nevresim takımını da almıştım halı da mavili yeşilli bişey halı kilim arası bişey bana da bir arkadaşım önermişti şimdi katologa baktım bulamadım ama çok cici şeyler var ve fiyatlar da çooook iyi

Ben halıyı özel yaptırdım çok güzel oldu ama şimdi yaymayı düşünmüyorum , kışın serecem yere. Böyle daha iyi silinir bir de sıcakta halıya tahammül edemiyorum.

Çiğdoşcum çilek mobilyada da var halı. hani balıklı olur diyodun ya. balıklı mvili bi halı var. bi de düz mavi var. bi de onlara bak istersen

canımcım evet pahalı biliyorum ama maalesef bebek odası namına hiçbir halı
yapmamış adamlar ben de tuana halı dakilere bayıldım tabii fiyatlar acayip uçuk didoba
da bana bu halıcının linkini gönderince özelden arıyp bi sorayım dedim aradım adamlar
zaten tuanadan alıyorlarmış halıları toplu alınca da ucuza geliyormuş.ucuz dedikleri de
işte 360 tl yanii 700 civarından 360 a düşüncee insan düşünüyor bi...didoba bilir nekadar
aradığımı..ama senin o gönderdiğin linklerdekiler de fena değil bebek odası için uygun olmasa da,
göze batacak halılar değiller.bakalım kaydettim onlarıda..

ya ne olduğunu tam bilmiyorum aslında eşim ablası ile bakmış beğenmişler ben bir türlü gidip bakamadım.

herkeze merhaba bızde geldık... carsıdaydım butun gun... pıjama takımlarımı aldım... emzırme sutyenı alcaktım cok pahalı soyluyolar 45 tl dedı almadım bende ya... bıraz daha arstırcam bakalım... yarında kızımı gormeye gıdıcez... cok merak edıyorum kılosu nekadadr oldu acaba....

ben emzirme sütyenimi tchibo`dan aldım çiftine 28 lira vermiştim şu anda da onları kullanıyorum çok rahat penye tavsiye ederim

ben emzirme sütyenimi tchibo`dan aldım çiftine 28 lira vermiştim şu anda da onları kullanıyorum çok rahat penye tavsiye ederim

ooo cok ıyı almsıın tatlım... benım 1 tane var 2 tane daha almayı dusunuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…