ah yazık sana yaa hem iş hem ege hem hamilelik hem de ev işi.
çıldırır insan öyle yap senn de elini çabuk tutman gerekicek 2 akşam:))
tam olarak ne zaman izine çıkıyorsun?
hecababe canım özeline bak..:) resimlerini ekledim ciciler konusuna ama devretmem lazım:)
ayrıca bebek arabalarımız aynı rengi de dahil:)
sizlerede tavsiye ederim arkadaşlar baston araba hafifliğinde ama normal araba özelliğinde..
canım hemen bakıyorum çok saol resimler için ama daha bitmemişti yüklemelere devam ediyordum :)
az kaldı onlarıda eklersek tamam:
bende ilk zaman için düşünmüyordum ama bu çok kullanılışlı oyüzden aldım.. hantal bir araba değil..
Kraft Lite 6280 Çİft Yönlü Bebek Arabası
ya araba konusuna gelince süper cidden hafif hemen katlanıyor ve oldukçada uygundu
hecababe canım özeline bak..:) resimlerini ekledim ciciler konusuna ama devretmem lazım:)
ayrıca bebek arabalarımız aynı rengi de dahil:)
sizlerede tavsiye ederim arkadaşlar baston araba hafifliğinde ama normal araba özelliğinde..
canım hemen bakıyorum çok saol resimler için ama daha bitmemişti yüklemelere devam ediyordum :)
az kaldı onlarıda eklersek tamam:
ya araba konusuna gelince süper cidden hafif hemen katlanıyor ve oldukçada uygundu
canımcım çok güzel olmuş odanız:))
güzel günlerde kullansın meleğin inşallah
tamam canım gönder sen eklerim..canım hemen bakıyorum çok saol resimler için ama daha bitmemişti yüklemelere devam ediyordum :)az kaldı onlarıda eklersek tamam:
hecababe kuzunun odası çoook güzel olmuş.Güle güle kullansın. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canımcım çok güzel olmuş odanız:))
güzel günlerde kullansın meleğin inşallah
çok teşekür ederim biraz hayvanlar karıştı ama:)
istem dışı her türlü hayvan oldu odada kızımın arası hayvanlarla iyi olucak:)
az daha var onlarıda ekleyeyim bakalım eksimiz varmı
Bebişler geliyor:http://www.kadinlarkulubu.com/agusto...i-geliyor.html (2010 Ağustos Bebişleri Geliyor :))
Doğum Hikayeleri:http://www.kadinlarkulubu.com/agusto...ikayeleri.html (2010 Ağustos Annelerinin Doğum Hikayeleri)
yeni konularımız.. ilk sayfada linkler mevcut..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!
kelimelerin bittiği yerdeyim heyecandan elim ayağım birbirine karışıyor...
YARIN SABAH 9 DA DOĞUMA GİDİYORUM....
dua edin bana nolur çok endişeliyim. korkuyorum mutluyum hüzünlüyüm bende bilmiyorum neyim ama duygularım karmakarışık.....
sağlıkla vakitlice doğuralım inşşş:)hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar , canım ellerine sağlıkkkkkk
size iyi akşamlar kızlar dorukkcum hayırlı doğumlar olsun sana inş. kızlarınla beraber iyi haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?