2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet aynı araba :)) benimki gri-mavi renkli olandann..
evet çok güzel ve kullanışı rahat bi araba..satıcı da çok övmüştü..ben 3 tekerleklilere meraklıydım ama satıcı bile önermedi onları..denge problemi çok yaşanıyormuş kullanışlı değilmiş türkiye kaldırımlarında..avrupada yaygınmış ama onlardaki yollar kaymak gibi olduğu için adam çoğu alan şikayetçi demişti..sonrada ben bu arabayı çok beğendim..çok hafif ve görünümüde hantal değil..

ah yazık sana yaa hem iş hem ege hem hamilelik hem de ev işi.
çıldırır insan öyle yap senn de elini çabuk tutman gerekicek 2 akşam:))
tam olarak ne zaman izine çıkıyorsun?

19unda başlıyor iznim de. 19 u p.tesi. bi şekilde gelmemeye çalışıcam. 16sı cumadan ayrılıayım artık diyorum. sabahları uyanmak eziyet gibi. bi de her işim yarım artık toparlanmam lazım. sadece benim yapabileceğim işler hepsi. sonra temzilikçi gelip evi temzileyecek de. kaldırılacaklar, verilecekler, yerleri değişecekler hepsi bana bakıyor. kimsem de yok burda. izne ayrıldığım hafta ege 2-3 gün bakıcının evine gitse ben hallederim hepsini. egeyle çok zor. kıyamaıyorum da ona. tüm gün beni bekliyor. akşam azıcık iş yapsam bi huysuzluk bi mızmızlık.

hecababe kuzunun odası çoook güzel olmuş.Güle güle kullansın. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

çok saol canım ,daha iyisi sizlerin olsun

Bizde de kadın vardı bugün salı malum temizlik günü :)) Biraz önce gitti , büfeyi indirttim hepsi yıkandı yerleştirildi ev temizlendi , bir yandan da kıçınla da sağı solu çizmiştir .... Beyaz olduğu için 50 kere duvarlara dikkat et dememe rağmen hallediyor sinir oluyorum ama başka çarem yok .... Pikocuya Bebeğin dolaplarının raf örtüleri siparişini verdim , 2 kat beyaz keten etrafına , çerçeve pembe piko çektirecem daha kibar olur diye düşündüm bakalım umarım anlatabilmişimdir. Duşa girecem şimdi çok sıcak panjurları kapattım oturuyorum içerde. Bizim zamanımız da yaklaşıyor çok heyecanlıyım , Bütün kalbimiz ve dualarımız Dorukla ....

ooh ebrucum bayağı yoğun bir gün geçirmişsin canımcım güle güle kirlensin şekerim evin
malesef bu kadınlar nedense hepsi birr mutlaka bir sorun çıkıyor alsan olmuyor almasan olmuyor işini doğru yapana daha rastlamadım

Bebeğin anakucağı pusetini de almıştır umarım Doruk, hastaneden çıkarırken içine koyarlar bebişleri. Aman zaten eksik oldu mu 2 dk da halledilir artık her imkan var. Yarın bakalım kargoyu bekliyorum bebişin altın yastığı , duvar süslemesi isim balonu , şeker numuneleri gelecek. Umarım istediğim gibidir ....

iyi akşamlar kızlar herkesler iyiler maşallah benimde annemler geldiler onunla yapılacaklara giriştik buraya uğrayamadım yarın kontrolüm var bakalım son 13 günüm kaldı allahımın izni ile hepimiz sağlıcakla noksansız kusursuz bebişlerimizi kucaklayalım allahım hepimizin yardımcısı olsun

canımmmm inşallah çokkk kolay bir doğum olur ve bebişlerine sağlıcakla kavuşursun tüm dualarımız seninle tatlım allah yardımcın olsun canım sabah uyandığında mis kokulu bebişlerin yanıbaşında olsunlar

aynen bugün sıcaktan mahfoldum resmen kuzucugumda hiç yerinde durmadı bugün

size iyi akşamlar kızlar dorukkcum hayırlı doğumlar olsun sana inş. kızlarınla beraber iyi haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…