2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım allah hayırlısıyla sağlıkla kızlarını kucağına almayı nasip etsin.Senin heyecanını bizde paylaşıyoruz inşallah çok güzel haberlerini alırız dualarımız seninle opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

DoRuk. HAyıRlı. DogumlAR olsun tAtlım. GuZEl haberlErını bekliyoruz inşallah. HersEy gönlünce. Olsun opuyorum

--------------------------------------------------------------------------------

bu gece uyumak ne mümkün..... çok heyecanlıyım... çok endişeliyim... çok mutluyum...
son bi kaç saatim karnımdaki kızlarımla.. hamileliğimin bitiyor olmasına üzülüyorum ama kuzucuklarıma kavuşup anne olacağım içinde bi o kadar mutluyum....
hepinizin dualarını bekliyorum.... hakkınızı helal edin hepiniz.... doğuma girerken hepiniz duamda olucaksınız....

canım yaa valla ağlayarak yazıyorum. helal olsun . Allah yardımcın olsunnn son yarım saat.HAYIRLISIYLA al kuzularını kucağına. mis gibi cennet kokularını çek içine. sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat olsunlar. bütün gece heyecanını paylaştım inan. inş güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz.

dorukçum inan bizde en az senin kadar heycanlı ve mutluyuz
bir kaç saate kadar alıcaksınız inşallah meleklerini kucağına Allah ım hayırlı doğumlar nasip etsin canım
bizimde dualarımız seninle
güzel haberlerini bekliyoruz... sizi çok seviyoruz...

herkese günaydın,

Dorukcum, senin de Allah yardımcın olsun. Dualarımız seninle...tez zamanda güzel haberlerini alırız inş....

Herkese günaydın kızlar doruk şimdi napıyor acaba.Allah yardımcısı olsun :Saruboceq: :Saruboceq:

Bende dün bebişimi görmeye gittim 2400 gr olmuş eskisine göre daha iyi dr um 5-10 Ağustos arası alırız dedi iki hafta sonra tekrar gideceğim inşallah 3kg aşağı doğmaz.

herkese günaydın,

Dorukcum, senin de Allah yardımcın olsun. Dualarımız seninle...tez zamanda güzel haberlerini alırız inş....

günaydın canımmopuyorumnanaktan

Herkese günaydın kızlar doruk şimdi napıyor acaba.Allah yardımcısı olsun :Saruboceq: :Saruboceq:

Bende dün bebişimi görmeye gittim 2400 gr olmuş eskisine göre daha iyi dr um 5-10 Ağustos arası alırız dedi iki hafta sonra tekrar gideceğim inşallah 3kg aşağı doğmaz.

günaydınlarrr maşallah canım meleğine hayırlısıyla sağlıkla doğururuz hepimiz inşallah

günaydınlarrr maşallah canım meleğine hayırlısıyla sağlıkla doğururuz hepimiz inşallah[/QUOTE]

Teşekkürederim canım bu günde dr gidecekler vardı onlarda güzel haberlerle gelirler inşallah

Günaydın Kızlaarr...

ben bugün en az Doruk kadar heyecanlıyım... dün onunla görüşemedim ama onun için dua ediyorum...

dorukcum eğer okursan Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. belki de şuanda birini gördün bile bu çook heyecan verici...

şimdiden tebrik ediyorum canım... hem bu uzun yolu sağlıcakla yavrularınla birlikte bitirebildiğin onları bugüne getirebildiğin için hem de artık gerçekten bir anne hemde 2 prensesin annesi olduğun için...

Allah yavrularını sana bağışlasın sıkıntısız stressiz evinize gelin inş.

günaydınlaaaar...

doruk ve bebikleri sağlıklıdır inş.belki doğurmuştur bile :))allahım ne heyecan verici....az kaldı hepimiz kavuçcaz inş. yavrularımıza...sağlıkla mutlulukla inş. :Saruboceq:

günaydınlarrr maşallah canım meleğine hayırlısıyla sağlıkla doğururuz hepimiz inşallah

Teşekkürederim canım bu günde dr gidecekler vardı onlarda güzel haberlerle gelirler inşallah[/QUOTE]

inşallah canım

Herkese gÜnaydın doruk doĞurmuŞmudur ay cok heyecanlandım sİmdİ :)

günaydın canım
inşallah hayırlısıyla doğurmuştur

günaydın canımmopuyorumnanaktan

günaydınlaaaar...

doruk ve bebikleri sağlıklıdır inş.belki doğurmuştur bile :))allahım ne heyecan verici....az kaldı hepimiz kavuçcaz inş. yavrularımıza...sağlıkla mutlulukla inş. :Saruboceq:

günaydın canım nasılsın

günaydınlaaaar...

Günaydın Esracımm... Allah hepimize nasip etsin o güzel günleri :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…