2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar,

ya doruk doğuruyormu ay ağlıycam şimdi Allah analı babalı büyütsün eee biz nasıl haber alıcaz tel.olan var mı

Günaydınlar,

ya doruk doğuruyormu ay ağlıycam şimdi Allah analı babalı büyütsün eee biz nasıl haber alıcaz tel.olan var mı

Günaydın Didemcim... sanıyorum dün hallisna telefon numarasını aldı doruğun...o haber verecektir bize... belki de almıştır kızlarını kucağına şimdi :))) ayy ne güzelll opuyorumnanaktan

Günaydınlar,

Günaydııın cnm evet doruk bugün 9 da doğuma girecekti belkide doğmuştur melekleri.Hallisnada telefonu vardı heralde inş. iyi haberlerini alırız.

Günaydııın cnm evet doruk bugün 9 da doğuma girecekti belkide doğmuştur melekleri.Hallisnada telefonu vardı heralde inş. iyi haberlerini alırız.

İşallah canım ya çok heyecanlandım cidden Allah yardımcısı olsun işallah küveze girmez kuzular:1hug:

günaydın kızlar bölük pörçük uykusuz bir gece geçirdim..
siz nasılsınız?doruktan haber alabilecek miyiz acaba?

9da doğuma aldılarsa henüz cıkmıstır bence.Allah ım inşallah sağlıklıdır 3üde...sabah saat tm 08:56 ydı aklıma geldiler.inşşallah bi aksilik cıkmamıstır hersey yolundadır..haber alan yazarsa sevınırız..

allahım sağlıklı sıhatli hep beraber evlerine dönmeyi nasip etsin o doğurunca sanki sıra bize gelmiş gibi hissretttim ilk defadoğum korkusu sardı :)

hobuldum şekerler...:))

angel iyiz tatlım siz nasılsınız bakalım :))

didem seninde çok az kalmış canım hadi hayırlısı :)

Günaydın herkese.
Doruk ilk annemiz mi olacak? Ben her zaman takip edemiyorum başlığı? Çok heeycanlandım okuyunca. Bizlerin de zamanı yaklaşıyor artık. Hepimize sağlıkla gelsin bebeklerimiz.

Evet kızlar bir terslik olmazsa 2. sıra benim galiba artık zaten doğsa sorun olmaz dedi doktor ama prenses küçük daha 2550miş. Kilo alsın diye fındık her sabah yumurta sütlaç muhallebi vs ye dedi hepsinden aaldım her gece et yiyorum bakalım p.tesi ne kadar olacak?

Bir an önce ve sağlıkla kavuşursun yavruna umarım. Şimdi burayı okuyuna dank etti kafama ne kadar yaklaştığımız o ana.

iyiyim didemim uyandım toparlanmaya çalışıyorum..
annemi geçirdik akşam.k.kardeşim c.tesi dönmüştü zaten.ayın
17 sinde tekrar gelecek anjiyo yapılacak.(kasığından beynine
kadar girilecek) bu yüzden endişeliyiz aslında ama neyse hayırlısı
bakalım..annem gitti kendimi çok yalnız hissediyorum...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…