Evet kızlar bir terslik olmazsa 2. sıra benim galiba artık zaten doğsa sorun olmaz dedi doktor ama prenses küçük daha 2550miş. Kilo alsın diye fındık her sabah yumurta sütlaç muhallebi vs ye dedi hepsinden aaldım her gece et yiyorum bakalım p.tesi ne kadar olacak?
Benim de en en geç 26sı dedi yani en fazla 19gün
Evet kızlar bir terslik olmazsa 2. sıra benim galiba artık zaten doğsa sorun olmaz dedi doktor ama prenses küçük daha 2550miş. Kilo alsın diye fındık her sabah yumurta sütlaç muhallebi vs ye dedi hepsinden aaldım her gece et yiyorum bakalım p.tesi ne kadar olacak?
hayırlısı olsun canım. 26sında olursa berat kandili ne güzel olur
hadi didoş top sende topu başkalarına atma heeee...
Günaydınlar,
ya doruk doğuruyormu ay ağlıycam şimdi Allah analı babalı büyütsün eee biz nasıl haber alıcaz tel.olan var mı
günaydın kızlar bölük pörçük uykusuz bir gece geçirdim..
siz nasılsınız?doruktan haber alabilecek miyiz acaba?
hobuldum şekerler...:))
angel iyiz tatlım siz nasılsınız bakalım :))
didem seninde çok az kalmış canım hadi hayırlısı :)
Günaydın herkese.
Doruk ilk annemiz mi olacak? Ben her zaman takip edemiyorum başlığı? Çok heeycanlandım okuyunca. Bizlerin de zamanı yaklaşıyor artık. Hepimize sağlıkla gelsin bebeklerimiz.
Sağol canım senin de az kalmış 1 hafta var aramızda Allah hepimizin bebişlerini sağlık sıhatle kucağımıza versin
günaydın kıslar
nasılsınız
ay serdemm sanada az kalmış yaa hadi bakalım hayırlısıopuyorumnanaktan
iyiyiz canım bizde
sadece çok sıcak ondan çekiyoruz
birde sırt ağrım var ama çok şükür bugünüme
günaydın canım
amin inşallah hepimize Allah ım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin:Saruboceq:
bence ne olursa olsun masal 3 kg u geçecek...
Canım birde ballı süt iç muz ye benim bebişte 3 haftada 300gr almıştı çok üzülmüştüm süt içip muz yedim dün tekrar kontrolümüz vardı 2400 olmuş.Sende dene istersen.
annem kardeşimle beraber gelecek hatta onlar baya kalabalık gelicekler ben de
gitmek istiyorum aslında hastaneye riskli bişeymiş çünkü allah korusun bey.kanaması
falan olabiliyormuş..ben gidebilirim heralde 17 sine kadar bişey olmazsa...
Evet artık işe de bir hafta daha geleceğim, iznim başlayacak. Doğum şeklin belli oldu mu?
herkese günaydın... bu aralar temzilik derdine düştüm, pek takip edemiyorumdoğumu yaklaşan arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun, sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun...
kanalturkte bugün ne pişirsem'de ebe asude oflaz var, doğum koçu ve gebelik kursu var izlemenizi tavsiye ederim...
iyiyim burcucum sabah mahmurluğu üstümde
uyanmaya çalışıyorum..
gidip bişeyler hazırlıyayım kendime gerçi hazır sayılır hemen
geliyorum.
didem kız burada mısın kesin yine kaçıcan bi yerlere?????
hayırlısı olsun canım. 26sında olursa berat kandili ne güzel olur
herkese günaydın... bu aralar temzilik derdine düştüm, pek takip edemiyorumdoğumu yaklaşan arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun, sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun...
kanalturkte bugün ne pişirsem'de ebe asude oflaz var, doğum koçu ve gebelik kursu var izlemenizi tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?