2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sonundaa....:)) topiğimizin ilk bebişleri sağlıkla dünyaya geldi ne güzell..darısı bizlerin başına..küvezdede çok kalmamışlar maşallahhh maşallahhhhh..inşallah bu güzel başlangıç hep devam eder bizlerdede..

maşallah kızına cok ssevindim canım

maşallah maşallah bebişlere allah anası ve babası ile uzun ömürler versin yarabbim ay cok sevindim doruk nasıl onunla mı konustun yakınlarıylamı ?

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bu heyecana daha fazla dayanamayıp doğurucam galiba. :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3

ay sorma ya az kaldı doğuruyoruz sanırım

ayyyyy bebeişler gelmıs masallah masallah... Allahım naalı babalı buutsun... cok mutlu oldum coookkkkkkk)):).9:

maşallah maşallah

darısı tüm annelere inş

hadi bakalım sırada kim var

Teşekkür ederim canım.Seninle de görüşemedik bi türlü . opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım.Seninle de görüşemedik bi türlü . opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bugünlerde işler biraz yoğun birde gidicem ya işleri toparlıyorum oyüzden bugünde biraz tansiyonum düştü asagıda yattım daha yeni geldim birazdan da çıkarım eve gidip uyumak istiyorum :)) bende haftasonu görücem kızımı inş. büyümüştür:)opuyorumnanaktan

ben de kesin 7 ağustos'ta doğururum. k.validemin doğum günü. hiiiç istemediğim bi gün varsa o da 7'si ama istenmedik ot insanın burnunun dibinde bitermiş ya. öyle olur görürsünüz

maşallah maşallah bebişlere allah anası ve babası ile uzun ömürler versin yarabbim ay cok sevindim doruk nasıl onunla mı konustun yakınlarıylamı ?
kendisi ile görüştüm.. sesi gayet iyi geliyordu..

Çift yumurta mı tek yumurta mıydı Bebişler hatırlayamadım ?
ayrı yumurta diye biliyorum canım..

ne kadar kalacakmış hastane de acaba?
hem konuşup hem not aldım o da dilime geldi ama 'bayan merak makineliğimi' hemen göstermeyeyim dedim:)

bu arada beni kim arayacakCADIARZU CADIARZU CADIARZU

ben ararımmmmm

ben de kesin 7 ağustos'ta doğururum. k.validemin doğum günü. hiiiç istemediğim bi gün varsa o da 7'si ama istenmedik ot insanın burnunun dibinde bitermiş ya. öyle olur görürsünüz

kaydirigubbakcemile3 ay didem çok alemsin valla..:roflol:

Hoşgeldin canım, iyiyiz sen napıyosun bakalım ? Hava çok sıcak gerçekten.Bunaldımm.akannehir

Sen varsınnnn . sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 :roflol:

iyiyim canım bende
idare ediyorum işte:))
ama sırtım çok fena sandalyede şekilden şekile giriyorum

ohh be Allah a bin şükür sağlıkla gelmiş kuzular
maşallah 41 kere maşallah
sağlıklı hayırlı ömürler versin Allah ım
darısı bizlerin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…