- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
bugünlerde işler biraz yoğun birde gidicem ya işleri toparlıyorum oyüzden bugünde biraz tansiyonum düştü asagıda yattım daha yeni geldim birazdan da çıkarım eve gidip uyumak istiyorum :)) bende haftasonu görücem kızımı inş. büyümüştür:)opuyorumnanaktan
önce kocamaaaaaaaaaaannnnnn maşallah subhanallah diyelim:)
yavrulardan biri 3kilo..
diğeri 2,200 gr doğmuş..
biri 45, diğeri 48cm
Biri Özgü irem diğeri öykü beren
spinal anestezi uygulanmış .. biraz tansiyon düşüklüğü vs ama şükür şimdi gayet iyilermiş..
bebişler 2saat küvezde kalmışlar..
ALLAH daha iyi etsin inş durumlarını.. hepimize dua etmiş saolsun..:)
şükür kavuştu yavrularına sağlıkla.. darısı başımıza inş..
hepinize çoooooook selamı var.. dualrınız içinde ALLAH razı olsun hepsinden diyor..
ayyyy çokkkkkkkk mutlu oldum bennnnn:)
maşallah maşallah maşallah
ben de kesin 7 ağustos'ta doğururum. k.validemin doğum günü. hiiiç istemediğim bi gün varsa o da 7'si ama istenmedik ot insanın burnunun dibinde bitermiş ya. öyle olur görürsünüz
ya bana hep 5 ağustosta doğuracakmışım gibi geliyor.hatta ben baya inanmaya
başladım bu tarihe:uhm:
normal görünüyor şimdilik.. bak doğuma girecek olsan bile bi saniye telefon görüşmesi yapmam lazım deyip ara beni olurmu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne güzel az kaldı artık kavuşmalara. bizim evde heyecan falan yok. eşim sadece korku duyuyo sezaryen sonrası normal deniycem diye. ben de aksilik çıkacak da yapamıycam diye korkuyorum. off hayırlısıyla şöyle sancı çeke çeke ıkına ıkına bi doğursam
banada 10 ağustosta doğuracakmışım gibi geliyor doğurmazsam çok bozulurum hele bide 15inde falan doğurursam didobanın 7 ağustosuna benze bunude hiç istemem senelerce çek ay beni seviyor doğum günümde geldi muhabbeti :)
ıkına ıkına sancı çeke çekeakannehirakannehirakannehirakannehir
canım sende numaranı ulaştırırsan senide ararız...:)maşallah çok sevindim iyi olmalarına bende merak edip duruyordum naptılar diye. Ne güzel inşallah herkesin böyle güzel haberlerini alırız.
Bu arada Hallisna sanada çok teşekkürler bizleri haberdar ettiğin için opuyorumnanaktan
yolladım canım.. tüm topiğe dağıtıyorum:)hahahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hatta teli açık bırakır yanıma koyarım doğuma girerken .sesimi de duyarsın olmaz mıkaydirigubbakcemile3ayy uyyy falan
ama yok ben hiç bağıramam öyle zaten bağıracak dereceye geldim mi ilacı bassınlar
bana dayanamam ben...bu arada senin teli silmişim ben:çok üzgünüm:
özelden gönderirsen kaydediym telefonuma...benimki var dimi sende???
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. :1hug: Daha çok mu var izne ayrılmana ?
ıkına ıkına sancı çeke çekeakannehirakannehirakannehirakannehir
psikopatça duruyo di mi? ama gerçekten öyle. Allah'tan doğumumla ilgili önce sağlık tabi ki ama sonra normal doğum diliyorum.
yavrulardan biri 3kilo..
diğeri 2,200 gr doğmuş..
biri 45, diğeri 48cm
spinal anestezi uygulanmış .. biraz tansiyon düşüklüğü vs ama şükür şimdi gayet iyilermiş..
hepinize çoooooook selamı var.. dualrınız içinde ALLAH razı olsun hepsinden diyor..
canım sende numaranı ulaştırırsan senide ararız...:)
yolladım canım.. tüm topiğe dağıtıyorum:)
yavrulardan biri 3kilo..
diğeri 2,200 gr doğmuş..
biri 45, diğeri 48cm
ehh yaniikaydirigubbakcemile3
ama sen bu istekle bu hırsla girersen doğuma ohooo pırt diye çıkıverir kızın kolaycacık.
zaten aşırı derece de korkan bi anneyi dr lar sezeryan diyorlarmış beyinle çok alakalı imiş
normal doğurmak...ay bana da gelsin bu hırskötükedihüso
ayyyy ağladım resmen yaaa.çok duygulandım.ezanda okunuyordu tam dua ettim bizler içinde.allah ım hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.bundan daha büyük bi mutluluk yoktur heralde.artık çok sabırsızlanıyorum.allah ım nazarlardan korusun kızları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?