2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. :1hug: Daha çok mu var izne ayrılmana ?

maşallah çok sevindim iyi olmalarına bende merak edip duruyordum naptılar diye. Ne güzel inşallah herkesin böyle güzel haberlerini alırız.
Bu arada Hallisna sanada çok teşekkürler bizleri haberdar ettiğin için opuyorumnanaktan

ben de kesin 7 ağustos'ta doğururum. k.validemin doğum günü. hiiiç istemediğim bi gün varsa o da 7'si ama istenmedik ot insanın burnunun dibinde bitermiş ya. öyle olur görürsünüz

ya bana hep 5 ağustosta doğuracakmışım gibi geliyor.hatta ben baya inanmaya
başladım bu tarihe:uhm:

ne güzel az kaldı artık kavuşmalara. bizim evde heyecan falan yok. eşim sadece korku duyuyo sezaryen sonrası normal deniycem diye. ben de aksilik çıkacak da yapamıycam diye korkuyorum. off hayırlısıyla şöyle sancı çeke çeke ıkına ıkına bi doğursam

banada 10 ağustosta doğuracakmışım gibi geliyor doğurmazsam çok bozulurum hele bide 15inde falan doğurursam didobanın 7 ağustosuna benze bunude hiç istemem senelerce çek ay beni seviyor doğum günümde geldi muhabbeti :)

ya bana hep 5 ağustosta doğuracakmışım gibi geliyor.hatta ben baya inanmaya
başladım bu tarihe:uhm:

Ben hep 6'sını istedim. 06.08.10 güzel tarih. ama dedim ya kesin 7'sinde olur. gıcık kaynana da kasılır durur. aslında 14.08 bizim evlilik yıldönümü. o gün doğsa keşke

normal görünüyor şimdilik.. bak doğuma girecek olsan bile bi saniye telefon görüşmesi yapmam lazım deyip ara beni olurmu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hahahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hatta teli açık bırakır yanıma koyarım doğuma girerken .sesimi de duyarsın olmaz mıkaydirigubbakcemile3ayy uyyy falan
ama yok ben hiç bağıramam öyle zaten bağıracak dereceye geldim mi ilacı bassınlar
bana dayanamam ben...bu arada senin teli silmişim ben:çok üzgünüm:
özelden gönderirsen kaydediym telefonuma...benimki var dimi sende???

ıkına ıkına sancı çeke çekeakannehirakannehirakannehirakannehir

Banada nedense aynen 10 ağustos gibi geliyor..bi nedeni yok ama öle işte..10.8.2010 güzel bir tarih hem..bizim ağustosta doğan yok allahtan öle derdimiz yok yanii kaydirigubbakcemile3

canım sende numaranı ulaştırırsan senide ararız...:)

yolladım canım.. tüm topiğe dağıtıyorum:)

psikopatça duruyo di mi? ama gerçekten öyle. Allah'tan doğumumla ilgili önce sağlık tabi ki ama sonra normal doğum diliyorum.

ehh yaniikaydirigubbakcemile3
ama sen bu istekle bu hırsla girersen doğuma ohooo pırt diye çıkıverir kızın kolaycacık.
zaten aşırı derece de korkan bi anneyi dr lar sezeryan diyorlarmış beyinle çok alakalı imiş
normal doğurmak...ay bana da gelsin bu hırskötükedihüso

ayyyy ağladım resmen yaaa.çok duygulandım.ezanda okunuyordu tam dua ettim bizler içinde.allah ım hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.bundan daha büyük bi mutluluk yoktur heralde.artık çok sabırsızlanıyorum.allah ım nazarlardan korusun kızları.

off off daha çook var nerden baksan en az 30 gün oda en az. son günler hiç geçmiyormuş gerçekten neyse haftaya annem falan gelicek oyalanırım baya

yüzümde bir gülümseme kalp ritmimde hızlanma oluştu valla ALLAH'a şükür arkadasımız atlattı bebişlerine kavustu şimdi analı babalı büyütmek nasip olur inş.bir an önce eski sağlığına da kavusur darısıda basımıza olur İNŞ...

ben ilkinde de çok istemiştim. nasip değilmiş. bunda da hayırlısı diyorum. ama çok istiyorum yine.
sezaryenin ne olduğunu bilseydin o hırs gelirdi inan.

amin inş. hepimiz sağlıklı kucağımıza alalım meleklerimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…