2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben ilkinde de çok istemiştim. nasip değilmiş. bunda da hayırlısı diyorum. ama çok istiyorum yine.
sezaryenin ne olduğunu bilseydin o hırs gelirdi inan.

ya tahmin ediyorum aslında.
doğum için sular seller gibi diyolar ya bu söz çok hoşuma gidiyor.
bir de annem diyor 10 12 saatte doğuruuyormuş ya ilk bebekler
10 saatte her dakika sancı çekmiyorsun diyor ilk saatlerde 20
dk da bir falan geliyormuş uyuyorsun bile sancı aralarında diyor..
ya cesaret geliyor ara ara ama işteeyvahedigeldismile

Benim kuzucuk uyuyor galiba pek sesi çıkmıyor , duş aldık , yemeğimizi yaptık , biraz soğumuştu sütlaçlar bir tanesini götürdük ( başarılı gözüküyor çok soğumuş olmasa da :))

çok mutlu oldum yaaa uyumuşum hemen heyecanla baktım haber varmı diye. maş. kilolarıda iyi. sağlıkla büyüsünler cok cok emsinler:ecrin_bebek: darısı başımıza.

haticecim ararım bende istersen. :) doğurmazsam gelirimde:)

ya arkadaşlar doğuma giderken telefonlarınız kimde kalacaksa ona bizden birilerinin arayacağını haber versenizde ararken sıkıntıya düşmesek diyorum:)

ben doğurursam kesin damla arar beni

Evettttttttt. Bi de aynı gün doğuruyomuşuz. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya arkadaşlar doğuma giderken telefonlarınız kimde kalacaksa ona bizden birilerinin arayacağını haber versenizde ararken sıkıntıya düşmesek diyorum:)

Evet bu iyi bi fikir.Zaten herkes biliyo sizi.O yüzden bizimkiler hemen tanır. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Evettttttttt. Bi de aynı gün doğuruyomuşuz. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Evet bu iyi bi fikir.Zaten herkes biliyo sizi.O yüzden bizimkiler hemen tanır. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız farklı hastahanede doğurucaz benb hayatta doğurmaya karar veridm

anowww bebişler doğmuş.ne güzel..Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.hallisna senide ararız ya aşk olsun.benım annem doğuma gelmeyecek kayınvalidemde.gelirse burda hamile bi kardeşim var o gelecek oda gelirseee..karı koca tek basımıza gidceğiz doğuma..ağustosun ilk haftası azda kaldı..doğum yapanları gördükçe hevesleniyorum.bi an önce doğsada oda bende rahat etsek biraz..ama benide yalnız bırakmayın ha litfennnn :)))

bide doğum yapılan hastahaneleri yazsak ya olmazmı?düşünsenize cok yakınsa gidilir bile müsait olanlar.:))

yeni bi konu mu açsam ağustos 2010 anneleri hangi hastahanelerde doğum yapacak die :)
ne dersiniz..?

Biz geldik kızlar var mı doruktan haber?

hoşgeldin. Var var , bak yukarda kopyaladımm.opuyorumnanaktan

merhaba kızlar ay çok sevindim ve çok duygulandım zaten bugün bi duygusallıktır gidiyor bende Allah bizlerede hayırlısıyla bu mutluluğu tattırsın inş. dorukk ve kızlarına da maşallah Allah ömürlerini bahtlarını açık etsin vatana millete aillelerine hayırlı evlatlar olsunlar inş.

Ay çok sevindim ne güzel doğmuşlar kiloları da iyi maşallah Allah analı babalı büyütsün ok duygulandım çok

bide doğum yapılan hastahaneleri yazsak ya olmazmı?düşünsenize cok yakınsa gidilir bile müsait olanlar.:))

yeni bi konu mu açsam ağustos 2010 anneleri hangi hastahanelerde doğum yapacak die :)
ne dersiniz..?

bide bazı hastaneler hemen sitelerine resimleri ekliyorlar belki bilsek görürdük bebişlerin resimlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…