2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nweden 2 saat küveze girmişler acaba?Süt gelmiş mi?Ay ne çok soru var aklımda

dimi ama şimdi dorukk burda olabilseydi kimbilir neler neler sorardık kaydirigubbakcemile3

hallisna ya söyleyelim yeni açtığı bebişler geliyor konumuza hastanelerimizide eklesin

didem sen genel anesteziyle mi olucaksın belinde sorun oldugu için bende de omurilik eğriliği skolyoz var mecburen sezeryan dedi doktor ama annem tahlillerimi götürdü geçen gün ona belden aşağısını uyuşturucam demiş iyide omurilik zaten yamuk nasıl uyuşturucak anlamadım artık gidince sorcam

Genel canım daha konumadık ama ben de de bel yamukluğu var bel ağrısı ne demek çok iyi bilirim belden iğneye sıcak bakmıyorum canım 1 de ark. geçen gün epiduralde uyuşmamış genele döndürmüşler onu da duyunca genel anesteziye karar verdim ben uyıyım daha iyi

canımcım benim skolyoz hastasi bir arkadasim normal dogum yapti
ona da bir doktor yapamazsin demisti,kendi doktoru yapabilirsin dedi
catir catir dogurdu kız walla

off kızlar bugün çok içim sıkılıyor yine akşam oluyor ( oturdum ağladım az önce eşime kızıyorum bıktım valla işkolik alışverişe gitmemiz lazım adam yok ortada çalışıyor süt bile içmedim kaç gündür vicdan azabı çekiyorum

bende öyle diyorum genel olsun belden iğne hiç hoş gelmiyor bana
bide ben şey düşünüyordum şu süt arttırıcı bitki çayları varya doğuma 1-2 gün kala içsek diye acaba narkozlu olacagımız için yan etkisi olur mu yada yanımıza alsak dogumdan sonra içsek hemen birazda pompa yardımı fln bana sağlık ocagımdaki hemşirem saf zeytinyağı sürmeye başla artık dedi çok faydası olucak bak görürsün dedi

canımcım benim skolyoz hastasi bir arkadasim normal dogum yapti
ona da bir doktor yapamazsin demisti,kendi doktoru yapabilirsin dedi
catir catir dogurdu kız walla

ya öle tabi ama o riski nasıl göze alıcam ki bide bana iri bebek olucak gibi dedi 4 kiloyu bulur dedi gerçi günümüzü tamamlıyamıycaz ama disklerinde ıkınmada kayma olursa bebek sıkışır sana mı ona mı müdahale dedi bende riske girmektense sezeryanı kabul ediyorum artık... hakkımızda hayırlısı artık

Ben hep 6'sını istedim. 06.08.10 güzel tarih. ama dedim ya kesin 7'sinde olur. gıcık kaynana da kasılır durur. aslında 14.08 bizim evlilik yıldönümü. o gün doğsa keşke

bizimkide 1 agstosta dogum diyor doktor fakat evlilik yıldönümümüzse 6 agustos 5 gün daha bekler mi acaba.doktora söylemeyi düşünüyorum 6 agustos olsun diye bakalım ne diyecek..

Ben bebe yağı sürütorum aylardım karnıma ve gögsüme ben de kreme başlamaya korkuyorum doktor kasılmaları başlatır sürme dedi ama çok acıycak kesin emzirirken ne yapalım 1 gün daha kalsa kar kar bebiş için içeride

bizimkide 1 agstosta dogum diyor doktor fakat evlilik yıldönümümüzse 6 agustos 5 gün daha bekler mi acaba.doktora söylemeyi düşünüyorum 6 agustos olsun diye bakalım ne diyecek..

Bana da 24-25inde alırım dedi ama 26sı olsun p.tesi bari dedim işallah bekler dedi güldü şaka maka ama 2 haftam kaldı sayılır

saf zeytinyağını göğüs ucunamı sür dedi?

evet cnm dogumdan sonrada mümkün oldugunca göğüs pedi kullanmamaya çalış göğsünü nemli tutuyorlar ve daha çok tahrişe sebep oluyorlar dedi bi yere giderken kullan evdeyyken de bol giyin hava alsınlar dedi... emzirirken de 15 dk da bir göğsünü değiştir dedi

bide kızlar ibrahim adnan sracoglunun süt arttırıcı kürü var incirli bişe sitesinde var teyzem gecen sene onu yapmıstı resmen taşıyordu sütü uyandırıp uyandırıp veriyordu oğluna 1.5 yaşında hala emiyor

Kızlar bu arada eşim gelmek üzere geldimiçıkmam lazım bir şey demeden çıkmam gerekirse kusura bakmayın

Bana da 24-25inde alırım dedi ama 26sı olsun p.tesi bari dedim işallah bekler dedi güldü şaka maka ama 2 haftam kaldı sayılır

Kızlar bu arada eşim gelmek üzere geldimiçıkmam lazım bir şey demeden çıkmam gerekirse kusura bakmayın

tmm cnm...

bizede 26-27 gibi gün vericekte 24 ü bnm dogumgünüm annem doktoruma demiş olurmu diye ayarlarız demiş oda bakalım

evlilik yıldönümümüz 10 ağustos normal olsaydı belki o güne denk gelirdi ama şimdi geriye sardık

Son düzenleme:

tabii canim riske atma

ay ne guzel sezeryan olacaklar gun seciyorlar
bizimki simdilik normal gorunuyor

hayirlisi bakalim gorunen tarih 23 agustos bana sank 27 si gelecek gibi geliyor

esim de 9 agustos haftasinda dogar diyor

bakalim kac yaklasik sonucla hangimiz tutturacagiz

benim eşim ağustos sonundan önce doğmaz boşuna heveslenme diyip canımı sıkıyor yada ümitlenmiyeyim diye öyle diyor bilmiyorum gerçi bu ara kendisine çok kızgın olduğumdan ne dese batıyor

kendim gideyim bari markete evde ne yemek var ne yiyicek bi şey ama nasıl taşıyıcam çook uzak ve marketin yakınından geçen dolmuş bile yok ay yine ağlıyıcam sinirden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…