gecenlerde asırı korku yüzünden kesin sezeryan die bir karar almıştım.O gün psikolojimde cok kötüydü eşim neyin var neyin var diye die ben sezeryan olcam dedim actı ağzını sanki onu kesicekler,dedim iyi tamam bişe demedim daha ne diim.
bayanssulusmile
canım kayserıye bu hafta sonu esımle gıdıcez o benı bırakıp doncek ısıne sonra tekrar doguma 3 gun kalası ızın alıp gelcek ınsallah evet canım kayınvalıdemın yanında kalcam.ıslak tulbentı koyuyorum kolum bacakalrım ve karnım aynen benımde kasıntıdan cıldırtıyor ve ates gıbı yanıyor zaten koyuyorum tulbentı hemen kuruyor vucudumda :)cok ıse yarıyor dene seker.
Nasıl yani canım anlamdım hareket ettiği içinmi dinleyemediler hareket etmediği içinmi.peki sebebi neymiş yani.Ben daha nstye hiç girmedim haftaya cumartesi gidicem inşallah o zaman giricem 34 + 3 olmuş olacak ozaman bu arda biz seninle aynı gidiyoruz aramızda bir gün var sen normal doğummu düşünüyorsun ben allah nasip ederse normal istiyorum ama yaklaştıkça tırsmaya başladım .Ama sonuna kadar kararlıyım bir sağlık problemi olmassa normal olacak..:ecrin_bebek:
KIZLAAAR KENDİMİ HİÇ İYİ HİSSETMİYORUM!!!
BÖYLE TUHAF BİŞİ, KARNIMDA SANKİ KAYA VAR, AĞRI YOK AMA RAHATSIZ EDİCİ Bİ DURUM VAR, OFFF ÇOK FENAYIM, ELİMİ KALDIRMAYA MECALİM YOK,SİZDE DE VAR,SİZDE DE OLUYO MU BÖYLE YA,AĞRISIZ RAHATSIZLIK HİSSİ!! AKŞAM 6 OLMAZ ŞİMDİ.. AYYY NAPSAM YA.... :çok üzgünüm:
sana şimdiden iyi yolculuklar canım,Allah bebişinle sağlıklı bi şekilde tekrar evine dönmeni nasip etsin.
bugün kesin deniycem,inşallah işe yarar bendede tatlım
çok güzel hepsi güle güle kullansın kızınKızlar göbüşümü ve yeni ciciler ekledim Bu kez sadece göbüşümü değil, komplemi koydum..
kızlar göbüşümü ve yeni ciciler ekledim bu kez sadece göbüşümü değil, komplemi koydum..
keşke bende diyebilsem keyfim bilir diye benimki inattır,sezeryan olurum ilerde bişe olur hemen buna bağlar,kuruyemişçi kendisi cevreden duyuyo bişeler yok gecen gelmiş bitanesi sezeryan olmus 7 senedir hala ayağı yazın bile cıplak gezemiyormus işte herseyn normali iyiymiş birtek doğum yapıcak benmiymişim cok abartıyomusum o gün geldinde yasıcakmısım biticekmiş falan falan doktorumda saolsun normale hazırlanıyo bana bişe soran yok herkes adıma kararı vermiş durumda
[ı]merhabalar canlar ben geldim tekrar:)
nasılsınız neler yapıyosunuz[/ı]
en gıcığıda bu zaten çevredekilerin deneyimleri hiç bitmio,bişiy bildikleride yok kafa karıştırıyorlar,yuh artık 7 senedir ayağı çıplak gezemiyomuş abartmış tatlım o birazlülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?