2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar..öncelikle herkesin kandili mübarek olsun..
Bu güzel gecede dualarımız kabul olsun inşallah..
Demekki aşağı yukarı aynı sıkıntılar yaşanıyor hep..
yani uyku sorunu, karında gerginlik aşağı kısımlarda ağrı filan..bendede var yanii..
karnım çok gergin hissediyorum..aşağı bölgedede yürürken bile bi tuhaflık hissediyorum artık..
iyicede ağırlaştık..arada bi sancı gibi şeylerde hissediyorum adet sancısı gibi ama çok kısa süreli..

kandil kutlamalarına topluca sizinde kandiliniz mübarek olsun diyorum :)))
ben yazıyordum yazıyordum birden uyuyakalmısım nasıl oldu anlamadım :)
oğlumla çizgi film izliyorduk kanepeye uzanmıs oda uyumus bende.
ama ipek kızım içerde uyumamıs.sıkıstırdık onu sanırım :))

bende de oluyor canım biraz uzanmalısın başka türlü geçmiyo

miraç kandiliniz mübarek olsun rabbim hepimizi ve bütün hamileleri sağlıkla bebeklerine kavuştursun rabbim..

amin cümlemiz inş.

Kilosu ne kadardı ki nurcan cım bebişinin??

bu arada herkesin miraç kandili mübarek olsun güzel anneler hayırlısıyla alın bebeklerinizi kucağınıza inşallah

canım bendede ayısı oluyo soğuk bi ter bosalıyo aniden sonra gecıo.benım 34+3 ondan olabılır ee son zamanlarımız bence normal .vücud kendını doğuma hazırlıyo:CüvCüv:

Kilosu ne kadardı ki nurcan cım bebişinin??

siercim ayın 2 sinde gittiğimda 2400 dü 10 günda 100 gr almış sadece doktor anlaşılan küçük bir bebek olcak dedi bakalım ayın 14 randevum var o zaman kaç gr olacak bilmiyorum

canım bendede ayısı oluyo soğuk bi ter bosalıyo aniden sonra gecıo.benım 34+3 ondan olabılır ee son zamanlarımız bence normal .vücud kendını doğuma hazırlıyo:CüvCüv:

Evet sanırım sonlarda olduğumuz için sinyaller alıyoruz bu şekilde :)) hayırlısı..
Daha önceki haftalarda böle hissetmiyodum ben çünkü..özellikle afedersiniz bikini bölgem,oram da bi tuhaf ağrı gibi bişeyler oluyo yürürken filan..yatakta bile dönerken hissediyom..acayip yani..

evet canım bendede var ama ilginç olan şu hiç çatlamadım...son 15 gündür çook kaşınıyor göbeğim,kollarım,sırtım...bugün akşam dediğini yapayım işe yarar umarım...
kayseri'de kayınvaliden mi vardı,eşin ne zaman gelecek?

siercim ayın 2 sinde gittiğimda 2400 dü 10 günda 100 gr almış sadece doktor anlaşılan küçük bir bebek olcak dedi bakalım ayın 14 randevum var o zaman kaç gr olacak bilmiyorum

Canım endişelenecek kadar küçük değilmiş :)) merak etme sen..son haftalarda zaten atak yapıyolarmış..senin haftalarında artık günde 20-25 gr ağırlık kazanıyolarmış bebişler..o yüzden hiç takma..sağlıklı olmaları önemli biliyosun..sancılarda dediğim gibi hepimizde sanırım yavaştan kendini göstermeye başladı..36 lardan sonra artık istedikleri zaman gelebilirler zaten :))

herkeze merhaba kızlar...hepınızın kandılı mubarek oldun tum dualarını kabul olsun ıns...
kızlar benım kasıklarım bugun cok agrıyo yuruyemıyorum agrıdan oturamıyorum oturunca kalkamıyorum... gece agrıdan sagıma soluma bıle donemedım... zaten uyumak neymıs unuttum... artık dogurmak ıstıyorum....

Son düzenleme:
bende onu diyorum bakalım ne zaman gelecek bekliyorum valla ha bu gün ha yarın çok ağrlaştım ayaklarımda şişmeye başladı hakkımızda hayırlısı canım yaaa

benim de iki gündür adet sancısına benzer sancılarım oluyor..ama seninde söylediğin gibi kısa süreli oluyor ve düzenli değil..
geceleride hiç abartmıyorum her saat başı tuvalete gidiyorum ama aslında bebek baskı yaptığından bu kadar sık gidiyorum çünkü bi iki damla yapıorum bitioohihoyyyt

Kızlar selam . Benım gıbı ÇalıŞan varmı aranızda.

Artık ıŞ hıÇ Çekılmıyor , Özellıkle bu hafta hıÇ geÇmıyor. 36 hafta kadar deva .

Yanı 1 hjafta sonra evımdeyım kısmetse. Balayı tatılımden bu yana tatıl yapamadım hıÇ , ıhtıyacım var bu dınlenmeye ..

Merhaba cnm hoşgeldinn..seninde kandilin mübarek olsun :)
Cnm banada bazen daral geliyoo artık doğursam ne güzel olur diye..gerçi doğuranlarda hamileliğinizi özlüceksiniz diyo ama..

bende onu diyorum bakalım ne zaman gelecek bekliyorum valla ha bu gün ha yarın çok ağrlaştım ayaklarımda şişmeye başladı hakkımızda hayırlısı canım yaaa

Hazırlıklar bittimi peki cnm..
baksana sen doğurmaya meyilli istekli görünüyon :))

Ayneeeennnnn..benimde damla damla oluyoo..
Karnımdan çok zorlanıyorum kocaman oldu..
eşime diyom eski karnıma dönermi acaba bu karın bu kadar kocamanken..sanki
hiç inmeyecekmiş gibime geliyo yahuu..

o acının aynısı bende de var özellikle geceleri dönerken hissediyorum.gündüz mesaideyken pek olmuyor ama yürüken çok komik görünjüyorum galiba çünkü gören gülüyor iyice ağırlaştın diyor.bi de geri geri kasılmaktan ve ayrık yürüdüğüm için küçük dağları ben yaratmışım gibi yürüyormuşum, öyle diyorlar. guclubacismile

Kızlar kandiliniz mübarek oLsun öpüyoruz sizi ve bebişLeri birasdan yemek yiyip gelip geçmişi okucazz kızımLa GRŞ....

Hoşgeldin..:))

Olmazmıı cnm bende çalışıyorum ya sabır ya sabır diyerekten gelip gidiyorum işte..
Bende tatil istiyorum ama bu haftadan sonra deniz kum güneş hayal artık..
Sanırım seneye kalacak tatil (((((

ayy bitti bitti siercim bebek şekerine kadar herşey tam çanta falan herşey hazır oğluşum gelmeye bir karar versin koştura koştura gideceğim hastaneye çok ağırlaştım ne yapayım doğsunda ağırlığım gitsin üstümden :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…