kızlaaar kendimi hiç iyi hissetmiyorum!!!
Böyle tuhaf bişi, karnımda sanki kaya var, ağrı yok ama rahatsız edici bi durum var, offf çok fenayım, elimi kaldırmaya mecalim yok,sizde de var,sizde de oluyo mu böyle ya,ağrısız rahatsızlık hissi!! Akşam 6 olmaz şimdi.. Ayyy napsam ya.... :çok üzgünüm:
miraç kandiliniz mübarek olsun rabbim hepimizi ve bütün hamileleri sağlıkla bebeklerine kavuştursun rabbim..
merhaba güzel anneler ben dün gece sancıdan uyuyamadım çok uyandım zaman falan tuttum gözümden uyku akıyor resmen belimden giriyor sancı kasıklarıma vuruyor ne yapacağım bilemedim sabah geçti ama dünden belliydi sancım olacağı resmen bebek aşağıya aşağıya vurdu haftaya doğrursam şaşmayın hakikaten ne güzel olurdu 37. haftata doğardı ama kilosu az işte(
Merhaba kızlar..öncelikle herkesin kandili mübarek olsun..
Bu güzel gecede dualarımız kabul olsun inşallah..
Demekki aşağı yukarı aynı sıkıntılar yaşanıyor hep..
yani uyku sorunu, karında gerginlik aşağı kısımlarda ağrı filan..bendede var yanii..
karnım çok gergin hissediyorum..aşağı bölgedede yürürken bile bi tuhaflık hissediyorum artık..
iyicede ağırlaştık..arada bi sancı gibi şeylerde hissediyorum adet sancısı gibi ama çok kısa süreli..
Kilosu ne kadardı ki nurcan cım bebişinin??
canım bendede ayısı oluyo soğuk bi ter bosalıyo aniden sonra gecıo.benım 34+3 ondan olabılır ee son zamanlarımız bence normal .vücud kendını doğuma hazırlıyo:CüvCüv:
hosbuldum canım :) evet ıslak tulbent yada havlu yoksa gece uyuyamıyrm kasıntıdan sabahta kasınıyor doktora gıttım lıarac verdı onu kullandım dedım sonra exipial krem verdı az rahatlattı ama cok ıse yaramıyor sendedemı var kasıntı
siercim ayın 2 sinde gittiğimda 2400 dü 10 günda 100 gr almış sadece doktor anlaşılan küçük bir bebek olcak dedi bakalım ayın 14 randevum var o zaman kaç gr olacak bilmiyorum
Merhaba kızlar..öncelikle herkesin kandili mübarek olsun..
Bu güzel gecede dualarımız kabul olsun inşallah..
Demekki aşağı yukarı aynı sıkıntılar yaşanıyor hep..
yani uyku sorunu, karında gerginlik aşağı kısımlarda ağrı filan..bendede var yanii..
karnım çok gergin hissediyorum..aşağı bölgedede yürürken bile bi tuhaflık hissediyorum artık..
iyicede ağırlaştık..arada bi sancı gibi şeylerde hissediyorum adet sancısı gibi ama çok kısa süreli..
herkeze merhaba kızlar...hepınızın kandılı mubarek oldun tum dualarını kabul olsun ıns...
kızlar benım aksıklarım bugun cok agrıyo yuruyemıyorum agrıdan oturamıyorum oturunca kalkamıyorum... gece agrıdan sagıma soluma bıle donemedım... zaten uyumak neymıs unuttum... artık dogurmak ıstıyorum....
bende onu diyorum bakalım ne zaman gelecek bekliyorum valla ha bu gün ha yarın çok ağrlaştım ayaklarımda şişmeye başladı hakkımızda hayırlısı canım yaaa
benim de iki gündür adet sancısına benzer sancılarım oluyor..ama seninde söylediğin gibi kısa süreli oluyor ve düzenli değil..
geceleride hiç abartmıyorum her saat başı tuvalete gidiyorum ama aslında bebek baskı yaptığından bu kadar sık gidiyorum çünkü bi iki damla yapıorum bitioohihoyyyt
Evet sanırım sonlarda olduğumuz için sinyaller alıyoruz bu şekilde :)) hayırlısı..
Daha önceki haftalarda böle hissetmiyodum ben çünkü..özellikle afedersiniz bikini bölgem,oram da bi tuhaf ağrı gibi bişeyler oluyo yürürken filan..yatakta bile dönerken hissediyom..acayip yani..
Kızlar kandiliniz mübarek oLsun öpüyoruz sizi ve bebişLeri birasdan yemek yiyip gelip geçmişi okucazz kızımLa GRŞ....
Kızlar selam . Benİm gİbİ ÇalıŞan varmı aranızda.
Artık İŞ hİÇ Çekİlmİyor , Özellİkle bu hafta hİÇ geÇmİyor. 36 hafta kadar deva .
Yanİ 1 hjafta sonra evİmdeyİm kısmetse. Balayı tatİlİmden bu yana tatİl yapamadım hİÇ , İhtİyacım var bu dİnlenmeye ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?