- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
Kızlar selam . Benİm gİbİ ÇalıŞan varmı aranızda.
Artık İŞ hİÇ Çekİlmİyor , Özellİkle bu hafta hİÇ geÇmİyor. 36 hafta kadar deva .
Yanİ 1 hjafta sonra evİmdeyİm kısmetse. Balayı tatİlİmden bu yana tatİl yapamadım hİÇ , İhtİyacım var bu dİnlenmeye ..
o acının aynısı bende de var özellikle geceleri dönerken hissediyorum.gündüz mesaideyken pek olmuyor ama yürüken çok komik görünjüyorum galiba çünkü gören gülüyor iyice ağırlaştın diyor.bi de geri geri kasılmaktan ve ayrık yürüdüğüm için küçük dağları ben yaratmışım gibi yürüyormuşum, öyle diyorlar. guclubacismile
Merhaba cnm hoşgeldinn..seninde kandilin mübarek olsun :)
Cnm banada bazen daral geliyoo artık doğursam ne güzel olur diye..gerçi doğuranlarda hamileliğinizi özlüceksiniz diyo ama..
ayy bitti bitti siercim bebek şekerine kadar herşey tam çanta falan herşey hazır oğluşum gelmeye bir karar versin koştura koştura gideceğim hastaneye çok ağırlaştım ne yapayım doğsunda ağırlığım gitsin üstümden :)))
[ımg]http://www.ressim.net/e/upload/73ceeee6.gif[/ımg]
benım cocugumun beşiği yok daha.... Babası erken dıyo daha nezman alcaksa aklıma geldıkce sınır oluyorum ıkna edemıyorum adamı sınır oluyorum...
benım cocugumun beşiği yok daha.... babası erken dıyo daha nezman alcaksa aklıma geldıkce sınır oluyorum ıkna edemıyorum adamı sınır oluyorum...
2 gün önce doğum seminerimiz vardı benim doktor tam bi normal doğum canavarı çıktı..oysa ki ben vakit daraldıkça sezeyana kayıyordum ama doktor zorunlu olmadıça normal epidural yaparım dio,eşiminde işine gelio,bakalım napcazzzeyvahedigeldismile
bebek bakımıyla ilgili çocuk doktoru bilgi verdi kızlar diyor kii,bebekler sıcaktan hoşlanmaz kendiniz gibi dusunun onlarıda dıyor 23 derece havada sız nasıl gıyınıyorsanız bebegınızıde oyle gıydırın annlerın en buyuk yanlısı çok ustuste gıydırmesi dedi..
bir de bu kocaman olan karnımız var ya 2 sene sonra toparlarmıs egzersızle falan bıraz daha kısa zamanda olabılır dedı.
ayyy tatlım canım cok yanıyo boyle benım canım yanınca acaba dıyorum bebegımınde yanıyomudurkı...
bıde ben hareketlerıne taktım... doktor kac defa hareketlerıne cok dıkkat et dedı... bu haftalardan sonra bebegın hareketlerının cok onemlı oldugunu soyledı... devamlı elım gozum karnımda... ıyıce psıkopata bagladım...
hoşgeldin..:))
olmazmıı cnm bende çalışıyorum ya sabır ya sabır diyerekten gelip gidiyorum işte..
Bende tatil istiyorum ama bu haftadan sonra deniz kum güneş hayal artık..
Sanırım seneye kalacak tatil(((((
Yaa daha ne erkeniymiş..bebiş gelirse görür o :))
nerde yatırcanız eve gelince..sen baskı yap tatlım..erkekler ne anlar..
Zaten bi işe yaramıyolar bide böle karışmazlarmı gıcık oluyorum..
Ayy iyi oldu cnm bilgiler..sen öğrendiklerini herzaman bize aktar
dr un çok iyiymiş valla ozaman senin..normal doğuma sıcak bakıyosa çok iyi bence..
Benim eşimde normal yap normal yap diyo neden normali istiyolar onuda anlamış değilim ya..
giydirme konusunu ben zaten anlamış değilim.e doğum yapan arkadaşlarda yağ dokuları henüz gelişmediği için sıcakta olsa bi takım giydirin diyolar.ayakları çok soğuk filan oluyomuş vs vs..artık doğurunca hastaneden çıkmadan dr a sorarız napalım..
Benim bebişte yavaşladı sankilim bugün..vuruyo geriyo karnımı ama sanki öncekilere göre daha az gibime geliyo..benimde kontrolüm 12 si ptesi günü..nst yede hiç bağlanmadım ben..bende bugün özellikle hareketlerine taktım..gözüm hep karnımda..
Ben de sabah anlattım ama gargaraya geldi galiba , epidurel sezeryana karar verdim dr ile konuşacam 19 temmuzda randevum var. 8/8 tarihi bakalım uygun mu eşimin izin tarihlerine de uyuyor yanlız kalmamış olurum , o benim elim ayağım.... Normal doğumu gözüm yemedi 36 yaşında bu sıcakta hem içerde dikiş hem dışarda makata kadar dikişleri 40 gün temizle pansumanla v.s. Ikınamam bağıramam kasarım da kendimi daha kötü olur hem benim hem bebek için en iyisi sezeryan benim için. Annemde emoroid oldu normal doğumlarda ömür boyu bir de o dert , hiç riske girmek istemiyorum , Hayırlısı olsun inşallah
gecenlerde asırı korku yüzünden kesin sezeryan die bir karar almıştım.O gün psikolojimde cok kötüydü eşim neyin var neyin var diye die ben sezeryan olcam dedim actı ağzını sanki onu kesicekler,dedim iyi tamam bişe demedim daha ne diim.valla bilmiorum bu erkeklerin normal doğum takıntısının nerden geldiğinikaydirigubbakcemile3 ama ben 2 gün önce söyledim kendimi psikolojik olarak rahat hissetmiyorum sezeyan düşünebilirim dedim..
benim ki normalde çook çok hareketli bir bebek değildi ama bugünlerde biraz daha varlığını hissettiriyor sıpacım:)yalnız kaburgalarım batıo galiba acı verioo
halledersin canım ya bende geçen pazae hallettim son alınacakları bende o çaydan istiyorum ama sütün yetmesse içeyim diye düşünüyorum hararsız kadım birde sütüm yeter birde ondan içersem alışkanlık olmasın metebolizmaya sonra iç allahım iç bilmiyorum kararsız kaldım biraz sempatiksalakcinni
selam kıslaaar..........hepimizin gecesi mübarek olsun inş....
keyifler yerinde görünüyor...ayyy temizlik muhabbetlerini okudum da içim gitti,çok özledim temizlik yapmayı felan....
şimdi size bişi sorcam ben en son 17. haftada ev süpürürken aşırı kanamayla doktorluk oldum iş yapmak vs.yasaklandı doğal olarak,ama artık oğlum baya büyüdü yapabilir miyim ki acaba??aslında eşim saolsun hiç ihmal etmiyordu ama bu sıra çok yoğun işleri....ona da kıyamıyorum yaaa :asigim: mahvoldu kocacım,hem iş hem ev işleri hem ben (çok ilgi isteyen bi yapım var da :kedi:)
Ben de aldım ama fiyatlı 20 tl, onun yerine aktardan rezine de alıp kaynatılırsa faydalı oluyormuş öyle söyledi eş dost. Anlatmıştım tanıdık dr 'da söyledi eşinde hem bundan hem de aktardan rezine alıp kullanmışlar ama doğumdan 1 hafta önce başlarsanız daha faydasını görürsünüz dedi.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...er-sut-arttirici-caylardan-kullandinizmi.html
sen kaçıncı haftada ayrılıyorsun hayatım izne ?
Ben de sabah anlattım ama gargaraya geldi galiba , epidurel sezeryana karar verdim dr ile konuşacam 19 temmuzda randevum var. 8/8 tarihi bakalım uygun mu eşimin izin tarihlerine de uyuyor yanlız kalmamış olurum , o benim elim ayağım.... Normal doğumu gözüm yemedi 36 yaşında bu sıcakta hem içerde dikiş hem dışarda makata kadar dikişleri 40 gün temizle pansumanla v.s. Ikınamam bağıramam kasarım da kendimi daha kötü olur hem benim hem bebek için en iyisi sezeryan benim için. Annemde emoroid oldu normal doğumlarda ömür boyu bir de o dert , hiç riske girmek istemiyorum , Hayırlısı olsun inşallah
valla bilmiorum bu erkeklerin normal doğum takıntısının nerden geldiğinikaydirigubbakcemile3 ama ben 2 gün önce söyledim kendimi psikolojik olarak rahat hissetmiyorum sezeyan düşünebilirim dedim..
benim ki normalde çook çok hareketli bir bebek değildi ama bugünlerde biraz daha varlığını hissettiriyor sıpacım:)yalnız kaburgalarım batıo galiba acı verioo
hoşgeldin canımm..
ıslak havlu işe yarıyor mu?
evet canım bendede var ama ilginç olan şu hiç çatlamadım...son 15 gündür çook kaşınıyor göbeğim,kollarım,sırtım...bugün akşam dediğini yapayım işe yarar umarım...
kayseri'de kayınvaliden mi vardı,eşin ne zaman gelecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?