2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

YALNIZ DEĞİLSİN CANIM BENİM DAHA 2 HAFTAM VAR:mymeka:

:1: aynen cnm aynenn..tıpkısının aynısı..

Merhaba cnm hoşgeldinn..seninde kandilin mübarek olsun :)
Cnm banada bazen daral geliyoo artık doğursam ne güzel olur diye..gerçi doğuranlarda hamileliğinizi özlüceksiniz diyo ama..

ayyy tatlım canım cok yanıyo boyle benım canım yanınca acaba dıyorum bebegımınde yanıyomudurkı...

bıde ben hareketlerıne taktım... doktor kac defa hareketlerıne cok dıkkat et dedı... bu haftalardan sonra bebegın hareketlerının cok onemlı oldugunu soyledı... devamlı elım gozum karnımda... ıyıce psıkopata bagladım...

2 gün önce doğum seminerimiz vardı benim doktor tam bi normal doğum canavarı çıktı..oysa ki ben vakit daraldıkça sezeyana kayıyordum ama doktor zorunlu olmadıça normal epidural yaparım dio,eşiminde işine gelio,bakalım napcazzzeyvahedigeldismile
bebek bakımıyla ilgili çocuk doktoru bilgi verdi kızlar diyor kii,bebekler sıcaktan hoşlanmaz kendiniz gibi dusunun onlarıda dıyor 23 derece havada sız nasıl gıyınıyorsanız bebegınızıde oyle gıydırın annlerın en buyuk yanlısı çok ustuste gıydırmesi dedi..
bir de bu kocaman olan karnımız var ya 2 sene sonra toparlarmıs egzersızle falan bıraz daha kısa zamanda olabılır dedı.

benım cocugumun beşiği yok daha.... babası erken dıyo daha nezman alcaksa aklıma geldıkce sınır oluyorum ıkna edemıyorum adamı sınır oluyorum...

Ohh ne güzel cnm hazırsın o zaman sen :))
Benimde bikaç eksiğim var..bi gecelik-sabahlık alamadım daha..
Daha doğrusu onu k.valideye aldırtmaya düşünüyorum :jeyyar:
Emzirme atleti, şu tek kullanımlık lohusa kilotları var ya 5 li oluyo paket içinde onlardan,
hasta bezide alayım diyom en küçüklerinden belkim ped filan yetersiz kalır,
bide şekerlerim için lavanta alıp yapıcam inşallah..
Bebişin çantası full hazır..haa bide humana stell tea çaylardanda alcam süt için..hastane çantama ondanda koycam ben..

[ımg]http://www.ressim.net/e/upload/73ceeee6.gif[/ımg]

cok güzelmiş teşekkürler canım emeğine sağlık

benım cocugumun beşiği yok daha.... Babası erken dıyo daha nezman alcaksa aklıma geldıkce sınır oluyorum ıkna edemıyorum adamı sınır oluyorum...

sinirlernme bak bebişler cok etkileniyo

halledersin canım ya bende geçen pazae hallettim son alınacakları bende o çaydan istiyorum ama sütün yetmesse içeyim diye düşünüyorum hararsız kadım birde sütüm yeter birde ondan içersem alışkanlık olmasın metebolizmaya sonra iç allahım iç bilmiyorum kararsız kaldım biraz sempatiksalakcinni

benım cocugumun beşiği yok daha.... babası erken dıyo daha nezman alcaksa aklıma geldıkce sınır oluyorum ıkna edemıyorum adamı sınır oluyorum...

Yaa daha ne erkeniymiş..bebiş gelirse görür o :))
nerde yatırcanız eve gelince..sen baskı yap tatlım..erkekler ne anlar..
Zaten bi işe yaramıyolar bide böle karışmazlarmı gıcık oluyorum..

Ayy iyi oldu cnm bilgiler..sen öğrendiklerini herzaman bize aktar
dr un çok iyiymiş valla ozaman senin..normal doğuma sıcak bakıyosa çok iyi bence..
Benim eşimde normal yap normal yap diyo neden normali istiyolar onuda anlamış değilim ya..
giydirme konusunu ben zaten anlamış değilim.e doğum yapan arkadaşlarda yağ dokuları henüz gelişmediği için sıcakta olsa bi takım giydirin diyolar.ayakları çok soğuk filan oluyomuş vs vs..artık doğurunca hastaneden çıkmadan dr a sorarız napalım..

Benim bebişte yavaşladı sankilim bugün..vuruyo geriyo karnımı ama sanki öncekilere göre daha az gibime geliyo..benimde kontrolüm 12 si ptesi günü..nst yede hiç bağlanmadım ben..bende bugün özellikle hareketlerine taktım..gözüm hep karnımda..

selam kıslaaar..........hepimizin gecesi mübarek olsun inş....

keyifler yerinde görünüyor...ayyy temizlik muhabbetlerini okudum da içim gitti,çok özledim temizlik yapmayı felan....

şimdi size bişi sorcam ben en son 17. haftada ev süpürürken aşırı kanamayla doktorluk oldum iş yapmak vs.yasaklandı doğal olarak,ama artık oğlum baya büyüdü yapabilir miyim ki acaba??aslında eşim saolsun hiç ihmal etmiyordu ama bu sıra çok yoğun işleri....ona da kıyamıyorum yaaa :asigim: mahvoldu kocacım,hem iş hem ev işleri hem ben (çok ilgi isteyen bi yapım var da :kedi:)

sen kaçıncı haftada ayrılıyorsun hayatım izne ?

Ben de sabah anlattım ama gargaraya geldi galiba , epidurel sezeryana karar verdim dr ile konuşacam 19 temmuzda randevum var. 8/8 tarihi bakalım uygun mu eşimin izin tarihlerine de uyuyor yanlız kalmamış olurum , o benim elim ayağım.... Normal doğumu gözüm yemedi 36 yaşında bu sıcakta hem içerde dikiş hem dışarda makata kadar dikişleri 40 gün temizle pansumanla v.s. Ikınamam bağıramam kasarım da kendimi daha kötü olur hem benim hem bebek için en iyisi sezeryan benim için. Annemde emoroid oldu normal doğumlarda ömür boyu bir de o dert , hiç riske girmek istemiyorum , Hayırlısı olsun inşallah

valla bilmiorum bu erkeklerin normal doğum takıntısının nerden geldiğinikaydirigubbakcemile3 ama ben 2 gün önce söyledim kendimi psikolojik olarak rahat hissetmiyorum sezeyan düşünebilirim dedim..

benim ki normalde çook çok hareketli bir bebek değildi ama bugünlerde biraz daha varlığını hissettiriyor sıpacım:)yalnız kaburgalarım batıo galiba acı verioo

yasemincimm bence bir kaç hafta daha bekle hayatım ya daha erken 32. haftandasın şöyle 35.haftadan sonra yap maya başla bence canım

hadi hayırlısı,önemli olan karar vermek zaten..şimdi burada bir çoğumuz henüz karar verebilmiş değiliz ve kendimizi ne sezeryana ne normale tam olarak hazırlayamıyoruz.doğum seminereine gittikten sonra kafam iyice karıştı yani doktor öyle bir anlatıyor ki orda hemen doğurasın gelio,çok kolaymış gibikaydirigubbakcemile3

gecenlerde asırı korku yüzünden kesin sezeryan die bir karar almıştım.O gün psikolojimde cok kötüydü eşim neyin var neyin var diye die ben sezeryan olcam dedim actı ağzını sanki onu kesicekler,dedim iyi tamam bişe demedim daha ne diim.

Bende gelmezse veya az gelirse destek amaçlı içmeyi düşünüyorum cnm..önceden kullanmayada korkarım.erken doğumu tetikler vs diye..belki hiç ihtiyacımız kalmaz dimi ama :))

Aman cnm bence yapma boşver o kadar gelmişsin..madem yasaklanmış az bişey daha sabret..bebeğinden dahamı önemli sanki..yapan birileri olur mutlaka..nacizane fikrim

Evet rezeneyede iyi diyolar..inşallah hiç bişeye ihtiyacımız kalmazda bol bol sütümüz olur emdiririzz.. :Saruboceq:

sen kaçıncı haftada ayrılıyorsun hayatım izne ?

Cnm işte 32.haftada çalışabilir raporumu aldım..bu ayın sonuna doğru başlıyacak iznim.ama ben senelik iznimle biraz daha erken ayrılcam işten..dayanamıycam çünkü artık..

Dr um banada henüz doğumla ilgili hiç bişey demedi..bende merakla bekliyorumm bakalım..çokta kafama takmıyorum hayırlısı demekten başka yapcak bişey yok çünkü..bende 32 yaşımdayım..bilmiyorum doğum şeklimi etkilermi yaşım..dr artık ne derse o cnm..

Aman cnm hareketli olsun vursun vursun boşver )

bayanssulusmile
hoşgeldin canımm..
ıslak havlu işe yarıyor mu?

canım kayserıye bu hafta sonu esımle gıdıcez o benı bırakıp doncek ısıne sonra tekrar doguma 3 gun kalası ızın alıp gelcek ınsallah evet canım kayınvalıdemın yanında kalcam.ıslak tulbentı koyuyorum kolum bacakalrım ve karnım aynen benımde kasıntıdan cıldırtıyor ve ates gıbı yanıyor zaten koyuyorum tulbentı hemen kuruyor vucudumda :)cok ıse yarıyor dene seker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…