herkese merhaba guzel anneler
gogus pedi olarak hangi marka aldiniz? internetten yorumlara baktim da marka olarak kararsiz kaldim...
Herkese günaydın. Yaşasın bugğn cuma ve benim son 1 haftam kaldı. zemuszemus
biz birazdan gezmeye gideceğiz kızlar komşuya ben yavaş yavaş hazırlanıym..
hatta yemeği de hazır etmek lazım kasaba gitmem lazım görüşürüz.
pınarcım iyi bak kendine bebişe gel ara ara canım yaaa.bu kadar uzak kalma.
canım benim benimde son bir haftam kaldı , bende de aynı sevinç var . son haftam sonrasında istirahat sonrasındada kuzumla yanyana inşallah
göğüs pedi olarak sanırım chicco öneriliyor yani koku falan yapmıyormuş en iyisi oymuş hepsi burada dan bak bence orda güzel yorumlar var
Günaydın arkadaşlarr..artık herkeste uykular kaçtı..ağrılar arttı..allah yardımcımız olsun. Bi de buaralar benim el ve ayak parmaklarıma birşey oldu. Sanki açıp kapayamıyorum..şöyle içten eklem yerlerini yağlayabilsem iyi olacak gibi hissediyorum.D Çünkü kuru kuru ve ağrılı. (
Beni her sabah şeytan dürtüyo yeter gitme diye.
amaaan 1 hafta kaldı işte. geçer herhale. bu kadar hafta nasıl geçtiyse o da geçer
son zamanlarda çok oluyor canım herkes geçmişte heralde.soho özlemciğim zaten
okumaktan başka birşey yapamıyor.izine çıkamadı daha biliyosundur:))
ben geldım annısler gecmısı okudum mıdesı bulanan ve sorun yasayan arkadaslar gecmıs olsunnnnnnnn ben hala cok kasınıyorum
canım benim benimde son bir haftam kaldı , bende de aynı sevinç var . son haftam sonrasında istirahat sonrasındada kuzumla yanyana inşallah
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
eveett yaa ağlamak istiyorum hala izne çıkamadım... artık çıkmamda :))) son sayfalarda takılıyorum Pınarımmm :))) bir sayfa okuyorum bakıyorum hoop 10 sayfa yazılmış... geçmişi okuyamıyorum...
bu haftayı da bitirdim çok şükür geriye 1 hafta kaldı onda da artık çıkmam izne bu zamana kadar dayanmışım 1 hafta daha dayanırım ne yapayım :) artık şakalardan laf atmalardan da sıkıldım ama yapacak bişey yok... dayanicam... herkes beni gördüğünde korkuyor iş yerinde burada doğuracağımı sanıyorlar... her gören ne zaman izin yoksa burada mı doğuracaksın deyip ---sözde--- takılmaya çalışıyorlar deli oluyorum...
okuyorum ki herkes iyi maşallahh :)))
canım benim dikkat et kendine , inşllh sancı tekrar göstermez kendini
Canımmmm dayan dayan az kaldı artık..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?