2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

göğüs pedi olarak sanırım chicco öneriliyor yani koku falan yapmıyormuş en iyisi oymuş hepsi burada dan bak bence orda güzel yorumlar var

Canımmm sen de çok iyi bak kendine ..

canım benim benimde son bir haftam kaldı , bende de aynı sevinç var . son haftam sonrasında istirahat sonrasındada kuzumla yanyana inşallah

Duygucum neden son 1 hafta ? gördüğüm kadarı ile henüz 35 haftalıksın..

epic belki okumuşsundur bilmiyorum ama yine de yazayım,didemin dr u bebişin kilo alması için;

yumurta,muz,et ,sütlaç,muahllebi tavsiye etmişti...benim bebişin kilosu iyi sayılır ama yine de bende uygulamaya başladım.....çok dikkat et canım,az kaldı inş.

canı benim bende de aynı özellkile sabahları elimi zorla sabunluyorum benim sol bileğimde çok agrıyor , parmaklarımdaki eklemlerde kitleniyor çünkü parmakalrımı diğer elim yardımı ile açabiliyorum , bendeki bu sıkıntı son 3 aydır var , doktorumnormal diyor ödemle alakalı , her hamileliğin vucüttaki etkisi farklı olur sende de şişlik ve ellerde ağrı kilitlenme oldu diyor.

Beni her sabah şeytan dürtüyo yeter gitme diye.
amaaan 1 hafta kaldı işte. geçer herhale. bu kadar hafta nasıl geçtiyse o da geçer

canım al bendende okadar , sabahları bende ayaklarımı süründürerek geliyorum işe , hayatımın anlamı diyorki yeter artık canım zorlanıyorsun gitme diyor ama , yok diyorum 37. haftaya kalamıycam sıcakaşlrdan dolayı , en azından bir haftamı yavrumla beraber geçiririm diyorum eşime.

kimsenin sesi çıkmıyor bugün doğumlar yaklaştıkça yazma hızımızda azaldı sanırım:) sağdan sola zor dönüyoruz gerçi ay bu arada yine ütü yapmam lazım neyse bari saat biraz geçsin önce yemek yapayım etim çözüldüyse

son zamanlarda çok oluyor canım herkes geçmişte heralde.soho özlemciğim zaten
okumaktan başka birşey yapamıyor.izine çıkamadı daha biliyosundur:))

mafoldumben mafoldumben mafoldumben

eveett yaa ağlamak istiyorum hala izne çıkamadım... artık çıkmamda :))) son sayfalarda takılıyorum Pınarımmm :))) bir sayfa okuyorum bakıyorum hoop 10 sayfa yazılmış... geçmişi okuyamıyorum...

bu haftayı da bitirdim çok şükür geriye 1 hafta kaldı onda da artık çıkmam izne bu zamana kadar dayanmışım 1 hafta daha dayanırım ne yapayım :) artık şakalardan laf atmalardan da sıkıldım ama yapacak bişey yok... dayanicam... herkes beni gördüğünde korkuyor iş yerinde burada doğuracağımı sanıyorlar... her gören ne zaman izin yoksa burada mı doğuracaksın deyip ---sözde--- takılmaya çalışıyorlar deli oluyorum...

okuyorum ki herkes iyi maşallahh :)))

Canımmmm dayan dayan az kaldı artık..(

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım geçmişe bir göz atıp geleyim diyorum öpüyorum hepiniziiiii

Canımmmm dayan dayan az kaldı artık..(

Canım merhaba ben de şimdi geldim uyukluyordum koltukta erken kalktım zaten pek de uyuyamamıştım gece ... seni gördüm sevindim... Uzun zaman oldu görüşmeyeli ben de uzun süredir girmemiştim internete ... Ben de epidural sezeryana karar verdim 36 yaşımda riske girmek istemedim daha dr ile paylaşmadım ama 19 temmuzda gidiyorum bakalım ne diyecek. Sen nasılsın herşey yolunda mı ? nerde yapacaksın doğumu ? Kendine ve bebişe iyi bak öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…