2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynı şeyden canım zaten. yoksa niye geleyim bu socakta. fazladan geçireceğim 1 haftacık için

çok saol tatlım iyi oldu söylediğin
bana da her gün en az 4 köfte olacak şekilde et ve 3 öğün baklagil 3 porsiyon süt ürünü ve bi avuç badem yiceksin dedi doktorum.

saol tatlım evet senin dediğin gibi çıktı önceden doktorum daha haftan gelmedi nst ye gerek yok derdi dün ilk defa nst ye soktu. ultrasonda bebek çok aşağıda sen nasıl yürüyosun doğacak nerdeyse dedi. nst de de 2 kere sancı çıktı 20 dk.. ben de 8 aylık doğmuşum 2250 gr şimdi maşallahım var ama kızım o kadarcık bile değil. o yüzden ısrarla kilo aldırmaya çalışıyorki doğarsa zayıf kalmasın yavrum diye..

tşk ederim duygucum..aminnn
yeni gördüm o yüzden geç yazdım kusura bakma

olsun canım aşkolsun ne demek , bende geçmişiokuyarak geliyporum , çalıştığım için hala birebir yazılanları takip edemediğim için sonradan yazıyorum

Ebrucum ben de seni gördüğüme ve iyi olmana çok sevindim..ben de epidural sezeryan istiyorum..hemen bebeğimi görmek ve onu öpmek istiyorum..ben de salı günü istanbula geliyorum doğumumu orada yapacağım. Florance naghtingale gayrettepe veya acıbadem kadıköy diye düşünüyorum..15 inde doktorumla randevum var artık karar vereceğiz hangi gün olacağına..sen de kendine çok iyi bak..

merhabalar kızlar ben geldim:)
napıyosunuz
çok sıcak hava heryanım ter içinde kaldı yine

hoş geldin pınarcım nasılsın
sen de uzun süredir yoktun benim gibi
istanbula geliyormuşsun doğum için hayırlı olsun canım.

Canımmm sen de çok iyi bak kendine ..

Duygucum neden son 1 hafta ? gördüğüm kadarı ile henüz 35 haftalıksın..

vallahi canım doğuma 3 hafta kalaya kadarçalışabilirim diye düşünmüştüm ama 4 hafta kala ayrılacağım izne adana çok sıcak çünkü ve benimde geceleri aruık ellerim ayaklarım daha çok şişiyor . yani 36 . haftada ayrılıyorum

buarada bi haberim var kızlar
hala içim buruk müjde diyip sevinemiyorum ama kızım için herşey.
eşimle barıştım gibi. bişiyleri düzeltmeye çalışıyoruz..

:sinifsinif:

GÖZÜN AYDIN CNM HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN,BABASIZ BİR BEBĞİ BÜYÜTMEK SENİN İÇİN DE ÇOK ZOR OLACAKTI.UMARIM BUNDAN SONRA HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR..

hoş geldin pınarcım nasılsın
sen de uzun süredir yoktun benim gibi
istanbula geliyormuşsun doğum için hayırlı olsun canım.

Teşekkür ederim canım..ben de okudum çok geçmiş olsun..umarım herşey yolunda gide ve bebiş biraz daha sıkar dişini ..

ay duygucum kusura bakma ben son 1 hafta diyince ben doğuma zannettim :)) oysa sen işten bahsediyormuşsun..tabii ya ayrıl git dinlen ohh evde keyif yap biraz..

yemeğimi pişmeye bıraktım geldim ama ekmek almaya gitmem lazım nasıl gidicem sıcakta bilmiyorum üşendim
epic eşinle barışmana sevindim ama iyice tartıp biçiyorsun inşallah yani tekrar yaşanmaması adına

hoşgeldin canım. burda sabahtan beri sağnak yağmur var sel götürüyor buraları..

ne güzel
burda yağmur yağınca daha da fena yanıyor ortalık
akannehir

canım pınarcım hoşgeldin
nasılsın
görüşemiyoruz uzun zamandır
melek kızın nasıl opuyorumnanaktan

bu arada bebeğin içinde çok endişelenme dün bi arkadaşımla konuştum 6 aylık doğmuş kızı nerde 2 kilo 1 kilo bile yoktu dedi ama resimlerini gördüm maşallah pek tatlı

ayyyy canım benim hakkınızda hayırlısı olsun canım yaaa allahım seninde doğmamış yavrununda yüzünü güldürsün inşallah inan seni düşünüyordum şimdi geçmişi okurken inşallah herşey yoluna girer sıkma tatlı canını sevinde meleğinde mutlu olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…