canım al bendende okadar , sabahları bende ayaklarımı süründürerek geliyorum işe , hayatımın anlamı diyorki yeter artık canım zorlanıyorsun gitme diyor ama , yok diyorum 37. haftaya kalamıycam sıcakaşlrdan dolayı , en azından bir haftamı yavrumla beraber geçiririm diyorum eşime.
epic belki okumuşsundur bilmiyorum ama yine de yazayım,didemin dr u bebişin kilo alması için;
yumurta,muz,et ,sütlaç,muahllebi tavsiye etmişti...benim bebişin kilosu iyi sayılır ama yine de bende uygulamaya başladım.....çok dikkat et canım,az kaldı inş.
aaa epicin durmunu bilmiyorum evet dün konuşmuştuk çok hareketli olduğundan bahsetmişti ay allah yardımcısı olsun. epic burdaymış meğerse bak demiştim benim drumunda çok hareketli olması hoşuna gitmemişti yani mutlaka bi huzursuzluğu vardır demişti o zaman bide gerçekten et yemek önemli ben hamile kaldığımdan beri dra her gidişimizde et diyor başka bir şey demiyor kızım tam et sever olucak epic bide süt falan iç protein al bol bol protein senin değil bebeğin kilo alması için önemli hiç canını sıkma kendine dikkat edersen düzelir
tşk ederim duygucum..aminnn
yeni gördüm o yüzden geç yazdım kusura bakma
Canım merhaba ben de şimdi geldim uyukluyordum koltukta erken kalktım zaten pek de uyuyamamıştım gece ... seni gördüm sevindim... Uzun zaman oldu görüşmeyeli ben de uzun süredir girmemiştim internete ... Ben de epidural sezeryana karar verdim 36 yaşımda riske girmek istemedim daha dr ile paylaşmadım ama 19 temmuzda gidiyorum bakalım ne diyecek. Sen nasılsın herşey yolunda mı ? nerde yapacaksın doğumu ? Kendine ve bebişe iyi bak öptümmm
Canımmm sen de çok iyi bak kendine ..
Duygucum neden son 1 hafta ? gördüğüm kadarı ile henüz 35 haftalıksın..
merhabalar kızlar ben geldim:)
napıyosunuz
çok sıcak hava heryanım ter içinde kaldı yine
buarada bi haberim var kızlar
hala içim buruk müjde diyip sevinemiyorum ama kızım için herşey.
eşimle barıştım gibi. bişiyleri düzeltmeye çalışıyoruz..
hoş geldin pınarcım nasılsın
sen de uzun süredir yoktun benim gibi
istanbula geliyormuşsun doğum için hayırlı olsun canım.
vallahi canım doğuma 3 hafta kalaya kadarçalışabilirim diye düşünmüştüm ama 4 hafta kala ayrılacağım izne adana çok sıcak çünkü ve benimde geceleri aruık ellerim ayaklarım daha çok şişiyor . yani 36 . haftada ayrılıyorum
hoşgeldin canım. burda sabahtan beri sağnak yağmur var sel götürüyor buraları..
Teşekkür ederim canım..ben de okudum çok geçmiş olsun..umarım herşey yolunda gide ve bebiş biraz daha sıkar dişini ..
ay duygucum kusura bakma ben son 1 hafta diyince ben doğuma zannettim :)) oysa sen işten bahsediyormuşsun..tabii ya ayrıl git dinlen ohh evde keyif yap biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?