2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım pınarcım hoşgeldin
nasılsın
görüşemiyoruz uzun zamandır
melek kızın nasıl opuyorumnanaktan
[/QUOTE]

Canımm teşekkür ederim..herşey yolunda çok şükür ..bir de sağ salim istanbula varırsam çok rahatlayacağım..kızımda çok iyi teyzesi tekmeleyip duruyor ..babasına showlar yapıyor :)) babası elini koyuyor karnıma hemen oraya bir tekme atıyor :)) sanırım çok zilli olacak..

Merhabalar herkese,

bugÜn burası Çoook sıcak nefes alamıyorum....

Aslında dün yağmur yağmıştı serinlemişti ama tabii şu an günün en sıcak saatleri olduğu için sıcağı iyi hissediyoruz..ama yinede şükür dün akşam püfür püfürdü..gerçi ben yinede ter içinde oluyorum pek bişey farketmiyo yanii..sabahları boynum göğüslerim ön tarafım yüzüm filan su içinde hep..camda heğ açık ama ben şıpır şıpır terliyommm..

buarada bi haberim var kızlar
hala içim buruk müjde diyip sevinemiyorum ama kızım için herşey.
eşimle barıştım gibi. bişiyleri düzeltmeye çalışıyoruz..

Epic hakkınızda hayırlısı olsun..hikayeni az çok biliyorum önceden..inşallah herşey bundan sonra çok güzel olur..eşin hatalarını anlamıştır..doğacak yavrunuzla çok mutlu olmanızı dilerimmm bundan sonra :))

saol canım.. çok düşündüm hala da düşünüyorum. hiç birşeyi unutmadım. şartlarım var artık olmazsa olmazlarım. konuşmayı kabul ettiysem kızım için sadece. bize o üzüntüleri yaşatan diğer şahıslar hayatımda yok artık onu bilerek geliyor eşim.

:sinifsinif:

GÖZÜN AYDIN CNM HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN,BABASIZ BİR BEBĞİ BÜYÜTMEK SENİN İÇİN DE ÇOK ZOR OLACAKTI.UMARIM BUNDAN SONRA HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR..

saol tatlım.. gözüm aydındır inş. daha bişiy söylemek için çok erken.

hoşgeldin burcu:)
ben gidip ekmeğimi alayım iyice acıktım

hoşbuldum:))

canım pınarcım hoşgeldin
nasılsın
görüşemiyoruz uzun zamandır
melek kızın nasıl opuyorumnanaktan

Canımm teşekkür ederim..herşey yolunda çok şükür ..bir de sağ salim istanbula varırsam çok rahatlayacağım..kızımda çok iyi teyzesi tekmeleyip duruyor ..babasına showlar yapıyor :)) babası elini koyuyor karnıma hemen oraya bir tekme atıyor :)) sanırım çok zilli olacak..[/QUOTE]

maşallah canım bu aralar hepimizin yavruları için şov zamanı sanırım :)
babalarını mest ediyo zilliler :) evet zilli olcaklar yicem bende :))

tşk ederim.. anladım diyor umarım anlaşmıştır. tavrı tutumu değişik dank etmiş bişiyler ama bana somut şeyler gerek bu zamandan sonra. kuru lafa karnım tok.. diğer güzel temennilerin için de amin diyorum.

Ben Acıbadem Kadıköyde yapacağım doğumu , Doktorumda orda eğer takip eden başka doktorun yoksa Benimki Baha Celal Doğan tavsiye ederim . İnşallah hepimiz kolayca yavrularımıza kavuşuruz.

Ben Acıbadem Kadıköyde yapacağım doğumu , Doktorumda orda eğer takip eden başka doktorun yoksa Benimki Baha Celal Doğan tavsiye ederim . İnşallah hepimiz kolayca yavrularımıza kavuşuruz.

Saol canım beni senelerdir takip eden doktorum yapacak doğumumu da..Aslında o florance nightingale diyor..tam donanımlı ve güvendiği bir hastaneymiş..ben acıbademi istedim çünkü bizim tarafta olduğu için..dur sana özelden birşey yazacağım..

bana biraz müsade kızlar
hep aynı şekilde oturmaktan uyuştu totom
hem yemek de yicez kızımla
olur da giremezsem hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
sevgiyle kalınopuyorumnanaktan

Merhaba canım ya bende bebek sakin olunca endişeleniyorum ama senin söylediğine göre normal olan bu mu acaba bazen çok hareketli habire tgekme atıyor bazende sakin sakin karnımın bazı noktalrını şişiriyor sağpa sola kayıp duryor.mesela dün den beri böle sanki yavaş hareket ediyormuş gibi geliyordu.Bende niye böle diye endişelenmeye başlamıştım...

asspirin kız ne pişiriyon bakım ..BU ne pişiricem derdi beni sinir ediyor sanki hep aynı şeyler varmış gibi geliyor...

buarada bi haberim var kızlar
hala içim buruk müjde diyip sevinemiyorum ama kızım için herşey.
Eşimle barıştım gibi. Bişiyleri düzeltmeye çalışıyoruz..

hayırlısı sevindim inş. Geçmişin acısını cıkarıp muyluy mesut olursunuz

bana biraz müsade kızlar
hep aynı şekilde oturmaktan uyuştu totom
hem yemek de yicez kızımla
olur da giremezsem hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
sevgiyle kalınopuyorumnanaktan

kenidne ve bebeğine iyi bak canım babası cok seyler kaybetti farkında değil esasında elini karnına koyup tekmeleri hissedemedi mesala ama inş. Hatalarını telafi edebilir

halisnacım özeline bak mail attım :)))

ya kızlar ben size birşey sormak istiyorum benden beyaz renkte akıntı çok geliyor ne zamandır hele biraz ayakta durayım iş yapayım yada yürüyeyim afedersiniz kilodum ıp ıslak oluyor bu normal mi sizlerdede oluyormu merak ettimmm ????

Bu dönemde akıntının olması çok normal canım.ama bazen bunun akıntı değil su olabileceğini söyledi doktor ve dedi ki yatar pozisyona geçin ped koyun eger ped ıslanıyorsa vakit kaybetmeden hastaneye gelin yok sadece ayaga kalktıgında bu akıntı oluyorsa endişelenmeye gerek yok hamileleik döneminde salgılanan hormonlardan dolayı çok normal dedi..

anladım canım çok sağollll benim genelde yorarsam oluyor yoksa arada tek tük oluyorrrr

merhaba arkadaşlar.....ben de geldim....zemuszemusopuyorumnanaktan havalar sıcak ve ben çok iştahsızım...benim gibi olan var mı aranızda...akşama kadar birşey yemesem aklıma gelmiyor vallahi....su olsun yeter diyorum...elbette kendimi yemek için zorluyorum fakat iştah seviyem sıfırlarda...ne yapsam ki acaba?....:bbo::bbo:

ben sıkıldım kızlar yaaaa,bu sıcaklarda bu kadar ağır olmak,sosyal aktivetenin tamamen sıfır olması,tatile gidememek,çalışıyor olmak,dinlenememek,gelip giden ruh halleri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…