Merhabalar herkese,
bugÜn burası Çoook sıcak nefes alamıyorum....
buarada bi haberim var kızlar
hala içim buruk müjde diyip sevinemiyorum ama kızım için herşey.
eşimle barıştım gibi. bişiyleri düzeltmeye çalışıyoruz..
yemeğimi pişmeye bıraktım geldim ama ekmek almaya gitmem lazım nasıl gidicem sıcakta bilmiyorum üşendim
epic eşinle barışmana sevindim ama iyice tartıp biçiyorsun inşallah yani tekrar yaşanmaması adına
Teşekkür ederim canım..ben de okudum çok geçmiş olsun..umarım herşey yolunda gide ve bebiş biraz daha sıkar dişini ..
tşk ederim canım. ben de onu çok özledim ama biraz daha dayan kızım diyorum opuyorumnanaktan
ay duygucum kusura bakma ben son 1 hafta diyince ben doğuma zannettim :)) oysa sen işten bahsediyormuşsun..tabii ya ayrıl git dinlen ohh evde keyif yap biraz..
:sinifsinif:
GÖZÜN AYDIN CNM HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN,BABASIZ BİR BEBĞİ BÜYÜTMEK SENİN İÇİN DE ÇOK ZOR OLACAKTI.UMARIM BUNDAN SONRA HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR..
hoşgeldin burcu:)
ben gidip ekmeğimi alayım iyice acıktım
canım pınarcım hoşgeldin
nasılsın
görüşemiyoruz uzun zamandır
melek kızın nasıl opuyorumnanaktan
Aslında dün yağmur yağmıştı serinlemişti ama tabii şu an günün en sıcak saatleri olduğu için sıcağı iyi hissediyoruz..ama yinede şükür dün akşam püfür püfürdü..gerçi ben yinede ter içinde oluyorum pek bişey farketmiyo yanii..sabahları boynum göğüslerim ön tarafım yüzüm filan su içinde hep..camda heğ açık ama ben şıpır şıpır terliyommm..
Epic hakkınızda hayırlısı olsun..hikayeni az çok biliyorum önceden..inşallah herşey bundan sonra çok güzel olur..eşin hatalarını anlamıştır..doğacak yavrunuzla çok mutlu olmanızı dilerimmm bundan sonra :))
Ebrucum ben de seni gördüğüme ve iyi olmana çok sevindim..ben de epidural sezeryan istiyorum..hemen bebeğimi görmek ve onu öpmek istiyorum..ben de salı günü istanbula geliyorum doğumumu orada yapacağım. Florance naghtingale gayrettepe veya acıbadem kadıköy diye düşünüyorum..15 inde doktorumla randevum var artık karar vereceğiz hangi gün olacağına..sen de kendine çok iyi bak..
Ben Acıbadem Kadıköyde yapacağım doğumu , Doktorumda orda eğer takip eden başka doktorun yoksa Benimki Baha Celal Doğan tavsiye ederim . İnşallah hepimiz kolayca yavrularımıza kavuşuruz.
aaa epicin durmunu bilmiyorum evet dün konuşmuştuk çok hareketli olduğundan bahsetmişti ay allah yardımcısı olsun. epic burdaymış meğerse bak demiştim benim drumunda çok hareketli olması hoşuna gitmemişti yani mutlaka bi huzursuzluğu vardır demişti o zaman bide gerçekten et yemek önemli ben hamile kaldığımdan beri dra her gidişimizde et diyor başka bir şey demiyor kızım tam et sever olucak epic bide süt falan iç protein al bol bol protein senin değil bebeğin kilo alması için önemli hiç canını sıkma kendine dikkat edersen düzelir
Eşimle barıştım gibi. Bişiyleri düzeltmeye çalışıyoruz..
bana biraz müsade kızlar
hep aynı şekilde oturmaktan uyuştu totom
hem yemek de yicez kızımla
olur da giremezsem hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
sevgiyle kalınopuyorumnanaktan
eşimle barıştım gibi. bişiyleri düzeltmeye çalışıyoruz..
Aslında dün yağmur yağmıştı serinlemişti ama tabii şu an günün en sıcak saatleri olduğu için sıcağı iyi hissediyoruz..ama yinede şükür dün akşam püfür püfürdü..gerçi ben yinede ter içinde oluyorum pek bişey farketmiyo yanii..sabahları boynum göğüslerim ön tarafım yüzüm filan su içinde hep..camda heğ açık ama ben şıpır şıpır terliyommm..
AA EVET DÜN AKŞAM ÇOK İYİYDİ,BEN İLK DEFA TERLEMEDEN UYUDUM DİYEBİLİRİM.ŞİMDİ DE KLİMAM AÇIK AYAKLARIMIDA SANDALYEYE UZATTIM ÇALIŞMAYA ÇALIŞIYORUM.ARTIK AYAKLARIM ÇOOK ŞİŞMEYE BAŞLADI OFİSTE TERLİKLE GEZİYORUM ÇOK KOMİK HALİM ÇOOKK:)
arkadaşlar hepinizi sevgi ile kucaklıyorum ve bebişlerinizi de kocaman öpüyorum..gelmeye çalışıcam söz..
ya kızlar ben size birşey sormak istiyorum benden beyaz renkte akıntı çok geliyor ne zamandır hele biraz ayakta durayım iş yapayım yada yürüyeyim afedersiniz kilodum ıp ıslak oluyor bu normal mi sizlerdede oluyormu merak ettimmm ????
Bu dönemde akıntının olması çok normal canım.ama bazen bunun akıntı değil su olabileceğini söyledi doktor ve dedi ki yatar pozisyona geçin ped koyun eger ped ıslanıyorsa vakit kaybetmeden hastaneye gelin yok sadece ayaga kalktıgında bu akıntı oluyorsa endişelenmeye gerek yok hamileleik döneminde salgılanan hormonlardan dolayı çok normal dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?