Merhaba canım ya bende bebek sakin olunca endişeleniyorum ama senin söylediğine göre normal olan bu mu acaba bazen çok hareketli habire tgekme atıyor bazende sakin sakin karnımın bazı noktalrını şişiriyor sağpa sola kayıp duryor.mesela dün den beri böle sanki yavaş hareket ediyormuş gibi geliyordu.Bende niye böle diye endişelenmeye başlamıştım...
asspirin kız ne pişiriyon bakım ..BU ne pişiricem derdi beni sinir ediyor sanki hep aynı şeyler varmış gibi geliyor...
ben sıkıldım kızlar yaaaa,bu sıcaklarda bu kadar ağır olmak,sosyal aktivetenin tamamen sıfır olması,tatile gidememek,çalışıyor olmak,dinlenememek,gelip giden ruh halleri....
ben yemek yedim geldim ama kimse kalmamış
fikirlerinizi bekliyorum.....:teselli:
aşk olsun beni beğenmiyormusun :((((((((([/QUOTE .!.:beğenmemezmiyim görmemişim valla yazdını kaydirigubbakcemile5a.s.
bende öyleyim bak 2 gündür hep abuk subuk yedim dün gece falan çok az haerket etti kızım sabahta öyle sonra hemen yumurta yedim süt içtim şimdi adam akıllı yemek yedim kendine geldi yavrucum bundan bi kaç hafta öncede aynı şey oldu 2 tane serum yedim o yüzden ye bence
ben sıkıldım kızlar yaaaa,bu sıcaklarda bu kadar ağır olmak,sosyal aktivetenin tamamen sıfır olması,tatile gidememek,çalışıyor olmak,dinlenememek,gelip giden ruh halleri....
ben yemek yedim geldim ama kimse kalmamış
anladım canım çok sağollll benim genelde yorarsam oluyor yoksa arada tek tük oluyorrrr
zorlada olsa ye yani kahvaltıda yumurta peynir yiyorum mutlaka arada meyve sonra yemek sonra yine meyve ve yemek sabah akşamda koca bardak süt yani 1 litre ama hiç abur cubur yemiyorum yani çoook nadir canım isterse ağzıma kuruyemiş biskivu çikolata sürmeyeli aylar oldu çay kahve meyve suyu hiç biri yok sende zararlılardan kaçın ama yemeğini ye mutlaka
dört yaşında canavar...kaydirigubbakcemile2derin kaç yaşında kızın?
benimde sırtım ağrıyo bugün.off offf al benden de o kadarr:gitme:
ben burdayım ama yazamıyorum
belim sırtım çok fena
deli dana gibi dolanıyorum işyerinde:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?