2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim bahsettiğim hareketlilik tekme falan değil hiç yerinde durmaması sürekli dönmesi falan bi huzursuzluğunun olduğunu gösteriyor yoksa benim kızımda bazen deliriyor canımı yakıyor ama bugün sakin mesela

asspirin kız ne pişiriyon bakım ..BU ne pişiricem derdi beni sinir ediyor sanki hep aynı şeyler varmış gibi geliyor...

söyliyim ama canınız çekmesin sonra gerçi çok can çekicek bi şey değil sevmem ama et yemek için yaptım tavuklu bezelye pilav makarna falan yapmıyorum artık faydası yok zararı var o yüzden hergün yemeye gerek yok:)

fikirlerinizi bekliyorum.....:teselli:

bende öyleyim bak 2 gündür hep abuk subuk yedim dün gece falan çok az haerket etti kızım sabahta öyle sonra hemen yumurta yedim süt içtim şimdi adam akıllı yemek yedim kendine geldi yavrucum bundan bi kaç hafta öncede aynı şey oldu 2 tane serum yedim o yüzden ye bence

kızım yerinde duramıyoo dışarı çıkmayacak bugün ceza verdim ama bu ceza biraz da bana oluyoo...akannehir

:1shok: ayyyyyyy......korktum bak şimdi....ben dün akşam hiçbirşey yemedim...yiyemedim...:1no2: bu sabah kahvaltıda süt içtim sadece....öğle yemeği olarak da 1 tabak sebze yemeği yedim....bunun yanında bol su içiyorum ve meyve yiyorum...eyvahedigeldismile napıcam bilmiyorum...zorla da yiyemiyorum ki....akannehir

ben sıkıldım kızlar yaaaa,bu sıcaklarda bu kadar ağır olmak,sosyal aktivetenin tamamen sıfır olması,tatile gidememek,çalışıyor olmak,dinlenememek,gelip giden ruh halleri....

off offf al benden de o kadarr:gitme:

ben yemek yedim geldim ama kimse kalmamış

ben burdayım ama yazamıyorum
belim sırtım çok fena
deli dana gibi dolanıyorum işyerinde:sinifsinif:

zorlada olsa ye yani kahvaltıda yumurta peynir yiyorum mutlaka arada meyve sonra yemek sonra yine meyve ve yemek sabah akşamda koca bardak süt yani 1 litre ama hiç abur cubur yemiyorum yani çoook nadir canım isterse ağzıma kuruyemiş biskivu çikolata sürmeyeli aylar oldu çay kahve meyve suyu hiç biri yok sende zararlılardan kaçın ama yemeğini ye mutlaka

Ben tatile gitmek istiyorummmmmmmm Denize girmekkkkkkk yemeğim hepsi elime gelsin odam temizlensinnnnnnnn istiyorummmmmm. Ne yapacam yemek düşünmekten sıcaktan canım hiçbirşey istemiyorrrrr ınşallah Dr izin verir yakın biryerlere kaçarız inşallahhhh

yesem bile inan zorla oluyor bu iş....birazcık da moralim bozuk ....bu yüzden iyice iştahsız kaldım.....senağlamasenağlama

burcu zor canım valla ya ben azcık yürüyeyim hemen yoruluyorum işe başlayınca napıcam diye düşünüyorum kara kara ama kesin dayanamayıp eve dönerim ben. bu arada bugün hiç yürüyemiyorum kasıklarım 100 ton tabi dün 2 saat yürüyünce ayaklarımı sürüyerek gittim markete.
bu arada ebru tahliye bende de var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…