ebru şimdi moralini bozmayayım ama dr bana 35. haftadan sonra deniz yok dedi
ben tatile gitmek istiyorummmmmmmm denize girmekkkkkkk yemeğim hepsi elime gelsin odam temizlensinnnnnnnn istiyorummmmmm. Ne yapacam yemek düşünmekten sıcaktan canım hiçbirşey istemiyorrrrr inşallah dr izin verir yakın biryerlere kaçarız inşallahhhh
[ı]dört yaşında canavar...kaydirigubbakcemile2[/ı]
benimki ilk günden beri havuza gitmemi yüzmeme izin veriyorrrr denize de izin verir diye düşünüyorum , yolculuğa pek uzaklaşma demişti altınoluk için ama belki daha yakın yerlere izin verir inşallah bir baksın bebişe de gidip dolaşalım yiyelim yüzelim şenlenelim daraldımmmm
ben çalışmadığım için kreşe yollamadım.maşallah derin kızına ama napsın oda evde sıkılıyordur bütün gün bizim çocukluğumuz süperdi hep dışardaydık bi sürü arkadaşımız var şimdiki çocuklara hak vermek lazım napsınlar. bu arada kreşe falan gidiyor mu yada göndericekmisin gerçi gitmiyorsa şimdi gönderirsen tavır alabilir kardeş geldi bana posta diye :)
ben gidiyorum denize ama akşamüstü giriyorum.bizimki bana izin vermedi güneşten sakın dedi yoksa cilt lekesi yaparmış birde çatlaklar güneş görürse kalıcı oluyormus
maşallah
ben doktora gecen ay sormustum gidiyim diye o eger güneşte kalmam gelip hemen bikinimi mayomu değiştiririm rüzgarda kalmam temiz deniz bulursan gir dedi ama öyle bir yer nerdeeeeee simdi birde biraz ağrım var onun için gitrmiyorum
tansiyonuna da bir bak , geçmiş olsun canım
aynen benim de öyle , birşey yapsam yürüsem v.s. fışşşttt tahliye yapıyorum :))
burası da aslında güzel ama insanlar odun..derin zor işin ay bi kaç sene sonra bizde senin gibi olucaz :)) ama allahtan bizim buralar müsait evin önü park gerçi kayınvalidem bakıcak ama ben 4 yaşında kesin kreşe vermiş olurum yani en azından yarım gün.
kolay gelsin bebeğiimm
burcu zor canım valla ya ben azcık yürüyeyim hemen yoruluyorum işe başlayınca napıcam diye düşünüyorum kara kara ama kesin dayanamayıp eve dönerim ben. bu arada bugün hiç yürüyemiyorum kasıklarım 100 ton tabi dün 2 saat yürüyünce ayaklarımı sürüyerek gittim markete.
bu arada ebru tahliye bende de var :))
benimde sırtım ağrıyo bugün.
Allah yardımcımız olsun...
derin zor işin ay bi kaç sene sonra bizde senin gibi olucaz :)) ama allahtan bizim buralar müsait evin önü park gerçi kayınvalidem bakıcak ama ben 4 yaşında kesin kreşe vermiş olurum yani en azından yarım gün.
kolay gelsin bebeğiimm
[ı]burası da aslında güzel ama insanlar odun..[/ı]
[ı]heryer müstakil ev bahçeli..[/ı]
[ı]biraz ilerimizde park var ama hayvanlar orda içip şişeleri kırıp atıyolar..[/ı]
[ı]heryer cam kırığı..[/ı]
[ı]çocuklarının çişini yaptırıyolar parka hödükler..[/ı]
[ı]geçende kızım burdan birinden görmüş bahçelere çiş yapıyomuş çocuklar..[/ı]
[ı]benimki de eşimin yanına gittik okulun bahçesine çömelip yapmasın mıı???akannehir[/ı]
[ı]olmaz dedik anlattık tamam dedi ama işte böylee uğraşıyorum..[/ı]
hoşgeldin canım..Kuzuşlar ben geldimmmm, napıyonuz bakim? ohaoldumsmile
çokkkkkk zoooooorrrrrrrrrr.....laelaelaelaelaecocuk yetiştirmek zor iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?