hoşgeldin canım..
ben çıkacaktım şimdi kızım duramıyo yine....kaydirigubbakcemile2
[sıze="2"]kuzuşlar ben geldimmmm, napıyonuz bakim?[/sıze] ohaoldumsmile
çiçekcik senin ticker a göre bebeğin doğmuş 3 haftalık olmuş :))
bizimki bana izin vermedi güneşten sakın dedi yoksa cilt lekesi yaparmış birde çatlaklar güneş görürse kalıcı oluyormus
Bende çatlak yok da geçen ağda yaptırmıştım derimi de mi aldıda bahçede güneşte yandım biraz diye mi yoksa hamilelikten mi anlayamadım kolumun iç tarafında kocaman 1 karış nerdeyse leke oluştu inşallah geçer
deniz temiz değilse zaten giremem , güneşlenirken de nasıl olacak bilmiyorum yüzüstü yatamam otur vaziyette güneşlenmek lazım.
Sırtımın sağ üst tarafına arada bir bıçak saplanıyor resmen , yine saplandıııı eşim gelse de biraz ovsa uffffffff
Sırtımın sağ üst tarafına arada bir bıçak saplanıyor resmen , yine saplandıııı eşim gelse de biraz ovsa uffffffff
Kuzuşlar ben geldimmmm, napıyonuz bakim? ohaoldumsmile
Ohh bee bu haftada bitti kızlar yaşasınnnnn :))
off ağrılarım geçsin diye dua ediyorum
sen napıyosun canım
SEVGİLİ KOCAM ZATEN MASÖR SERTİFİKASI ALACAKMIŞ BENDE ÖĞRENMİŞ ÖYLE DİYO :):CüvCüv:
Ebruşcum,ya benimde dünden beri karnımda hasta olcam gibi ağrılar var,ara ara oluyo.. Çok deli edicek gibi değil ama.. Ufff napsam ya!!! bilmiyorumkismile
Bende bi an önce evime gitmek için can atıyodum ki......... Kaynanam aradı, eşimin amcası,eşi çocukları gelmiş Almanya'dan.. Oraya gitmek zorundayız.. Off şimdi onlarla oturmak zorunda kalcaz.. Hiç mecalim de yok.. Yapcak da bişi yok.. :çok üzgünüm:
ben yarın kızımı görmeye gidiyorum :))) onun için yarın yokum cok mutluyum yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii
off ağrılarım geçsin diye dua ediyorum
sen napıyosun canım
off benim birde yarınım var :sinifsinif:
Bende bi an önce evime gitmek için can atıyodum ki......... Kaynanam aradı, eşimin amcası,eşi çocukları gelmiş Almanya'dan.. Oraya gitmek zorundayız.. Off şimdi onlarla oturmak zorunda kalcaz.. Hiç mecalim de yok.. Yapcak da bişi yok.. :çok üzgünüm:
bebişler büyüdükçe kemiklerimiz kaburgalarımız yerinden oynuyor resmen
bende yemek yapayım dedim bir sıkıntı ki sorma böyle nefes alamıyorum boğulcak gibiyim halada devam ediyor sanki kızım ciğerlerime oturmuş gibi
:teselli: üzülme şeker..Ayy ne zor oluyo dimi öle zorla oturmak birileriyle( artık ağrılarını bahane edip erken kalkmaya bakarsınız cnmm..ben böle durumlarda hemen eşime ultimatomlarımı baştan veriyom, fazla oturmayalım, erken kalkalım,sen oraya gidince söle vb gibilerinden fiş fişliyom önceden..bizimki de saolsun uygular bişey demez..benim huyumu bilir çünkü.öle kalabalığı filan sevmem yani..sende öle yap şeker yerimseniben
yemek bile yiyemiyorum sırtımda bıçakla , zaten canım istemiyor eşime gel dışarıda yiyelim dedim evde yemek var ama canım çekmedi .. aynı yemeği öğlen ve dün de yemiştim ... önce bir ovsun da ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?