2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sırtımın sağ üst tarafına arada bir bıçak saplanıyor resmen , yine saplandıııı eşim gelse de biraz ovsa uffffffff

Sırtımın sağ üst tarafına arada bir bıçak saplanıyor resmen , yine saplandıııı eşim gelse de biraz ovsa uffffffff

bebişler büyüdükçe kemiklerimiz kaburgalarımız yerinden oynuyor resmen
bende yemek yapayım dedim bir sıkıntı ki sorma böyle nefes alamıyorum boğulcak gibiyim halada devam ediyor sanki kızım ciğerlerime oturmuş gibi

off ağrılarım geçsin diye dua ediyorum
sen napıyosun canım

Bende bi an önce evime gitmek için can atıyodum ki......... Kaynanam aradı, eşimin amcası,eşi çocukları gelmiş Almanya'dan.. Oraya gitmek zorundayız.. Off şimdi onlarla oturmak zorunda kalcaz.. Hiç mecalim de yok.. Yapcak da bişi yok..
:çok üzgünüm:

Ebruşcum,ya benimde dünden beri karnımda hasta olcam gibi ağrılar var,ara ara oluyo.. Çok deli edicek gibi değil ama.. Ufff napsam ya!!!
bilmiyorumkismile

sancı gibi mi zaman aralıklarına dikkat et , rahimi tutan bağların ağrısı ise hepimizde oluyor ... sancı gibi ise gidin dr'a

benimde kayınvalidemler geliyor bugün bize 1 hafta falan kalıcaklar gerçi zararları olmaz yararları dokunurda işte yinede istediğin gibi olamıyosun
yatış vakitleri falan azcık erteleniyor onlar bişey demesede :kedi:

ben yarın kızımı görmeye gidiyorum :))) onun için yarın yokum cok mutluyum yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii

off ağrılarım geçsin diye dua ediyorum
sen napıyosun canım

off benim birde yarınım var :sinifsinif:

:teselli: üzülme şeker..

Ayy ne zor oluyo dimi öle zorla oturmak birileriyle ( artık ağrılarını bahane edip erken kalkmaya bakarsınız cnmm..ben böle durumlarda hemen eşime ultimatomlarımı baştan veriyom, fazla oturmayalım, erken kalkalım,sen oraya gidince söle vb gibilerinden fiş fişliyom önceden..bizimki de saolsun uygular bişey demez..benim huyumu bilir çünkü.öle kalabalığı filan sevmem yani..sende öle yap şeker yerimseniben

yemek bile yiyemiyorum sırtımda bıçakla , zaten canım istemiyor eşime gel dışarıda yiyelim dedim evde yemek var ama canım çekmedi .. aynı yemeği öğlen ve dün de yemiştim ... önce bir ovsun da ....

ben de aynısını yapıyorum :)) zaten sütyene alerjim var hemen fırlatıyorum kimse de gelmesin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…