Biz de ilk başta doruk koymuştuk. 3 isim vardı zaten listemizde. doruk, erim, ege.
Doruk dedik sabah. eşim işe gitti sonra. sormuşlar adı ne diye. o da böyle yüksek,zirve gibi bişeydi ama hatırlayamadım demiş. beni aradı sonra "biz ne demiştik bebeğe dedi, doruk dedim, olmasın benim içim esinmemeiş herhalde dedi. erimle ege arasında kaldık. ege olsun dedik sonra. başına ömer koyduk bi de. güçlü bi isim istedi çünkü ege yanına. ömer ege şimdi. k.valide tarafı öyle sesleniyor. çift ismin bu sıkıntısı var.
Kesimlikle kıskanırmış... Kendi leğen kemiklerime hastayım ben, çok çıkık değiller, ama özel(!!) durumlarda şahane görünüyorlar karın kaslarımla birlikte; yapacak birşey yok herkesin kendinde hasta oldukları bir yerleri vardır.
c.tesi çalışmıyorum canım. izinden sonra kızçem 2 hafta daha dayansın. ben işlerimi hallaedeyim inşallah. sonra mis gibi evine gelsin.
bizim öyle bi sıkıntımız olmaz heralde çünkü 2 tarafta doruk diye alıştı artık..
erim in anlamı neymiş?
niye söylemiyorsun ismini MURAT mı diğer ismi ne???
ben de göbek adı koymayı düşünüyorum oğluma dedemin adını çok istiyorum göbek adı o olsun bari dedeciğim öldükten 2 ay sonra hamile kaldım ben.:çok üzgünüm:çok özlüyorum dedemi:çok üzgünüm:
benim de göbek adım var
ama ÇOK KOMİKKKK:roflol:söyliym miiiiiiikaydirigubbakcemile3
inşallah didemcim.doktora gittiniz mi siz hani cinsiyetle ilgili aklına takılan bişiler vardı???
Biz de ilk başta doruk koymuştuk. 3 isim vardı zaten listemizde. doruk, erim, ege.
Doruk dedik sabah. eşim işe gitti sonra. sormuşlar adı ne diye. o da böyle yüksek,zirve gibi bişeydi ama hatırlayamadım demiş. beni aradı sonra "biz ne demiştik bebeğe dedi, doruk dedim, olmasın benim içim esinmemeiş herhalde dedi. erimle ege arasında kaldık. ege olsun dedik sonra. başına ömer koyduk bi de. güçlü bi isim istedi çünkü ege yanına. ömer ege şimdi. k.valide tarafı öyle sesleniyor. çift ismin bu sıkıntısı var.
Murat ege olsun istiyorum, anam avatarın çok minnoş olmuş :asigim: . Hayırlı olsun kısss.
Neymiş ki göbek adın??
kiloyu seviyorumm bennn 43 kiloyla yaşamış biri olarak
tombik olmayı çooooook seviyorum 80 kg olsam umrumda olmaz hç rahatsızlık duymam yane:d
sepetimiz nasıl kızlarrr :)
[ımg]http://www.ressim.net/e/upload/ff0bf70b.jpg[/ımg]
yuuuppppiiiii oldu oldu kızlar bebişime bakınnnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
[ı]
murat ege olsun istiyorum, anam avatarın çok minnoş olmuş :asigim: . Hayırlı olsun kısss.
Neymiş ki göbek adın??[/ı]
çarşamba gidicez. bakalım sorucam. ama kızdır herhalde. 4 tane dr. kız dedi. değişmemiştir herhalde kaydirigubbakcemile3 erkekse de yapacak bişey yok. bu takımı giyecek. çok severek aldım kaydirigubbakcemile3
hmmm erim düşünmek lazım bu ismi anlamıda çok güzel...ama doruk erim
nasıl olur ki???
arada ulama var. güzel oldu. bizim de ömer ege ya, r'den sonra e gelince birlikte söylenirken zor olmuyor. ama çocuğumun kafası karışıyo. tüm arkadaşlar, benim ailem ege diyo. k.valide tarafı ömer ege diyo. artık ikisine de alıştı. ama o kendisine ege diyo.
bizim de soyadımız çok çok klasik mecbur çift isim yapıyoruz. çünkü eşim amerikada bi konferansa adın bi teröristle benziyo diye az kalsın gidemiyodu. o kadar çok uğraştık ki akademik personel yazışmlarını falan toplayıp ben elçiliğe yazı yazdım falan. o zaman amerikada oturn bi arkadaşı çift isism koyun. hem soyadı hem de baba adı çok sık rastlanan bişey. aynı sıkıntıyı yaşmasın çocuk demiş.
sepetimiz nasıl kızlarrr :)
ben anlamına vurulmuştum erimin. mutlu müjdeli haber demek.niye erim değil de ege koyduk o kısmı tam hatırlamıyorum.
Bizimkiler de "kuyruklu isim" sevmiyorlarmış. Doğuran benim kime neyse...
kız fundaaa benimde 9 kg oldu aldığım kızz ama karnımda 1 tane bile çatlak yok.
o başka mesele tatlım çatlak meselesi..
ama dediğim gibi ben bayılıyorum kiloya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?