2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizim öyle bi sıkıntımız olmaz heralde çünkü 2 tarafta doruk diye alıştı artık..
erim in anlamı neymiş?

Murat ege olsun istiyorum, anam avatarın çok minnoş olmuş :asigim: . Hayırlı olsun kısss.
Neymiş ki göbek adın??

inşallah didemcim.doktora gittiniz mi siz hani cinsiyetle ilgili aklına takılan bişiler vardı???

çarşamba gidicez. bakalım sorucam. ama kızdır herhalde. 4 tane dr. kız dedi. değişmemiştir herhalde kaydirigubbakcemile3 erkekse de yapacak bişey yok. bu takımı giyecek. çok severek aldım kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $e1b82f318a390fdd8df3c630c25d4321.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 13

Bizimkiler de "kuyruklu isim" sevmiyorlarmış. Doğuran benim kime neyse...

selam kızlar. son zaman kilo muhabbeti yapılmış bolca.
ben çok almadım ama yanlarım yağ bağladı anlamadım bu işi.
karnımda çatlıyo zaten.sinirim bozuk.
ama kzıım alınır diye dile getirmiyorum.bu cuma tekrar randevumuz var.bakalım neler dicek dr.teyzemiz.

artık eksiğim kalmadı c.tesi herşeyi tamamladım.
bi temizliğim kaldı.oda haftaya oldumu değmeyin keyfimize.

çiğdem ya ben o gün geç kaldım biliyomusun. bi uyandım saat 8. geldik sıra aldık kahvaltı derken 9 buçuğa yakın hastaneye girdim.allahtan 12. sırayı aldımda işim erken bitti.ama seni göremedim yada kalabalıkta yüzünü seçemedim tam bilmiyorum.ama biri vardı mor kısa kollu blüz koyu mavi kotlu uzun fönlü saçlı?senmiydin o

Murat ege olsun istiyorum, anam avatarın çok minnoş olmuş :asigim: . Hayırlı olsun kısss.
Neymiş ki göbek adın??

HAYRİYEEE :roflol::roflol::roflol::roflol:
eskilere göre gayet güzel bir isim ama şimdi kendi adım olarak düşününcekaydirigubbakcemile3
dedemin annesinin ismiymiş çok çok iyi bir kadıncağızmış genç yaşta da vefat etmiş
allah rah.eylesin..şimdi ben de oğluma göbek adı olarak dedemin adını koymak istiyorum..
dedem değildi o benim babam dı sanki babamdan daha çok babalık yapmıştır bana
o yüzden çok istiyorum...

kiloyu seviyorumm bennn 43 kiloyla yaşamış biri olarak
tombik olmayı çooooook seviyorum 80 kg olsam umrumda olmaz hç rahatsızlık duymam yane:d

benim gibi heryerin çatlasaydı görürdüm psikolojim cok bozuldu bu çatlaklardan bu ben miyim diye dün sokağa cıkmadım heryerim ayrı catladı ve geçmicek biliuyourm kremde sürüyorum bir dünya para verip aldım ama işe yaramıyo sanırım ama doktorda sürmesen daha kötü olurdu diyo daha bir ay ne olucak bilmiyorum ((((((((((((

sepetimiz nasıl kızlarrr :)

[ımg]http://www.ressim.net/e/upload/ff0bf70b.jpg[/ımg]

cok güzel :))))

yuuuppppiiiii oldu oldu kızlar bebişime bakınnnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yerim ben onu cok sevimli ya

[ı]
murat ege olsun istiyorum, anam avatarın çok minnoş olmuş :asigim: . Hayırlı olsun kısss.
Neymiş ki göbek adın??
[/ı]

adıyla büyüsün inş.:)

Ooo yanlız deilim demek ki!ben dogum iznine ayrıldıktan sonra evde durmak hayli zor geldi alışmakta epey zorlandım bunalıma girdim sanırım biraz.Bide erken dogum tehlikesinden dolayı dr hiç kalkmıcan dedi sürekli evde yatmak zorunda kaldım.atlattım artık tehlikeyi ama şimdi de son günler oldugu için dışarıya pek çıkamıyorum.Sen bu konuda doktoruna hiç danıştın mı canım ne yapmak gerekiyo acaba

çarşamba gidicez. bakalım sorucam. ama kızdır herhalde. 4 tane dr. kız dedi. değişmemiştir herhalde kaydirigubbakcemile3 erkekse de yapacak bişey yok. bu takımı giyecek. çok severek aldım kaydirigubbakcemile3

oy pembiş pembiş ne de tatlıymış.
sanmıyorum canım yaaa son ayımıza gelmişiz doktora gitmeyen biride değilsin
e 4 tane dr.da söylemiş sizin belki gözünüzn benzetmesi falan olabilir ama
sor tabiiki iyic görsün göstersin dr.emin olunkaydirigubbakcemile3

hmmm erim düşünmek lazım bu ismi anlamıda çok güzel...ama doruk erim
nasıl olur ki???

arada ulama var. güzel oldu. bizim de ömer ege ya, r'den sonra e gelince birlikte söylenirken zor olmuyor. ama çocuğumun kafası karışıyo. tüm arkadaşlar, benim ailem ege diyo. k.valide tarafı ömer ege diyo. artık ikisine de alıştı. ama o kendisine ege diyo.
bizim de soyadımız çok çok klasik mecbur çift isim yapıyoruz. çünkü eşim amerikada bi konferansa adın bi teröristle benziyo diye az kalsın gidemiyodu. o kadar çok uğraştık ki akademik personel yazışmlarını falan toplayıp ben elçiliğe yazı yazdım falan. o zaman amerikada oturn bi arkadaşı çift isism koyun. hem soyadı hem de baba adı çok sık rastlanan bişey. aynı sıkıntıyı yaşmasın çocuk demiş.

kız fundaaa benimde 9 kg oldu aldığım kızz ama karnımda 1 tane bile çatlak yok.
o başka mesele tatlım çatlak meselesi..
ama dediğim gibi ben bayılıyorum kiloya...

amanııınnn soyadınızı biliyorum:1shok:
ben de 2 isim olsun istiyorum işte çok karışacak öbür türlü
evet ulama olunca iyi oluyor işte birbirine uyumlu oluyor aslında...

sepetimiz nasıl kızlarrr :)

Çok güselll..benimkide bunun mavisi cnm..tabi bizimkinin üstünde incileri yok..güle güle kullanın..

ben anlamına vurulmuştum erimin. mutlu müjdeli haber demek.niye erim değil de ege koyduk o kısmı tam hatırlamıyorum.

Bende erim i çok beğenmiştim.eşimin ismi erdem..ona yakın bişeyler düşündüm hep.hem erim sanki böle erkeğim der gibi de geliyo bana,çok hoş..belki ikinci bebemiz erkek olursa koyabiliriz..buarada bizim oğlana babası ERTÜRK (Yİğit Türk anlamı) istiyo..benide çok zorluyoo..azcık milliyetçidir de kendisi..erkek gibi isim olcak diyo..eerdem e de yakın gibi yani kendi ismine..bakcaz bakalım..kıyamıyom onada sürekli öle seviyo oğlanı çünkü karnımda..

Bizimkiler de "kuyruklu isim" sevmiyorlarmış. Doğuran benim kime neyse...

Kuyruklu isim ne oluyo pisi anlamadımmm bilmiyorumkismile

kız fundaaa benimde 9 kg oldu aldığım kızz ama karnımda 1 tane bile çatlak yok.
o başka mesele tatlım çatlak meselesi..
ama dediğim gibi ben bayılıyorum kiloya...

eger kocan sanada hayatım sen simdi kilo verince göbeğin sarkıcak mı deseydi ne yaparadın adam bana bi bunu dememişti bunuda dedi ya sonra o anlamda demedim demezmi ne anlam cıkarırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…