2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

wenge:uhm:
yani sonuç itibariyle krem-yeşil-mavii renkler heeeeeohaoldumsmile

ahhh canım aaahhh biz düz mavi ararken mafolduk sen nasıl bulacaksın
bilemiyorumkaydirigubbakcemile3

wenge:uhm:
yani sonuç itibariyle krem-yeşil-mavii renkler heeeeeohaoldumsmile

ahhh canım aaahhh biz düz mavi ararken mafolduk sen nasıl bulacaksın
bilemiyorumkaydirigubbakcemile3

valla cok zor bıde burası kucuk bıyer yokkı nettende baktım beğendıklerım hep pahalı guzelmıs ama sızınkı hem yumusak yumusaktır gule gule kullanın bı eksık halımız oda tamamlansa rahatlıycam

Ay canım aynen ya... Yemekten patlamazsam iyidir. Sabah tartıldım, hala 62 kiloyum, n'oluyor anlamıyorum...

ayy ben de bende 56.5 la hamile kaldım yaa 60 a uzuuuuunca bir süre takılı kaldım
ben sonra t.dağa gittim geldimmmakannehir61-63-64 oluverdim şimdi 65 im galibasempatiksalakcinni
ama ben çok çok memnunun bu durumdansempatiksalakcinni

kiloyu seviyorumm bennn 43 kiloyla yaşamış biri olarak
tombik olmayı çooooook seviyorum 80 kg olsam umrumda olmaz hç rahatsızlık duymam yane

ppfffffff hahahahaha:roflol::roflol::roflol::roflol:eyy şanlı hilalll:roflol::roflol:koptumm:roflol::roflol:

g.t. ayrı koptummm/B]

Koparsın tabii..napayım cnm yaa isim bulcaz diye kafayı yedik biz eşimle iyice paranoyak olduk anlıyacağın kaydirigubbakcemile3 her isme bi kulp bulrmu insan..biz öyleydik yanii..hadi o ikizler burcu kararsız bi insan da bana ne oluyoo ben hiç böle değilimdir çabuk karar veririm ama üzüm üzüme baka baka karardık heralde..eşime benzedimm ben..:kedi:

off ya abur cubur istiyorum hiç bi şey yok evde markete gidemem klimamı bırakıp

kaydirigubbakcemile3

hehehe sonuda .....z heryerde var heryerde..
face den de görmüşsündür...

Evet ordan görmüştüm cnm yerimseniben

Bir doğurayım hemen başa dönmek için çalışmalara başlayacağım, artık diyet spor neyse... Bende de tartıdan mıdır, su topladığım için midir, gece farklı gündüz farklı çıkıyor tartıda. Hem de 1 kilo kadar.

siercim siz de doruk koyun pisimin dediği gibi mis gibi isim
ama siz ona da bi kulp bulmuşsunuzdur şimdiiii hadi söyle bakeemmm??????

herkese selamlarrrr
bugun havuzlu hana gittik en sonunda :)
nerdeyse cogu seyi tamamladik

bebek sekerinin de malzemelerini aldik kendimiz yapicaz bakalim becerebiliriz ins :)

ben de göbiş kalmasın yeter her yerim böyle tombik tombk olsun istiyorum.
bi arakadaşım vardı baya kiloluydu kızkardeşiyle ben hep aynı kilodaydık kıskanırdı
bizi evlenince kocanız kemiklerinizi sayıcak yatakta derdi kaydirigubbakcemile3allahım
yaaa ne oldu evenir evlenmez balık etlli oluverdim kendisi de evlendi kilo alıyormuşşşş
daha göremedim kendisini uzakta e bide doğum yapsın ozaman neresini sayacak onun kocası bilmeem artıkkaydirigubbakcemile3

doruk çok yakın bi arkadaşımın oğlunun ismi..o yüzden hiç düşünmedik bile cnm..öle yakınındada olunca insan düşünmüyo bilee..

Herkese merhaba. son haftamdayım işyerinde. bugün de annem gelecek. bebişin son eksiklerini getirecek. yıkama işini hallettim hafta sonu bi kısmını ütüledim benim pijamlarla battaniyeler kaldı. bebek şekerlerinin de 35 tanesi hazır.

Benimkinin ismi hazır, onaylandı. Sadece arkasına isim ekletmeyi düşünüyorum, onu da kulağına ezan okunurken yaptıracağım imam efendiye söyleyip.

hoşgeldiin canııııımmm ohh oh ne güzel heps olup biticek.
hele bi çık izine de bak nasıl bitiyor..son hafta kaldı 4 günün:)))
c.tesi çalışmıyorsan tabiiii..

Kesimlikle kıskanırmış... Kendi leğen kemiklerime hastayım ben, çok çıkık değiller, ama özel(!!) durumlarda şahane görünüyorlar karın kaslarımla birlikte; yapacak birşey yok herkesin kendinde hasta oldukları bir yerleri vardır.

Biz de ilk başta doruk koymuştuk. 3 isim vardı zaten listemizde. doruk, erim, ege.
Doruk dedik sabah. eşim işe gitti sonra. sormuşlar adı ne diye. o da böyle yüksek,zirve gibi bişeydi ama hatırlayamadım demiş. beni aradı sonra "biz ne demiştik bebeğe dedi, doruk dedim, olmasın benim içim esinmemeiş herhalde dedi. erimle ege arasında kaldık. ege olsun dedik sonra. başına ömer koyduk bi de. güçlü bi isim istedi çünkü ege yanına. ömer ege şimdi. k.valide tarafı öyle sesleniyor. çift ismin bu sıkıntısı var.

Benimkinin ismi hazır, onaylandı. Sadece arkasına isim ekletmeyi düşünüyorum, onu da kulağına ezan okunurken yaptıracağım imam efendiye söyleyip.

niye söylemiyorsun ismini MURAT mı diğer ismi ne???
ben de göbek adı koymayı düşünüyorum oğluma dedemin adını çok istiyorum göbek adı o olsun bari dedeciğim öldükten 2 ay sonra hamile kaldım ben.:çok üzgünüm:çok özlüyorum dedemi:çok üzgünüm:
benim de göbek adım var
ama ÇOK KOMİKKKK:roflol:söyliym miiiiiiikaydirigubbakcemile3

hoşgeldiin canııııımmm ohh oh ne güzel heps olup biticek.
hele bi çık izine de bak nasıl bitiyor..son hafta kaldı 4 günün:)))
c.tesi çalışmıyorsan tabiiii..

c.tesi çalışmıyorum canım. izinden sonra kızçem 2 hafta daha dayansın. ben işlerimi hallaedeyim inşallah. sonra mis gibi evine gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…