hhııı nasıl anlatsamkı bıraz renklı :roflol:duvar kum bejı gıbı üzerine stıkerlar yapıstırdık uyumlu renklerde dolap yıne wenge rengı gıbı kenarları mavı besıkte babamız yesıl aldı su kraftın modelını dıdemın aldığı besığın yesılı gormussundur belkı renkler koyu durmadı canlı uyumlu oldu perdede dolabın rengınde kestırıyorum hıç kullanmamıstım zaten...
yanı halıdada krem yesıl mavı renklerı olsa ıyı olcak
anlatamadım pek ama delikafadulden
wenge:uhm:
yani sonuç itibariyle krem-yeşil-mavii renkler heeeeeohaoldumsmile
ahhh canım aaahhh biz düz mavi ararken mafolduk sen nasıl bulacaksın
bilemiyorumkaydirigubbakcemile3
Ay canım aynen ya... Yemekten patlamazsam iyidir. Sabah tartıldım, hala 62 kiloyum, n'oluyor anlamıyorum...
ppfffffff hahahahaha:roflol::roflol::roflol::roflol:eyy şanlı hilalll:roflol::roflol:koptumm:roflol::roflol:
g.t. ayrı koptummm/B]
off ya abur cubur istiyorum hiç bi şey yok evde markete gidemem klimamı bırakıp
hehehe sonuda .....z heryerde var heryerde..
face den de görmüşsündür...
ayy ben de bende 56.5 la hamile kaldım yaa 60 a uzuuuuunca bir süre takılı kaldım
ben sonra t.dağa gittim geldimmmakannehir61-63-64 oluverdim şimdi 65 im galibasempatiksalakcinni
ama ben çok çok memnunun bu durumdansempatiksalakcinni
Bir doğurayım hemen başa dönmek için çalışmalara başlayacağım, artık diyet spor neyse... Bende de tartıdan mıdır, su topladığım için midir, gece farklı gündüz farklı çıkıyor tartıda. Hem de 1 kilo kadar.
siercim siz de doruk koyun pisimin dediği gibi mis gibi isim
ama siz ona da bi kulp bulmuşsunuzdur şimdiiii hadi söyle bakeemmm??????
siercim siz de doruk koyun pisimin dediği gibi mis gibi isim
ama siz ona da bi kulp bulmuşsunuzdur şimdiiii hadi söyle bakeemmm??????
Herkese merhaba. son haftamdayım işyerinde. bugün de annem gelecek. bebişin son eksiklerini getirecek. yıkama işini hallettim hafta sonu bi kısmını ütüledim benim pijamlarla battaniyeler kaldı. bebek şekerlerinin de 35 tanesi hazır.
ben de göbiş kalmasın yeter her yerim böyle tombik tombk olsun istiyorum.
bi arakadaşım vardı baya kiloluydu kızkardeşiyle ben hep aynı kilodaydık kıskanırdı
bizi evlenince kocanız kemiklerinizi sayıcak yatakta derdi kaydirigubbakcemile3allahım
yaaa ne oldu evenir evlenmez balık etlli oluverdim kendisi de evlendi kilo alıyormuşşşş
daha göremedim kendisini uzakta e bide doğum yapsın ozaman neresini sayacak onun kocası bilmeem artıkkaydirigubbakcemile3
Benimkinin ismi hazır, onaylandı. Sadece arkasına isim ekletmeyi düşünüyorum, onu da kulağına ezan okunurken yaptıracağım imam efendiye söyleyip.
hoşgeldiin canııııımmm ohh oh ne güzel heps olup biticek.
hele bi çık izine de bak nasıl bitiyor..son hafta kaldı 4 günün:)))
c.tesi çalışmıyorsan tabiiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?