selam kızlar. son zaman kilo muhabbeti yapılmış bolca.
ben çok almadım ama yanlarım yağ bağladı anlamadım bu işi.
karnımda çatlıyo zaten.sinirim bozuk.
ama kzıım alınır diye dile getirmiyorum.bu cuma tekrar randevumuz var.bakalım neler dicek dr.teyzemiz.
artık eksiğim kalmadı c.tesi herşeyi tamamladım.
bi temizliğim kaldı.oda haftaya oldumu değmeyin keyfimize.
çiğdem ya ben o gün geç kaldım biliyomusun. bi uyandım saat 8. geldik sıra aldık kahvaltı derken 9 buçuğa yakın hastaneye girdim.allahtan 12. sırayı aldımda işim erken bitti.ama seni göremedim yada kalabalıkta yüzünü seçemedim tam bilmiyorum.ama biri vardı mor kısa kollu blüz koyu mavi kotlu uzun fönlü saçlı?senmiydin o
HAYRİYEEE :roflol::roflol::roflol::roflol:
eskilere göre gayet güzel bir isim ama şimdi kendi adım olarak düşününcekaydirigubbakcemile3
dedemin annesinin ismiymiş çok çok iyi bir kadıncağızmış genç yaşta da vefat etmiş
allah rah.eylesin..şimdi ben de oğluma göbek adı olarak dedemin adını koymak istiyorum..
dedem değildi o benim babam dı sanki babamdan daha çok babalık yapmıştır bana
o yüzden çok istiyorum...
kız fundaaa benimde 9 kg oldu aldığım kızz ama karnımda 1 tane bile çatlak yok.
o başka mesele tatlım çatlak meselesi..
ama dediğim gibi ben bayılıyorum kiloya...
Anaaammm kızlar 48'den 62'ye 14 kilo ediyor ya. 14 Kilo almışım akannehir
kızlar bende 35 haftalık hamileyim ve hareketleri azaldı diye korkuyodum ufak hareketler yapıyo sadece sizin yazdıklarınız okudum içim ferahladı:ecrin_bebek:
benim kızım 2300gr olmuş.aksi birşey söylemedi.nstye göndermedi.10 gün sonra gel dedi.16sında gideceğim inşallah.
çok ağrım var benim.dün biraz işlendim.etraf topladım oda yani. çokta ağır iş yapmadım akşam yürüyemedim ayağım kalkmadı kemiklerimin ağrısından.gittikçe zorlaşıyor.
amanııınnn soyadınızı biliyorum:1shok:
ben de 2 isim olsun istiyorum işte çok karışacak öbür türlü
evet ulama olunca iyi oluyor işte birbirine uyumlu oluyor aslında...
eger kocan sanada hayatım sen simdi kilo verince göbeğin sarkıcak mı deseydi ne yaparadın adam bana bi bunu dememişti bunuda dedi ya sonra o anlamda demedim demezmi ne anlam cıkarırsınız
48 kilo hiç olmadım ömrümde senağlama.zayıf olduğundan almışındır o kadar bence. ben 77 ile kaldım geçen çarşamba 79 çıktım hastanede.2 kilo fazlalık yani.ama doğurana kadar 6-7 kgya çıkarmı bu fark bilmiyorum
soyadımızın yanında eşimin adı da çok sık kullanılan bi isim. k.pederin de öyle. ssk'ya girsen. A... oğlu. 19.. doğumlu i.. y... 4 tane çıkıyor. aynı baba adı aynı yıl aynı isim. haliyle teröristin biriyle de tuttu isim.
öyle bir durumda vize işlemlerinin doğrulunması 6 ay sürüyoemuş. konferasn 1 ay sonraydı ne kadar sıkıntılı zaman geçirdik.
ben nüfusta kızlık soyadımı kaldırmadım mesala çift isim şansın yok şu yaştan sonra diye.
bi de bebek için isim ararken hep google taratıyorum. çok varsa direk eliyorum.
[ı]anaaammm kızlar 48'den 62'ye 14 kilo ediyor ya. 14 kilo almışım akannehir[/ı]
benim kızım 2300gr olmuş.aksi birşey söylemedi.nstye göndermedi.10 gün sonra gel dedi.16sında gideceğim inşallah.
çok ağrım var benim.dün biraz işlendim.etraf topladım oda yani. çokta ağır iş yapmadım akşam yürüyemedim ayağım kalkmadı kemiklerimin ağrısından.gittikçe zorlaşıyor.
bana başka bişey sordu asıl onu biraz içerledim neyse.
benim kocişin hoşuna gidiyor böyle etli butlu olunca hiç rahatsız olmuyor ama
olursa da banane ben kendimi böyle beğendikten sonra napiym
tatlım bide şöyle düşün 43 kilosun hiçbir kot hiçbir etek olmuyor ayağına kalça namına
hiç birşey yok her gören ayy çok zayıfsınn diyor ben bütün gençliğimi böyle geçirdim
şimdi olmuşum 65 kilo göbek atıyorum valla ne giysen yakışıyor tabi şimdi göbekli
halde değil göbek gitsin yeter.geri kalan heryerim kalabilir...bi kot deniyorsun üzerine cuk
oturuyor nasıl mutlu oluyorum anlatamam..zayıfken terziye götürüp daraltsan çırpı gibi
kalıyorsun kotun içine bol giysen çirkin duruyor çok kötüydü çoooook o günlere asla
dönmek istemiyorum ben...
Ağır iş yapmamaya çalış. Ben de geçen gün doğuruyorum sandım. 6 saat sancı çektim. Geçti sonra. Cumartesi gittik acile, idrar yollarında iltihap çıktı. İlaç yazdı doktor hanım onları kullanıyorum. Bu aralar olurmuş doğum sancısı gibi. Çarşamba Cevat beyle konuşacağım, nasıl ve ne zaman geleyim diye.
İDRAR YOLLARINDA İLTİHABI BENDE GEÇİRDİM GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA.ONUNDA SANCISI ÇOK FENA OLUYOR.şükür geçti gitti.çok geçmiş olsun
pisim senin boyun kaç kuşum?
Çisem valla bu iki isme aynı benim düşüncelerimi yazmışsın şeker) banada yağız ağız gibi geliyo hep..eymen de hey mennn, yada ingilizcede men adam demek bide ey sanki birine sesleniyomuş gibi.eyyy sende şafaklar gibi eyy şanlı hilalll..dicekmiş gibi..
biz bide göktürk filan dedik eşim hemen o çocuğa afedersiniz g.t derler dedi g.ttürk derler dedi..bunun gibi bissürü ismi böle manyaklıklarla eledik biz cnm kaydirigubbakcemile3
Ben varım ben varımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?