2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim işim 10 buçuğa doğru bitti. Ben aynı sana benzeyen bir kız gördüm. Tesadüfe bak, o da özge hanıma gelmiş. Sordum, değilmişsin. Sanmam ben olduğumu, çünkü arka arkaya hallettim işimi, doktora girdim; acile gittim. Sonra hemen nst'ye bağlandım beklemeden, sonra yine doktoru yakaladım. Cevat Bey de şaşırdı çabucak işimi halletmeme. Kapının ağzında konuştuk, sonra da çıktık k.validemle. Keşke gelip sorsaydın... "Çarşamba muhakkak gel" dedi. Bebeğin tartısı az çıktı, ona bakacak tekrar. Senin nasılmış bebeğin?

O da güzelmiş. Dedenin adını koyabilirsin, anısı yaşar...

offffff sabah beri evin önünde çay bahçesi var horon çalıyorlarr kafam şişti yaaa.
saatlerdir uy uy allahımmm ezan okunuyorda kapattılar allahtan bangır bangır şikayetmi
etsem ne yapsam kız didem???
hee bu arada k.kardeşim dilekçeyi geri almışşş.nasıl kızdım anlatamam..
bi de kendiliğinden bölümünü değiştirmek istiyodu yapma dedim değiştirmedi
şimdi...

kız fundaaa benimde 9 kg oldu aldığım kızz ama karnımda 1 tane bile çatlak yok.
o başka mesele tatlım çatlak meselesi..
ama dediğim gibi ben bayılıyorum kiloya...

Anaaammm kızlar 48'den 62'ye 14 kilo ediyor ya. 14 Kilo almışım akannehir

benim kızım 2300gr olmuş.aksi birşey söylemedi.nstye göndermedi.10 gün sonra gel dedi.16sında gideceğim inşallah.

çok ağrım var benim.dün biraz işlendim.etraf topladım oda yani. çokta ağır iş yapmadım akşam yürüyemedim ayağım kalkmadı kemiklerimin ağrısından.gittikçe zorlaşıyor.

kızlar bende 35 haftalık hamileyim ve hareketleri azaldı diye korkuyodum ufak hareketler yapıyo sadece sizin yazdıklarınız okudum içim ferahladı:ecrin_bebek:

Anaaammm kızlar 48'den 62'ye 14 kilo ediyor ya. 14 Kilo almışım akannehir

48 kilo hiç olmadım ömrümde senağlama.zayıf olduğundan almışındır o kadar bence. ben 77 ile kaldım geçen çarşamba 79 çıktım hastanede.2 kilo fazlalık yani.ama doğurana kadar 6-7 kgya çıkarmı bu fark bilmiyorum

kızlar bende 35 haftalık hamileyim ve hareketleri azaldı diye korkuyodum ufak hareketler yapıyo sadece sizin yazdıklarınız okudum içim ferahladı:ecrin_bebek:

bende zaman zaman endişeleniyorum. ama hareketler okadar keskin değil ya artık sadece bi ağırlaşma bi sivrelme vs hidsseiyorum

Ağır iş yapmamaya çalış. Ben de geçen gün doğuruyorum sandım. 6 saat sancı çektim. Geçti sonra. Cumartesi gittik acile, idrar yollarında iltihap çıktı. İlaç yazdı doktor hanım onları kullanıyorum. Bu aralar olurmuş doğum sancısı gibi. Çarşamba Cevat beyle konuşacağım, nasıl ve ne zaman geleyim diye.

amanııınnn soyadınızı biliyorum:1shok:
ben de 2 isim olsun istiyorum işte çok karışacak öbür türlü
evet ulama olunca iyi oluyor işte birbirine uyumlu oluyor aslında...

soyadımızın yanında eşimin adı da çok sık kullanılan bi isim. k.pederin de öyle. ssk'ya girsen. A... oğlu. 19.. doğumlu i.. y... 4 tane çıkıyor. aynı baba adı aynı yıl aynı isim. haliyle teröristin biriyle de tuttu isim.
öyle bir durumda vize işlemlerinin doğrulunması 6 ay sürüyoemuş. konferasn 1 ay sonraydı ne kadar sıkıntılı zaman geçirdik.
ben nüfusta kızlık soyadımı kaldırmadım mesala çift isim şansın yok şu yaştan sonra diye.
bi de bebek için isim ararken hep google taratıyorum. çok varsa direk eliyorum.

eger kocan sanada hayatım sen simdi kilo verince göbeğin sarkıcak mı deseydi ne yaparadın adam bana bi bunu dememişti bunuda dedi ya sonra o anlamda demedim demezmi ne anlam cıkarırsınız

bana başka bişey sordu asıl onu biraz içerledim neyse.
benim kocişin hoşuna gidiyor böyle etli butlu olunca hiç rahatsız olmuyor ama
olursa da banane ben kendimi böyle beğendikten sonra napiym

tatlım bide şöyle düşün 43 kilosun hiçbir kot hiçbir etek olmuyor ayağına kalça namına
hiç birşey yok her gören ayy çok zayıfsınn diyor ben bütün gençliğimi böyle geçirdim
şimdi olmuşum 65 kilo göbek atıyorum valla ne giysen yakışıyor tabi şimdi göbekli
halde değil göbek gitsin yeter.geri kalan heryerim kalabilir...bi kot deniyorsun üzerine cuk
oturuyor nasıl mutlu oluyorum anlatamam..zayıfken terziye götürüp daraltsan çırpı gibi
kalıyorsun kotun içine bol giysen çirkin duruyor çok kötüydü çoooook o günlere asla
dönmek istemiyorum ben...

Ben de hiç 50'yi geçmemiştim. Rekor oldu benim için. Daha da görmek istemiyorum zaten.

akannehir akannehir akannehir

[ı]anaaammm kızlar 48'den 62'ye 14 kilo ediyor ya. 14 kilo almışım akannehir[/ı]

ne var ki bende 16 kilo aldımm..rekor bende..ama şimdilik çatlağım yok..benim annemdede yokk..ay inşallah ona çekmişimdirde olmaz..

yaa aynı şeyler bendede oluyo..azcık iş yapayım yada yürüyeyim o akşam popo kemiğim kuyruk sokumumun civarı sırtım filan perişan ediyo benii..

Çok iyi anlıyorum, 26 numara kot bulmak çok zor bu ülkede. Hep 27 numara var, arkamdan düşüyor onlar da. Bir kotum var 26 numara, çok seviyorum onu, düşük belli kapri. Bakalım sığacak mıyım tekrar içine?? Kalçalar genişlediğinden zor ama denemesi bedava. Zaten daracık değildi. Düğmesi kapansa yeter.

İDRAR YOLLARINDA İLTİHABI BENDE GEÇİRDİM GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA.ONUNDA SANCISI ÇOK FENA OLUYOR.şükür geçti gitti.çok geçmiş olsun

İDRAR YOLLARINDA İLTİHABI BENDE GEÇİRDİM GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA.ONUNDA SANCISI ÇOK FENA OLUYOR.şükür geçti gitti.çok geçmiş olsun

Onun sancısı değildi ki, daha önce de olmuştum, anlardım... Bu ciddi ciddi doğum sancısı gibiydi, kasık ağrısı, bel ve karın kasılması hepsi bir aradaydı. Sıklığı da şiddeti de artıyordu.

pisim senin boyun kaç kuşum?

1,57 pisim; dediğim gibi ufak tefeğim. Kocamın yanında civciv gibi kalıyorum. Boşuna pisi olmadık di mi?
kaydirigubbakcemile3

Ooo yanlız deilim demek ki!ben dogum iznine ayrıldıktan sonra evde durmak hayli zor geldi alışmakta epey zorlandım bunalıma girdim sanırım biraz.Bide erken dogum tehlikesinden dolayı dr hiç kalkmıcan dedi sürekli evde yatmak zorunda kaldım.atlattım artık tehlikeyi ama şimdi de son günler oldugu için dışarıya pek çıkamıyorum.Sen bu konuda doktoruna hiç danıştın mı canım ne yapmak gerekiyo acaba

16 Temmuz- 19 Temmuz 2010 Tarihleri arasında tadilat nedeniyle Ameliyathane ve Doğumhane birimlerine hasta kabulu yapılamamaktadır. Anlayışınız ve Duyarlılığınız için Teşekkür ederiz

Buca kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Başkekimlik

Efsanurcum gördün mü bu yazıyı, bizim hastanenin web sitesinde yayınlanmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…