çisem kim yaw, el kaldırsın bir zahmet...
ya da şöyle yazıym DORUK BUĞRA
buğranın içinde ğ olduğu için istemiyorum.
DORUK SARPER
sarperi kızkardeşim çok beğeniyor ama
bana da çok nanemolla bir isim gibi geliyor.
böyle mıy mıy bi erkek ismiymiş gibi geliyor..
DORUK ARDA çok istemiştim başlarda..
ama sonradan vazgeçtik sebep 1 ortalık arda dolu
sebep 2 ardanın gs li olması..kaydirigubbakcemile3
DORUK EFE eşim haaala olabilir diyor.
zaten ben ona sorduğum zaman 2.isim ne
olsun diye direk DORUK EFE diyor ama
ben istemiyorum hem efe çok var hem de
....istemiyorum işte neyse
ne yapsak ki yaaaaa:uhm:
bende poposunu tutuyorum nasıl geriniyor iyice çıkartıyor onu dışarı bide ellerini falan çok hissediyorum ayaklarını fazla değil üstüne yattığımda tepiyor onun dışında fazla tekme yok sığmıyor sanırım akannehir
çiğdem şimdi doruğun odasını gordum super sırın olmus bayıldım valla.... halınıda bulmussun bızımde eksığımız halı kaldı ama renkler bıze uymuyor tabı sen nereden buldun canım
yavv sen benim kocamla anlaşma mı yaptın???heee???
pisiiiiiiii sana bi pati atarım burdannn aaaakötükedihüso
sabahta sordun yavv aylardır buradayız bilmiyon muu benim asıl adımı
herkesçikler biliyoooo kaç kere konuştuk yavv
hadi bırak sabahta dedim ya sana aaaaaaaklava:
hmmm CADIARZU ARAL güzel isim ama anlamı ne acaba araştırmam lazım...
YAĞIZ da AĞIZ gibi geliyor banakaydirigubbakcemile3
EYMEN benim hoşuma gidiyor aslında...
Biraz komik olacak ama eşim istemiyor niyeymişşş
onlar kardeşiyle ikisi birbirlerine heeeeyy man vhat s up diye sesleniyorlar kaydirigubbakcemile3
eymen heey man gibi oluyormuşşşşkaydirigubbakcemile3
Anaammm biz bi isim zor buluyoz siz ikinciye geçmişsiniz :))
E iki isim koymayın kuzum..illa iki isim şartmı..hem ilerde karışıklık olmas işte tek olunca..
asıl karışıklık doruk Y.... olunca olacak heryerde doruk y... olacak o yüzden
2.ismi istiyoruz yani eşim zorlanıyor bu konuda hastaneden bir tahlil sonucu alacak
yüzlerce aynı isimden çıkıyor çok kötü.o yüzden 2.isime gerek duyuyoruz hem
ilerde seçme şansı olsun hangisini beğenirse onu kullansın istiyoruz..
teşekkürler hülyaacımm opuyorumnanaktan
valla halıcıları gezerken bulduk battaniye cinsi birşey battaniye firması yapıormuş
ama bebek odası halısı olarak satılıyor buyuk halı firmalarında bu konuda iş yok
adamlar anlamışlar yapmışlar halı diye gayette güzel olmuş kız içinde vardı sanırım..
bizim burada bi halıcı dükkanında var..
sizin odanın renkleri nasıl ki???
hmmm CADIARZU ARAL güzel isim ama anlamı ne acaba araştırmam lazım...
YAĞIZ da AĞIZ gibi geliyor banakaydirigubbakcemile3
EYMEN benim hoşuma gidiyor aslında...
Biraz komik olacak ama eşim istemiyor niyeymişşş
onlar kardeşiyle ikisi birbirlerine heeeeyy man vhat s up diye sesleniyorlar kaydirigubbakcemile3
eymen heey man gibi oluyormuşşşşkaydirigubbakcemile3
Kızlar aranızda benim gibi olan varmı bilmiyorum ama ben 36 haftalık hamileyim son günlerde iştahım çok kesildi hiç birşey canım istemiyor.sadece içimde inanılmaz bir sıkıntı var.Ne yapsam mutlu olamıyorum ya:çok üzgünüm:
Kızlar aranızda benim gibi olan varmı bilmiyorum ama ben 36 haftalık hamileyim son günlerde iştahım çok kesildi hiç birşey canım istemiyor.sadece içimde inanılmaz bir sıkıntı var.Ne yapsam mutlu olamıyorum ya:çok üzgünüm:
eymenin anlamı güzel ama cidden heyman gibi :roflol:
Çisem valla bu iki isme aynı benim düşüncelerimi yazmışsın şeker) banada yağız ağız gibi geliyo hep..eymen de hey mennn, yada ingilizcede men adam demek bide ey sanki birine sesleniyomuş gibi.eyyy sende şafaklar gibi eyy şanlı hilalll..dicekmiş gibi..
biz bide göktürk filan dedik eşim hemen o çocuğa afedersiniz g.t derler dedi g.ttürk derler dedi..bunun gibi bissürü ismi böle manyaklıklarla eledik biz cnm kaydirigubbakcemile3
yok canım benim tam tersi afedersin ama ö....gibi yiyorum yiyorum doymuyorum.
herşeyden yiyorum yemek tatlı abur cubur ne varsa evde onu yiyorum son haftalarda da
kilo alımım arttı biraz yani bu durumda...
Çisem valla bu iki isme aynı benim düşüncelerimi yazmışsın şeker) banada yağız ağız gibi geliyo hep..eymen de hey mennn, yada ingilizcede men adam demek bide ey sanki birine sesleniyomuş gibi.eyyy sende şafaklar gibi eyy şanlı hilalll..dicekmiş gibi..
biz bide göktürk filan dedik eşim hemen o çocuğa afedersiniz g.t derler dedi g.ttürk derler dedi..bunun gibi bissürü ismi böle manyaklıklarla eledik biz cnm kaydirigubbakcemile3
Ben varım ben varımm
asıl karışıklık doruk Y.... olunca olacak heryerde doruk y... olacak o yüzden
2.ismi istiyoruz yani eşim zorlanıyor bu konuda hastaneden bir tahlil sonucu alacak
yüzlerce aynı isimden çıkıyor çok kötü.o yüzden 2.isime gerek duyuyoruz hem
ilerde seçme şansı olsun hangisini beğenirse onu kullansın istiyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?