2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anaammm biz bi isim zor buluyoz siz ikinciye geçmişsiniz :))
E iki isim koymayın kuzum..illa iki isim şartmı..hem ilerde karışıklık olmas işte tek olunca..

Evet tekme atacak yer kalmadı maalesef kaydirigubbakcemile3

çiğdem şimdi doruğun odasını gordum super sırın olmus bayıldım valla.... halınıda bulmussun bızımde eksığımız halı kaldı ama renkler bıze uymuyor tabı sen nereden buldun canım

teşekkürler hülyaacımm opuyorumnanaktan
valla halıcıları gezerken bulduk battaniye cinsi birşey battaniye firması yapıormuş
ama bebek odası halısı olarak satılıyor buyuk halı firmalarında bu konuda iş yok
adamlar anlamışlar yapmışlar halı diye gayette güzel olmuş kız içinde vardı sanırım..
bizim burada bi halıcı dükkanında var..
sizin odanın renkleri nasıl ki???

yavv sen benim kocamla anlaşma mı yaptın???heee???

Yoo, nedenki? (demiştim, sayfa atlamış editliyorum o yüzden). Birinci isim uzun, ikinci isim kısa olsun dedim.

Ben de ısırırım patini :asigim:

Son düzenleme:
hmmm CADIARZU ARAL güzel isim ama anlamı ne acaba araştırmam lazım...
YAĞIZ da AĞIZ gibi geliyor banakaydirigubbakcemile3
EYMEN benim hoşuma gidiyor aslında...
Biraz komik olacak ama eşim istemiyor niyeymişşş
onlar kardeşiyle ikisi birbirlerine heeeeyy man vhat s up diye sesleniyorlar kaydirigubbakcemile3
eymen heey man gibi oluyormuşşşşkaydirigubbakcemile3

Kızlar aranızda benim gibi olan varmı bilmiyorum ama ben 36 haftalık hamileyim son günlerde iştahım çok kesildi hiç birşey canım istemiyor.sadece içimde inanılmaz bir sıkıntı var.Ne yapsam mutlu olamıyorum ya:çok üzgünüm:

eymenin anlamı güzel ama cidden heyman gibi :roflol:

Anaammm biz bi isim zor buluyoz siz ikinciye geçmişsiniz :))
E iki isim koymayın kuzum..illa iki isim şartmı..hem ilerde karışıklık olmas işte tek olunca..

asıl karışıklık doruk Y.... olunca olacak heryerde doruk y... olacak o yüzden
2.ismi istiyoruz yani eşim zorlanıyor bu konuda hastaneden bir tahlil sonucu alacak
yüzlerce aynı isimden çıkıyor çok kötü.o yüzden 2.isime gerek duyuyoruz hem
ilerde seçme şansı olsun hangisini beğenirse onu kullansın istiyoruz..

hhııı nasıl anlatsamkı bıraz renklı :roflol:duvar kum bejı gıbı üzerine stıkerlar yapıstırdık uyumlu renklerde dolap yıne wenge rengı gıbı kenarları mavı besıkte babamız yesıl aldı su kraftın modelını dıdemın aldığı besığın yesılı gormussundur belkı renkler koyu durmadı canlı uyumlu oldu perdede dolabın rengınde kestırıyorum hıç kullanmamıstım zaten...

yanı halıdada krem yesıl mavı renklerı olsa ıyı olcak

anlatamadım pek ama delikafadulden

Çisem valla bu iki isme aynı benim düşüncelerimi yazmışsın şeker ) banada yağız ağız gibi geliyo hep..eymen de hey mennn, yada ingilizcede men adam demek bide ey sanki birine sesleniyomuş gibi.eyyy sende şafaklar gibi eyy şanlı hilalll..dicekmiş gibi..
biz bide göktürk filan dedik eşim hemen o çocuğa afedersiniz g.t derler dedi g.ttürk derler dedi..bunun gibi bissürü ismi böle manyaklıklarla eledik biz cnm kaydirigubbakcemile3

Ben varım ben varımm

yok canım benim tam tersi afedersin ama ö....gibi yiyorum yiyorum doymuyorum.
herşeyden yiyorum yemek tatlı abur cubur ne varsa evde onu yiyorum son haftalarda da
kilo alımım arttı biraz yani bu durumda...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok canım benim tam tersi afedersin ama ö....gibi yiyorum yiyorum doymuyorum.
herşeyden yiyorum yemek tatlı abur cubur ne varsa evde onu yiyorum son haftalarda da
kilo alımım arttı biraz yani bu durumda...

Ay canım aynen ya... Yemekten patlamazsam iyidir. Sabah tartıldım, hala 62 kiloyum, n'oluyor anlamıyorum...

ppfffffff hahahahaha:roflol::roflol::roflol::roflol:eyy şanlı hilalll:roflol::roflol:koptumm:roflol::roflol:

g.t. ayrı koptummm/B]

Hımm evet sizin soyismini tahmin ettim evet o zaman 2.isim biraz ayırt edici olur bu durumda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…