2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla cnm ben ameliyat geçirdiğim için erken doğum riski olabilir diye banada 28.haftalara kadar rahim ağzı ölçümü yapıldı hep.işe eşim götürdü getirdi bende hareket etmedim desem yeridir pek..ama şimdi benim ağrılarım normalmiş cnm..bende kuyruk sokumu civarı,sırt,bel ağrısı çok oluyoo..önceden yürüyüş yapıyodum dr da yürüyebilirsin demişti..ama şimdi o kadar ağırlaştımki yapamıyorum..dün alışveriş merkezine gittik eşimle eve zor attım kendimi..hareketlerimde hep kısıtlı..son haftalar yani normal cnm endişelenmeyerimseniben

ben deldım bugun doktora gıttım kızlar 19 temmuza gun verdı sezeryan olcam sabah 10da dua edın olurmu???????bu arada tokatta dogum yapcam medıcalpark hastanesındekorkmaya basladım bu arada bıde urtıker oldum gece hıc uykum yok stresten oluyormus butun vucudum kasınıyor ılacta cok ıse yaramıyor ıse yarayacak bısey varmı bıldıgınız???????

1.57 boya 50 kilo çok iyi gene de..
benim 1.60 43 kg idi:çok üzgünüm:

hadi hayirlisi canim
19 temmuz da 2 bebek gelecek demek kaydirigubbakcemile2

Hoşgeldin, anam ikinci annemiz de bebeğine kavuşacak. Haydi hayırlısı. Bildiğim kadarıyla ilacı yok, kolonya sür. Eczaneye git sor hiç olmazsa.

Etmez olurmuyuz hiç cnm..ayy yine beni heyecan bastıı..haberler yavaş yavaş başladı çünkü..bi de sezeryan olunca erken geliyo doğumlar tabi..
kaşıntı için dr un bişey vermedimi..hamilelikte çıkan bi rahatsızlıkmış onu biliyorum..inşallah rahatlatıcak bişeyler bulursunnn..

Buarada herkese iyi akşamlarr..çıkıyorumm..yarın görüşmek üzere arkadaşlar

olsun yine iyi benim ki kadar kötü değil yani umarım birdaha inmem dediğin
gibi...

Eh vücudumuzun şekli değişiyor, istesek de eskisi gibi olamayacağız. En yakın neyse o hale gelebiliriz.
Kızlar çıkıyorum ben. Kocama yemek yapacağım, kendinize iyi bakın. Öptüm hepinizi.

olsun yine iyi benim ki kadar kötü değil yani umarım birdaha inmem dediğin
gibi...

ay benim de boyum 1.64,universitedeyken 42-43 kg idim
herkes ne kadar zayifsin derdi,sinir olurdum :)

neyse sonradan aldim biraz,evlendigimde 53 kg idim
hamile kaldigim da 55,simdi de 62 oldum sanirim :)

kızlar yaa benim aklıma birşey geliyor daha doğrusu
doğum hikayelerini okudukça aklıma takılıyor şimdi genelde
bütün annelerin suyu gliyor önce genel de ama istisnalar tabiki
var.şimdi bu su gelme olayı öyle az az olmuyormuş baya baya
şaldır şaldır su geliyormuş.ben bu su gelme olayından çok korkuyorum
ve çok utanıyorum mafoldumbenhadi gece uyurken sancıyla uyandın bir baktın ki
su geliyor şakırşakır bütün yatak su içinde kalkıp gidiyorsun hastaneye
e geride kalan kim varsa gelip temizleyecek orayıııııımafoldumbenayy ben bu konuyu
çok kafama takıyorum:kedi: hasta bezi yatak bezi bişey mi koysam yatağa?

hadi bi de evde değilsin gezmektesin orada geldi şakır şakır ayyy ayyyakannehir
ya bi de sokakta dışarıda biyerde offf acayip taktım ben bu konuya bu
günlerde...

hadi hayirlisi canim
19 temmuz da 2 bebek gelecek demek kaydirigubbakcemile2
baska kımın bebısı oluyor ben 4 gundur pek gıremedım forma

Hoşgeldin, anam ikinci annemiz de bebeğine kavuşacak. Haydi hayırlısı. Bildiğim kadarıyla ilacı yok, kolonya sür. Eczaneye git sor hiç olmazsa.
ılac ıcıyorum sekerde ılacta kesmıyor doktor baska krem falanda surme dedı oyle banyoya gırıp cıkıyorum
hoşgeldin onat..
sezeryanı kendi isteğinle mi olucan canım?
anestezin nasıl olacak genel anestezi mi?

kendı ıstegımle canıkom tırstm normalden anestezıyıde bugun konustm epıdural olcam butun arkadasalrım cok memnun bugun doktorlada konustuk oda epıdural daha rısksız oburu rısklı dedı ole yanı

kızzlar selamm ancak gelebildim bugün. herkes iyidir inş.
birşey sorucam sizee dün gece adet sancısına benzer ağrılar yaşadım hatta şimdide var biraz. ne ki bu sizede oluyormu? ben biraz geçmişe bakıp geleyim

ay o kadar saril saril mi geliyor bu sular :)

ben sanki azar azar geliyor diye duymustum

kisiye gore degisiyor mu acaba?

iştahımızda ondan kapandı büyük ihtimalle.Her ne kadar güçlü olmaya çalışsakta psikolajik olarak etkiliyor demek ki!ben zorla birşeyler yemege çalısıyorum umarım yeterli oluyodur. bebişlerimiz de iştahsızlıktan zayıflıyacak die korkuyorum.Bebişlerimize son günlerde de ii bakalımda az kaldıyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…