Ooo yanlız deilim demek ki!ben dogum iznine ayrıldıktan sonra evde durmak hayli zor geldi alışmakta epey zorlandım bunalıma girdim sanırım biraz.Bide erken dogum tehlikesinden dolayı dr hiç kalkmıcan dedi sürekli evde yatmak zorunda kaldım.atlattım artık tehlikeyi ama şimdi de son günler oldugu için dışarıya pek çıkamıyorum.Sen bu konuda doktoruna hiç danıştın mı canım ne yapmak gerekiyo acaba
:gitme: belim ağrıyor yine.
bel ağrısı bende de 1-2 haftadır var
ne yapsam hemen yoruluyorum bir yerlerim agriyor
Onun sancısı değildi ki, daha önce de olmuştum, anlardım... Bu ciddi ciddi doğum sancısı gibiydi, kasık ağrısı, bel ve karın kasılması hepsi bir aradaydı. Sıklığı da şiddeti de artıyordu.
1,57 pisim; dediğim gibi ufak tefeğim. Kocamın yanında civciv gibi kalıyorum. Boşuna pisi olmadık di mi? kaydirigubbakcemile3
ben deldım bugun doktora gıttım kızlar 19 temmuza gun verdı sezeryan olcam sabah 10da dua edın olurmu???????bu arada tokatta dogum yapcam medıcalpark hastanesındekorkmaya basladım bu arada bıde urtıker oldum gece hıc uykum yok stresten oluyormus butun vucudum kasınıyor ılacta cok ıse yaramıyor ıse yarayacak bısey varmı bıldıgınız???????
ben deldım bugun doktora gıttım kızlar 19 temmuza gun verdı sezeryan olcam sabah 10da dua edın olurmu???????bu arada tokatta dogum yapcam medıcalpark hastanesındekorkmaya basladım bu arada bıde urtıker oldum gece hıc uykum yok stresten oluyormus butun vucudum kasınıyor ılacta cok ıse yaramıyor ıse yarayacak bısey varmı bıldıgınız???????
1.57 boya 50 kilo çok iyi gene de..
benim 1.60 43 kg idi:çok üzgünüm:
50 değil, 48 bi'kere kaydirigubbakcemile3
Evet bayağı zayıfmışsın. Bir daha inmezsin o kiloya sanmam.
olsun yine iyi benim ki kadar kötü değil yani umarım birdaha inmem dediğin
gibi...
olsun yine iyi benim ki kadar kötü değil yani umarım birdaha inmem dediğin
gibi...
baska kımın bebısı oluyor ben 4 gundur pek gıremedım formahadi hayirlisi canim
19 temmuz da 2 bebek gelecek demek kaydirigubbakcemile2
ılac ıcıyorum sekerde ılacta kesmıyor doktor baska krem falanda surme dedı oyle banyoya gırıp cıkıyorum
Hoşgeldin, anam ikinci annemiz de bebeğine kavuşacak. Haydi hayırlısı. Bildiğim kadarıyla ilacı yok, kolonya sür. Eczaneye git sor hiç olmazsa.
hoşgeldin onat..
sezeryanı kendi isteğinle mi olucan canım?
anestezin nasıl olacak genel anestezi mi?
kızlar yaa benim aklıma birşey geliyor daha doğrusu
doğum hikayelerini okudukça aklıma takılıyor şimdi genelde
bütün annelerin suyu gliyor önce genel de ama istisnalar tabiki
var.şimdi bu su gelme olayı öyle az az olmuyormuş baya baya
şaldır şaldır su geliyormuş.ben bu su gelme olayından çok korkuyorum
ve çok utanıyorum mafoldumbenhadi gece uyurken sancıyla uyandın bir baktın ki
su geliyor şakırşakır bütün yatak su içinde kalkıp gidiyorsun hastaneye
e geride kalan kim varsa gelip temizleyecek orayıııııımafoldumbenayy ben bu konuyu
çok kafama takıyorum:kedi: hasta bezi yatak bezi bişey mi koysam yatağa?
hadi bi de evde değilsin gezmektesin orada geldi şakır şakır ayyy ayyyakannehir
ya bi de sokakta dışarıda biyerde offf acayip taktım ben bu konuya bu
günlerde...
Valla cnm ben ameliyat geçirdiğim için erken doğum riski olabilir diye banada 28.haftalara kadar rahim ağzı ölçümü yapıldı hep.işe eşim götürdü getirdi bende hareket etmedim desem yeridir pek..ama şimdi benim ağrılarım normalmiş cnm..bende kuyruk sokumu civarı,sırt,bel ağrısı çok oluyoo..önceden yürüyüş yapıyodum dr da yürüyebilirsin demişti..ama şimdi o kadar ağırlaştımki yapamıyorum..dün alışveriş merkezine gittik eşimle eve zor attım kendimi..hareketlerimde hep kısıtlı..son haftalar yani normal cnm endişelenmeyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?