2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:kedi:

canzi de o gun doguracak bildigim kadariyla :)

ayyy ben de tırsıyorum canımcım yaaaeyvahedigeldismile
genel anestezinin komplikasyonlarını daha fazla görüyor doktorlar.
hem artık tüm sezeryanlarda epidural spinal uygulanacakmış.
genel anesteziye yasak geliyormuş çok çok özel durumlar hariç...

gorusuruz seker cok saol destegın ıcın :)

olmaz mı kuşum felaket benim 3 gündür aaynıı adet ağrısı gibi.
bir ara tutuyor bir ara hiçbirşey yok...

ayyy kızlar ben epidural olmustum oğlumda.iğneyı vurdular uyusturdular ama tam keseceklerken durun ben görmek istemıyorum dedım.ozaman hemen damar yolundan ilaç verdıler 3demeden uyumuşum.sonra bi ayıldımki datlumu getirmişler..şimdi kızmım için epidural istiyorum ama korkuyorumda ya kestıklerınde su üstüme falan gelırse yada ters bi durum olursa.birde bı yerde okudum nerde hatırlamıyorum hissediyosun dıolar ohaoldumsmiledoğrumu acaba.epiduralle doğum yapan varsa bi yazsın ya nası bişi...

eşim de diyo ki geldiğini farkedince tutarsın wc ye kadar elimle tutacakmışım wc ye
gidince bırakırsın diyyyoo:)))

aslında sezeryanda epiduralden se spinali tercih ediyorlarmış
o zaman duymak gibi bi durum yok duymak derken de acıyı hissetmek
değil o anki farkındalıkmış işte.ama öyle bir durumda olursam ben sakinleştirici
isterim sakinleştirici verdiklerinde ohooo dünya yansa umrunda değilkaydirigubbakcemile3ancak bebiş gelirse açılır gözü gönlü insanın...

evet gördüm de anlam vremedim.acil gidince almıycaklarmı doğuma yani?

ay o kadar saril saril mi geliyor bu sular :)

ben sanki azar azar geliyor diye duymustum

kisiye gore degisiyor mu acaba?

KESE AŞAĞIDAN PATLARSA ÇOK GELİRMİŞ. YUKARDAN patlarsa az az gelirmiş.ama öyle çeşme gibi akmaz sızar bacaklardan. olsa da ayıp değil ki bu olacak yaşanacak birşey

Kızlarf aşırı mutluyum kızım 1 haftada 350 gram almış 2900 olmuş 26sına sabah 8e sezeryan tarihi aldık sancı vs hiç 1 sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…