2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarf aşırı mutluyum kızım 1 haftada 350 gram almış 2900 olmuş 26sına sabah 8e sezeryan tarihi aldık sancı vs hiç 1 sorun yok

ooy ooy bebekler bir bir sıraya girdi. çok heyecanlı haftalar bizi bekliyor.

bu arada Blogcu Anne tavsiye ederim bu siteyi. ve emziren anneler grubu diye bi grup kuruldu ona da kaydolun derim.çok faydalı bilgi ve deneyimler paylaşılıyor

olmaz mı kuşum felaket benim 3 gündür aaynıı adet ağrısı gibi.
bir ara tutuyor bir ara hiçbirşey yok...
peki neki bunlar yalancı kasılmalarmı?

Kızlarf aşırı mutluyum kızım 1 haftada 350 gram almış 2900 olmuş 26sına sabah 8e sezeryan tarihi aldık sancı vs hiç 1 sorun yok

hayırlı olsun canımmm yedin yedin tombik yaptın kızını. bak ben sana demiştim berat kandilinde doğuyor. çok mübarek bbirgün.

ya kızlar aşkolsunuz valla çisemden başkası yazmamış. geçmişi okudum 3 kişiden biride aynı şikayeti yapmış. neyse sağlık olsunnn.

BU ARADA GURBET BEBİŞİNİZ HAYIRLI SAĞLIKLI ÇOKK MUTLU OLSUN

cnm ben epidureller sezeryan oldumilk doğumda bunda da öyle istiyorum normal gibi oluyor ççünkü
çıktığında ağladığını görüyorsun öpüp kokluyorsun en azından benim öyleydi
bende korktum cnm uyuşmedı acı duyarsam diye bişey olmadı hiç hareketlerini hissediyorsun ama acı olmuyor hiç
sen işlemleride görmüyorsun zaten
üstüne falan da bişey gelmiyo cnm endişelenmeŞeniz

slm kızlar sabahtan beri okudum ama yorum yazamadım
aklımda kalnlarla başlayalım
gurbet bebeğiniz hayırlı olsun cnm,Allah analı babalı büyütsün inş
defne odanız çok hoş olmuş cnm bayıldım valla,iyi günlerde sağlıklı mjutlu günler geçirmek nasip olur inş
herkes sancılardan bahsetmiş bu haftalarda genelde yalancı sancılar bunlar dk tutun düzenli geliyorsa dr.unuzla görüşün derim ben çünkü sancıların sıklığı artıyor sonra
anam unuttum hepsini zeynep akıl bırakmadı kii
hala hasta kuzum ya nerdeyse bir haftadır bişey yemiyo su bile içmiyordu çok şükür 2 gündür içmeye başladı ,bugün yarım kase çorba içirdim öyle mutlu oldum ki anlatamam
dün odayı düzelttim biraz çekyatı çekmiştim eşim gelince kızdı bişey olursa sorarım sana diye
akşam çok ağrım oldu ama sesimi çıkaramadım
yine dün basurum azdı sanırım öyle çok sorunum olmuyor ama bu sefer çok cnm yandı kanadı bi kaç kere oturamadım hiç ya
özlem sende de öyle olmuştu sanırım dr.ilaç vermişmiydi yoksa sadece ağrı kesici mi verdi
bu arada nehir güzel isim bende çok severim ırmak da çok hoş aklında olsun
defene 2.isim için bende doruk arda güzel ama sen bilirsin
aklıma geldikçe yazarım yinekaydirigubbakcemile3

<Sağolun kızlar çok heyecanlı artık günün kesinleşmesi. Zaten sen kandil dedin diye ben o gün i.çin ısrar ettim yoksa aynı gün sezeryanı varmış ben ısrar edince beni sabah 8e yazdı

kızlar ben geldim kısacık bi vakit buldum hemen yazayım dedim.... ben ve bebişlerim çok şükür evdeyiz.... sağlığımız yerinde hamdolsun... çok güzel bir duyguymuş kızlar tarifi mümkün değil.. rabbim hepinize yaşatsın... ayrıntılara çok giremyiyorum ama çok zor bi doğum oldu... spinal aneztezi ile dünyaya geldi yavrularım... sonunda normal anezteziye dönüşdü ve adını bile bilmediğim bir sendrom gçirdim ameliyat sonra baygınlık suratta kayma felan.. ama hepsine değer iki yavrum var hamdolsun....
hepinizi çokkk öpüyorum allaha emanet olun... iyi temmennide bulunan tüm arakadaşlarıma teke tek teşekkür ederim... arayan soran beni hastane odasında bile yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun....

Dorukcum canım allah analı babalı büyütsün biz de senden haber bekliyorduk vaktin olunca detayları bekliyoruz fıstıklar iyi değil mi?

canım hayırlı olsun tekrar
Allah hepimize kolay dogumlar,saglikli bebisler nasip etsinnn

iyi haberlerini aldık gelmiş geçmiş olsun. şimdi üçünüzde iyisiniz ya çok şükür. bizim yerimizede koklAAAopuyorumnanaktan

Bizim de aklımızdaydın ne yapıyor , nasıllar hep konuşuyorduk. İyi olmanıza sevindik... Demek zor oldu ben de Genel anestezi istemiyordum ama sana ne oldu anlayamadım... Şimdi iyi misin ? düzeldin mi ? Çok geçmiş olsun canım ... Çok öptüm hepinizi, tekrar hayırlı olsun

iyi akşamlar kızlar,
çook sıcak resmen nefes alamıyorum..
dorukcum maşallah bebişlerine,ama korktum açıkcası nasıl bi sıkıntı oldu_?neyse önemli olan bebişlerini sağlıklı bi şekilde kucağına alabilmen,darısı başımıza

Bugün evde resmen komaya girdim .... 6 saat boyunca elektrikler kesildi artık deepfreezdekiler erimeye başlayacaktı , soğuk suyla banyo yapmaya çalıştım buz gibiydi bebek şoka girdi benimle birlikte , hava da sıcaktı bilgisayar tv yok , kitap oku oku 2 kitabı bitirdim.... eşimin uçağı da rötar yapmış gece yarısı gibi gelecekmiş geçmişi okudum ... Didemcim gözünaydın bebiş güzel kilo almış maşallahh bakalım ben de pazartesi gidecem ne yapıyor kuzum.... Doğumlar teker teker gelmeye başlayacak galiba , herkese kolaylıklar diliyorum. İyi geceler

Bugün çiçekçikk çiğdem uğramadı sanırım göremedim hiç merak ettim....

dün de bizde de elektrikler yoktu akşam 6 da gitti gece 12 de geldi...
aynen bende komaya girdim..
bazen diyorum ki yanlış topiktemiyiz maşallah bizim bebişler temmuzda gelmeye başlıyor:)

Dorukcum allah analı babalı büyütsün yavrularını sağlıklı sıhhatli bir ömür diliyorum size.Darısı bütün hamilelerin başına...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…