kızlar ben geldim kısacık bi vakit buldum hemen yazayım dedim.... ben ve bebişlerim çok şükür evdeyiz.... sağlığımız yerinde hamdolsun... çok güzel bir duyguymuş kızlar tarifi mümkün değil.. rabbim hepinize yaşatsın... ayrıntılara çok giremyiyorum ama çok zor bi doğum oldu... spinal aneztezi ile dünyaya geldi yavrularım... sonunda normal anezteziye dönüşdü ve adını bile bilmediğim bir sendrom gçirdim ameliyat sonra baygınlık suratta kayma felan.. ama hepsine değer iki yavrum var hamdolsun....
hepinizi çokkk öpüyorum allaha emanet olun... iyi temmennide bulunan tüm arakadaşlarıma teke tek teşekkür ederim... arayan soran beni hastane odasında bile yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun....
kızlar ben geldim kısacık bi vakit buldum hemen yazayım dedim.... ben ve bebişlerim çok şükür evdeyiz.... sağlığımız yerinde hamdolsun... çok güzel bir duyguymuş kızlar tarifi mümkün değil.. rabbim hepinize yaşatsın... ayrıntılara çok giremyiyorum ama çok zor bi doğum oldu... spinal aneztezi ile dünyaya geldi yavrularım... sonunda normal anezteziye dönüşdü ve adını bile bilmediğim bir sendrom gçirdim ameliyat sonra baygınlık suratta kayma felan.. ama hepsine değer iki yavrum var hamdolsun....
hepinizi çokkk öpüyorum allaha emanet olun... iyi temmennide bulunan tüm arakadaşlarıma teke tek teşekkür ederim... arayan soran beni hastane odasında bile yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun....
günaydın kızlarrr..
ben yıne uyuyaamadım gece kabularla uyandım.amelıyat oluyordum ama bir türlü anesteziciyi ikna edemedık.eeylüle yapalım dıodu amelıyatı..alsanaalsanasmile
bütün gce onun peşinde dolastım
günaydınnnn çok güzel bir gün olur inş.
hem kuzularınızı hemde sizi öpüyoruz oğluşla.
herkese hayırlı sabahlar....
ficilcim sende sancılardan bahsetmişsin,benim dün gece vajinanın aşağı iç kısmından başlayıp yukarı doğru bi sancı oluyodu kaç sn tam farkında değilim aralıklı aralıklı oldu beş altı kez(özellikle sol tarafımda)seninde böyle bişi mi acaba.....?????
ayrıca oğlum zaten çok hareketli maşaallah ama dünden beri felaket hiç durmuyor ve çok canımı acıtıyor,bu kadarı normal mi acaba yoksa rahatsız mı yavrum yaaaa??çok endişeliyim bi diyorum normal heralde çok pimpirikleniyorum bi diyorum ya bişi olursa....napsam ki???
günaydın kıslarrr
herkesler iyidir umarım
benim gecelerim felaket artık deli gibi terler içinde uyanıyorum her yer göl ben hayatta hiç terlemezdim yaa ilk defa böle oluyorum otururken yatarken kalkarken hep terliyorum :2:
benim pek öyle değilde aynı adet sancıcı gibi kasıklarda . girip çıkan bir ağrı. sanırım normal artık bunlar hazırlık yapıyor yaramazlar. bende herşeye panik yapıyorum eşimde kızıyor. ama elimde değil. rabbim içimize bebişimize huzur versinde zamanında gelsinlerherkese hayırlı sabahlar....
ficilcim sende sancılardan bahsetmişsin,benim dün gece vajinanın aşağı iç kısmından başlayıp yukarı doğru bi sancı oluyodu kaç sn tam farkında değilim aralıklı aralıklı oldu beş altı kez(özellikle sol tarafımda)seninde böyle bişi mi acaba.....?????
ayrıca oğlum zaten çok hareketli maşaallah ama dünden beri felaket hiç durmuyor ve çok canımı acıtıyor,bu kadarı normal mi acaba yoksa rahatsız mı yavrum yaaaa??çok endişeliyim bi diyorum normal heralde çok pimpirikleniyorum bi diyorum ya bişi olursa....napsam ki???
günaydınnn cnımcımm ay aynıyım yaaaa. resmen sanki tepemde çaydanlık kaynıyor. ama şundan kaynaklanıyor. kanımız 1,5kg daha fazla ondan kaynaklanıyor. ben klimayla uyuyorum kapatınca yastıklarım sırılsıklam oluyooogünaydın kıslarrr
herkesler iyidir umarım
benim gecelerim felaket artık deli gibi terler içinde uyanıyorum her yer göl ben hayatta hiç terlemezdim yaa ilk defa böle oluyorum otururken yatarken kalkarken hep terliyorum :2:
benim pek öyle değilde aynı adet sancıcı gibi kasıklarda . girip çıkan bir ağrı. sanırım normal artık bunlar hazırlık yapıyor yaramazlar. bende herşeye panik yapıyorum eşimde kızıyor. ama elimde değil. rabbim içimize bebişimize huzur versinde zamanında gelsinler
hımm demek farklı,kasıklara bıçak batması benim yürüyünce felan oluyor....hayırlısı inş. yaaa,doğurcaz artık hala kurtulamadım şu pimpirikli halimden ..:))
rabbim sağlıkla kucaklmayı nasib etsin hepimize inş.:Saruboceq:
günaydın tatlım...:))terleme bende de var ve kendime inanamıyorum ben de hiç terlemezdim desem yeri yani resmen ıslak ıslak oluyor her yer...:)))az kaldııııııııııı....
ya sancı var diyenler siz de tarif etsenize nasıl bi sancı,yorum yazın bana merak içindeyim...lütfeeen....bilmiyorumkismile
benim pek öyle değilde aynı adet sancıcı gibi kasıklarda . girip çıkan bir ağrı. sanırım normal artık bunlar hazırlık yapıyor yaramazlar. bende herşeye panik yapıyorum eşimde kızıyor. ama elimde değil. rabbim içimize bebişimize huzur versinde zamanında gelsinler
günaydınnn cnımcımm ay aynıyım yaaaa. resmen sanki tepemde çaydanlık kaynıyor. ama şundan kaynaklanıyor. kanımız 1,5kg daha fazla ondan kaynaklanıyor. ben klimayla uyuyorum kapatınca yastıklarım sırılsıklam oluyooo
ay canım ya çok tebrik ederimkızlar ben geldim kısacık bi vakit buldum hemen yazayım dedim.... ben ve bebişlerim çok şükür evdeyiz.... sağlığımız yerinde hamdolsun... çok güzel bir duyguymuş kızlar tarifi mümkün değil.. rabbim hepinize yaşatsın... ayrıntılara çok giremyiyorum ama çok zor bi doğum oldu... spinal aneztezi ile dünyaya geldi yavrularım... sonunda normal anezteziye dönüşdü ve adını bile bilmediğim bir sendrom gçirdim ameliyat sonra baygınlık suratta kayma felan.. ama hepsine değer iki yavrum var hamdolsun....
Bugün evde resmen komaya girdim .... 6 saat boyunca elektrikler kesildi artık deepfreezdekiler erimeye başlayacaktı , soğuk suyla banyo yapmaya çalıştım buz gibiydi bebek şoka girdi benimle birlikte , hava da sıcaktı bilgisayar tv yok , kitap oku oku 2 kitabı bitirdim.... eşimin uçağı da rötar yapmış gece yarısı gibi gelecekmiş geçmişi okudum ... Didemcim gözünaydın bebiş güzel kilo almış maşallahh bakalım ben de pazartesi gidecem ne yapıyor kuzum.... Doğumlar teker teker gelmeye başlayacak galiba , herkese kolaylıklar diliyorum. İyi geceler
Bugün çiçekçikk çiğdem uğramadı sanırım göremedim hiç merak ettim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?