2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 08 / 08 / 2010'u planlıyorum güzel tarih , akılda daha iyi kalır ... Bakalım Dr ne diyecek bu fikrime :)) Hem bebiş biraz daha büyümüş olur, kızlar beklemez derler ama bakalım ne olacak :))

hayırlısı olsun bebişlerin.. allah analı babalı büyütsün..
darısı bizim başımıza..

Hosgeldin canım.Biz de heyecanla senden haberler bekliyoduk. Artık bi sıkıntın olmaz insallah.opuyorumnanaktan Bebisleri öp yerimizeee.:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

dorukk ii olmanıza çok sevindim.sağlıkla büyüt kızlarını inş.darısı bize.

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin dorukk'cum, bebeişlerinle beraber sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat sürmeniz dileiği ile...
bebeişlerinin ve senin sağlığının yerinde olmasına çok sevindim,... Darısı hepimizin tüm hamilelerin başına...

günaydın kızlarrr..
ben yıne uyuyaamadım gece kabularla uyandım.amelıyat oluyordum ama bir türlü anesteziciyi ikna edemedık.eeylüle yapalım dıodu amelıyatı..alsanaalsanasmile
bütün gce onun peşinde dolastım

canım geçmiş olsun, haydi atlattın artık Allah a şükür, bundan sonra bebişlerinle mutlu olursun inş.hayılı olsun

hepsi geçmiş gitmiş çok şükür. Allah bebişlerine hayırlı bir ömür versin. Hep yüzleri gülsün inş. Dualarını bekleriz...selam ve sevgiler...

herkese hayırlı sabahlar....

ficilcim sende sancılardan bahsetmişsin,benim dün gece vajinanın aşağı iç kısmından başlayıp yukarı doğru bi sancı oluyodu kaç sn tam farkında değilim aralıklı aralıklı oldu beş altı kez(özellikle sol tarafımda)seninde böyle bişi mi acaba.....?????

ayrıca oğlum zaten çok hareketli maşaallah ama dünden beri felaket hiç durmuyor ve çok canımı acıtıyor,bu kadarı normal mi acaba yoksa rahatsız mı yavrum yaaaa??çok endişeliyim bi diyorum normal heralde çok pimpirikleniyorum bi diyorum ya bişi olursa....napsam ki???

günaydın kıslarrr
herkesler iyidir umarım
benim gecelerim felaket artık deli gibi terler içinde uyanıyorum her yer göl ben hayatta hiç terlemezdim yaa ilk defa böle oluyorum otururken yatarken kalkarken hep terliyorum
:2:

canım benim gözün aydın Allah ım analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah
darısı hayırlısıyla başımıza inşallah

günaydın canım
bende sürekli sürekli abuk rüyalar görüp uyanıyorum yaa bu aylarda normalmişakannehir

günaydınnnn çok güzel bir gün olur inş.

hem kuzularınızı hemde sizi öpüyoruz oğluşla.

günaydın canım nasılsın
bisde sizi öpüyoruzŞeniz

günaydın tatlım
Allah yardımcımız olsun hepimizin
hareketlerle ilgili hiç bi fikrim yok bi doktora sor istersen
çünkü bende hiç öle rahatsızlık verecek hareketler olmuyor
ama nede olsa seninki erkek vurduğu yeri inletiyor demek

günaydın tatlım...:))terleme bende de var ve kendime inanamıyorum ben de hiç terlemezdim desem yeri yani resmen ıslak ıslak oluyor her yer...:)))az kaldııııııııııı....

ya sancı var diyenler siz de tarif etsenize nasıl bi sancı,yorum yazın bana merak içindeyim...lütfeeen....bilmiyorumkismile

benim pek öyle değilde aynı adet sancıcı gibi kasıklarda . girip çıkan bir ağrı. sanırım normal artık bunlar hazırlık yapıyor yaramazlar. bende herşeye panik yapıyorum eşimde kızıyor. ama elimde değil. rabbim içimize bebişimize huzur versinde zamanında gelsinler

günaydınnn cnımcımm ay aynıyım yaaaa. resmen sanki tepemde çaydanlık kaynıyor. ama şundan kaynaklanıyor. kanımız 1,5kg daha fazla ondan kaynaklanıyor. ben klimayla uyuyorum kapatınca yastıklarım sırılsıklam oluyooo

ay efet ya yastıklar göl hergün yastık değiştir nevresim değiştir:)) kociş bile inanamıyor ki o deli gibi terler ama tık yok şimdi o kadar sıcak değil diyo ama ben ölüyorum yani

evet bi yerlerimizdeki fazlalıktan kaynaklanıyor kaydirigubbakcemile3
canım bizde klima yok olsada yatamam zaten ben elektrikli şeyler yanarken vantilatör var mesela tam uyurken kapatırım kışında öle ufo yu söndürmeden uyuyamamkaydirigubbakcemile3 tikliyim ben:))

günaydın kızlarr umarım herkesler iyidir

ay canım ya çok tebrik ederim allah bağışlasın darısı bizim başımıza inşallah allahım uzun sağlıklı ömürler versin bebelerinee hihoyyyt

canım benim olumunekankayizsmile
bizim burda da arada elektrikler gidiyor ya çok sinir bozucu bi durum iyi kitap okuyabiliyorsun bana sıkıntı basıyor yaa hamileyken okudum tek kitap alen carrla cigarayı bırakma kitabı oldu kaydirigubbakcemile3 ki normalde kitap kurduyumdur
dün evlilik yıldönümümüzdü ve ben bir önceki gece her gece olduğu gibi uyuyamadığım için ve şiddetli bel ağrıları çektiğim için leyla gibiydim laptoplada bir türlü pozisyon ayarlayamadığım için girmedim nete sonra bir ara girdim ama çok az durdum akşamada eşimleydim zati kaydirigubbakcemile3 hoş fikfik mikmik hak getire de işte sırnaşık şey kardeş kardeş kutladık ettik
genel olarak bende bir depresiflik var sanırım evde tek başıma sıkıntıdan mı bilmiyorum ama herşeyi takıyorum sinirlerim çok bozuk sanırım herkeste öyle akannehir sıcaklarda artmaya başladı nolcak sonumuz allah bilir

valla kızlar terden bahsediyorsunuz bende aynen öyleyim normald ezor terlerdim ama geceleri özellikle saçım sanki duştan çıkmış gibi oluyor her uyanıklığımda vıç vıç çok iğrenç günde 3 4 kez duştayım ve bu yüzden faranjit oldum sanırım boğazım kıpkırmızı ve acı var ve geçmiyor pastil di baldı yapıyorum ama terledikçe ve ter üzerimde kaldıkça ilerlemesinden korkuyorum koca kış hasta olmadım doğuma 20 gün kala olursam çıldırırım vallaa yazdan nefret ediyorum ben eskidende kış değil yazın hasta olurdum hep ceryanda kalmak klimalı ortam falan filan oof yaniii az kaldı azz diyerekten telkinde bulunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…