2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr umarım herkesler iyidir

[/B]

günaydın canım nasılsın
evet canım az kaldı diyerek telkindeyiz hep zaten yoksa deliririm yani:))
ama durumlar zor Allah yardımcımız olsun

Herkese günaydın, Bugün Salı temizlik günümüz kadın geldi başladı camlardan, benim perdeler keten stor 1 sene oldu takılalı bu eve yaptırmıştık , malum bahçe tozları sigara kirlenmiştir ama beyaz ve keten olunca korkuyorum birşey olacak diye... Mutfağınkine deneme yapmaya karar verdik inşallah çekmez bozulmaz v.s. Ben de eskiden spora giderdim de gram terlemezdim şimdi durduğum yerde vıcık vıcık terliyorum sinüzlerim azdı burnum tıkalı spreyle açıyorum.... Yastıklar bile ter içinde haftada bir yastıkları yıkıyorum sararmasınlar diye ... Bugün çöl sıcakları geliyormuş bu saatte başladık yine terlemeye allah yardımcımız olsun bacılarımmmmm :)) Bebeğin kıyafetlerini yıkamadım bu hafta yağışlı kapalı diye haftaya yıkayacam . Hepinize kolay gelsin , Sevgiler

hoşgeldin çiçek çiğdem :))

bende çok agresf ve ağlamaklıyım,allah kurtarsın hepimizi bi avazda ne diyelim...:))olan kocacıklara oluyo bu halimize iyi katlanıyolar :))

ahh oğlum ah hiç mi durmaz,bebik yaa..........

aaa ne hatırladım bugün oğluşumun beşiğisi ve dolabısı geliyo :sm_cool:

ebrucum sizede kolay gelsin
perdelerine bişey olcanı sanmam tatlım ya bir sürü insan kullanıyo neticede temizlencekte yanii
sıcaklar çok çok fena çokk allahtan geç geldi uzunca süre yağmur neyim olduda

Günaydın melek anneler ve güzel bebekler bugün hepimiz cok mutlu olalım :)) inş.
günaydın bebekimmm

sağol canım
aynen yaa sanırım hormonların etkisi allah çevremizdeki herkese kolaylık versin ne diyim akannehir
ay hadi oluşunun beşiği ve dolabı hayırlı olsun belkim onlar gelince neşelenirsin annesi

günaydın ebrucum,kolaylar gelsin size ne diyelim..ooh eviniz mis gibi olcak benimkini mok götürüyo desem yeri,babamızı bekliyoruz bakalım...camlar perdeler felanda 35 36. haftalarda temizletcem inş.doğum iyice yakın olsun istiyorum...
Günaydın melek anneler ve güzel bebekler bugün hepimiz cok mutlu olalım :)) inş.

sana da günaydın tatlım ve bebikine de,evet inş. hepimiz için çok güzel,mutlu mutlu bi gün olur inş.zemuszemus

Kızlar günaydın nasılsınız bakalım?
Ben sağlık ocağından geldim şimdi.Tahlil+takip yapıldı.
2 doz aşı doğumdan sonra olacakmış.İdrarımda enfeksiyon çıktı.
Kasık ağrılarım ondan olabilir mi diye sordum olmazmış son
ayında olduğun için normal bu kasık ağrıları dedi ebe.Bol bol
su içmem gerekliymiş e ama ben zaten aşırı derecede su içiyorum
bir kaç defa hesapladım günde 2 lt yi buluyor.Doktoruma göstericem
sonuçları hanımefendinin aklına bile gelmiyor tahliller iyiki de sağ.ocağı
yapıyor yani...

günaydınn
canım 2lt çok değil. benim 3 3,5 lt oluyorrrr

Ebrucuk benim perdelerim storlu değil boncuklu kalın bişey böyle.
Brilantın perdeleri ilk defa yıkadım geçen hafta perdenin farbelasının
arkası telalı gibi yani nasıl desem tela var sanırım içinde yıkayınca
hooop çekti üzerindeki kumaşı boşta kaldı sinirlerim zıpladı neredeyse
ağlıyacaktım ütüyle çektire çektire uğraştık ama olmadı.Şu an geçirili ama
çirkin duruyorlar.Allahtan garantisi bitmemiş eşimle c.tesi götürücez.Çok
üzüldüm inşallah adamlar sorun çıkarmazlar bakalım..Tekrar yapsınlar
yaaa satarken ne kadar da güler yüzlüler bi sorun olduğunda da yüzleri
aynı olmalı...

Ama Fahriyecim 2 lt de gayet iyi ki gün içinde.Başka sıvılarda alıyorsun karpuz m.suyu gibi..
daha da dikkat ederim tabii ama istemeden su içmek te midemi bulandrıyor..

günaydın canım,hepimiz aşağı yukarı aynıyız..:))hem iyi hem stresli,hem mutlu hem endişeli...vs.vs.vs

canım bende çok su içiyorum zaten dedim dr uma ve bana üstüne basa basa su değil,kaynayıp ılınmış su dedi..(açık söylüyorum bi kaç kere yaptım fakat bu sıcaklarda hiç çekilmiyo..:))bende enfeksiyon çok fazla değil diye devam etmedim..benim hamişliğimin başından beri kurtulamadık zaten idrar yolu enfeksiyonundan....ama yaparım dersem dr um harika bi kadın ve kendisininde üç aylık felan bebişi var hamileliği yaşamış tecrübeli bir anne yani...:))

günaydın canım
kolay gelsin sana

günaydın canım nasılsın

ooo süpermiş canım odalar geliyor

günaydın canım
geçmiş olsun dikkat et kendine

Bu gece çok ağrılarım oldu yine yaaa bu ağrılar gece azıyo sanırım.
bütün gece uyuyamadım kasık ağrılarımdan..Sonra bir ara dalmışım
ama oğlum bir başladı hıçkırmaya göbişim sıçrıyor böyle sola yatınca
çok fazla hissediliyor hıçkırığı ben rahatsızlandı bişey oldu sandım başta.
Ama sonra anladım ki hıçkırıyor gün içinde hep yapıyor ama sola yattığmdan
mıdır nedir çok şiddetliydi gece.Şu anda da hıçkırıyor çünkü A-CIK-TIM
biliyorum ben yavrumun huyunu neyse ben bi kahvaltı ediiym birazdan gelirim...

Ama Fahriyecim 2 lt de gayet iyi ki gün içinde.Başka sıvılarda alıyorsun karpuz m.suyu gibi..
daha da dikkat ederim tabii ama istemeden su içmek te midemi bulandrıyor..

cnm su haricindekiler su yerine geçmiyor. şimdi yaz ter var ve iki ikişiyiz. benim doktor su iç diyor en az2,5 ama ben m.suyu yada hır hiç birşey içmiyorumondan çok su içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…