günaydın kızlarr umarım herkesler iyidir
[/B]
valla kızlar terden bahsediyorsunuz bende aynen öyleyim normald ezor terlerdim ama geceleri özellikle saçım sanki duştan çıkmış gibi oluyor her uyanıklığımda vıç vıç çok iğrenç günde 3 4 kez duştayım ve bu yüzden faranjit oldum sanırım boğazım kıpkırmızı ve acı var ve geçmiyor pastil di baldı yapıyorum ama terledikçe ve ter üzerimde kaldıkça ilerlemesinden korkuyorum koca kış hasta olmadım doğuma 20 gün kala olursam çıldırırım vallaa yazdan nefret ediyorum ben eskidende kış değil yazın hasta olurdum hep ceryanda kalmak klimalı ortam falan filan oof yaniii az kaldı azz diyerekten telkinde bulunuyorum
günaydın bebekimmmGünaydın melek anneler ve güzel bebekler bugün hepimiz cok mutlu olalım :)) inş.
hoşgeldin çiçek çiğdem :))
bende çok agresf ve ağlamaklıyım,allah kurtarsın hepimizi bi avazda ne diyelim...:))olan kocacıklara oluyo bu halimize iyi katlanıyolar :))
ahh oğlum ah hiç mi durmaz,bebik yaa..........
aaa ne hatırladım bugün oğluşumun beşiğisi ve dolabısı geliyo :sm_cool:
Herkese günaydın, Bugün Salı temizlik günümüz kadın geldi başladı camlardan, benim perdeler keten stor 1 sene oldu takılalı bu eve yaptırmıştık , malum bahçe tozları sigara kirlenmiştir ama beyaz ve keten olunca korkuyorum birşey olacak diye... Mutfağınkine deneme yapmaya karar verdik inşallah çekmez bozulmaz v.s. Ben de eskiden spora giderdim de gram terlemezdim şimdi durduğum yerde vıcık vıcık terliyorum sinüzlerim azdı burnum tıkalı spreyle açıyorum.... Yastıklar bile ter içinde haftada bir yastıkları yıkıyorum sararmasınlar diye ... Bugün çöl sıcakları geliyormuş bu saatte başladık yine terlemeye allah yardımcımız olsun bacılarımmmmm :)) Bebeğin kıyafetlerini yıkamadım bu hafta yağışlı kapalı diye haftaya yıkayacam . Hepinize kolay gelsin , Sevgiler
Günaydın melek anneler ve güzel bebekler bugün hepimiz cok mutlu olalım :)) inş.
Kızlar günaydın nasılsınız bakalım?
Ben sağlık ocağından geldim şimdi.Tahlil+takip yapıldı.
2 doz aşı doğumdan sonra olacakmış.İdrarımda enfeksiyon çıktı.
Kasık ağrılarım ondan olabilir mi diye sordum olmazmış son
ayında olduğun için normal bu kasık ağrıları dedi ebe.Bol bol
su içmem gerekliymiş e ama ben zaten aşırı derecede su içiyorum
bir kaç defa hesapladım günde 2 lt yi buluyor.Doktoruma göstericem
sonuçları hanımefendinin aklına bile gelmiyor tahliller iyiki de sağ.ocağı
yapıyor yani...
yapıyor yani...
Herkese günaydın, Bugün Salı temizlik günümüz kadın geldi başladı camlardan, benim perdeler keten stor 1 sene oldu takılalı bu eve yaptırmıştık , malum bahçe tozları sigara kirlenmiştir ama beyaz ve keten olunca korkuyorum birşey olacak diye... Mutfağınkine deneme yapmaya karar verdik inşallah çekmez bozulmaz v.s. Ben de eskiden spora giderdim de gram terlemezdim şimdi durduğum yerde vıcık vıcık terliyorum sinüzlerim azdı burnum tıkalı spreyle açıyorum.... Yastıklar bile ter içinde haftada bir yastıkları yıkıyorum sararmasınlar diye ... Bugün çöl sıcakları geliyormuş bu saatte başladık yine terlemeye allah yardımcımız olsun bacılarımmmmm :)) Bebeğin kıyafetlerini yıkamadım bu hafta yağışlı kapalı diye haftaya yıkayacam . Hepinize kolay gelsin , Sevgiler
Günaydın melek anneler ve güzel bebekler bugün hepimiz cok mutlu olalım :)) inş.
hoşgeldin çiçek çiğdem :))
bende çok agresf ve ağlamaklıyım,allah kurtarsın hepimizi bi avazda ne diyelim...:))olan kocacıklara oluyo bu halimize iyi katlanıyolar :))
ahh oğlum ah hiç mi durmaz,bebik yaa..........
aaa ne hatırladım bugün oğluşumun beşiğisi ve dolabısı geliyo :sm_cool:
yapıyor yani...
Ama Fahriyecim 2 lt de gayet iyi ki gün içinde.Başka sıvılarda alıyorsun karpuz m.suyu gibi..
daha da dikkat ederim tabii ama istemeden su içmek te midemi bulandrıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?