2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy çok geçmiş olsun Çiğdemcim... yine de ucuz atlatmışsınn...

amaaan yaa olacak şey değil işte,aksilik ya gelmiş bulmuş seni....tekrar geçmiş olsun hala devam ediyomu peki çok su kaybetme...!!

Günaydın Kızlaaarr :)))

shcoban, _angel, ficil, yasemeen, BEBEGIMMMMMM, cicekcik :)))

günaydın şekercimŞeniz

Günaydın annecikler nasılsınız, iyisinizdir inşallah?
Ben kötüyüm =((

günaydın canım geçmiş olsun

gunaydın guzell anneler nasılsınız

günaydın arkadaşlar nasılsınız.

günaydınlar
nasılsınız kızlarr

geçmiş olsun canım ya sütte çok riskli sıcak havalarda hele verilmiş sadakan varmış allahtan daha kötü bişey olmamış canım allah beterinden korusun

ben de öyleyiimm.... kafama taktıkça daha da artıyor sanki o yüzden hiç dile getirmek istemiyorum...
aynen öyle ondan yazmıyorum çoğu kez şuram ağrıyo ediyo diye şikayet ettikçe çünkü psikolojik olarak daha fena çöküyor insan en azından ben de öyleyim söyledikçe dile getirdikçe sanki büyüyor sorunlarım

bu arada halılarımı yıkamaya verdim yarında bakalım koltuk yıkamaya gelicekler nasıl olacak bilemiyorum inşallah güzel yıkarlar cam çerçeve kalıcak onlarıda haftaya artıkın yapmurlarda bi dinmediki diner gibim oluyor ama yine başlıyor

Çok sağolun kızlar. Sağlığım iyi de, işte cırcırım. Gece onun yüzünden uyuyakalmışım klozetin üstünde. O kadar uzun sürdü. Moralim bozuk sadece. Biraz da bulantım var. Bir de sabaha karşı çok sancılandım. Artık uykulu uykulu anlayamadım ne sancısı. Ama wcye çıktıktan sonraydı.

Özlemcim 3 günün kalmış, güzel sabrettin o cadıya. Allah sabrını veriyor derler ya, sanırım bu da o...

canım cok geçmiş olsun neyden zehirlendin ((

günaydın kızlar...opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun canım..:teselli:

Bozma canım moralini bozacak ne var atlatmışsın ne güzel... bir daha olmaz inş.

ayy sorma Çiğdemcim geçen hafta izin verselerdi çıkıp gidecektim ama buraya kadar sabretmişim artık bırakmam dedim... şurda 3 günüm kalmış azalan elimden alınan tek bir işim bile yok biliyor musun? bir de hala üstüme geliyor... şurdan huzurla ayrılmak nasip olmayacak bana sürekli sinirimi bozuyorlar...

diyorum acaba yarın da gelsem sonra 2 gün mazeret izni mi alsam bunu anneme söylüyorum annem de buraya kadar sabrettin alnının akı ile çık arkandan laf ettirme diyor ona da hak veriyorum...

bak annen doğru söylüyor ama dayanamıyorsan da sen bilirsin tatlım yani yüzdün yüzdün kuyruktasın canım

canım ne bilim dayanamamak değilde... hani diyorum fırsatım var çıkıp gideyim... sonra işte annemi dinliyorum oturup kalıyorum... doğuracamm hala anlayış yok bu kadar mı olur yaa... yerime birini de bulamadılar... ben yokken ne yapacaklar çok merak ediyorum ...

Tekrar çok sağolun kızlar... Başıma bir yıldırım düşmediği kaldı, o da olur böyle giderse, ona canım sıkılıyor. Bir de sürekli lavabo işi var, car car car; canım çıktı.

Annen haklı canım ya, o kadar sabrettin, 2 gün daha sabredersin. Arkandan kesin konuşurlar. Pis cadı dibi düşsün inşallah alsanaalsanasmile

çiğdemcim hala devam edıyorsa cırcırın muz ye sarı leblebı ve frukoda cok ıyı gelıyor bılıyorum 2 defa acık dondurmada benımde basıma gelmıstı cırcır ozaman 7 aylıktım erken doğuruyorum zannetmıstım dene ıstersen faydasını gorursun canım

aman ya zaten son zamanlarda anlayış gösterceklerine iyice tepemize bindiler bende anlamadım yani neden böle olduğunu herkeste bi afra bi tafra şu 1 haftada geçsin burda yüzüne bakacağım insan çok az olucak herkesten nefret ediyorum başta patronumdan bunca yıl çalışmışım didinmişim ama her gelen bizden kıymetli hem maddi hem manevi anlamda inşallah Allah ım beni buraya muhtaç etmez ve dönmek zorunda kalmam yoksa dünyanın en mutsuz insanı ben olurum yani hele bide bebeğim olmuşken buraya dönmek çok koyar bana

evet işte kuşum benimde en merak ettiğim soru bu : ben yokken napcaklar

canım sen içinden ne geliyorsa öyle yap çıkıp gidebilirsinde yani
ayrıca eleman bulmadılarsa onların sorunu bu boşversene sen yasal iznini aldıktan sonra ne halleri varsa görsünler onlar kendilerini düşünmüyorsa senmi düşüncen kuzucum

Biraz daha bekleyeyim geçmezse bakarız çaresine artık. Kızlar Didemden haberi olan var mı? Dün 4'te doktora gidecekti. Benim yaramaz pisim de yok ortalıkta, kesin biliyordur ne olduğunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…