Sütten... Son kullanma tarihi de geçmemişti. Koklamak hiç aklıma gelmedi. Doldurdum bardağa, kafaya diktim gitti yarısı. Eh geçmiş olsun artık. Yoğurt yedirdiler bir sürü. Çok bulandı midem. Bir bu kalmıştı başıma gelmeyen, o da oldu şükürler olsun =(( İkinci çocuk falan yok artık benim için. Sinirlerim kaldırmıyor bu kadar stresi.
maşallah size ağustos bebekleri sabırlı cıktı :))))
Sütten... Son kullanma tarihi de geçmemişti. Koklamak hiç aklıma gelmedi. Doldurdum bardağa, kafaya diktim gitti yarısı. Eh geçmiş olsun artık. Yoğurt yedirdiler bir sürü. Çok bulandı midem. Bir bu kalmıştı başıma gelmeyen, o da oldu şükürler olsun =(( İkinci çocuk falan yok artık benim için. Sinirlerim kaldırmıyor bu kadar stresi.
Günaydın Kızlaaarr :)))
shcoban, _angel, ficil, yasemeen, BEBEGIMMMMMM, cicekcik :)))
Günaydın annecikler nasılsınız, iyisinizdir inşallah?
Ben kötüyüm =((
gunaydın guzell anneler nasılsınız
günaydın arkadaşlar nasılsınız.
aynen öyle ondan yazmıyorum çoğu kez şuram ağrıyo ediyo diye şikayet ettikçe çünkü psikolojik olarak daha fena çöküyor insan en azından ben de öyleyim söyledikçe dile getirdikçe sanki büyüyor sorunlarımben de öyleyiimm.... kafama taktıkça daha da artıyor sanki o yüzden hiç dile getirmek istemiyorum...
[ı]dün gece zehirlendim ben. Motorum fena halde bozuk. Bu kadaryla atlattığıma dua ediyorum. =(( kaderime ne diyeyim ben; ne zaman birşey olsa kocam yanımda olamıyor. Adam kuşadasındaydı, allah'tan k.validemler vardı da bir şey olmadı.[/ı]
günaydın kızlar...opuyorumnanaktanSütten... Son kullanma tarihi de geçmemişti. Koklamak hiç aklıma gelmedi. Doldurdum bardağa, kafaya diktim gitti yarısı. Eh geçmiş olsun artık. Yoğurt yedirdiler bir sürü. Çok bulandı midem. Bir bu kalmıştı başıma gelmeyen, o da oldu şükürler olsun =(( İkinci çocuk falan yok artık benim için. Sinirlerim kaldırmıyor bu kadar stresi.
Çok sağolun kızlar. Sağlığım iyi de, işte cırcırım. Gece onun yüzünden uyuyakalmışım klozetin üstünde. O kadar uzun sürdü. Moralim bozuk sadece. Biraz da bulantım var. Bir de sabaha karşı çok sancılandım. Artık uykulu uykulu anlayamadım ne sancısı. Ama wcye çıktıktan sonraydı.
Özlemcim 3 günün kalmış, güzel sabrettin o cadıya. Allah sabrını veriyor derler ya, sanırım bu da o...
bak annen doğru söylüyor ama dayanamıyorsan da sen bilirsin tatlım yani yüzdün yüzdün kuyruktasın canım
Bozma canım moralini bozacak ne var atlatmışsın ne güzel... bir daha olmaz inş.
ayy sorma Çiğdemcim geçen hafta izin verselerdi çıkıp gidecektim ama buraya kadar sabretmişim artık bırakmam dedim... şurda 3 günüm kalmış azalan elimden alınan tek bir işim bile yok biliyor musun? bir de hala üstüme geliyor... şurdan huzurla ayrılmak nasip olmayacak bana sürekli sinirimi bozuyorlar...
diyorum acaba yarın da gelsem sonra 2 gün mazeret izni mi alsam bunu anneme söylüyorum annem de buraya kadar sabrettin alnının akı ile çık arkandan laf ettirme diyor ona da hak veriyorum...
Bozma canım moralini bozacak ne var atlatmışsın ne güzel... bir daha olmaz inş.
ayy sorma Çiğdemcim geçen hafta izin verselerdi çıkıp gidecektim ama buraya kadar sabretmişim artık bırakmam dedim... şurda 3 günüm kalmış azalan elimden alınan tek bir işim bile yok biliyor musun? bir de hala üstüme geliyor... şurdan huzurla ayrılmak nasip olmayacak bana sürekli sinirimi bozuyorlar...
diyorum acaba yarın da gelsem sonra 2 gün mazeret izni mi alsam bunu anneme söylüyorum annem de buraya kadar sabrettin alnının akı ile çık arkandan laf ettirme diyor ona da hak veriyorum...
canım ne bilim dayanamamak değilde... hani diyorum fırsatım var çıkıp gideyim... sonra işte annemi dinliyorum oturup kalıyorum... doğuracamm hala anlayış yok bu kadar mı olur yaa... yerime birini de bulamadılar... ben yokken ne yapacaklar çok merak ediyorum ...
canım ne bilim dayanamamak değilde... hani diyorum fırsatım var çıkıp gideyim... sonra işte annemi dinliyorum oturup kalıyorum... doğuracamm hala anlayış yok bu kadar mı olur yaa... yerime birini de bulamadılar... ben yokken ne yapacaklar çok merak ediyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?