günaydın canımm 3 gün mü kaldı?
[ı]günaydın kızlaaarr :)))
shcoban, _angel, ficil, yasemeen, bebegımmmmmm, cicekcik :))) [/ı]
[ı]günaydın annecikler nasılsınız, iyisinizdir inşallah?
Ben kötüyüm =(([/ı]
gunaydın guzell anneler nasılsınız
Günaydın annecikler nasılsınız, iyisinizdir inşallah?
Ben kötüyüm =((
günaydın şekerimm nasılsın
su olayı yaz olduğu için en 2,5 olmalı
günaydın canım :))) eveetttt 3 günüm kaldı inş. :)) hem de 37. haftama bitirmeme 3 günüm kaldı... kendime hala inanamıyorum bu günlere gelebildiğim için, sabredebildiğim için :))
walla seni tebrik ediyorum canım maşallah iyi başardın alkisalkisalkis
[ı]günaydın canım :))) eveetttt 3 günüm kaldı inş. :)) hem de 37. Haftama bitirmeme 3 günüm kaldı... Kendime hala inanamıyorum bu günlere gelebildiğim için, sabredebildiğim için :)) [/ı]
annem ve kocam sağolsun bol gaz verdilerburdakiler canımı sıktıkça onlar düzelttiler 1 gün daha 1 gün daha diye diye bitecek inş. :)))
Ilık su mu hakikaten bu sıcaklarda çekilmez.e kaynamış su olsa ılık olmasa ne olur ki????
Günaydın Kızlaaarr :)))
shcoban, _angel, ficil, yasemeen, BEBEGIMMMMMM, cicekcik :)))
Günaydın annecikler nasılsınız, iyisinizdir inşallah?
Ben kötüyüm =((
gunaydın guzell anneler nasılsınız
günaydın arkadaşlar nasılsınız.
walla seni tebrik ediyorum canım maşallah iyi başardın alkisalkisalkis
sohocum allaha şükür iyi diyelim iyi olalım saymaya kalksam şikayetlerimi sayarken bile sinirim bozuluyor ondandır ki çok lafını etmiyorum aynı aşağı yukarı sorunlarımız zati son demlerimiz sabır sabır sabır az kaldı herbirimiz birer birer dökülcez inşallah hayırlısıylan
Dün gece zehirlendim ben. Motorum fena halde bozuk. Bu kadaryla atlattığıma dua ediyorum. =(( Kaderime ne diyeyim ben; ne zaman birşey olsa kocam yanımda olamıyor. Adam Kuşadasındaydı, Allah'tan k.validemler vardı da bir şey olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?