2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annecikler nasılsınız, iyisinizdir inşallah?
Ben kötüyüm =((

günaydın canım... hayırdır inş. neyin var yine

günaydın şekerimm nasılsın

su olayı yaz olduğu için en 2,5 olmalı

canım malum hala işe geliyorum ve çoook sıcak o yüzdne çok iyiyim diyemeyeceğim ama sabredebiliyorum hala mutluyum... :)) sen nasılsın? meleğin nasıl? :))

Dün gece zehirlendim ben. Motorum fena halde bozuk. Bu kadaryla atlattığıma dua ediyorum. =(( Kaderime ne diyeyim ben; ne zaman birşey olsa kocam yanımda olamıyor. Adam Kuşadasındaydı, Allah'tan k.validemler vardı da bir şey olmadı.

sohocum allaha şükür iyi diyelim iyi olalım saymaya kalksam şikayetlerimi sayarken bile sinirim bozuluyor ondandır ki çok lafını etmiyorum aynı aşağı yukarı sorunlarımız zati son demlerimiz sabır sabır sabır az kaldı herbirimiz birer birer dökülcez inşallah hayırlısıylan

[ı]günaydın canım :))) eveetttt 3 günüm kaldı inş. :)) hem de 37. Haftama bitirmeme 3 günüm kaldı... Kendime hala inanamıyorum bu günlere gelebildiğim için, sabredebildiğim için :)) [/ı]

maşallah size ağustos bebekleri sabırlı cıktı :))))

annem ve kocam sağolsun bol gaz verdiler burdakiler canımı sıktıkça onlar düzelttiler 1 gün daha 1 gün daha diye diye bitecek inş. :)))

allah razı olsun onlardan ama cidden bak şaka maka bitirdin sayılır meleğinle daha fazla vakit geçirebilcen şekercim ne güzel olucak sabrının ödülü kaydirigubbakcemile5

Ilık su mu hakikaten bu sıcaklarda çekilmez.e kaynamış su olsa ılık olmasa ne olur ki????

bilmem onu sormadım canım ama bi derece de olsa iyidir sanırım....

canım bu arada odanıza taaaaa ne zaman baktık ama bi türlü denk gelmedi senle çok çok çok güzel olmuş,doruk bebek sağlıkla mutlulukla büyüsün odasında inş.:Saruboceq:

Günaydın Kızlaaarr :)))

shcoban, _angel, ficil, yasemeen, BEBEGIMMMMMM, cicekcik :)))

günaydıııın tatlım...:))
Günaydın annecikler nasılsınız, iyisinizdir inşallah?
Ben kötüyüm =((

günaydın canım,hayırdır neden kötüsün??
gunaydın guzell anneler nasılsınız

günaydın arkadaşlar nasılsınız.

sizlere de günaydın...:)
walla seni tebrik ediyorum canım maşallah iyi başardın alkisalkisalkis

aynen katılıyorum maşaallah canımcım alkisalkisalkis

Sütten... Son kullanma tarihi de geçmemişti. Koklamak hiç aklıma gelmedi. Doldurdum bardağa, kafaya diktim gitti yarısı. Eh geçmiş olsun artık. Yoğurt yedirdiler bir sürü. Çok bulandı midem. Bir bu kalmıştı başıma gelmeyen, o da oldu şükürler olsun =(( İkinci çocuk falan yok artık benim için. Sinirlerim kaldırmıyor bu kadar stresi.

ben de öyleyiimm.... kafama taktıkça daha da artıyor sanki o yüzden hiç dile getirmek istemiyorum...

çok geçmiş olsun canım,neden olduğunu tam olarak biliyor musun peki??ve su kaybı için çok önemli biliyosun ihmal etme olur mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…