Biraz daha bekleyeyim geçmezse bakarız çaresine artık. Kızlar Didemden haberi olan var mı? Dün 4'te doktora gidecekti. Benim yaramaz pisim de yok ortalıkta, kesin biliyordur ne olduğunu...
aman ya zaten son zamanlarda anlayış gösterceklerine iyice tepemize bindiler bende anlamadım yani neden böle olduğunu herkeste bi afra bi tafra şu 1 haftada geçsin burda yüzüne bakacağım insan çok az olucak herkesten nefret ediyorum başta patronumdan bunca yıl çalışmışım didinmişim ama her gelen bizden kıymetli hem maddi hem manevi anlamda inşallah Allah ım beni buraya muhtaç etmez ve dönmek zorunda kalmam yoksa dünyanın en mutsuz insanı ben olurum yani hele bide bebeğim olmuşken buraya dönmek çok koyar bana
evet işte kuşum benimde en merak ettiğim soru bu : ben yokken napcaklar
canım sen içinden ne geliyorsa öyle yap çıkıp gidebilirsinde yani
ayrıca eleman bulmadılarsa onların sorunu bu boşversene sen yasal iznini aldıktan sonra ne halleri varsa görsünler onlar kendilerini düşünmüyorsa senmi düşüncen kuzucum
tırıııımmm tırııımmm bizi arasınlar... bizim yerimize koyacak insan bulamasınlar inş. tatlım... Allah'a öyle dua ediyorum... hala değer kıymet bilmiyorlar ona yanıyorum... bakalım bizim yerimize bu maaşa bu kadar çalışan bir insan bulabilecekler mi... adıım gibi eminim tabii ki hayıırr :)))
Ay maşallah. Yarın da benim kontrolüm var. Benimkinin büyümesi durmuştu. Dua edin benim için kızlar. Sabah ilk işim tartılmak oldu, 500gr vermişim nasıl olduysa. Bebeğim de vermiş midir ki?? Oysa sürekli yiyorum, niye böyle oluyor anlamadım?
Ay maşallah. Yarın da benim kontrolüm var. Benimkinin büyümesi durmuştu. Dua edin benim için kızlar. Sabah ilk işim tartılmak oldu, 500gr vermişim nasıl olduysa. Bebeğim de vermiş midir ki?? Oysa sürekli yiyorum, niye böyle oluyor anlamadım?
kızlar ben geldim yine kahvaltı ettim ortalığı toparladım..
yok canım boşa kafanı takıp üzülme bebişin vermemiştir kilo....
kızlar ben geldim yine kahvaltı ettim ortalığı toparladım..
gunaydın ben deldım yıne gece kasıntıdan uyuyamadım ılacta cok ıse yaramıyor yaumarım pazara kadar gecer cunku sezeryandan sonra hep yatcam ıcın kasıntı cok daha fazla olcak dua edın kızlar bana su urtıkermıdır nedır gecsın ya
pisicik geçmiş olsun yaa aramızda hamileliği en sorunlu geçen sen oldun heralde
pisim yaa.bir de hamilelikle de ilgili değil bu seferki dikkat et kuşum kendine..
ptesimi senin doğum
gunaydın ben deldım yıne gece kasıntıdan uyuyamadım ılacta cok ıse yaramıyor yaumarım pazara kadar gecer cunku sezeryandan sonra hep yatcam ıcın kasıntı cok daha fazla olcak dua edın kızlar bana su urtıkermıdır nedır gecsın ya
Kızlar ÖZLEM ve BURCU ben olsam yerinizde eve gidince cep telimi hayatta açmazdım.
Ne halleri varsa görsünler...İşyerleri hep böyle biliyorum çok çalışanlar yaranamaz bir türlü ama
az çalışıp yatan yalakalar 1 numaradır herzaman..İşyerlernin 1.kuralı budur kızlar.Şimdi siz
etrafa karşı niye kötüsünüz biliyor musunuz?Yasal olarak izinleriniz ve haklarınız var.Normal
çalışanlar ooo bak işte kaç ay hem çalışmayacak hem parasını alacak gözüyle bakıyorlar size.
e müdürler patronlar zaten işlerine yaramayacak insanları tamamen silerler değer vermezler
bu böyle zaten eğer sen müdürünün işlerini tıkır tıkır yürütüyorsan sorunsuz bi şekilde
ohooo senden iyisi yoktur.ama izin mi alacaksın acilen falan senden kötüsü yoktur.Çooook
iyi bilirim çoooook....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?