2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tırıııımmm tırııımmm bizi arasınlar... bizim yerimize koyacak insan bulamasınlar inş. tatlım... Allah'a öyle dua ediyorum... hala değer kıymet bilmiyorlar ona yanıyorum... bakalım bizim yerimize bu maaşa bu kadar çalışan bir insan bulabilecekler mi... adıım gibi eminim tabii ki hayıırr :)))

Ay maşallah. Yarın da benim kontrolüm var. Benimkinin büyümesi durmuştu. Dua edin benim için kızlar. Sabah ilk işim tartılmak oldu, 500gr vermişim nasıl olduysa. Bebeğim de vermiş midir ki?? Oysa sürekli yiyorum, niye böyle oluyor anlamadım?

ayyyy kızlar son 2 günüm kalmış kabul ediyorum... Cuma günü dr a gidip çalışamaz raporumu alacağım ve buraya getireceğim... bir de cumartesi al pazartesi tekrar buraya getirle uğraşamam çekemem bir daha buraya gelmeyii :))) ii geldi buaklıma :))

dr verir mi 36+5 olucam cuma günüüü :))

ozaman ne diyoruuzzz sooon 2 güüünnn holeeeyyyyyy hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

tabi ki hayırrrr
ama yanıyorum emeklerime hepsinide haram edip çıkıyorum
ben onlarla öteki dünyada hesaplaşıcam Çok üzgünüm çoook

yok canım boşa kafanı takıp üzülme bebişin vermemiştir kilo....

pisicik geçmiş olsun yaa aramızda hamileliği en sorunlu geçen sen oldun heralde
pisim yaa.bir de hamilelikle de ilgili değil bu seferki dikkat et kuşum kendine..

eeee canım cırcırsın ya ondan vermıssındır bol bol su iç gecmezse dediklerimi dene cekme o karın ağrısını bana sız soledınız ama kımlerle konusmustum hatırlamıyorum

gunaydın ben deldım yıne gece kasıntıdan uyuyamadım ılacta cok ıse yaramıyor ya umarım pazara kadar gecer cunku sezeryandan sonra hep yatcam ıcın kasıntı cok daha fazla olcak dua edın kızlar bana su urtıkermıdır nedır gecsın ya

Kızlar ÖZLEM ve BURCU ben olsam yerinizde eve gidince cep telimi hayatta açmazdım.
Ne halleri varsa görsünler...İşyerleri hep böyle biliyorum çok çalışanlar yaranamaz bir türlü ama
az çalışıp yatan yalakalar 1 numaradır herzaman..İşyerlernin 1.kuralı budur kızlar.Şimdi siz
etrafa karşı niye kötüsünüz biliyor musunuz?Yasal olarak izinleriniz ve haklarınız var.Normal
çalışanlar ooo bak işte kaç ay hem çalışmayacak hem parasını alacak gözüyle bakıyorlar size.
e müdürler patronlar zaten işlerine yaramayacak insanları tamamen silerler değer vermezler
bu böyle zaten eğer sen müdürünün işlerini tıkır tıkır yürütüyorsan sorunsuz bi şekilde
ohooo senden iyisi yoktur.ama izin mi alacaksın acilen falan senden kötüsü yoktur.Çooook
iyi bilirim çoooook....

kızlar ben geldim yine kahvaltı ettim ortalığı toparladım..

Hoşgeldin pisim

yok canım boşa kafanı takıp üzülme bebişin vermemiştir kilo....

Bu hafta moralim iyiydi, kocamla sorunumuz, kavgamız filan da olmadı. Biliyor kendisi stresten verdiğimi. Hani iştahım da yerinde, dikkat ediyorum yediğime içtiğime (dün gece hariç), ne bileyim lokumum ya korkuyorum biraz.

ptesimi senin doğum

pisicik geçmiş olsun yaa aramızda hamileliği en sorunlu geçen sen oldun heralde
pisim yaa.bir de hamilelikle de ilgili değil bu seferki dikkat et kuşum kendine..

Kötü başladı, kötü gidiyor, inşallah Allah bir kıyak yapar da sonu iyi olur. Herkes gözüme bakıyor birşey olmasın diye. İnadına oluyor sanki. Rahmetli annem de derdi "herşeyden sakınıyorum, inadına hastalık çıkıyor". Bünyem de zayıf değildir, nazar mı değiyor; talihim mi yok anlamıyorum ben de...

canım hoşgeldin geçmiş olsun
inşallah hepimiz sıkıntılarımızdan kurtuluruz bi an önce
Allah yardımcımız olsun canım

ben zaten açmam canım ne halleri varsa görsünler
8 yıldır emek veriyorum birim birim gezdirdiler beni heryerdede layıkıyla yaptım işimi
ama ne teşekkür ne bişey aksine hep kötüyüm hep kötü
nefret ediyorum yani
2 yıldır zamsız çalışıyoruz yinede bi kaytarma yapmadım yani o yüzdende değersizim
ama bulamıcaklar benim gibisini şu halimle bile eşek gibi çalışıyorum ama son 1 hafta
Allah ım herkesin emeğinin karşılığını alabileceği işler nasip etsin arkadaşlar böle çok zor yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…