pisi çiğdem cırcırdan dolayı bence,bütün bağırsaklar boşalmıştır ondan olsa gerek...
yaaaa bebişi çok hareketli olanlar bana bişi diyin korkmaya başladım,her zaman çok hareketliydi ama mesela ayaklar eller daha çok kıpır kıpırdı,tekemelerle mahvediyodu amaaa şu an çok garip hareketli sürekli sırtı ve poposunu vuruyo nasıl yapabiliyo bilmiyorum ama gerinlmek gibi değil poposunu pat diye vuruyo...çok acıtıyo o bi tarafa acaba rahatsız mı yavrum normal mi acaba yaaa??
Kızlar ÖZLEM ve BURCU ben olsam yerinizde eve gidince cep telimi hayatta açmazdım.
Ne halleri varsa görsünler...İşyerleri hep böyle biliyorum çok çalışanlar yaranamaz bir türlü ama
az çalışıp yatan yalakalar 1 numaradır herzaman..İşyerlernin 1.kuralı budur kızlar.Şimdi siz
etrafa karşı niye kötüsünüz biliyor musunuz?Yasal olarak izinleriniz ve haklarınız var.Normal
çalışanlar ooo bak işte kaç ay hem çalışmayacak hem parasını alacak gözüyle bakıyorlar size.
e müdürler patronlar zaten işlerine yaramayacak insanları tamamen silerler değer vermezler
bu böyle zaten eğer sen müdürünün işlerini tıkır tıkır yürütüyorsan sorunsuz bi şekilde
ohooo senden iyisi yoktur.ama izin mi alacaksın acilen falan senden kötüsü yoktur.Çooook
iyi bilirim çoooook....
pisi çiğdem cırcırdan dolayı bence,bütün bağırsaklar boşalmıştır ondan olsa gerek...
yaaaa bebişi çok hareketli olanlar bana bişi diyin korkmaya başladım,her zaman çok hareketliydi ama mesela ayaklar eller daha çok kıpır kıpırdı,tekemelerle mahvediyodu amaaa şu an çok garip hareketli sürekli sırtı ve poposunu vuruyo nasıl yapabiliyo bilmiyorum ama gerinlmek gibi değil poposunu pat diye vuruyo...çok acıtıyo o bi tarafa acaba rahatsız mı yavrum normal mi acaba yaaa??
evet canım pazartesı ınsallah tırsıyorum urtıkerde stresten oluyormus
Kötü başladı, kötü gidiyor, inşallah Allah bir kıyak yapar da sonu iyi olur. Herkes gözüme bakıyor birşey olmasın diye. İnadına oluyor sanki. Rahmetli annem de derdi "herşeyden sakınıyorum, inadına hastalık çıkıyor". Bünyem de zayıf değildir, nazar mı değiyor; talihim mi yok anlamıyorum ben de...
canım hoşgeldin geçmiş olsun
inşallah hepimiz sıkıntılarımızdan kurtuluruz bi an önce
Allah yardımcımız olsun canım
amın canım valla artık oyle sıkıntıya gırdımkı su son ay hamılelıgın en zor donemıymıs,allah senınde bebısını hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın
ben zaten açmam canım ne halleri varsa görsünler
8 yıldır emek veriyorum birim birim gezdirdiler beni heryerdede layıkıyla yaptım işimi
ama ne teşekkür ne bişey aksine hep kötüyüm hep kötü
nefret ediyorum yani
2 yıldır zamsız çalışıyoruz yinede bi kaytarma yapmadım yani o yüzdende değersizim
ama bulamıcaklar benim gibisini şu halimle bile eşek gibi çalışıyorum ama son 1 hafta
Allah ım herkesin emeğinin karşılığını alabileceği işler nasip etsin arkadaşlar böle çok zor yoksa
evet canım 19/07/2010 pazartesı saat 10da tokat medıcalpark hastanesınde olcakonatcım sen pazartesı doğuruyormusun ??????????
evet canım pazartesı ınsallah kavuscam kuzucuguma :)canım sen pazartesi doğummu yapıcaksın bilmiyodum çok az kalmışopuyorumnanaktan
ılk sıra canzıyle bende cok tırstım dun bırden doktor pazartesı alalım dıyınce aman dedım doktor bey yavas yavas desenıze bırden :)ayy heyecanlandım. inş kolay olurr sıra sende yaniii
saol canım benım krem ıstedım doktordanda yazmadı pısluhhh ılac yeter dedı ama yetmıyorkı ılactaonatcım bende sana kasıntı ıçın krem onermıstım ozelıne yazmıstım sımdı doğurcakmıssın zaten gerekte kalmamıs
Canım sorucam ama çekiniyorum senin annen sen evlenmeden önce mi vefat etti?
anaaamm onatt sende yavruna kavuşuyorsun öyle miiii 1 haftadan az kalmıışşş hiiiii :))) hadi hayırlısı inş..... :)) ayyy çok heyecanlandımmm
evet canım 19/07/2010 pazartesı saat 10da tokat medıcalpark hastanesınde olcak
evet canım pazartesı ınsallah kavuscam kuzucuguma :)
ılk sıra canzıyle bende cok tırstım dun bırden doktor pazartesı alalım dıyınce aman dedım doktor bey yavas yavas desenıze bırden :)
saol canım benım krem ıstedım doktordanda yazmadı pısluhhh ılac yeter dedı ama yetmıyorkı ılactakoca karı yontemı arastırıyorum kurdesende denıyormus bu kasıntıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?