2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pisi çiğdem cırcırdan dolayı bence,bütün bağırsaklar boşalmıştır ondan olsa gerek...

yaaaa bebişi çok hareketli olanlar bana bişi diyin korkmaya başladım,her zaman çok hareketliydi ama mesela ayaklar eller daha çok kıpır kıpırdı,tekemelerle mahvediyodu amaaa şu an çok garip hareketli sürekli sırtı ve poposunu vuruyo nasıl yapabiliyo bilmiyorum ama gerinlmek gibi değil poposunu pat diye vuruyo...çok acıtıyo o bi tarafa acaba rahatsız mı yavrum normal mi acaba yaaa??

Sağol canım...
Bebeğin çok hareket etmesinden korkma, birden bire azalırsa kork okiş? Ayrıca yeri daralıyor ondan geriniyor. Tekmeyi küçücük yerde nasıl atsın. Yoktur birşeyi. Benimki de gerinip duruyor.

amannnn cok heycanlandım sımdı topıgın 2, annesıde doğuruyor sımdıden gecmıs olsun ozaman canım allah ıkınızınde yardımcısı olsun dualarımız senınle hayırlı haberlerını en kısa zamanda verırsın bızlere

bilmez miyim canım bilmez miyim... bir tek biziz enayii... onca şey yap yap tek hatanda bi ton laf ye... onun bunun akrabası gelsin yerleşsin hiçbişey yapmasın senin 3 katın maaş alsın... yeter artık....

artık sonuna geldim iş telefonumu iş yerinde bile bırakabilirim....

bu arada 6 yıldır ilk defa bu kadar uzun süre evde kalacağım çok değşik olacak benim için heyecanlıyım

Yan gelip yatana hiç birşey diyemiyorlar valla.ben ilk işe girdiğimde 1 buçuk yıldır orada çalışan bi kadın vardı benden 5 yaş falan büyük.Kot fabrikasının en büyük deposundaydık.pc başında stok
kontrolü yapıyorduk.Kadın sadece ama sadece çıkan malların stoktan çıkışını yapıyordu.Başka hiç
1 şeye elini sürmezdi.Ne işler vardı depoda sayım yapılıyor onlar düzenlenmeli gerçek stoklarla
kayıttaki stoklar birbirini tutmuyor.binlerce malzeme var.yılbaşına doğru her sene yapılırmış ben
girer girmez revize giriş çıkış stok denkleme malzeme tablosu vs.vs.herşeyi öğrenmeye çalışıyorum
aptal mıyım neyim öğrenme işte öğrenme yani ne olacak ki e iş heyecanı herşeyi bilme çabası aptal
kafam bir öğrendim ki işyerinden eve gelemiyorum gece 12 lerden sonra gönderiyor şefim.adamcağız çok
iyi bir insandı benle gelir benle giderdi e tamam ama küçücük ofiste dirsek temas çalıştığım kadının
hiiiçbişey umrunda değil saat 18 00 da iyiakşamlar diyip çıkıyor c.tesi pazarı tatil biz her gün 16 saat
çalışıp bir de c.tesileri gelirdik.üstelik extra ücret mesai falan da yok..sinirlerim zıplardı ama ne yapıcan
müdürler istiyor yılbaşında bitecek 1 buçuk ay eve hiç gidemezdim bunalırdım artık kadın 1 defa bile
mesaiye kalmadan geçirirdi sayım olayını.Sonra zam zamanı bir öğrenirdim ki kadına adamakıllı zam
yapılmış e hani bana YOKKK...% 2 buçuk zam yapıldığını biliyorum ben her sene bu böyleydi..(Hoş
eşimi de bu sayede buldum ya..)Düşünün yani.demek istediğim nekadar az iş öğrenilirse o kadar az
çalışıyosun

çok şekerli yediysen ondanda olur

Canım sorucam ama çekiniyorum annen sen evlenmeden önce mi vefat etti?

onatcım sen pazartesı doğuruyormusun ??????????
evet canım 19/07/2010 pazartesı saat 10da tokat medıcalpark hastanesınde olcak
canım sen pazartesi doğummu yapıcaksın bilmiyodum çok az kalmışopuyorumnanaktan
evet canım pazartesı ınsallah kavuscam kuzucuguma :)
ayy heyecanlandım. inş kolay olurr sıra sende yaniii
ılk sıra canzıyle bende cok tırstım dun bırden doktor pazartesı alalım dıyınce aman dedım doktor bey yavas yavas desenıze bırden :)
onatcım bende sana kasıntı ıçın krem onermıstım ozelıne yazmıstım sımdı doğurcakmıssın zaten gerekte kalmamıs
saol canım benım krem ıstedım doktordanda yazmadı pısluhhh ılac yeter dedı ama yetmıyorkı ılacta koca karı yontemı arastırıyorum kurdesende denıyormus bu kasıntıya

Canım sorucam ama çekiniyorum senin annen sen evlenmeden önce mi vefat etti?

Hayır, dur topluca cevap vereyim:
Ağustosta evlendim, kasımda, kurban bayramından önce annem vefat etti, bayramdan sonra da öğrendim hamileyim. İşte böyle.

anaaamm onatt sende yavruna kavuşuyorsun öyle miiii 1 haftadan az kalmıışşş hiiiii :))) hadi hayırlısı inş..... :)) ayyy çok heyecanlandımmm

evet canıkom darısı sana hayırlısıyla epıdural olcam ınsallah .doktor o daha ıyı dedı

Ürtikerin çok nedeni olabilir canım, yediğin birşey de ürtikere sebep olabilir. Hatta çavdar ekmeği de beni kaşındırıyor. Bir de kullandığın ilacın yan etkisi de olabilir. Yasmin kullanıyordum tedavi amaçlı, zınk 6 ay ürtiker oldum.
Stres de bu duruma yol açabilir. Öncelikle neyi çok yediğini düşünüp 2-3 gün kes. Geçmezse psikolojiktir, ona da yapacak pek bir şey yok.

ahh canım aaahh rahatsızlığı varsa benim oğlum başından beri rahatsız.
Yok anam bunlarınki yaramaslık yaramas bunlar..uslu durmuyorlar benim de
canım çok acıyor hele hele bu son 1 haftadır hiç abartmıyorum çığlık atıyorum
bazen evde kendikendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…