2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayır, dur topluca cevap vereyim:
Ağustosta evlendim, kasımda, kurban bayramından önce annem vefat etti, bayramdan sonra da öğrendim hamileyim. İşte böyle.

hmmm anneciğin düğününü herşeyini görmüş ne güzel ama aklıma takılan birşey daha var neyse sormayayım:))benim de dedem 9.9.09 da vefat etti.Kasımda da hamile kaldım.
Ama dedeciğim göremedi çok üzülüyorum onun için...:çok üzgünüm:

evet canıkom darısı sana hayırlısıyla epıdural olcam ınsallah .doktor o daha ıyı dedı

benımde arastırmalarıma gore beyaz tenlı olanlarda daha cok gorulduğu bebek buyudukce gergınlesıp kasıntı yaptığı tabı okadar cok kasıntı cesıdı varkı basta benden karacığerden gelıp gelmedığını arastırdı eğer oyle olsaydı o gun bebeğı alıcakmıs ooo tehlıkelıymıs bebek için cok sukurkı temız cıktı eee bebeğin iriliğinede bağlı yanı

onatcımm inş ptesi herşey bitecekk mis kokusuu herşeyi unutturacak.ay duygulandımmmafoldumben
ınsallah canım benım bıranonce artık hersey bıtsın dıyorum cok sıcak ve kasıntıda olunca cıldırıyorum ya.darısı sıze ınsallah az kaldı ya 2010 annelerı senlenıyor kuzularla

canım yedıgım bısey degıl sıkıntı olduguna emınım kayserıye gıdıcektım doguma bazı sorunlar oldu gıdemedım bırden cok asırı uzuldum o yuzden olduguna emınım.o yuzden psıkolojımı duzeltmeye calısıyorum ama nafıle

Didem nerde yaa bugün hiç girmedi sevinçten uçuyor herhalde.
Masal ı 2900 gr oldu ya (maşallah)haftada 300 bilmem kaç gram.
ne yedi ki acep bukadar?kırmızı et yediğini biliyorum da...

Benim de içim hep ona yanıyor, anneciğim hep hayal kurardı "istermisin 1. senede alayım torunu kucağıma" derdi. Tesadüf 1. yılda oldu çocuk. O bunu asla bilmeyecek, tek üzüntüm o... Doğurmayı bekliyorum, daha mezarının ruhsatı alınacak. Çok iş var, annecim umarım beni affeder.

hayırlısıyla kavuşursun inşallah canımcım
Allah yardımcın olsun dularımız sizinleŞeniz

canım benımkı stres kaynaklıymıs ben doguma kayserıye gıdıcektm gıdemedım ona uzuldum o yuzden oldu kesın. bıde dedıgın gıbı esmer degılım kumralım tenım acık renk gunese hıc cıkamıyorum cıldırıyorum cıkınca kasıntıdan soguk su tulbentle ayakta duruyorum .senıde allah korumus canım gecmıs olsun sanada.bebısımede doktor 3 kılo falan dedı ya uzuldum ben 20 kılo aldım nasıl 3 kılo olur o bebıs anlamadım :) hep kendıme yaramıs yedıklerım

Hımmm, valla ne desek boş o zaman. Kafayı rahatlatacaksın ki geçecek; başka yolu yok.

Pisimmm sen de benim gibi enfeksiyon olmuşsun sanırım. Geçmiş olsun yaa...

Canım ben bildiklerine inanıyorum.Canım dedeciğimi görüyorum rüyamda bebekle
ilgili bişiler yaparken o da hep gülüyor hep gülüyor bana yüzünü hiç asık görmedim
daha..sürekli güler şekilde giriyor rüyama.Bir de benim dedem melek gibi bir insandı.
çok sabırlıydı birkere çook bana bebekliğimden beri baktılar 1 dediğimi 2 etmedi..
küçükken bıkmadan usanmadan oyun oynardı benimle büyüyünce de bıkmadan
usanmadan maddi yönden destekledi hayatımın her alanında onlar vardı benim.
lise ünv.evlilik çeyiz vs.herşeyim de onların eli vardır.allah binkere razı olsun nur içinde
yatsın dedeciğim:Saruboceq:

Beni de annecim "nazlı çiçeğim" diye severdi... Amin canım, Allah hepimizin vefat etmişlerini cennetine kabul etsin...

canım sen anlatırken kendi dedemi düşündüm ne güzelde anlatmışsın
benimde dedemde aynı şekilde annemin babası her zaman eli üstümüzdeydi babam yurtdışında benim hep dedemlerde kalırdık her yönden destek olurlardı hiçbişeyde gözümüzü koymadı sağolsun hep güleryüzlüdür pamuk dedem benim bembeyaz sakalları var 78 yaşında falan Allah hayırlı uzun ömür versin ananem vefat etti o yalnız kaldı ama hiç yılmadı yatmadı hep diridir yani kendi kendine bakar ona bişey olursa bende çok üzülürüm canımcım dediğin gibi dedem farklıdır benim için babamdan bile daha kıymetlidir

Beni de annecim "nazlı çiçeğim" diye severdi... Amin canım, Allah hepimizin vefat etmişlerini cennetine kabul etsin...

Allah onların ömürlerini size ve yavrularınıza versin. Benim de dayım vefat etmişti. beni çoook severdi ben de onu. kızımı rüyamda bana o getirdi ilk. herkes ban asenin oğlun olacak diyordu. daha hamileliğimin ilk haftası falan. rüyamda dayım kucağında ela gözlü bir kızla geldi adı dilara dedi. şimdi benim kafamda hep o kaldı. ben de dilara adını çok sevmem ama acaba koysam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…