Hayır, dur topluca cevap vereyim:
Ağustosta evlendim, kasımda, kurban bayramından önce annem vefat etti, bayramdan sonra da öğrendim hamileyim. İşte böyle.
evet canıkom darısı sana hayırlısıyla epıdural olcam ınsallah .doktor o daha ıyı dedı
ınsallah canım benım bıranonce artık hersey bıtsın dıyorum cok sıcak ve kasıntıda olunca cıldırıyorum ya.darısı sıze ınsallah az kaldı ya 2010 annelerı senlenıyor kuzularlaonatcımm inş ptesi herşey bitecekk mis kokusuu herşeyi unutturacak.ay duygulandımmmafoldumben
Ürtikerin çok nedeni olabilir canım, yediğin birşey de ürtikere sebep olabilir. Hatta çavdar ekmeği de beni kaşındırıyor. Bir de kullandığın ilacın yan etkisi de olabilir. Yasmin kullanıyordum tedavi amaçlı, zınk 6 ay ürtiker oldum.
Stres de bu duruma yol açabilir. Öncelikle neyi çok yediğini düşünüp 2-3 gün kes. Geçmezse psikolojiktir, ona da yapacak pek bir şey yok.
el parmaklarım ağrıyor eklem yerleri felaket bez yıkayıp sıkamıyorum elimde...
hmmm anneciğin düğününü herşeyini görmüş ne güzel ama aklıma takılan birşey daha var neyse sormayayım:))benim de dedem 9.9.09 da vefat etti.Kasımda da hamile kaldım.
Ama dedeciğim göremedi çok üzülüyorum onun için...:çok üzgünüm:
evet canım 19/07/2010 pazartesı saat 10da tokat medıcalpark hastanesınde olcak
evet canım pazartesı ınsallah kavuscam kuzucuguma :)
ılk sıra canzıyle bende cok tırstım dun bırden doktor pazartesı alalım dıyınce aman dedım doktor bey yavas yavas desenıze bırden :)
saol canım benım krem ıstedım doktordanda yazmadı pısluhhh ılac yeter dedı ama yetmıyorkı ılactakoca karı yontemı arastırıyorum kurdesende denıyormus bu kasıntıya
benımde arastırmalarıma gore beyaz tenlı olanlarda daha cok gorulduğu bebek buyudukce gergınlesıp kasıntı yaptığı tabı okadar cok kasıntı cesıdı varkı basta benden karacığerden gelıp gelmedığını arastırdı eğer oyle olsaydı o gun bebeğı alıcakmıs ooo tehlıkelıymıs bebek için cok sukurkı temız cıktı eee bebeğin iriliğinede bağlı yanı
ınsallah canım benım bıranonce artık hersey bıtsın dıyorum cok sıcak ve kasıntıda olunca cıldırıyorum ya.darısı sıze ınsallah az kaldı ya 2010 annelerı senlenıyor kuzularla
canım yedıgım bısey degıl sıkıntı olduguna emınım kayserıye gıdıcektım doguma bazı sorunlar oldu gıdemedım bırden cok asırı uzuldum o yuzden olduguna emınım.o yuzden psıkolojımı duzeltmeye calısıyorum ama nafıle
Benim de içim hep ona yanıyor, anneciğim hep hayal kurardı "istermisin 1. senede alayım torunu kucağıma" derdi. Tesadüf 1. yılda oldu çocuk. O bunu asla bilmeyecek, tek üzüntüm o... Doğurmayı bekliyorum, daha mezarının ruhsatı alınacak. Çok iş var, annecim umarım beni affeder.
Canım ben bildiklerine inanıyorum.Canım dedeciğimi görüyorum rüyamda bebekle
ilgili bişiler yaparken o da hep gülüyor hep gülüyor bana yüzünü hiç asık görmedim
daha..sürekli güler şekilde giriyor rüyama.Bir de benim dedem melek gibi bir insandı.
çok sabırlıydı birkere çook bana bebekliğimden beri baktılar 1 dediğimi 2 etmedi..
küçükken bıkmadan usanmadan oyun oynardı benimle büyüyünce de bıkmadan
usanmadan maddi yönden destekledi hayatımın her alanında onlar vardı benim.
lise ünv.evlilik çeyiz vs.herşeyim de onların eli vardır.allah binkere razı olsun nur içinde
yatsın dedeciğim:Saruboceq:
ilgili bişiler yaparken o da hep gülüyor hep gülüyor bana yüzünü hiç asık görmedim
daha..sürekli güler şekilde giriyor rüyama.Bir de benim dedem melek gibi bir insandı.
çok sabırlıydı birkere çook bana bebekliğimden beri baktılar 1 dediğimi 2 etmedi..
lise ünv.evlilik çeyiz vs.herşeyim de onların eli vardır.allah binkere razı olsun nur içinde
valla normalde 3 3,5 kılo olsun tum bebısler fazlasıda normal doğum için dusunduruyor
Beni de annecim "nazlı çiçeğim" diye severdi... Amin canım, Allah hepimizin vefat etmişlerini cennetine kabul etsin...
herkese merhabaaaaa. ben geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?