2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin canım, sağol dileklerin için. İlginç bir rüya, kaale alınmayacak gibi değil. Senin kararın canım.

hoşgeldin didemciim:))

hoşbulduuk canım. bu arada dün akşam baktım dorukun odasına çooooooook güzel olmuş. sağlıkla gelsin doruk bey, mışıl mışıl uyusun odasında.
dün gece ne oldu anlatayım? yataktayım ama uykuyla uyanıklık arasında hayal meyal buradaki yazışmalar falan geçiyo kafamdan. birden "doruk kaan" olsun demişim. eşim kim o, ne doruku falan dedi de ayıldım. ne kadar içime işlemişse burası. gece kaldığım yerden devam ediyorum. isim konusunu konuştuk ya. orda takılmışım herhalde

Benim dedem de pamuk gibiydi oyyy çok özledim onu ölmeden 1 kaç dakika önce 2
defa benim adımı söylemişmafoldumben bilseydim gitmez miydim 10 gündür de hastaymış babaanneme
söyletmiyormuş üzülmeyeyim diye. anlayamadım sesinden hergün konuşurduk.
Ramazan dı öğlen saatlerinde telf.geldi k.kardeşim abla dedemi kaybettik dedi.
resmen şoka girdim ne bileyim hiç hasta falan da değildi babanneme çok kızdım
niye dedim aramadın 1 kerecik arasaydın o gün sesini duyardım dedim.o saate kadar
1 kere bile yatmamış hep gezinmiş evin içinde.
dedenin kıymetini bil onlar bambaşka oluyor daha değerli oluyorlar vallamafoldumben

valla normalde 3 3,5 kılo olsun tum bebısler fazlasıda normal doğum için dusunduruyor

dr benim kızım için minik bir bebek olacak dedi :))) 35+6 da 2700 gr dı :)) doğuma kadar hadi 3100 yüz olsun... normal doğum daha da yattı aklıma... dediğin gibi 3,5 kilodan sonrası normal doğum için düşündürüyor...

başlarda zayıf kaldı diye üzülüyordum ya :))) artık üzülmüyorum aksine daha da hevesleniyorum normal doğum için :)))

Hoşgeldin canım, sağol dileklerin için. İlginç bir rüya, kaale alınmayacak gibi değil. Senin kararın canım.

bizim ailede çıkan rüya konusu genetik. yaşayacağımız olayı resmen önden rüyamızda yaşarız. annem ve ben tescilliyiz bu konuda. eşim çok korkar ve anlattırmaz bana rüyalarımı. o kadar enteresan şeyler oluyor ki, ben bile şaşıyorum.

oğlumun doğumunda da rahmetli babnnemle dedem ziyarete geldiler mesela. babam anlattığımda ağlamıştı babam. resmen rüyamda sessizce geldiler, koltuğa yanyana oturup kucağımdan bebeğe baktılar ve gittiler. annem gelmişler onlar dedi hep. Allah rahmet eylesin.

canım, benim ilk hamileliğimde bacaklarımda olmuştu. gerçekten sinir bozucu bir durum ama doğumdan sonraya kaldığını hatırlamıyorum.
losyon gibi bişeyler vermişti ama fayda etmiyordu, çok rahatsız olduğum zaman soğuk su ile yıkıyordum bacaklarımı.

ayy tüylerim diken diken oldu.Dilara kötü bir isim değil göbek adı koymayı
düşünürseniz dilara koyun siz de...Nur içinde yatsın dayıcığın...:Saruboceq:

Hoşgeldin Didemcim... burası gerçekten çok etkiliyor insanı... :))) benim de bazen rüyalarıma giriyor :)

haklısın canım
ama üzme kendini Allah mekanını cennet eylesin
sende hep oku dua et arkasından bu ona yeterŞeniz

ayy tüylerim diken diken oldu.Dilara kötü bir isim değil göbek adı koymayı
düşünürseniz dilara koyun siz de...Nur içinde yatsın dayıcığın...:Saruboceq:

olabilir aslında. kulağına okutabiliriz. zaten isim meselesi karıştı bizim evde. şurda doğuma kaç hafta kaldı. eşim nazlı ismi benim içime sinmedi dedi. çıktı. haydaaaa şu saatten sonra tekrar isim arıyoruz.

Hani derler yaa ölmüş 1 insan rüyanda gelirde hiç birşey söylemeden giderse
seni gerçekten ziyarete gelirmiş.kimbilir belki de doğru ilginç ama ben de hep öyle
görüyorum konuşmadan gidiyor dedem.bir keresinde de kardeşim görmüş ruyasında
öldükten sonra tabiii 2 ay önce dedem hastaymış yatıyormuş ve ben dedemin yüzüne bal
sürüyormuşum.sonra ruya tabirine baktık doğumu yaklaşan bebeğe delalettir
diyor çok ilginç...

evet pisicik enfeksiyon için bol su içmekten başka bişey yapıyor musun?

Yazdığı ilaçları kullanıyorum, zaten çölde kalmış deve gibi su içiyorum, ikide bir wc yapıyoruz. Bana bir ilaç yazdı doktor hanım. Adını hatırlamıyorum, böyle toz halinde tek kullanımlık, eczane de aldı elimden reçeteyi =( sana yazmadı mı öyle bir şey.

Seni çok iyi anlıyorum, rüya konusunda ben de uzman sayılırım. 6-7 yaşlarında bizim oradaki türbenin evliyasını görünce özel din eğitimi aldırdılar bana. Meğer bizde her kuşaktan 1 kişiye vururmuş, bana kısmet oldu. Yalnız ben güzel şeyler görmem pek. Gördüğüm en bariz 2 rüya var iyi olarak; biri -hani anlatmayacağımız rüyalar vardır ya, özel insanları görürsün. Peygamberleri çok gördüm ben. Bir de hep oğlum olduğunu gördüm, çıktı işte. Genellikle ölecekleri, felaketleri görüyorum ben.

ben de duymuştum canım onu. bi de lohusalıkta böyle rüyalar çok görülüyor zaten.

O gelip gitmelerin bazı kuralları var; bazısı konuşur ama ilerisi için haber vermek için izinlidir. Anlarsın normal rüya mı, yoksa psişik bir rüya mı. Çok değişik olur, anlatması zor. Susması daha çok görülür, konuşursa imtihanın sırrı kalmaz...

Seni çok iyi anlıyorum, rüya konusunda ben de uzman sayılırım. 6-7 yaşlarında bizim oradaki türbenin evliyasını görünce özel din eğitimi aldırdılar bana. Meğer bizde her kuşaktan 1 kişiye vururmuş, bana kısmet oldu. Yalnız ben güzel şeyler görmem pek. Gördüğüm en bariz 2 rüya var iyi olarak; biri -hani anlatmayacağımız rüyalar vardır ya, özel insanları görürsün. Peygamberleri çok gördüm ben. Bir de hep oğlum olduğunu gördüm, çıktı işte. Genellikle ölecekleri, felaketleri görüyorum ben.
[/QUOTE]

KORKMUYORMUSUN BEN COK KORKARIM ÖYLE SEYLERDEN AKŞAM KOCAM KAHVE İÇMİŞ FALININDA FOT. ÇEKMİŞ GECE GECE BANA GÖSTERDİ BÜTÜN GECE NE ONU UYUTTUM NE DE KENDİM UYUDUM KORKTUM BÜTÜN GECE AMA FAL BİR TUHAFTI İKİ TANE KARŞILIKLI KADIN YUKARIDAN DA BİR ADM BAKIYYO COK İLGİNÇ Tİ

oo ne kadar kalabalık bugünn.
kızlar hepimizin ölmüşlerine Allah rahmet eylesin.

ben gideyimde oplumun kalan eşyalarını yıkayayım haftaya çantamızı hazırlarım inş. perşembe kontrolumm var tarih kesinleşir sanırım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…