Allah onların ömürlerini size ve yavrularınıza versin. Benim de dayım vefat etmişti. beni çoook severdi ben de onu. kızımı rüyamda bana o getirdi ilk. herkes ban asenin oğlun olacak diyordu. daha hamileliğimin ilk haftası falan. rüyamda dayım kucağında ela gözlü bir kızla geldi adı dilara dedi. şimdi benim kafamda hep o kaldı. ben de dilara adını çok sevmem ama acaba koysam mı?
hoşgeldin didemciim:))
canım sen anlatırken kendi dedemi düşündüm ne güzelde anlatmışsın
benimde dedemde aynı şekilde annemin babası her zaman eli üstümüzdeydi babam yurtdışında benim hep dedemlerde kalırdık her yönden destek olurlardı hiçbişeyde gözümüzü koymadı sağolsun hep güleryüzlüdür pamuk dedem benim bembeyaz sakalları var 78 yaşında falan Allah hayırlı uzun ömür versin ananem vefat etti o yalnız kaldı ama hiç yılmadı yatmadı hep diridir yani kendi kendine bakar ona bişey olursa bende çok üzülürüm canımcım dediğin gibi dedem farklıdır benim için babamdan bile daha kıymetlidir
valla normalde 3 3,5 kılo olsun tum bebısler fazlasıda normal doğum için dusunduruyor
Hımmm, valla ne desek boş o zaman. Kafayı rahatlatacaksın ki geçecek; başka yolu yok.
Pisimmm sen de benim gibi enfeksiyon olmuşsun sanırım. Geçmiş olsun yaa...
Hımmm, valla ne desek boş o zaman. Kafayı rahatlatacaksın ki geçecek; başka yolu yok.
Pisimmm sen de benim gibi enfeksiyon olmuşsun sanırım. Geçmiş olsun yaa...
Hoşgeldin canım, sağol dileklerin için. İlginç bir rüya, kaale alınmayacak gibi değil. Senin kararın canım.
gunaydın ben deldım yıne gece kasıntıdan uyuyamadım ılacta cok ıse yaramıyor yaumarım pazara kadar gecer cunku sezeryandan sonra hep yatcam ıcın kasıntı cok daha fazla olcak dua edın kızlar bana su urtıkermıdır nedır gecsın ya
Allah onların ömürlerini size ve yavrularınıza versin. Benim de dayım vefat etmişti. beni çoook severdi ben de onu. kızımı rüyamda bana o getirdi ilk. herkes ban asenin oğlun olacak diyordu. daha hamileliğimin ilk haftası falan. rüyamda dayım kucağında ela gözlü bir kızla geldi adı dilara dedi. şimdi benim kafamda hep o kaldı. ben de dilara adını çok sevmem ama acaba koysam mı?
hoşbulduuk canım. bu arada dün akşam baktım dorukun odasına çooooooook güzel olmuş. sağlıkla gelsin doruk bey, mışıl mışıl uyusun odasında.
dün gece ne oldu anlatayım? yataktayım ama uykuyla uyanıklık arasında hayal meyal buradaki yazışmalar falan geçiyo kafamdan. birden "doruk kaan" olsun demişim. eşim kim o, ne doruku falan dedi de ayıldım. ne kadar içime işlemişse burası. gece kaldığım yerden devam ediyorum. isim konusunu konuştuk ya. orda takılmışım herhalde
Benim dedem de pamuk gibiydi oyyy çok özledim onu ölmeden 1 kaç dakika önce 2
defa benim adımı söylemişmafoldumben bilseydim gitmez miydim 10 gündür de hastaymış babaanneme
söyletmiyormuş üzülmeyeyim diye. anlayamadım sesinden hergün konuşurduk.
Ramazan dı öğlen saatlerinde telf.geldi k.kardeşim abla dedemi kaybettik dedi.
resmen şoka girdim ne bileyim hiç hasta falan da değildi babanneme çok kızdım
niye dedim aramadın 1 kerecik arasaydın o gün sesini duyardım dedim.o saate kadar
1 kere bile yatmamış hep gezinmiş evin içinde.
dedenin kıymetini bil onlar bambaşka oluyor daha değerli oluyorlar vallamafoldumben
ayy tüylerim diken diken oldu.Dilara kötü bir isim değil göbek adı koymayı
düşünürseniz dilara koyun siz de...Nur içinde yatsın dayıcığın...:Saruboceq:
bizim ailede çıkan rüya konusu genetik. yaşayacağımız olayı resmen önden rüyamızda yaşarız. annem ve ben tescilliyiz bu konuda. eşim çok korkar ve anlattırmaz bana rüyalarımı. o kadar enteresan şeyler oluyor ki, ben bile şaşıyorum.
oğlumun doğumunda da rahmetli babnnemle dedem ziyarete geldiler mesela. babam anlattığımda ağlamıştı babam. resmen rüyamda sessizce geldiler, koltuğa yanyana oturup kucağımdan bebeğe baktılar ve gittiler. annem gelmişler onlar dedi hep. Allah rahmet eylesin.
Hoşgeldin Didemcim... burası gerçekten çok etkiliyor insanı... :))) benim de bazen rüyalarıma giriyor :)
evet pisicik enfeksiyon için bol su içmekten başka bişey yapıyor musun?
bizim ailede çıkan rüya konusu genetik. yaşayacağımız olayı resmen önden rüyamızda yaşarız. annem ve ben tescilliyiz bu konuda. eşim çok korkar ve anlattırmaz bana rüyalarımı. o kadar enteresan şeyler oluyor ki, ben bile şaşıyorum.
oğlumun doğumunda da rahmetli babnnemle dedem ziyarete geldiler mesela. babam anlattığımda ağlamıştı babam. resmen rüyamda sessizce geldiler, koltuğa yanyana oturup kucağımdan bebeğe baktılar ve gittiler. annem gelmişler onlar dedi hep. Allah rahmet eylesin.
evet canım ya. sanki sürekli biraradaymışız gibi etkileniyoruz. keyifli oluyor ama
Hani derler yaa ölmüş 1 insan rüyanda gelirde hiç birşey söylemeden giderse
seni gerçekten ziyarete gelirmiş.kimbilir belki de doğru ilginç ama ben de hep öyle
görüyorum konuşmadan gidiyor dedem.bir keresinde de kardeşim görmüş ruyasında
öldükten sonra tabiii 2 ay önce dedem hastaymış yatıyormuş ve ben dedemin yüzüne bal
sürüyormuşum.sonra ruya tabirine baktık doğumu yaklaşan bebeğe delalettir
diyor çok ilginç...
Hani derler yaa ölmüş 1 insan rüyanda gelirde hiç birşey söylemeden giderse
seni gerçekten ziyarete gelirmiş.kimbilir belki de doğru ilginç ama ben de hep öyle
görüyorum konuşmadan gidiyor dedem.bir keresinde de kardeşim görmüş ruyasında
öldükten sonra tabiii 2 ay önce dedem hastaymış yatıyormuş ve ben dedemin yüzüne bal
sürüyormuşum.sonra ruya tabirine baktık doğumu yaklaşan bebeğe delalettir
diyor çok ilginç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?