2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aa görmemişim mesajını özlem alıntı yapınca farkettim.kaydirigubbakcemile3çok ilginç
doruk kaan nasılda güzel uyuyor ama benim kuzenimin adı kaankaydirigubbakcemile3
teyzemin oğlunun başka sayıklamışmısın?kaydirigubbakcemile3
ben de görüyorum burada konuşuyorum falankaydirigubbakcemile3en son özlemle ilgili
bir ruya görmüştümkaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaşlarrr....nasılsınızzz? valla benim başım ellerimle dertte. Çok huzursuz ediyor beni. kapayıp açarken zorlanıyorum. Hiçbirşey sıkamıyorum..özellikle de sabah kalkınca daha kötü oluyor. Sonra tlfnla konuşacağım zaman 2-3 dakika da hemen tlfnu tuttuğum elim sımcıcak olup uyuşuyor. üffff..öle işteee.

Kızlar yaa ben emzirme südyeni alıcam daha alamadım bir türlü ama.
şöyle topaarlayıcı kaliteli birşey olsun istiyorum önerileriniz var mı?
didemcim sen bilirsin?

ben bazı rüyaları anlatmam bi daha görememekten korktuğum rüyaları(özel kişler özel yerler). benim de ananemin dedesi mollaymış. ananem ocaktır, bana el verdi.
felaket rüyalrında annemin üstüne yoktur. ben küçükken bi sabah uyandı. "turgut özalın dizinin dibinde oturyodum vurdular parmağı koptu" dedi. 2 gün sonra adam vuruldu. düşün ne kadar alakasız birisi. ama annem görüyo işte.

aynnenn canım demin yazdım bez yıkayıp sıkamıyorum elimde çok fena...

Yoo, korkulacak birşey yok. Korktuğumu hiç hatırlamıyorum. Kimin başına ne geleceğini göremiyorum çünkü. Genelde boş mezar, mezarlıklar, kefenlenmiş, yüzleri görünmeyen kişiler, tabutlar filan filan.

Kızlar yaa ben emzirme südyeni alıcam daha alamadım bir türlü ama.
şöyle topaarlayıcı kaliteli birşey olsun istiyorum önerileriniz var mı?
didemcim sen bilirsin?

elija marka var canım. aşağıda linkini verdim. en iyisi o. diğerleri penye hiçbi işe yaramıyor.Bi de komun varmış ama ben daha görmedim. hafta sonu alıcam ben de. elija minimizerli alırım büyük ihtimal. anca toplar

Hepsiburada.com : Elija Lingerie Toparlayıcı Emzirme Sütyeni | Anne / Bebek / Çocuk

Hepsiburada.com : Elija Lingerie Dantelli Minimizerli ( Göğüs Küçültücü ) Emzirme Sütyeni | Anne / Bebek / Çocuk

Hoşgeldin canım, benim de kullandığım elimin 4 parmağı iptal oldu. Yarın göstereceğim doktora, bakalım ne diyecek??

Evet, aynen canım, çok büyük müjdeler aldım o rüyalarda. Ancak bana kimse el vermedi. Büyük amcama vurmuş, önce de hepimizin büyük dedesi.... diye gidiyor liste. Benim küçük yaştan itibaren rüyalarıma baktılar var mı birşey, yok mu diye. Ona göre karar verildi.

pisicik sağ.ocağında yapıldı benim tahlilim.sonucumu bu haftaki
randevumda doktoruma göstereceğim ama kadın hiç tahlil falan
istemiyor benden yaa.

pisicik sağ.ocağında yapıldı benim tahlilim.sonucumu bu haftaki
randevumda doktoruma göstereceğim ama kadın hiç tahlil falan
istemiyor benden yaa.

Kadın doktorlara kıl oluyorum o yüzden. Ne bu uzaklık anlamış değilim. Bir de hemcinsimiz olacaklar. İyisi vardır kesin, ama kötüsü de azımsanacak kadar değil. Pratisyen kadınlar, uzmanlardan daha anlayışlı.

ilginççç:1shok:

Öyledir, benim annem sadece haber vermek için gelir. En son "2 kişiye dikkat et" demişti. Sonra da "vakit daralıyor, git haydi" deyip beni göndermişti. Kim olduklarını sonradan anladım.
Neyse kapatalım bu konuyu, rüyalarınıza girmesin.

canım ya o bendede var.doktor ne diyecek sonucunu bana özleden yolarmısın cunku benım dr tatılde ve randevumuz 25inde.kötü bişyse hemen gideceğim baska dr a.karpal tünel olabılır dedıydı arkadaslar benım tek merakım doğumdan sonra gececekmi...cokcanım sıkılıyor bu duruma sanki sakat gibi hisssediyorum kndimi.şişe kapağı açamıyorum bazen ((

çidoşşşş sanada geçmiş olsun bu arada.geçmişi okumaya calısıyorum ama öyle uzunki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…