hoşbulduuk canım. bu arada dün akşam baktım dorukun odasına çooooooook güzel olmuş. sağlıkla gelsin doruk bey, mışıl mışıl uyusun odasında.
dün gece ne oldu anlatayım? yataktayım ama uykuyla uyanıklık arasında hayal meyal buradaki yazışmalar falan geçiyo kafamdan. birden "doruk kaan" olsun demişim. eşim kim o, ne doruku falan dedi de ayıldım. ne kadar içime işlemişse burası. gece kaldığım yerden devam ediyorum. isim konusunu konuştuk ya. orda takılmışım herhalde
Yazdığı ilaçları kullanıyorum, zaten çölde kalmış deve gibi su içiyorum, ikide bir wc yapıyoruz. Bana bir ilaç yazdı doktor hanım. Adını hatırlamıyorum, böyle toz halinde tek kullanımlık, eczane de aldı elimden reçeteyi =( sana yazmadı mı öyle bir şey.
Seni çok iyi anlıyorum, rüya konusunda ben de uzman sayılırım. 6-7 yaşlarında bizim oradaki türbenin evliyasını görünce özel din eğitimi aldırdılar bana. Meğer bizde her kuşaktan 1 kişiye vururmuş, bana kısmet oldu. Yalnız ben güzel şeyler görmem pek. Gördüğüm en bariz 2 rüya var iyi olarak; biri -hani anlatmayacağımız rüyalar vardır ya, özel insanları görürsün. Peygamberleri çok gördüm ben. Bir de hep oğlum olduğunu gördüm, çıktı işte. Genellikle ölecekleri, felaketleri görüyorum ben.
Merhaba arkadaşlarrr....nasılsınızzz? valla benim başım ellerimle dertte. Çok huzursuz ediyor beni. kapayıp açarken zorlanıyorum. Hiçbirşey sıkamıyorum..özellikle de sabah kalkınca daha kötü oluyor. Sonra tlfnla konuşacağım zaman 2-3 dakika da hemen tlfnu tuttuğum elim sımcıcak olup uyuşuyor. üffff..öle işteee.
/QUOTE]
KORKMUYORMUSUN BEN COK KORKARIM ÖYLE SEYLERDENAKŞAM KOCAM KAHVE İÇMİŞ FALININDA FOT. ÇEKMİŞ GECE GECE BANA GÖSTERDİ BÜTÜN GECE NE ONU UYUTTUM NE DE KENDİM UYUDUM KORKTUM BÜTÜN GECE AMA FAL BİR TUHAFTI İKİ TANE KARŞILIKLI KADIN YUKARIDAN DA BİR ADM BAKIYYO COK İLGİNÇ Tİ
Kızlar yaa ben emzirme südyeni alıcam daha alamadım bir türlü ama.
şöyle topaarlayıcı kaliteli birşey olsun istiyorum önerileriniz var mı?
didemcim sen bilirsin?
Merhaba arkadaşlarrr....nasılsınızzz? valla benim başım ellerimle dertte. Çok huzursuz ediyor beni. kapayıp açarken zorlanıyorum. Hiçbirşey sıkamıyorum..özellikle de sabah kalkınca daha kötü oluyor. Sonra tlfnla konuşacağım zaman 2-3 dakika da hemen tlfnu tuttuğum elim sımcıcak olup uyuşuyor. üffff..öle işteee.
ben bazı rüyaları anlatmam bi daha görememekten korktuğum rüyaları(özel kişler özel yerler). benim de ananemin dedesi mollaymış. ananem ocaktır, bana el verdi.
felaket rüyalrında annemin üstüne yoktur. ben küçükken bi sabah uyandı. "turgut özalın dizinin dibinde oturyodum vurdular parmağı koptu" dedi. 2 gün sonra adam vuruldu. düşün ne kadar alakasız birisi. ama annem görüyo işte.
didemcim halı uymuş mu doruk un odasına sence?
O gelip gitmelerin bazı kuralları var; bazısı konuşur ama ilerisi için haber vermek için izinlidir. Anlarsın normal rüya mı, yoksa psişik bir rüya mı. Çok değişik olur, anlatması zor. Susması daha çok görülür, konuşursa imtihanın sırrı kalmaz...
pisicik sağ.ocağında yapıldı benim tahlilim.sonucumu bu haftaki
randevumda doktoruma göstereceğim ama kadın hiç tahlil falan
istemiyor benden yaa.
haklısın canım
ama üzme kendini Allah mekanını cennet eylesin
sende hep oku dua et arkasından bu ona yeterŞeniz
canım senin de son haftan dimi bu hafta :)))) hihoyyyt hihoyyyt
ilginççç:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?