2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evettt ben zaten başından beri sevmiyorum bu kadını ama hastanenin en
iyi kad.doğ.doktoru nette de heryerde bu kadının adı geçiyor iyi diye.annemi götürdm
son randevuma kızdı valla bana amma doktor bulmuşsun kendine dedi.kapıdan
sepetlemeye çalışıyor hemen ne bir konuşmak ne konuşturmak yok.doğumla
ilgili bişey söylemek ise haaşaaa hayatta konuşmuyor bakalım ne olacak eşime
diyorum doğururken aramasan da olur bu kadını kim varsa o doğurtsun beni
diyorum zaten doğuran biri varken kadın gitmiyor ki?arıyorlar tlf la açıklık 9 cm e
ulaştı gelin diye o zmaan gidiyor 20 dk da geliyor iş mi şimdi bu?gelmese de olur
yani...İşte hastaneye güveniyorum personeline hijyenine falan...

Selam kızlar herkes iyi görünüyor :))
Didoba çikolata işini ne yaptın neye karar verdin??

bi tane kelebekli lavantalı magnet yaptım. (sadece 35 tanesi hazır gerçi) bi de etiketli madlen aldım. üzerindeki marka etikeni söküp kendim etiket yapıcam. şunların aynısı olacak.

Eklentiler

• $klbk.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 26

benim için 1 sakıncası yok canım.öyle ruyama falan girmez yani..ama etkilenenler
olabilir.ben çok cesaretliyim bu konularda konuşurum dinlerim.çok şükür başıma öyle
çok çok ilginç şeyler gelmedi (1 olay hariç o da ürkütücü değil pek)kardeşim oturup
anlatsın aman allahım dersiniz neler neler...o yüzden ben alışığım yani.kaydirigubbakcemile3

hayırlısı bakalım canım
en güzel zamanında gelsin meleklerimizzemuszemus

selam canım hoşgeldin
benimde ellerimde uyuşukluk çok oluyor ama normal bu ay demişti doktor

aminn canımm okumaz mıyım hep okuyorumm...

Allah kabul etsin kuşumŞeniz

Selam kızlar herkes iyi görünüyor :))
Didoba çikolata işini ne yaptın neye karar verdin??

hoşgeldin canım Şeniz

bi tane kelebekli lavantalı magnet yaptım. (sadece 35 tanesi hazır gerçi) bi de etiketli madlen aldım. üzerindeki marka etikeni söküp kendim etiket yapıcam. şunların aynısı olacak.

bende mevlüt için lavantalı mıknatıslı yapıcam..doğumda hastanede ve evde dağıtmak için çikolata alcam..sen nerden aldın çikolataları cnm?? bide çikolatanın üzerindeki pembe leylekle kağıdı kendinmi yapıyosun nasıl oluyo ayrıntı verirmisin..
ben hani kendinden kaplı ya çikolatalar öle alayım diyodum.üzerine minik kurdeleden fiyonk.onun üztünede bebek biblosu yapıştırayım diyodum ama..sen ne diyosun?

Vallahi en iyi doktor, hastasıyla en verimli şekilde iletişim kuran doktordur. Benim doktorumdan Allah razı olsun, insanı o kadar rahatlatıyor ki anlatamam. Kafandaki her soruyu sorabiliyorsun rahat rahat. Her konuda yardımcı oluyor sağolsun. Keşke kopyası olsa da o da çocuk doktoru olsa... Keşke değiştirsen doktorunu diyesim var da, sanırım artık biraz geç...

Çok güzelmiş bayıldım, süper olacak kesin :asigim: .

Çiğdoşcum (defne) çamaşır için bir önceki sayfada yazdım markayı. arada kaynamasın

gördüm canım kaçırmadım bu sefer ona bakıyorum özellikle toparlayıcı diyor.
ben hep gidip baktım çamaşır dükkanlarına da toparlayıcı diyip penye çıkarıyorlar.
bir de belli zaten yayılıvericek takınca derli toplu dursun istiyorumkaydirigubbakcemile3
küçültücüye gerek var mı bilmiyorum.yani sürekli taktıkça mı küçültüyor acaba yoksa
onu taktığımızda küçük mü gösteriyor???ama ben boyutlarından gayet memnunum.
küçültücüye gerek yok sanırımkaydirigubbakcemile3diğerine bakıym.nerede bulabilirim
acaba bu markayı iyi birşeye benziyor benim baktıklarımdan daha iyidir yani..
didemcim sen olmasan kime soracaktık kız bunları valla iyi ki varsınalkisalkisalkis

Hoşbuldum tatlımmm :))

sağol canım...

hosbulduk kızlar... ya ben ıyıce kotu olmaya basladım... bu son zamanlar ıyıce yormaya basladı benı... kasıklarımda devamlı agrı var ama sıddetlı degıl ama agrıyo... doguma hazırlanıyo galıba... ama ben yoruldum artık

ben geldim günaydın diyicem ama öğlenide geçiyor dün gece uyuyamadığım için bugün baya geç kalktım kızım sağolsun uyutmadı bütün gece şimdi uyuyor küçük hanım

şeymacım sürekli sürekli oluyor bende geceleri ama gündüz daha az hatta bir ara
hiç yok gibi sonra yine başlıyor.hani sancı desem değil ne dakika tutulur ne bişey.
hep bir ağrı kasıklarımda...

Ben gideyim bi duş alayım bu sıcakta yapılacak en güzel şey...
Bir de banyo yıkamaya bayııyorumkaydirigubbakcemile3

O zaman sana daha güzel haberlerim var, şiddeti artacak ağrılarının. Kopma noktasında doğum yapacağız işte. Sonra da yeniden doğmuş gibi gelecek sanırım...

ben geldim günaydın diyicem ama öğlenide geçiyor dün gece uyuyamadığım için bugün baya geç kalktım kızım sağolsun uyutmadı bütün gece şimdi uyuyor küçük hanım

Tünaydın canım. Ben de uyuyamadım gece. Güzellik uykusuna yatmıştır fıstık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…