Kadın doktorlara kıl oluyorum o yüzden. Ne bu uzaklık anlamış değilim. Bir de hemcinsimiz olacaklar. İyisi vardır kesin, ama kötüsü de azımsanacak kadar değil. Pratisyen kadınlar, uzmanlardan daha anlayışlı.
Uymuş canım. Çok da güzel olmuş. sen koyu diyordun ama öyle itici bi durum yoktu. hatta bence daha havalı olmuş. çok çok beğendim. tam prens odası olmuş. maşallah.
Selam kızlar herkes iyi görünüyor :))
Didoba çikolata işini ne yaptın neye karar verdin??
Öyledir, benim annem sadece haber vermek için gelir. En son "2 kişiye dikkat et" demişti. Sonra da "vakit daralıyor, git haydi" deyip beni göndermişti. Kim olduklarını sonradan anladım.
Neyse kapatalım bu konuyu, rüyalarınıza girmesin.
oo ne kadar kalabalık bugünn.
kızlar hepimizin ölmüşlerine Allah rahmet eylesin.
ben gideyimde oplumun kalan eşyalarını yıkayayım haftaya çantamızı hazırlarım inş. perşembe kontrolumm var tarih kesinleşir sanırım inş.
Merhaba arkadaşlarrr....nasılsınızzz? valla benim başım ellerimle dertte. Çok huzursuz ediyor beni. kapayıp açarken zorlanıyorum. Hiçbirşey sıkamıyorum..özellikle de sabah kalkınca daha kötü oluyor. Sonra tlfnla konuşacağım zaman 2-3 dakika da hemen tlfnu tuttuğum elim sımcıcak olup uyuşuyor. üffff..öle işteee.
aminn canımm okumaz mıyım hep okuyorumm...
Selam kızlar herkes iyi görünüyor :))
Didoba çikolata işini ne yaptın neye karar verdin??
bi tane kelebekli lavantalı magnet yaptım. (sadece 35 tanesi hazır gerçi) bi de etiketli madlen aldım. üzerindeki marka etikeni söküp kendim etiket yapıcam. şunların aynısı olacak.
evettt ben zaten başından beri sevmiyorum bu kadını ama hastanenin en
iyi kad.doğ.doktoru nette de heryerde bu kadının adı geçiyor iyi diye.annemi götürdm
son randevuma kızdı valla bana amma doktor bulmuşsun kendine dedi.kapıdan
sepetlemeye çalışıyor hemen ne bir konuşmak ne konuşturmak yok.doğumla
ilgili bişey söylemek ise haaşaaa hayatta konuşmuyor bakalım ne olacak eşime
diyorum doğururken aramasan da olur bu kadını kim varsa o doğurtsun beni
diyorum zaten doğuran biri varken kadın gitmiyor ki?arıyorlar tlf la açıklık 9 cm e
ulaştı gelin diye o zmaan gidiyor 20 dk da geliyor iş mi şimdi bu?gelmese de olur
yani...İşte hastaneye güveniyorum personeline hijyenine falan...
bi tane kelebekli lavantalı magnet yaptım. (sadece 35 tanesi hazır gerçi) bi de etiketli madlen aldım. üzerindeki marka etikeni söküp kendim etiket yapıcam. şunların aynısı olacak.
Çiğdoşcum (defne) çamaşır için bir önceki sayfada yazdım markayı. arada kaynamasın
hayırlısı bakalım canım
en güzel zamanında gelsin meleklerimizzemuszemus
selam canım hoşgeldin
benimde ellerimde uyuşukluk çok oluyor ama normal bu ay demişti doktor
Allah kabul etsin kuşumŞeniz
hoşgeldin canım Şeniz
canım ya o bendede var.doktor ne diyecek sonucunu bana özleden yolarmısın cunku benım dr tatılde ve randevumuz 25inde.kötü bişyse hemen gideceğim baska dr a.karpal tünel olabılır dedıydı arkadaslar benım tek merakım doğumdan sonra gececekmi...cokcanım sıkılıyor bu duruma sanki sakat gibi hisssediyorum kndimi.şişe kapağı açamıyorum bazen((
çidoşşşş sanada geçmiş olsun bu arada.geçmişi okumaya calısıyorum ama öyle uzunki :)
hosbulduk kızlar... ya ben ıyıce kotu olmaya basladım... bu son zamanlar ıyıce yormaya basladı benı... kasıklarımda devamlı agrı var ama sıddetlı degıl ama agrıyo... doguma hazırlanıyo galıba... ama ben yoruldum artık
ben geldim günaydın diyicem ama öğlenide geçiyor dün gece uyuyamadığım için bugün baya geç kalktım kızım sağolsun uyutmadı bütün gece şimdi uyuyor küçük hanım
şeymacım hoşgeldin..
siercim sen de hoşgeldin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?