merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz iyiyiz oğluşumla yarın açık görüş var bakalım kaç kilo olmuş son gittiğimde sadece 100 gr almıştı neyse geçmişi okuyamadım umarım herkesler iyidir doğuran falan yok demiii :))))
bende mevlüt için lavantalı mıknatıslı yapıcam..doğumda hastanede ve evde dağıtmak için çikolata alcam..sen nerden aldın çikolataları cnm?? bide çikolatanın üzerindeki pembe leylekle kağıdı kendinmi yapıyosun nasıl oluyo ayrıntı verirmisin..
ben hani kendinden kaplı ya çikolatalar öle alayım diyodum.üzerine minik kurdeleden fiyonk.onun üztünede bebek biblosu yapıştırayım diyodum ama..sen ne diyosun?
sekerler cok güzelmiş canım bizde geldik kızımı doyurdum kan olsun can olsun bütün bebeişlere inş..
saol cnm hoşbulduk:))
Bende netten bebek çikolatalarına bakıyorum..ama kararsızım..
ikolata - Online ikolata Maazanz - Online ikolata Sat Maazamiza Hogeldiniz. Böyle bişey buldum nasıl sizce?? kutuda 64 adet varmış 30 liraymış..sizler ne yaptınız bu çikolata işi için?
gördüm canım kaçırmadım bu sefer ona bakıyorum özellikle toparlayıcı diyor.
ben hep gidip baktım çamaşır dükkanlarına da toparlayıcı diyip penye çıkarıyorlar.
bir de belli zaten yayılıvericek takınca derli toplu dursun istiyorumkaydirigubbakcemile3
küçültücüye gerek var mı bilmiyorum.yani sürekli taktıkça mı küçültüyor acaba yoksa
onu taktığımızda küçük mü gösteriyor???ama ben boyutlarından gayet memnunum.
küçültücüye gerek yok sanırımkaydirigubbakcemile3diğerine bakıym.nerede bulabilirim
acaba bu markayı iyi birşeye benziyor benim baktıklarımdan daha iyidir yani..
didemcim sen olmasan kime soracaktık kız bunları valla iyi ki varsınalkisalkisalkis
Hahh didoba gelmişş...:)))))))))))
iyi olmanıza sevindim siercimmm valla ben şeker işini hallettim oğluşumun gelmesini bekliyoruz çok şükür herşeyi tamamlandı bakalım ne zaman teşrif edecek beyefendi :)))
benim küçültücü olmazsa olmaz. doğumun ertesi günü kafamla yarışır boyuttaydı. :sinifsinif:
e-bebekte var, ben ordan alıcam. başka nerde vardır bilmiyorum. elijanın kendi sitesinden bak istersen. benim burda açılmıyor iç çamaşırı diye engelli.
iyi olmanıza sevindim siercimmm valla ben şeker işini hallettim oğluşumun gelmesini bekliyoruz çok şükür herşeyi tamamlandı bakalım ne zaman teşrif edecek beyefendi :)))
Çikolatalarım mabel'den canım. etiketli madlen diye geçiyor. normalde yalzdızlı kağıt üzerinde arap kızı resmi var. 1" kilosu 39 lira içinde 84 tane çıktı. metroda var. etiketi paintte hazırlayıp pembe kağıda basıcaz. üzerine yazı yazıcaz işte. "seninle tamamlandık hoşgeldin ..... bebek" diye. leylek resmi word'ün kendi içinde varmış eşim buldu ben bilmiyodum deli gibi internetten resim indirdim bide.
ben ilk başta senin yaptığını yapacaktım. konuşmuştuk ya. hatta macunköyde ali uzun diye bi çikolatacı varmış toptancı ondan alacaktım. bebekleri falan da yine toptancıdan alırım diyodum. sonra bu çikolatalar daha hoş geldi bana. bunları bide kutu hazırlıyorum ona koyucam. bi tane çay kutum vardı. poşet çayları sıra sıra koyduğum. cilasız falan düz ahşaptan onu pembeye boyayıp üzerine o oleylek resminin büyüğünü yapıştırıcam. nasıl olur?
siercim bu çikolatalar çok güzel görünüyorlar :))) ben gelenlere badem şekeri ikram etmeyi düşünüyorum... şekerin içine koyduklarımızı yiyemiyorlar nasılsa :))) ayrıca çikolata almayacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?