2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz iyiyiz oğluşumla yarın açık görüş var bakalım kaç kilo olmuş son gittiğimde sadece 100 gr almıştı neyse geçmişi okuyamadım umarım herkesler iyidir doğuran falan yok demiii :))))

sekerler cok güzelmiş canım bizde geldik kızımı doyurdum kan olsun can olsun bütün bebeişlere inş..

Hoşgeldin nurcan cım :)) bizlerde iyiyiz şükür..doğuran yok şimdilik
Bende çikolata lara filan bakıyorum işte cnm..

iyi olmanıza sevindim siercimmm valla ben şeker işini hallettim oğluşumun gelmesini bekliyoruz çok şükür herşeyi tamamlandı bakalım ne zaman teşrif edecek beyefendi :)))

Çikolatalarım mabel'den canım. etiketli madlen diye geçiyor. normalde yalzdızlı kağıt üzerinde arap kızı resmi var. 1" kilosu 39 lira içinde 84 tane çıktı. metroda var. etiketi paintte hazırlayıp pembe kağıda basıcaz. üzerine yazı yazıcaz işte. "seninle tamamlandık hoşgeldin ..... bebek" diye. leylek resmi word'ün kendi içinde varmış eşim buldu ben bilmiyodum deli gibi internetten resim indirdim bide.
ben ilk başta senin yaptığını yapacaktım. konuşmuştuk ya. hatta macunköyde ali uzun diye bi çikolatacı varmış toptancı ondan alacaktım. bebekleri falan da yine toptancıdan alırım diyodum. sonra bu çikolatalar daha hoş geldi bana. bunları bide kutu hazırlıyorum ona koyucam. bi tane çay kutum vardı. poşet çayları sıra sıra koyduğum. cilasız falan düz ahşaptan onu pembeye boyayıp üzerine o oleylek resminin büyüğünü yapıştırıcam. nasıl olur?

Selammmmm. Kızlar size bişey sormak istiyorum bebek sahibi olmak isteyen bir arkadaşım için,belki aranızda hamilelik öncesi yaptıran vardır..
21.gün progesteron tahlili yaptıran oldu mu?
Arkadaşımın sonucu 14.34 çıkmış.1 hafta sonra doktora gidecek sizce bu ne demek, bilgisi olan var mı? opuyorumnanaktan

sekerler cok güzelmiş canım bizde geldik kızımı doyurdum kan olsun can olsun bütün bebeişlere inş..

Banada güzel gibi geldi ama henüz karar veremedim..

Fiyonk Baby Doum Odas Sslemeleri bebek odas sslemesi kap ss elenk baby shower bebek bekliyorum anne oluyorum baba oluyorum bebek mevlidi bebek ekeri doum davetiyesi baby banner snnet sslemesi balon ssleme yer volkan konfeti bebek ekerleri bebek ssler

Bide böle kare kalın çikolatalar var.ben üzerinde hiç süsü olmadan alayım istiyorum..üstünü ben kendim kurdele ve bebek biblosuyla süsleyeyim diyorum..hem daha ucuza gelir sanırım öle..ama bu çikolatalar böle sade nerelerde vardır bilmiyorum..izmir de olsam kemeraltında var bizim ama ankara da nerde vardır diye araştırıyorum..

Buarada yarasın bebişine cnm :))

selam kızlar.bu sıcaklarda napıcaz yaaaaa.ellerimde ağrıyo zaten parmaklarım çok kötü acıyo.karpal tunel mi ne o heralde.geçer inş doğumdan sonra.

siercim bu çikolatalar çok güzel görünüyorlar :))) ben gelenlere badem şekeri ikram etmeyi düşünüyorum... şekerin içine koyduklarımızı yiyemiyorlar nasılsa :))) ayrıca çikolata almayacağım...

benim küçültücü olmazsa olmaz. doğumun ertesi günü kafamla yarışır boyuttaydı. :sinifsinif:
e-bebekte var, ben ordan alıcam. başka nerde vardır bilmiyorum. elijanın kendi sitesinden bak istersen. benim burda açılmıyor iç çamaşırı diye engelli.

ben tekrardan geldım 1 saat once eşim geldım bugun kargoyla bebişimin siparişleri gelcekti bebek arabası falawn meraklanmıs ama bellı etmıyor... arkasından kargocu geldı ne yalan solım bende cok merak edıyordum cok begendık artık sıra bebısın doğmasında ikide bir hadı artık cıkarda sevelım dıyookaydirigubbakcemile3

Hahh didoba gelmişş...:)))))))))))

geldim canım. o dediğin çikolatalardan ali uzun şekerleme varmış macunköyde tptancı orda varmış işte. ben de başta ondan yapacaktım. sonra bu daha değişik geldi.
linkini gönderdiğin çikoline dakini çok beğenmiştim ben. olmazsa ondan sipariş veririm diyodum. çünkü etiketli madlen bulmak eziyet olmuştu. şükür buldum. şimdi babamızı ikna edip baskı işi kaldı.

Tamam canım ben de e-bebek ten bakarım o zaman görmeden almıyayım yine de...

Belki okumayan vardır diye yeniden kopyalıyorum mesajımı. :)))

Selammmmm. Kızlar size bişey sormak istiyorum bebek sahibi olmak isteyen bir arkadaşım için,belki aranızda hamilelik öncesi yaptıran vardır..
21.gün progesteron tahlili yaptıran oldu mu?
Arkadaşımın sonucu 14.34 çıkmış.1 hafta sonra doktora gidecek sizce bu ne demek, bilgisi olan var mı?

Kestane kebap acele cevap . hihoyyyt hihoyyyt

iyi olmanıza sevindim siercimmm valla ben şeker işini hallettim oğluşumun gelmesini bekliyoruz çok şükür herşeyi tamamlandı bakalım ne zaman teşrif edecek beyefendi :)))

Ne güzel cnmm herşeyi tamamladın sen..bende bu haftadan sonra izine ayrılıyorum o yüzden artık tamamlayayım diyorum herşeyi..inşallah zamanında sağlıkla gelsinlerde önemli olan o )

Ayyy yine süper fikirler bulmuşsun didem...senden ilham alıyom valla ben :)) çikolatalarını çok iyi almışsın çok ucuz valla..şimdi çikolatanın üzerinde sadece etiketi olcak dimi bu durumda yani öle biblo olmaz tabii..bende işte şu macunköye bi gideyim diyom eşimle..ordaki fiyatları biliyonmu peki fiyat aldınmı?? bi de bebekler için toptancı nerde var yine orda mı yani macunköyde mi?? kutu düşüncende süper bence çok güzel olur..en kısa zamanda yapsanda fotosunu görsek..bi de bu çikolataları şimdi alırsak bayatlamazmı buzdolabına koysak doğuma kadar taze kalırmı ki??

Valla cnm anlattığım gibi karar aşamasındayım..didem saolsun yönlendiriyo beni ankarada..malum buralı değilim..ben de işte hastaneye ve eve gelenlere böle çikolatalardan ikram edeyim, mevlüt te de kendi yapacağım malzemelerini aldığım (tül,kurdele,bebek biblosu,lavanta olarak) mıknatıslı olarak yaptıklarımı dağıtayım diyorum..hani bebek doğduğunda insanların ağzı tatlansın çikolata daha çok yakışır diye düşündüm en sonunda..mevlüttede zaten bisürü ikramlık olacak..tatlısı tuzlusu yani..bide yaptığım süslerde hatıra olarak ta verilir buzdolaplarına koyarlar..böle işte cnm )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…