2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne sandın çiğdemcim ha bu gün ha yarın gelirdiye bekliyorum ama bilmiyorum ne zaman gelir bu velet son zamanlar hiç geçmek bilmiyor valla insanın psikolojisi bir tuaf oluyor ha suyum geldi ha nişanım geldi gece uykusu yok offfff doğsun istiyorum artık oğluşum herşeyin hayırlısı tabii :)))

Evet canım sadece etiket yapıştırıcam. biblo olmaz gibi geldi. çikolata kalın değil. bide zaten üzerinde bebek var. kalabalık olur diye düşündüm.
Macunköyeden fiyat gelecekti biliyorsun ama arkadaşın eşi gidip sormadı bi türlü. bence dışarıya göre ucuzdur yine de. biblo bebekler için bi suluhan var ulusta, bir de birlik mah. de euroflora diye bi yer var. çok çeşit var ve uygun. internet sitelerinde adres ve kroki var.
ben çikolataları aldım. ne olacağı belli olmaz.erken doğururum falan hazrılıksız yakalanmayım. hatta renkli badem şekerleri de aldım pembe ve sedefli beyaz. mevlütte tutcam. hepdi buz dolabında bekliyor canım. sanki pastanade aldıklarımı günlük mü? onlar da buzdolabında tutuyor.

bilmiyourm ki canım bilsem cevaplamam mı

Güle güle kullansın bebişin gözünüz aydın cnm ) benim eşimde aynısını söylüyo doğurda oynayalım artık diyo..canı sıkılıyomuşşş..P

Senin ki daha uygun olmuş çok ucuza almışsın metrodan..gerçi bu linktekide fena değil 64 tanesi 30 lira..ben en iyisi bi macunköy yapayım önce, fiyat öğreneyim o kare kalın çikolataların sonra kararımı vereyim bakalım..

Cnm benim hiç bi bilgim yok üzgünüm (

Kızlar size bir haberim var...

benneyaptımki

Hayırdır inşallah pisi???

Hayııırrr, sabah şüpheleniyordum zaten, şimdi tamamen emin oldum...

ÇATLAMAYA BAŞLADIM BEEEENNNNNNNNN mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Amaan canım korkuttun beni. çatlasın canım yaaaaa. en değerlini taşıyosun içinde, olcak böyel şeyler. sakın kafana takıp da üzülme.. oğlumun hatırası dersin

mafoldumben mafoldumben tam göbek deliğinin oradan başlamış yuvarlak yuvarlak; iki gün önce de hiçbir şeyi yoktu gayet normal görünüyordu, sırtını hep oraya dayıyordu, gerilmeden başladı sanırım.

evet canım ucuza geldi. inşallah içime siner bitince de. benim aklıma bi de şey gelmişti. hani grafon kağıtları varya. ilkokulda faaliyet yapardık. onlardan alıp, yuvarlak şekerleri onunla sarıp üzerine biblo yapıştırcaktım. bunun gibi. yuvarlak çikolata heryerde var. bunu yapmak da çok zor değil gib geldi.

Eklentiler

• $buyuk_y_070010.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 17
noluyo kız 10 dk ayrıldım pc başından.iyiki de
ayrılmışım meraktan çatlayacaktım yoksa.
boşveeeer çatla gitsin hem nekadar çatlayabilirsin ki
bu vakitten sonra...

damlacım benim de hiçbir bilgim yok bu konuda
olsa söylerdim canım ama sen araştırmacı bir insansın:))
netten araştırır bulursun ne anlama geldiğini =D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…