Kızlar size bir haberim var...
benneyaptımki
hayırdır inş.
Ne güzel cnmm herşeyi tamamladın sen..bende bu haftadan sonra izine ayrılıyorum o yüzden artık tamamlayayım diyorum herşeyi..inşallah zamanında sağlıkla gelsinlerde önemli olan o)
Ayyy yine süper fikirler bulmuşsun didem...senden ilham alıyom valla ben :)) çikolatalarını çok iyi almışsın çok ucuz valla..şimdi çikolatanın üzerinde sadece etiketi olcak dimi bu durumda yani öle biblo olmaz tabii..bende işte şu macunköye bi gideyim diyom eşimle..ordaki fiyatları biliyonmu peki fiyat aldınmı?? bi de bebekler için toptancı nerde var yine orda mı yani macunköyde mi?? kutu düşüncende süper bence çok güzel olur..en kısa zamanda yapsanda fotosunu görsek..bi de bu çikolataları şimdi alırsak bayatlamazmı buzdolabına koysak doğuma kadar taze kalırmı ki??
Valla cnm anlattığım gibi karar aşamasındayım..didem saolsun yönlendiriyo beni ankarada..malum buralı değilim..ben de işte hastaneye ve eve gelenlere böle çikolatalardan ikram edeyim, mevlüt te de kendi yapacağım malzemelerini aldığım (tül,kurdele,bebek biblosu,lavanta olarak) mıknatıslı olarak yaptıklarımı dağıtayım diyorum..hani bebek doğduğunda insanların ağzı tatlansın çikolata daha çok yakışır diye düşündüm en sonunda..mevlüttede zaten bisürü ikramlık olacak..tatlısı tuzlusu yani..bide yaptığım süslerde hatıra olarak ta verilir buzdolaplarına koyarlar..böle işte cnm)
Ay hayrı şerri kalmadı, 37 hafta dayanabildi off offfffff mafoldumben
benneyaptımki
bilmiyourm ki canım bilsem cevaplamam mıBelki okumayan vardır diye yeniden kopyalıyorum mesajımı. :)))
Selammmmm. Kızlar size bişey sormak istiyorum bebek sahibi olmak isteyen bir arkadaşım için,belki aranızda hamilelik öncesi yaptıran vardır..
21.gün progesteron tahlili yaptıran oldu mu?
Arkadaşımın sonucu 14.34 çıkmış.1 hafta sonra doktora gidecek sizce bu ne demek, bilgisi olan var mı?
Kestane kebap acele cevap . hihoyyyt hihoyyyt
hayırdır canım suyun mu geldi???????????
ben tekrardan geldım 1 saat once eşim geldım bugun kargoyla bebişimin siparişleri gelcekti bebek arabası falawn meraklanmıs ama bellı etmıyor... arkasından kargocu geldı ne yalan solım bende cok merak edıyordum cok begendık artık sıra bebısın doğmasında ikide bir hadı artık cıkarda sevelım dıyookaydirigubbakcemile3
geldim canım. o dediğin çikolatalardan ali uzun şekerleme varmış macunköyde tptancı orda varmış işte. ben de başta ondan yapacaktım. sonra bu daha değişik geldi.
linkini gönderdiğin çikoline dakini çok beğenmiştim ben. olmazsa ondan sipariş veririm diyodum. çünkü etiketli madlen bulmak eziyet olmuştu. şükür buldum. şimdi babamızı ikna edip baskı işi kaldı.
Belki okumayan vardır diye yeniden kopyalıyorum mesajımı. :)))
Selammmmm. Kızlar size bişey sormak istiyorum bebek sahibi olmak isteyen bir arkadaşım için,belki aranızda hamilelik öncesi yaptıran vardır..
21.gün progesteron tahlili yaptıran oldu mu?
Arkadaşımın sonucu 14.34 çıkmış.1 hafta sonra doktora gidecek sizce bu ne demek, bilgisi olan var mı?
Kestane kebap acele cevap . hihoyyyt hihoyyyt
benneyaptımki
Ay hayrı şerri kalmadı, 37 hafta dayanabildi off offfffff mafoldumben
bilmiyourm ki canım bilsem cevaplamam mı
Hayııırrr, sabah şüpheleniyordum zaten, şimdi tamamen emin oldum...
ÇATLAMAYA BAŞLADIM BEEEENNNNNNNNN mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Hayııırrr, sabah şüpheleniyordum zaten, şimdi tamamen emin oldum...
ÇATLAMAYA BAŞLADIM BEEEENNNNNNNNN mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Güle güle kullansın bebişin gözünüz aydın cnm) benim eşimde aynısını söylüyo doğurda oynayalım artık diyo..canı sıkılıyomuşşş.. P
Senin ki daha uygun olmuş çok ucuza almışsın metrodan..gerçi bu linktekide fena değil 64 tanesi 30 lira..ben en iyisi bi macunköy yapayım önce, fiyat öğreneyim o kare kalın çikolataların sonra kararımı vereyim bakalım..
Cnm benim hiç bi bilgim yok üzgünüm(
Hayırdır inşallah pisi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?